Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292367 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

U19 Milli takımında bir tane Beşiktaş oyuncusu yok. Geçen yıl şampiyon oldu bu takım. U21 takımı daha dün Salzburg'u yendi. Çok önemli bir galibiyet. Bir tane milli takım antrenörü veya yetkilisi izlememiş maçı. Yazık!

Ayrıca Altınordulu çocuklar yetenekli. İkisini izledim.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 12:33:08 atalay ]

Çevrimdışı Yakup

Her oyuncunun belli bir kapasitesi var ve hangi maç olursa olsun oyuncu ortalama oynadığı gibi oynuyorsa onu maçın kaybedilmesi konusunda direkt suçlamak doğru değildir. Olcay 45 dakika oynatılıyor ve İsmail alternatifleri de uzun süre denenerek seçilip formayı alıyor. Oynadıkları sürede tamamen ortalama oyunlarını oynadılar. Ne çok kötü ne çok iyi. O zaman bize puan kaybettiren bunlar mıdır? Her puan kaybı sonrası güçsüz gördüğümüz halkalar İsmail ve Olcay'a hatta Tolga'ya tüm suçu yığmak doğru mu? Bence hiç doğru değil. Kapasiteleri neyse ortalamaları neyse onu oynuyorlar. Mücadele ediyorlar. Bana göre bu maçın en kötü ismi Sosa'dır. En yüksek kapasiteli oyuncularımızdan biri ama en az verim vereni, en kötüsü, en az mücadele edeni. Bize puan kaybettiren sadece ekranın gözüken yüzündeki hatalar değil gözükmeyen kısmındaki oyuncuların performanslarıdır. 1-1 yapan golü yiyeceğimizi ekran başında hissedemeyen var mıydı? Takım olarak kötü oynadığımız için golü yiyoruz. İlerdeki adamlar hem ilerde üretemiyorlar hem de rakip hücuma geldiğinde geri dönmesini bilmiyorlar. Ne defansa ne de orta sahaya destek çıkıyorlar. Bu kopukluk olduğu zaman ortada veya kanatlarda rakip çok boş alanlar buluyor bu durumda defans da afallıyor yerleşme sorunu olabiliyor. Ekrana takılan hatayı belki defanstaki yapıyor ama asıl hata ilerden başlıyor. Rakip bugün ful defans bekleyip kaptıklarıyla geldi ama orta sahası hep sağlamdı biz çok da boş alan bulamadık. Adamlar gelmesini bildikleri gibi geri dönmesini de biliyorlar. Biz 5 kişi hücum yapsak bile onlar 8-9 kişi defans yapıyorlar. Onlar 2-4 kişi hücum yapsa biz 3-5 kişi defansta oluyoruz. Rakip beceriksiz ve yeteneksiz olduğu için atamıyor veya fırsatı olgunlaştıramıyor. O yüzden gözümüze batmıyor çoğu zaman. Ben hücumdaki topçuları beğenmiyorum açıkçası. Töre ve olcay dikkatliydi ilk yarı bu konuda. İkinci yarı golümüzden sonra takım olarak defans yapmadık veya yapamadık. Takımın hücum oyuncularının savunma anlayışını eksik buluyorum. Adamların zencileri maiconu niasse'si hem hücuma koşuyor hem de bizim hücumcuları (diri bir şekilde formaliteden değil) karşılıyor. Onların oyunları çok iyi değildi biz daha iyiydik ama takım olarak bizden daha iyi oldukları bir nokta varsa o da buydu bana göre.

Böyle paragraf yapmadan blok şeklinde yazdım kusura bakmayın artık okuyan olur mu onu da bilmiyorum bu saatte :D İyi forumlar

dediğin her cümleye katılıyorum ama sanki yazdığında eksikler var gibi @Tuncay Heliya Sîa

dün akşam stadyumda dediğim gibi ben stadyum bu sene bitmese de olur diyenlerdenim. (biliyorum şimdi herkes kinini bana kusacak ama sorun değil.) ben tolgay ve veli'nin bir an önce sahaya dönmesinin stadyumdan önce geldiğini düşünüyorum. mesela 18 yayından kim şut atmayı deniyor ?  :alala: tribünde herkes aynı anda şut diye bağırsa bile herkes katetmeye yada kanatlara oynamayı deniyor kimse şut çekmiyor ya da aklına gelmiyor. bunu veli ve tolgay çok iyi yapıyordu. forumda konuşuldu diye söyleyeyim mesela liverpool maçı tolgay oyuna girdi ilk şutu az farkla kaçtı. ikincisi gol. dün akşam töre olsun , atiba olsun , oğuzhan olsun kimse şut çekmiyor. bunlar yeni stadyuma geçince şut mu çekecekler  :alala: 

demem o ki ben tolgayı bekliyorum sağlam tolgay bize stadyumun katacağından daha fazla şey katar. kanada uzun topla oyun akışını değiştirir , geri gelir , şut çeker skor yapar bunların hiç birini stadyum yapamayacağından önceliğimiz tolgay  :biggrinking:

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

PSV gelsin bize :D

daha ideal takımlar varken şimdiden çekelim diyorsun yani abi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

fb bu saatten sonra eşşek değilse gruptan çıkar.

gs en kötü avrupa ligi elemelerine devam eder.

biz ise haftaya netleşir pozisyonundayken isviçreye yakalanmayız diye umuyorum. tabii ki hollandalılar düşünsün psv, alkmar, groningen ve ajax'tan. groningen elendi sadece matematiksel olarak anlamı kaldı. ajax ve alkmarda bu hafta elenmeye yakınlar. psv ise clden elenir avrupa ligi ise son maça kalır.

bu dakikadan sonra gs ancak en iyi ihtimalle avrupa ligi elemelerine devam eder. 4.bile olabilirler. 3 takımın da avrupa kupasında eleme aşamasına kalması birbirine yakın tabi.

Çevrimdışı Yakup

bu dakikadan sonra gs ancak en iyi ihtimalle avrupa ligi elemelerine devam eder. 4.bile olabilirler. 3 takımın da avrupa kupasında eleme aşamasına kalması birbirine yakın tabi.

evet kötü ve iyi birbirine girmiş @Tuncay Heliya Sîa düzelttiğin için teşekkürler. yalnız hepsinin kaderi elindeyken bizimkisinin sadece bizim elimizde olmaması (5. maçlar öncesi) ilginç duruyor. hatırlatayım en iyi puan bizde birde futbolda biraz bu galiba  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yakup

PSV gelsin bize :D

mesela molde gelsin ligleri bitti oyuncu kaybı yaşayacaklar. liglerinin başlamasına da 2 ay falan olacak kuzey takımları bu dönemde iyidir  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

q17 yi yollayıp bunu alalım

pardon töreyi yollayıp

https://twitter.com/turkishgoals/status/662570458013921280

bunu sentetik çimde yapıyor doğal veya hibrit çimde yapsa kesinlikle alınmalı  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 13:11:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
q17 yi yollayıp bunu alalım

pardon töreyi yollayıp

https://twitter.com/turkishgoals/status/662570458013921280

Quaresma ile çok iyi arkadaş olurlar oturup 5 çayı içerler bizi anlamıyor insanlar diye  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 13:12:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası ortasaha için Southampton'dan Gaston Ramirez de olabilir.

Hiç forma şansı bulamıyor opsiyonlu kiralık gibi bir şey yapabiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bunu sentetik çimde yapıyor doğal veya hibrit çimde yapsa kesinlikle alınmalı  :ishock: :ishock: :ishock:

dimi işte o zaman harikalar yaratır hazır yabancı kısıtlaması yok :P

Quaresma ile çok iyi arkadaş olurlar oturup 5 çayı içerler bizi anlamıyor insanlar diye  :kop: :kop:

içermi içer

şu asagıdaki cocukta  töreye ders vermeye gelir mutlak gelmesi lazım içeri nasıl dalınır ogretmeli bizim kerataya :D

hersey kalın baldır koca vucut değil böyle oguzhan varilerde iş yapıyor :)) u17 mu 17 fark etmezzzz :bandit:

https://twitter.com/buzzspor/status/662574090880983040
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 13:18:31 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 13:18:08
  • Beşiktaş / Bodrum
dimi işte o zaman harikalar yaratır hazır yabancı kısıtlaması yok :P

içermi içer

şu asagıdaki cocukta  töreye ders vermeye gelir mutlak gelmesi lazım içeri nasıl dalınır ogretmeli bizim kerataya :D

https://twitter.com/buzzspor/status/662574090880983040

O çocuk gelsin bizim ligde girsin içeri öyle Servet Çetin iki ayağını kıkırdaklarından 4 parça verir kucağına daha içeri giremeden  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

O çocuk gelsin bizim ligde girsin içeri öyle Servet Çetin iki ayağını kıkırdaklarından 4 parça verir kucağına daha içeri giremeden  :kop:

diyorsunki pektemek abisine kardeş gelir anaam hiiç işimiz olmaz ama ders versin desin bak bu tip defanslara yap kalın abiler oldugunda hiç bulasma fakat bizimki ısrarcı

dün geriye pas verilmicek diye bagıran hocamıza inat kaç defa ismail denen adam geriye oynadı bari seni dinlemiyor bi güzellik yap kenara alıver onu:))

motta yedege bile giremiyor sorunu ne acaba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devre arası ortasaha için Southampton'dan Gaston Ramirez de olabilir.

Hiç forma şansı bulamıyor opsiyonlu kiralık gibi bir şey yapabiliriz.
leroy fer ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Devre arasında Motta, Pektemek ve Franco'yu bir şekilde elden çıkartıp yüklerimizden kurtulmamız gerekiyor. Hem bu sıkışık dönemde fayda sağlar hem de bunların yerine A takıma altyapıdan çocukları çıkartırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Dün, bu sezon ilk kez öne geçtiğimiz bir maçta puan kaybettik. 14.maçta...

Çünkü 1-0'dan sonra Bilic'in takımı gibi oynamaya çalıştık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: :alala:
Yahu bi kerede ov be , bi kerede iyi oynadi dogru isler yapti de
Dun yine iyi oynadi Guzel bir Gol atti gereksiz calima sadece 1 kez girdi ayagina gelen her topu olumlu.pas olarak kullandi yine kanatta aldigi her topu iceri ortaladi
Daha ne yapmasi gerekiyor Iyi oynadi demeniz icin :alala: :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Dun yine iyi oynadi Guzel bir Gol atti gereksiz calima sadece 1 kez girdi ayagina gelen her topu olumlu.pas olarak kullandi yine kanatta aldigi her topu iceri ortaladi

aaa olurmu Yunus emre onlar saylanmaz :D Olcay'ın yarısı kadar oynamadı dün Quaresma.  :kop:

Çevrimdışı panic13

@Yunus Emre Dökmeci valla haklısın Yunus, hücumda genelde iyiydi, bir iki defa savunmaya bile koştu :) dün beğendim açıkçası. ama Quaresma'nın bu yıl yapacağı maksimumu bu. bunu kabul etmen/etmemiz lazım. bu sezon ligde bize ekstra 10-12 puan kazandırsın, benim için geçer not alacak. 3 puanı rize maçında aldı, kaldı 9 puan :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı brkntcnr

Her oyuncunun belli bir kapasitesi var ve hangi maç olursa olsun oyuncu ortalama oynadığı gibi oynuyorsa onu maçın kaybedilmesi konusunda direkt suçlamak doğru değildir. Olcay 45 dakika oynatılıyor ve İsmail alternatifleri de uzun süre denenerek seçilip formayı alıyor. Oynadıkları sürede tamamen ortalama oyunlarını oynadılar. Ne çok kötü ne çok iyi. O zaman bize puan kaybettiren bunlar mıdır? Her puan kaybı sonrası güçsüz gördüğümüz halkalar İsmail ve Olcay'a hatta Tolga'ya tüm suçu yığmak doğru mu? Bence hiç doğru değil. Kapasiteleri neyse ortalamaları neyse onu oynuyorlar. Mücadele ediyorlar. Bana göre bu maçın en kötü ismi Sosa'dır. En yüksek kapasiteli oyuncularımızdan biri ama en az verim vereni, en kötüsü, en az mücadele edeni. Bize puan kaybettiren sadece ekranın gözüken yüzündeki hatalar değil gözükmeyen kısmındaki oyuncuların performanslarıdır. 1-1 yapan golü yiyeceğimizi ekran başında hissedemeyen var mıydı? Takım olarak kötü oynadığımız için golü yiyoruz. İlerdeki adamlar hem ilerde üretemiyorlar hem de rakip hücuma geldiğinde geri dönmesini bilmiyorlar. Ne defansa ne de orta sahaya destek çıkıyorlar. Bu kopukluk olduğu zaman ortada veya kanatlarda rakip çok boş alanlar buluyor bu durumda defans da afallıyor yerleşme sorunu olabiliyor. Ekrana takılan hatayı belki defanstaki yapıyor ama asıl hata ilerden başlıyor. Rakip bugün ful defans bekleyip kaptıklarıyla geldi ama orta sahası hep sağlamdı biz çok da boş alan bulamadık. Adamlar gelmesini bildikleri gibi geri dönmesini de biliyorlar. Biz 5 kişi hücum yapsak bile onlar 8-9 kişi defans yapıyorlar. Onlar 2-4 kişi hücum yapsa biz 3-5 kişi defansta oluyoruz. Rakip beceriksiz ve yeteneksiz olduğu için atamıyor veya fırsatı olgunlaştıramıyor. O yüzden gözümüze batmıyor çoğu zaman. Ben hücumdaki topçuları beğenmiyorum açıkçası. Töre ve olcay dikkatliydi ilk yarı bu konuda. İkinci yarı golümüzden sonra takım olarak defans yapmadık veya yapamadık. Takımın hücum oyuncularının savunma anlayışını eksik buluyorum. Adamların zencileri maiconu niasse'si hem hücuma koşuyor hem de bizim hücumcuları (diri bir şekilde formaliteden değil) karşılıyor. Onların oyunları çok iyi değildi biz daha iyiydik ama takım olarak bizden daha iyi oldukları bir nokta varsa o da buydu bana göre.

