Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286156 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Rahman diye foto muhabiri var derhal kovulmalı

Çevrimdışı Kemal

Adamların 90 dk analarina avratlarina küfür edip patlayıcı madde attılar , golden sonra reaksiyonun kralini iyiki yapmadı bizimkiler :)

Çevrimdışı TØLGA

Rahman diye foto muhabiri var derhal kovulmalı
oğuzhana posta koyuyo galiba medya önünde bide
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Var mı video?
Bende bulamadim
Ama Yedek Kulubesinden Korner bayraginin oraya kadar 50 Metre depar atip Gol sevincine katildi !
Adam kelimesinin Vucut Bulmus hali :tabe: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 00:28:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzon forumunu okuyorum da bu kadar ezik taraftar az bulunur. Yediremiyorlar yedirseler çoğu abilerini tutmaya başlar.

Trabzon'da Güneş çoktan şampiyon olurdu. 20 yılda 5-6 kez yapardı en az efsane olurdu.

Onlar da biliyorlar bunu çok batıyor o yüzden onlara. Onlar gurbetteki değil Trabzon'daki Trabzon halkından kaybediyorlar bunun da farkındalar. Aşırı cahil maalesef yerel halk.

Orada her sene 60-65 arası puan alıyordu o hoca. Kadro burada 1-2 tık üstü oldu sana 70-75. Güneş kalsın her sene en az alacağız 70-75.

Bu her sene ilk 2 demek. Bunu her ritim yakaladığın sene 77-78 yaparsın bu da seni şampiyon yapar. En kötü 2 yılda 1 olursun. Bunlar oyunlar dönmezse olacak göreceğiz.

Hoca 5-6 yıl kalsın 2-3 kupa yazacak buraya. Burada da bıraksın zaten sonra daha 10 yılı var. Bizim dokumuza çok uydu hataları var ama düzelecektir.

Ağırlığı, hakimiyeti, tarzı, oyun stili tam uyumlu. Biz şampiyon olalım Trabzonluların aklı o zaman başına gelecek ve bunu Hami ile denemeye çalışacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada @Çağrı poziyonu tekrar izledim
Quaresma Topa mudahale ediyor topa değiyor rakibe mudahalesi yok , Sari kartla uzaktan yakindan alakasi yok
Ermanda Q17 topa dokunuyor Sari kart falan degil dedi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sarp

oğuzhana posta koyuyo galiba medya önünde bide
Bu tavrı beni de çok rahatsız etti...
Sen kimsin arkadaşım bizim futbolcumuza kameralar önünde posta koyuyorsun.
Hiç şık olmadı hiç....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Galatasaray ile devreyi en az 8 puanla kapatma durumu var farkındasınız değil mi  :evillol:
zor bir fikstüre giriyorlar bi bakarsın 12 puan atarız :evillol:

Çevrimdışı atalay

Kalinic bu sezon 11 gol, 3 asist.

Alın dedik, hemde geçen sene. 5,5 milyona gitti.
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2015, 00:40:55 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Trabzon'da Güneş çoktan şampiyon olurdu. 20 yılda 5-6 kez yapardı en az efsane olurdu.

Onlar da biliyorlar bunu çok batıyor o yüzden onlara. Onlar gurbetteki değil Trabzon'daki Trabzon halkından kaybediyorlar bunun da farkındalar. Aşırı cahil maalesef yerel halk.

Orada her sene 60-65 arası puan alıyordu o hoca. Kadro burada 1-2 tık üstü oldu sana 70-75. Güneş kalsın her sene en az alacağız 70-75.

Bu her sene ilk 2 demek. Bunu her ritim yakaladığın sene 77-78 yaparsın bu da seni şampiyon yapar. En kötü 2 yılda 1 olursun. Bunlar oyunlar dönmezse olacak göreceğiz.

Hoca 5-6 yıl kalsın 2-3 kupa yazacak buraya. Burada da bıraksın zaten sonra daha 10 yılı var. Bizim dokumuza çok uydu hataları var ama düzelecektir.

Ağırlığı, hakimiyeti, tarzı, oyun stili tam uyumlu. Biz şampiyon olalım Trabzonluların aklı o zaman başına gelecek ve bunu Hami ile denemeye çalışacaklar.

+

Zaten basının üzerimize yıkmaya çalıştığı algı buradan geliyor. Nasıl maçı kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin diyorsak şampiyon olamadığın sene de 2. olacaksın. Yarışmacı takım olmak çok önemli.

Daha önce de dediğim gibi bu sene geçen seneden de önemli. Bu sene şampiyon olursak üç sene üst üste olma ihtimalimizi yüksek görüyorum. Farkları hep böyle kapatmış bir takımız. 10 senedir alamadığımız tüm şampiyonlukları ard arda sıralamamız lazım.

Bugün maç hoca adına çok sıkıntılıydı. Büyük ihtimalle aklı transfer dönemindeki olaylarda kaldı maça hiç etki edemedi az daha elimizden kaçırıyorduk.

Yaşı da müsait bu uyumu finallerle taçlandırırsak uzun yıllar teknik direktör aramayız.

Çevrimdışı TØLGA

gomezin yerine giden adam
gs flende istemişti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 00:50:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Yazın yazdığımda düz adam dediler döveceklerdi nerdeyse açma hiç bence  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka'da Real Madrid maçında aktı resmen.

Özel izleyicisi olurdu burada.

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplyanka'da Real Madrid maçında aktı resmen.

Özel izleyicisi olurdu burada.

Olcay fark ettiriyorken es kaza kono gelmiş olsa dağıtırdık. :)

Çevrimdışı murat

Yazın yazdığımda düz adam dediler döveceklerdi nerdeyse açma hiç bence  :evillol:
benim yazdıklarımada anadolu topçusu demişerdi.ilhan mansız uzaydan gelmişti :D

Çevrimdışı atalay

Olcay fark ettiriyorken es kaza kono gelmiş olsa dağıtırdık. :)

Dedik. Fındığı, fıstığı az koyun, bademini çok koyun diye. Olmadı.

Çevrimdışı murat

birde bu vardı 11 maç2 gol 3 asist.hücumcu sağbek.şu an celtada hangi bölgede oynuyor bilmiyorum.sağ bek sol bek sağ açık sol açık forvet arkası komple futbolcu.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Bu isimlerden Oumar Niasse olur.
benedetto kanat olarak olur daha çok 4-3-3 kanat oyuncusu veya 4-4-2 de gezici santrafor.kweuke de hücümda değişik tarz bir oyuncu .yedek santrafor olarak demiştim niasse ve kweuke yi.niassede 3 lünün solu sağı oynayabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Kasım 2015, 01:05:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Neymar'ın attığı golü izleyin bu akşam efsane.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Bende videoları gözükmüyor bu da dahil neden acaba

Adblock'u kapat  :lol: