Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292014 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Akşam yatarken L.Moskovayı elimizden kaçırdık avrupadan elendik ama iyi oldu ligi alırız demiştim sabah oda ne Skenderbey 3 tane sallamış  :evillol: .Sabah sevindim öğle sonu oldu düşünceliyim yoksa şampiyonluğumu kaptırdık  :icool:
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 16:16:23 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesinde Olimpiyat Stadı'nda Lokomotiv Moskova'yı ağırlayan Beşiktaş'a UEFA'dan kötü haber geldi...

1-1 biten karşılaşma sonrası UEFA, yaşananlar nedeniyle Beşiktaş hakkında soruşturma başlattı.

UEFA'nın resmi sitesinden yaptığı açıklamayla, 3 başlıkta Siyah-Beyazlı ekibe soruşturma açıldığını duyurdu.

İşte UEFA'nın gerekçeleri:

-Merdiven boşlukları
-Stadyumda yakılan meşaleler
-Organizasyon yetersizlikleri (Rakip takım taraftarlarının sahaya girmeye kalkışmasındaki problemler)

Son olarak UEFA Disiplin ve Etik Kurulu'nun, konuyla ilgili kararını 19 Kasım'da vereceği belirtildi.

Ceza sınırındaydık o kadar uyarı yapıldı meşaleleri yakanlar bir tarafında kına da yaksın. Ceza bari skenderbeu maçına denk gelse de tur atlama durumunda veya seneye şampiyonlar liginde yemeyelim.

Çevrimiçi Necmi

Teknik ve kalite olarak en iyi takim biziz zaten abi bu kesin
Iskenderveyde Fizik olarak en iyi takim bence
Sosanin o Golü olmasa bizdende puan aliyorlardi..
Ya da soyle bir duzeltme yapayim @Necmi abi
Bizim gruptaki tum takimlarin fizik gücü Cok iyi
Moskova her 2 mactada bize iyi dayandi
Sportingde oyle..
ama işte sorunun cevabı burda bize dayanmaya çalıştılar biz onlara değil :D
ve her maçın sonundada kabus gibi çöktük üzerlerine

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

@panic13 abi ilginctirki oyuna sonradan girince cok daha etkili oluyor , Hirslaniyor galiba ondan :alala:
Birde ben butun lig maclarini tekrar izledim ve soyle bir kaniya vardim :
Acik oynayan takimlara karsi Olcayla
Kapali oynayan takimlara karsi Quaresma ile baslamamiz gerekiyor bu defalarca kanitlandi oyizden dun Q17 ilk 11 baslamaliydi
Bknz: Olcay Acik oynayan takimlara karsi Skor uretti hep ornk : Miy , Antep , Antalya
Q17 ise kapali oynayan takimlara karsi skor uretti ornk : Ts. , Rize ve Moskova
Bunun nedeni Olcay kapali savunmalara karsi savunma arkasina sizamiyor , Calim atma ve Orta acma yetenegide olmadigi icin Etkisiz kaliyor ve kayboluyor
Quaresma ise kapali savunmalara karsi Calim yetenegi , Orta acmasi ve Sut tehtidiyle cok etkili oluyor..
Yani olay bu Sirf kosuyor diye kapali savunmayla oynayan takimlara Olcayla baslamak 45 dakikayi cope atmak demektir
Bursanin savunma zaafi olmasi ve Hucum agirlikli oynamasi nedeniyle Maca Olcayla baslamak lazim cunku tam onluk mac ,, Savunma arkasina cok rahat sizacagini dusunuyorum..
@Çağrı ozellikle sende oku bunu ...

@Yunus Emre Dökmeci Emre yazdıklarının aynısını ben de düşünüyorum ama söz konusu q17 olunca iş değişiyor. Şöyle bir örek vereyim, maçı kapalı altta seyrettim. Hatırlarsın 70. dakka gibi bir ara rakip hücuma çıkarken bir adamı kovaladı, arkadan müdahale edip topu almaya çalışıyordu. Yemin ediyorum ben dahil bütün tribün "yapma yapma, basma!" diye bağırıyordu. Herkesin aklına "ulan şimdi bu herif tekmeyi çakar takımı 10 kişir bırakır" korkusu vardı. Daha öncede yazmıştım, q17 ilk geldiğinde ben de uyuz olmuştum ama sonra "ulan aslında müthiş bir hamle oyuncusu olur bu yıl" diye düşündüm. netekim dünkü maç dahil sonradan girdiği tüm maçlarda etkili oldu, doğrudan katkısını gördük.

ama işte yunus emre, bu quaresma... güven olmuyor adama. trabzon maçını hatırlamıyor musun? gitti, golünü de attı sonrası malum.

