Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291498 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario bizde anka misali küllerinden yeniden doğdu yahu..
- Peki biz bu adamı nasıl elde tutacağız?. Kuş uçacak elimizden ve yine forvet arayışları..
Bende bundan korkuyorum :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Artik Bursa düşünsün :bandit:
Bu saatten sonra Bursayi Mario Gomezin elinden kimse kurtaramaz :icool: :icool:

Çevrimdışı Türkay

- Peki biz bu adamı nasıl elde tutacağız?. Kuş uçacak elimizden ve yine forvet arayışları..

Almeida Demba Ba Mario Gomez. Çıta hep yükseldi, artık Gomezden sonra Agüero'nun gelmesi lazım  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi mayguntr

Ben başka birşey mi dedim?
Taraftarın oyuyla demek başka bir şey demek karşı çıkmak anlamına mı geliyor ? Ekleme yaptım sadece

Çevrimdışı atalay

Terim, stoper tandeminde Ahmet ve Atınç'ı denemeli.

Balta, şunun şurasında 2-3 yıl sonra emekli olacak. Elde berbat bir Semih, Ömer; basit hata yüzdesi yüksek Ersan ve Serdar var.

Mario içinde güzel olmuş.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Olurmu canim Adam LOSSER , BIDON , BENCIL
Nasil haftanin futbolcusu secilir UEFA bu isi bilmiyor
Olcay daha iyi topcu :bandit:
Yazdıklarının hepsi doğru.

Ama, yetenekli ama bunu kullanamıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Gomez gitmez.... burayı bırakmaz...

Gomez'den sonra Falcao gelir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Terim, stoper tandeminde Ahmet ve Atınç'ı denemeli.

Balta, şunun şurasında 2-3 yıl sonra emekli olacak. Elde berbat bir Semih, Ömer; basit hata yüzdesi yüksek Ersan ve Serdar var.

Mario içinde güzel olmuş.
Santrafor hariç zengin potansiyeli yüksek bir kadromuz var stoperlerde Atınç Ahmet ikilisi ilerki yıllarda iyi işler yapacaktır Balta Serdar Ersan ile şu an rotasyona girmeleri gerek.Parise en iyi kadromuzla gitmemiz gerek,torpilli oyuncuların biran önce ayıklanması temennimiz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Santrafor hariç zengin potansiyeli yüksek bir kadromuz var stoperlerde Atınç Ahmet ikilisi ilerki yıllarda iyi işler yapacaktır Balta Serdar Ersan ile şu an rotasyona girmeleri gerek.Parise en iyi kadromuzla gitmemiz gerek,torpilli oyuncuların biran önce ayıklanması temennimiz.

Paris'e elbette Balta ve Serdar ile gidecek. Lakin Fransa'da deneme, sonra Dünya kupası elemelerinde deneme nerede deneyeceksin? Tabi ki bu tarz hazırlık maçlarında...

EURO 2016 öncesi hazırlık turnuvalarında zaten as kadro oynayacak.

Çevrimdışı LuceGel

Paris'e elbette Balta ve Serdar ile gidecek. Lakin Fransa'da deneme, sonra Dünya kupası elemelerinde deneme nerede deneyeceksin? Tabi ki bu tarz hazırlık maçlarında...

EURO 2016 öncesi hazırlık turnuvalarında zaten as kadro oynayacak.
Yok aynı fikirdeyiz potansiyelli gençlerin havuza girip özel maçlarda süre bulmaları gerekiyor şu yeteneksiz torpillilerden tamamıyla kurtulsaydık birde.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Gomez seneye de bizde kalır ondan sonrasını bilmem.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Yok aynı fikirdeyiz potansiyelli gençlerin havuza girip özel maçlarda süre bulmaları gerekiyor şu yeteneksiz torpillilerden tamamıyla kurtulsaydık birde.

Torpil işi bu konjonktürde bitmez. Kurumunda, futbolu planlayanın da kendisi torpilli zaten.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 20:37:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olurmu canim Adam LOSSER , BIDON , BENCIL
Nasil haftanin futbolcusu secilir UEFA bu isi bilmiyor
Olcay daha iyi topcu :bandit:

:D

Uefa seçmeye kalksa inan bana 3 gol atan Bobadilla seçilirdi @Yunus Emre Dökmeci :)

Edit: Dün gerçekten iyi oynadı. Ama genel yorum evet adam loser, en az 3 takımda bidon transfer ve bencil.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 20:42:08 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 20:38:13
  • Beşiktaş / Bodrum

2 yıllık kira sözleşmesi imzalanmış oyuncuyu kim nereye alıyor?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen millet unutmuş 2 sene olduğunu :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

