@Yunus Emre Dökmeci valla haklısın Yunus, hücumda genelde iyiydi, bir iki defa savunmaya bile koştu
dün beğendim açıkçası. ama Quaresma'nın bu yıl yapacağı maksimumu bu. bunu kabul etmen/etmemiz lazım. bu sezon ligde bize ekstra 10-12 puan kazandırsın, benim için geçer not alacak. 3 puanı rize maçında aldı, kaldı 9 puan 
@panic13 abi ilginctirki oyuna sonradan girince cok daha etkili oluyor , Hirslaniyor galiba ondan

Birde ben butun lig maclarini tekrar izledim ve soyle bir kaniya vardim :
Acik oynayan takimlara karsi Olcayla
Kapali oynayan takimlara karsi Quaresma ile baslamamiz gerekiyor bu defalarca kanitlandi oyizden dun Q17 ilk 11 baslamaliydi
Bknz: Olcay Acik oynayan takimlara karsi Skor uretti hep ornk : Miy , Antep , Antalya
Q17 ise kapali oynayan takimlara karsi skor uretti ornk : Ts. , Rize ve Moskova
Bunun nedeni Olcay kapali savunmalara karsi savunma arkasina sizamiyor , Calim atma ve Orta acma yetenegide olmadigi icin Etkisiz kaliyor ve kayboluyor
Quaresma ise kapali savunmalara karsi Calim yetenegi , Orta acmasi ve Sut tehtidiyle cok etkili oluyor..
Yani olay bu Sirf kosuyor diye kapali savunmayla oynayan takimlara Olcayla baslamak 45 dakikayi cope atmak demektir
Bursanin savunma zaafi olmasi ve Hucum agirlikli oynamasi nedeniyle Maca Olcayla baslamak lazim cunku tam onluk mac ,, Savunma arkasina cok rahat sizacagini dusunuyorum..
@Çağrı ozellikle sende oku bunu ...