Özetin özeti şu; Şenol hoca Q17'yi kontrol edebildiği müddetçe fayda sağlarız, edemediği yerde saatli bomba olur hem kendini hem bizi mahveder.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci Emre yazdıklarının aynısını ben de düşünüyorum ama söz konusu q17 olunca iş değişiyor. Şöyle bir örek vereyim, maçı kapalı altta seyrettim. Hatırlarsın 70. dakka gibi bir ara rakip hücuma çıkarken bir adamı kovaladı, arkadan müdahale edip topu almaya çalışıyordu. Yemin ediyorum ben dahil bütün tribün "yapma yapma, basma!" diye bağırıyordu. Herkesin aklına "ulan şimdi bu herif tekmeyi çakar takımı 10 kişir bırakır" korkusu vardı. Daha öncede yazmıştım, q17 ilk geldiğinde ben de uyuz olmuştum ama sonra "ulan aslında müthiş bir hamle oyuncusu olur bu yıl" diye düşündüm. netekim dünkü maç dahil sonradan girdiği tüm maçlarda etkili oldu, doğrudan katkısını gördük.

ama işte yunus emre, bu quaresma... güven olmuyor adama. trabzon maçını hatırlamıyor musun? gitti, golünü de attı sonrası malum.

Özetin özeti şu; Şenol hoca Q17'yi kontrol edebildiği müddetçe fayda sağlarız, edemediği yerde saatli bomba olur hem kendini hem bizi mahveder.
Evet pozisyonu hatirladim aynisini bende dusundum aha simdi Celmeyi takacak adama diye :biggrinking:
Ama uyari aldigi belli , Tam Takacakti celmeyi vazgecti vucuduyla indirmeye calisti :bandit:
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 17:18:15 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bir yerde okudum
Baskan Senol hocaya Q17 sorun cikariyorsa Geregini yapalim devre arasinda demiş
Senol Hoca : Babayla ogulun arasina girneyin ben bunun icin buradayim , Q17 den memnunum demis..
Kulubu gercekten cok seviyor , Cok hirsli kendisini gostermek istiyor demis..
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 17:20:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi mayguntr

İsmail Milli Takım kadrosuna çağrılmış  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

İsmail Milli Takım kadrosuna çağrılmış  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Normaldir zaten duzenli.olarak cagiriloyordu sakatlanmadan once
Suan performansi fena degil oynadikca daha iyi oluyor , Son 2-3 mactir hucuma da oldukca destek veriyor
Dun baya iyiydi bide ofsayti bozmasaydi iyiydi :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Normaldir zaten duzenli.olarak cagiriloyordu sakatlanmadan once
Suan performansi fena degil oynadikca daha iyi oluyor , Son 2-3 mactir hucuma da oldukca destek veriyor
Dun baya iyiydi bide ofsayti bozmasaydi iyiydi :bandit:
Son dakikalar baskı yapıyoruz ayağında top orta yapacak dün dikkat ettim yaklaşık 10 sn düşündü ayağındayken top ne yapayım diye  :D Bazen durduğu yerlere dikkat ediyorum bir sol bek nerde durmaması gerekiyosa orda duruyor , veya top ayağında değilken yaptıklarına dikkat ediyorum sanki futbol sahasından başka her yerde, yani duruşu koşuşu sanki adam ben futbolcu değilim arkadaş diye bağırıyor.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gomez Alman milli takımına çağırıldı deniyor.

Edit: Doğru habermiş.

https://twitter.com/DFB_Team/status/662650255620575232
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 18:51:18 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı LuceGel

Terim Şenol hocanın kafasını karıştırmak için çağırmış olmasın İsmaili  :).Milli takımda total sayıda hiç 1. olamıyoruz Ersanla Töreyi çağırmamış.

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Asil simdi Seyredin GOMEZi
Bu Gazla GOMEZ en az 30 Gole ulasmazsa bende bisey bilmiyorum :bandit:

Çevrimdışı 38life

Quaresma Avrupa Liginde haftanın futbolcusu seçilmiş.

Becki de çağırmış mi Abi ???

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Olurmu canim Adam LOSSER , BIDON , BENCIL
Nasil haftanin futbolcusu secilir UEFA bu isi bilmiyor
Olcay daha iyi topcu :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Taraftarların oyuyla

Çevrimdışı LuceGel

Olurmu canim Adam LOSSER , BIDON , BENCIL
Nasil haftanin futbolcusu secilir UEFA bu isi bilmiyor
Olcay daha iyi topcu :bandit:
UEFA seçmedi halk seçti yani Beşiktaş taraftarı tıpkı geçen hafta G.Gönülün seçildiği gibi.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Q

İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun, A Milli Takımın Katar ve Yunanistan ile oynayacağı maçların kadrosuna çağrıldılar...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 19:19:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:alala: :alala:
Yahu bi kerede ov be , bi kerede iyi oynadi dogru isler yapti de
Dun yine iyi oynadi Guzel bir Gol atti gereksiz calima sadece 1 kez girdi ayagina gelen her topu olumlu.pas olarak kullandi yine kanatta aldigi her topu iceri ortaladi
Daha ne yapmasi gerekiyor Iyi oynadi demeniz icin :alala: :alala: :alala:

Dün iyi oynadı  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

gomez topla bulusamazsa isterse messi olsun ne yapabilirki esas simdi izleyelim diyorsunuz:)

esas seçildikten sonra izleyemeyiz onu  :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

Terim Ahmet Çalık ı geçte olsa milli takıma çağırdı .Çok potansiyelli futbolcu .

Çevrimdışı Q

Mario bizde anka misali küllerinden yeniden doğdu yahu..
- Peki biz bu adamı nasıl elde tutacağız?. Kuş uçacak elimizden ve yine forvet arayışları..