1 Yil sonunda 2 tarafinda tek tarafli Fesih hakki olmasi beni korkutuyor @Çağrı

@panic13 abi ilginctirki oyuna sonradan girince cok daha etkili oluyor , Hirslaniyor galiba ondan :alala:
Birde ben butun lig maclarini tekrar izledim ve soyle bir kaniya vardim :
Acik oynayan takimlara karsi Olcayla
Kapali oynayan takimlara karsi Quaresma ile baslamamiz gerekiyor bu defalarca kanitlandi oyizden dun Q17 ilk 11 baslamaliydi
Bknz: Olcay Acik oynayan takimlara karsi Skor uretti hep ornk : Miy , Antep , Antalya
Q17 ise kapali oynayan takimlara karsi skor uretti ornk : Ts. , Rize ve Moskova
Bunun nedeni Olcay kapali savunmalara karsi savunma arkasina sizamiyor , Calim atma ve Orta acma yetenegide olmadigi icin Etkisiz kaliyor ve kayboluyor
Quaresma ise kapali savunmalara karsi Calim yetenegi , Orta acmasi ve Sut tehtidiyle cok etkili oluyor..
Yani olay bu Sirf kosuyor diye kapali savunmayla oynayan takimlara Olcayla baslamak 45 dakikayi cope atmak demektir
Bursanin savunma zaafi olmasi ve Hucum agirlikli oynamasi nedeniyle Maca Olcayla baslamak lazim cunku tam onluk mac ,, Savunma arkasina cok rahat sizacagini dusunuyorum..
@Çağrı ozellikle sende oku bunu ...
@Çağrı bunada bi yorum rica edecegim :bandit:
Okadar Analiz yaptim butun maçları tek tek izledim :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Gomez formsuz olduğu bir dönemdeyken bize geldi ve formunu yükselterek tekrardan milli takıma seçildi.

Sırf bu yüzden bile kolay kolay bizi bırakmaz.

2 yıl sonrası için birşey diyemem tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TayfurU

Gomez nereye gidecek ki ? almanya da bayern hariç takıma giderse herhangi bir yarışma içerisinde olamaz. Bu sene şampiyon olursak seneye yeni stat, cl, tekrar şampiyonluk için yarışmak gibi nedenlerle bizde kalacağını düşünüyorım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 21:16:48
  • Beşiktaş / Bodrum
1 Yil sonunda 2 tarafinda tek tarafli Fesih hakki olmasi beni korkutuyor @Çağrı

Bunu da Fotomaç yazdı. Onlara kalsa bonservisi de 10 milyon euro @Yunus Emre Dökmeci sezon sonunu beklemek gerek atan tutan çok olur adam kaleye soktukça acıtıyor çünkü :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 21:20:42
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bunada bi yorum rica edecegim :bandit:
Okadar Analiz yaptim butun maçları tek tek izledim :biggrinking:

Bunu geçen sefer de yazdın yazdın doğru lakin sadece buna bağlamak yanlış olur.

Olcay'ın etkisi kapalı açık takım üzerinden olmuyor. Zira kapalı takımları açmanın 3-4 yolu var. Ya bekleri gönderir çizgiye inersin oyunu da kenarlara genişletirsin, ya çalım atan oyuncu ile adam eksiltirsin, ya şut atarsın.

Olcay formda olduğu zaman kapalı takımları da onun hareketliliği ile çok kolay açıyoruz. O yapmıyor belki ama koşularıyla yardım ediyor. Formsuz olduğunda ise çekilmiyor bir ortası yok yani.

Quaresma ise hep belli bir ritimde. Ezberi var ve onu uyguluyor. Aslında verdiği hep aynı bazen bol oluyor bazen olmuyor. Çaresiz olsan 2012'de olduğu gibi böyle oyuncuya muhtaç kalırsın 10 kere denesin 1 kez gol olur diye ama şimdi öyle bir durum yok.

Şimdi tek pas ve hızlı direk hücum gibi çok etkili bir silahımız var. Her maçta önce bunu denemeliyiz bununla açamazsak Moskova maçı gibi son yarım saat Quaresma'nın ayağına bakarsın. Olması gereken bu. Quaresma bunu kabullenseydi her şey güzel olacaktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 21:22:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez formsuz olduğu bir dönemdeyken bize geldi ve formunu yükselterek tekrardan milli takıma seçildi.

Sırf bu yüzden bile kolay kolay bizi bırakmaz.

2 yıl sonrası için birşey diyemem tabi.

32 yaşında olacak. En az 2 yıl sözleşme alır bizden hatta 2+1 3.5 milyon eurodan devam eder. Bu parayı da ona sadece Premier ligde verirler. Orada da 32 yaşında Gomez almazlar, alacak olan Persie'yi bırakmaz.

Özetle o bize biz ona. Seviyeli ve güzel bir ilişkimiz olur 4 yıl :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

32 yaşında olacak. En az 2 yıl sözleşme alır bizden hatta 2+1 3.5 milyon eurodan devam eder. Bu parayı da ona sadece Premier ligde verirler. Orada da 32 yaşında Gomez almazlar, alacak olan Persie'yi bırakmaz.

Özetle o bize biz ona. Seviyeli ve güzel bir ilişkimiz olur 4 yıl :D
Ben fitim :icool: :bandit: :bandit: