Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288468 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

şimdi biraz hayal kuralım tosicin sol bek rotasyonunda olmadığını düşünelim oraya eren albayrak(yedek)ve iyi bir sol bek nasıl olur

ismail ile mottanın sözleşmesi bitiyor ondan saymadım onları kesin uzatırız orası ayrı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ferhat Türk

şimdi biraz hayal kuralım tosicin sol bek rotasyonunda olmadığını düşünelim oraya eren albayrak(yedek)ve iyi bir sol bek nasıl olur

ismail ile mottanın sözleşmesi bitiyor ondan saymadım onları kesin uzatırız orası ayrı  :bandit:

Yabancı sınırı da kalktı ne işimiz var eren albayrak gibi topçularla
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

Uçan tekme ile gol attı adam stad yer değiştirdi sevinçten  :kop:
Tipik Güney Amerika taraftarı :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

şu zihniyeti kaldır ilk öyle yorumla derim

senin ilk 11'de ismail oynuyo , direk ilk 11 demiyoruz zaten yedekte mi yabancı olsun?
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2015, 02:43:37 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Rhodolfo Necid enteresan olacak yarın. Hav toplarında benzer etkinliğe sahipler.

Necid'i mutlaka durdurabilmesi lazım Rhodolfo'nun. 5 maçtır formu baya düşük. Biraz Avrupa tecrübe eksikliğine bağlıyorum uyum sağlaması gerek artık.

valla necidi hic izlemedim ama rhodolfonun hava topu etkinligi hic yok bence. allah boy vermis ama ziplama yetenegi vermemis. aldigi toplarin cogu kosarak kafaya ciktigi toplar. durdugu yerde ziplamasi felaket
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

yarın galibiyet almak şart puan farkını açmak için gs derbisine 5 puan önde çıkmak güzel olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

yabancı sınırı kalkmadı kardeşim kadronda 26 oyuncu var ve bunun 14 tanesi yabancı yani
kadronda 12 tanede yerli kaliteli oyuncu olması lazım ve bu 12 oyuncunun kalitesi sana şampiyonluğu getirir
ilk 18 de 11 yabancı bulundurabiliyorsun yani onbire yabancı koyarsan kulübede ona yakın ayarda yerli bulundurmak zorundasın
yapabiliyorsan aynı kalitede yerli koyacaksın o nedenle bulduğun her yerli kaliteli oyuncuyu almak zorundasın
ismail gibi adamları ancak ondan daha iyi kalite yerli bulabilirsen elden çıkartırsın yoksa yerliyi çıkartıp yabancıyla yerini
dolduramazsın mesela düşün ersanı gönderdik çine yerinede yabancı stoper aldık ve elimizde kulübeye koyacağımız yerli stoper olmayacak
kulübende ne kadar yabancı tutarsan sahadada o kadar yerli tutmak zorundasın siz yerlileri gönderelim diyorsunuz ama sahada olcayı töreyi oğuzhanı
gönderdiğinde kulübeye hangi yerlileri koymayı düşünüyorsun hiç bunun hesabını yapmıyorsunuz bizim olcay oğuzhan töre Tolgay cenk ismail serdar veli
ve tolga hayati derecede önemli yerli oyuncularımız elden çıkardığımız anda yerini yerliyle doldurmak zorundayız yabancı olmaz
yoksa kulübe çok zayıf kalır yabancı rotasyonu bile elindeki yerlinin kalitesine bağlı  @Ferhat Türk bizim şu anda kalede bir ve sahada bir olmak üzere en fazla iki yabancı kaldırabilecek kadromuz var sene sonundada gönderdiğimiz yabancı kadar yabancı alabiliriz bu da motto giderse bir stoperlerden biride giderse en fazla iki yabancı alabilmek demektir ki aslında gidecek stoperin yerine mutlaka yerli almak lazım o nedenle serdar aziz aslında önemli bir transfer bizim için
bunu ersanın gidecek olması nedeniyle söylüyorum gitmese bile bir yerli stopere kesinlikle ihtiyaç var giderse kesinlikle yerine yerli alınır yada pedro miloseviç ikilisinden birinin yerine yerli alınması zorunlu

Çevrimiçi Necmi

valla necidi hic izlemedim ama rhodolfonun hava topu etkinligi hic yok bence. allah boy vermis ama ziplama yetenegi vermemis. aldigi toplarin cogu kosarak kafaya ciktigi toplar. durdugu yerde ziplamasi felaket
:nerd: hava hakimiyeti oldukça iyi tek zayıf yanı hızı yoksa seriliğide iyi

Çevrimdışı Ferhat Türk

şu zihniyeti kaldır ilk öyle yorumla derim

senin ilk 11'de ismail oynuyo , direk ilk 11 demiyoruz zaten yedekte mi yabancı olsun?

neyin zihniyetinden bahsediyorsun?Sanki Türk sol bek olmaz diyorum devşirme de olsa caner babalar gibi oynuyor işte. Gs maçında adam iyi oynadı diye hemen şunu alalım diyen adamlara bitiyorum  kaliteli bir yabancı sol bek alırsın ismail de yedek oynar. eren kim?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı alimm

ersanın satılması durumunda yerli stoper alınması düşüncesine katılıyorum lakin ersan dan para kazandık diye sevinirken daha fazlasını bursaya serdar aziz için (öne çıkan özelliği yerli olması) vermek sevincimizi kursağımızda bırakmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca bu bursa yönetimine değil 3-5 milyon €  bir kuruş dahi verilmemeli...
Ama takas olabilir... :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı brkntcnr

ersanın satılması durumunda yerli stoper alınması düşüncesine katılıyorum lakin ersan dan para kazandık diye sevinirken daha fazlasını bursaya serdar aziz için (öne çıkan özelliği yerli olması) vermek sevincimizi kursağımızda bırakmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca bu bursa yönetimine değil 3-5 milyon €  bir kuruş dahi verilmemeli...
Serdar ı 3 3,5 a alırız diye düşünüyorum oyuncu da bizi ister zaten

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

4 stoper yabancı olabilir problem değil orta saha ve forvette yeterince kaliteli yerlimiz var.Takımda 11-12 yabancı olur zaten maksimum yabancı stoperin biri yedek olur 7-8 yabancı sahada olur muhtemelen bizde sıkıntı yok.Serdar transferinde mutlaka sıkıntı çıkarırlar hiç gerek yok uğraşmaya.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2015, 09:31:27 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı EagleForce

Stoper solbek alinmali ama kaleci isi yine gume gitmez umarim. Artik cok iyi bir kalecimiz olsun. En azindan kaleyi her bulan iyi sut gol olmasin.

Çevrimiçi Kartal Ç

Anlaşmadan dolayı bu sene Uefa listesine 22 oyuncu yazabiliyoruz.
Sene başında uefaya 21 kişilik A listesi vermişiz. Sınırsız olan B listesinde de 3 genç oyuncu var (enes, hüseyin, eslem)
Devre arası transfer döneminde takımlar uefa A listelerinde en fazla 3 oyuncu değiştirebiliyor. Mevcut listede Veli ve Tolgay yok.
Birini boş kontenjana yazsak, diğerini kadrodan de biriyle değiştireceğiz. Yani devre arası yeni transferlerden sadece 2 tanesini ekleyebiliriz.
Kaleci, stoper ve sol bek takımın en büyük eksiği olduğuna göre hangi 2 si eklenecek acaba?
Ayrıca kadrodan çıkarılması muhtemel 3 oyuncudan 2'si pektemek ve franco. 3. kim olacak bakalım.
(Transferlerden biri kaleci olursa pektemek, franco, günay çıkar)

Çevrimdışı Çağatay

Anlaşmadan dolayı bu sene Uefa listesine 22 oyuncu yazabiliyoruz.
Sene başında uefaya 21 kişilik A listesi vermişiz. Sınırsız olan B listesinde de 3 genç oyuncu var (enes, hüseyin, eslem)
Devre arası transfer döneminde takımlar uefa A listelerinde en fazla 3 oyuncu değiştirebiliyor. Mevcut listede Veli ve Tolgay yok.
Birini boş kontenjana yazsak, diğerini kadrodan de biriyle değiştireceğiz. Yani devre arası yeni transferlerden sadece 2 tanesini ekleyebiliriz.
Kaleci, stoper ve sol bek takımın en büyük eksiği olduğuna göre hangi 2 si eklenecek acaba?
Ayrıca kadrodan çıkarılması muhtemel 3 oyuncudan 2'si pektemek ve franco. 3. kim olacak bakalım.
(Transferlerden biri kaleci olursa pektemek, franco, günay çıkar)

mandanda ve balanta isimlerinin olduğunu farzedelim
mandanda kale için 1.kontenjan
balanta hem sol bek hem stoper oynayabileceği için 2. kontenjan
veli yada tolgaydan biri de 3. kontenjan olur tahminim veli olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Kartal Ç

mandanda ve balanta isimlerinin olduğunu farzedelim
mandanda kale için 1.kontenjan
balanta hem sol bek hem stoper oynayabileceği için 2. kontenjan
veli yada tolgaydan biri de 3. kontenjan olur tahminim veli olur

Senin hesaba göre tamam oluyor o zaman. 22 lişi hakkımız olan listeye sene başı 21 kişi yazmışız. Tolgay 22. oyuncu olur.
Sonra 3 değişik için Veli Mandanda Balantayı kullanınca hesap tamam.  :ok:

Çevrimdışı dlcs

Sol beki unutun. Kadroda 3 oyuncu varken ve bunlar sene sonunda gidecekken öyle bir şey yapmazlar.

Ancak kaleci ve stoper transferi benim gözümde kesin artık. Özellikle kaleci için ses getirecek bir hamle bekliyorum. Bu psikolojik olarak da yarayacak takıma.

Ospina bonservisle, Sirigu kiralık diyorum.  :D

Şaka bir yana Sirigu ismini Şenol hoca birkaç defa iletmiş yönetime. Sağlam istihbaratım var bu konuda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

KAYNAK : SABAH @Anıl hani soruyorsun ya nereye yapiyor bu aciklamalari diye..
MARIO GOMEZ :
Yeniden milli takima davet edilmem BESİKTAS sayesinde oldu , teknik ekip ve yonetimle surekli konuşuyoruz , onumuzdeki sezonda buradayim , hocbir yere gitmeyecegim diye konustu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Senin hesaba göre tamam oluyor o zaman. 22 lişi hakkımız olan listeye sene başı 21 kişi yazmışız. Tolgay 22. oyuncu olur.
Sonra 3 değişik için Veli Mandanda Balantayı kullanınca hesap tamam.  :ok:

Kuralı hatırlayamıyorum ama eğer 21 kişi yazdırdıysak 3 ekleyip 2 çıkartabiliriz.
yani biz devre arası 3 transfer yaparsak ya onlardan biri giremeyecek yada Tolgay-Veli ikilisinden biri
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

KAYNAK : SABAH @Anıl hani soruyorsun ya nereye yapiyor bu aciklamalari diye..
MARIO GOMEZ :
Yeniden milli takima davet edilmem BESİKTAS sayesinde oldu , teknik ekip ve yonetimle surekli konuşuyoruz , onumuzdeki sezonda buradayim , hocbir yere gitmeyecegim diye konustu...
Yalan olma ihtimali %99.99 falan :D

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi COB

Mustafa Pektemek'in yerine genç ve potansiyelli bir aday.

Rey Manaj - 18 yaşinda ve Inter de oynuyor.

Mancini onun için yeni Ibrahimoviç ve yeni Balotelli olacak kapasitede diyor.

1.82 boy,  yaşina rağmen mükkemmel fizik. Ekstradan çok iyi servisler de yapabilen bir santrafor.

Burada dursun...

Çevrimdışı cursedofdragon

Mustafa Pektemek'in yerine genç ve potansiyelli bir aday.

Rey Manaj - 18 yaşinda ve Inter de oynuyor.

Mancini onun için yeni Ibrahimoviç ve yeni Balotelli olacak kapasitede diyor.

1.82 boy,  yaşina rağmen mükkemmel fizik. Ekstradan çok iyi servisler de yapabilen bir santrafor.

Burada dursun...

Aynen artık yapmak lazım bunu bugün bütün büyük takımlar yapıyor.18 yaşınd 19 yaşında potansiyelli bir siyahi yabancı forvet alıp onu takıma monte etmek lazım :) Hızlı olursa bide tadından yenmez :)

Çevrimiçi COB

Aynen artık yapmak lazım bunu bugün bütün büyük takımlar yapıyor.18 yaşınd 19 yaşında potansiyelli bir siyahi yabancı forvet alıp onu takıma monte etmek lazım :) Hızlı olursa bide tadından yenmez :)

Inter kolay kolay birakmaz, gelecek görüyorlar onda ama 2 yil sonra ne olur bilemeyiz. Birde bu arkadaş Arnavut, zenci değil :)

Iyi takip etmek lazim, Inter 17 yaşinda 1 milyon euro'ya alip 5 yillik sözleşme imzaladi. Kiraya vermeleri muhtemel çünkü Icardi,  Palacio ve Jovetic'in olduğu yerde fazla şans bulamiyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..