Böyle paragraf yapmadan blok şeklinde yazdım kusura bakmayın artık okuyan olur mu onu da bilmiyorum bu saatte :D İyi forumlar
Ben sadece bu maç için söylemedim bunu. Ama Olcay ismail veya tolga için kapasiteleri bu kadar diyip işin içinden çıkılamaz. Hadi Olcay çalım atamadı olsun canı sağolsun ama her zamanki gibi koşup mücadele etmedi dün. Töre de ilk yarı çok kötüydü ikinci yarı açıldı. İsmailin yaptığı ofsayt hatası kusura bakmayın ama bu kapasite değil başka birşeydir ama söylemek istemiyorum sonra Beşiktaş oyuncusuna hakaret etmeyin falan diyorlar. İsmail orta açamıyor tamam bu kadar açabiliyor diyelim ama 3 metre ofsaytı nasıl bozarsın. Bek dediğin yan hakem gibi o çizgiye hep dikkat eder. Tolga ilk başlarda gayet iyi başladı ama kasımpaşa maçıyla başlayan kötü formu bakalım daha ne kadar devam edecek. Mağlubiyeti tek bir kişiye bağlamayın diyorsunuz ama sezon başından beri organize bir atakta gol yemişliğimiz var mı? Hep bireysel hatalar. Sezon boyunca da hep böyle olacak. Ve bireysel hatalar puan kaybettiriyorsa ve bu bir kere iki kere değilse ben bunu artık o oyunculara bağlarım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci valla haklısın Yunus, hücumda genelde iyiydi, bir iki defa savunmaya bile koştu :) dün beğendim açıkçası. ama Quaresma'nın bu yıl yapacağı maksimumu bu. bunu kabul etmen/etmemiz lazım. bu sezon ligde bize ekstra 10-12 puan kazandırsın, benim için geçer not alacak. 3 puanı rize maçında aldı, kaldı 9 puan :)
@panic13 abi ilginctirki oyuna sonradan girince cok daha etkili oluyor , Hirslaniyor galiba ondan :alala:
Birde ben butun lig maclarini tekrar izledim ve soyle bir kaniya vardim :
Acik oynayan takimlara karsi Olcayla
Kapali oynayan takimlara karsi Quaresma ile baslamamiz gerekiyor bu defalarca kanitlandi oyizden dun Q17 ilk 11 baslamaliydi
Bknz: Olcay Acik oynayan takimlara karsi Skor uretti hep ornk : Miy , Antep , Antalya
Q17 ise kapali oynayan takimlara karsi skor uretti ornk : Ts. , Rize ve Moskova
Bunun nedeni Olcay kapali savunmalara karsi savunma arkasina sizamiyor , Calim atma ve Orta acma yetenegide olmadigi icin Etkisiz kaliyor ve kayboluyor
Quaresma ise kapali savunmalara karsi Calim yetenegi , Orta acmasi ve Sut tehtidiyle cok etkili oluyor..
Yani olay bu Sirf kosuyor diye kapali savunmayla oynayan takimlara Olcayla baslamak 45 dakikayi cope atmak demektir
Bursanin savunma zaafi olmasi ve Hucum agirlikli oynamasi nedeniyle Maca Olcayla baslamak lazim cunku tam onluk mac ,, Savunma arkasina cok rahat sizacagini dusunuyorum..
@Çağrı ozellikle sende oku bunu ...
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 15:16:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesinde Olimpiyat Stadı'nda Lokomotiv Moskova'yı ağırlayan Beşiktaş'a UEFA'dan kötü haber geldi...

1-1 biten karşılaşma sonrası UEFA, yaşananlar nedeniyle Beşiktaş hakkında soruşturma başlattı.

UEFA'nın resmi sitesinden yaptığı açıklamayla, 3 başlıkta Siyah-Beyazlı ekibe soruşturma açıldığını duyurdu.

İşte UEFA'nın gerekçeleri:

-Merdiven boşlukları
-Stadyumda yakılan meşaleler
-Organizasyon yetersizlikleri (Rakip takım taraftarlarının sahaya girmeye kalkışmasındaki problemler)

Son olarak UEFA Disiplin ve Etik Kurulu'nun, konuyla ilgili kararını 19 Kasım'da vereceği belirtildi.

Çevrimdışı ahmetx

@panic13 abi ilginctirki oyuna sonradan girince cok daha etkili oluyor , Hirslaniyor galiba ondan :alala:
Birde ben butun lig maclarini tekrar izledim ve soyle bir kaniya vardim :
Acik oynayan takimlara karsi Olcayla
Kapali oynayan takimlara karsi Quaresma ile baslamamiz gerekiyor bu defalarca kanitlandi oyizden dun Q17 ilk 11 baslamaliydi
Bknz: Olcay Acik oynayan takimlara karsi Skor uretti hep ornk : Miy , Antep , Antalya
Q17 ise kapali oynayan takimlara karsi skor uretti ornk : Ts. , Rize ve Moskova
Bunun nedeni Olcay kapali savunmalara karsi savunma arkasina sizamiyor , Calim atma ve Orta acma yetenegide olmadigi icin Etkisiz kaliyor ve kayboluyor
Quaresma ise kapali savunmalara karsi Calim yetenegi , Orta acmasi ve Sut tehtidiyle cok etkili oluyor..
Yani olay bu Sirf kosuyor diye kapali savunmayla oynayan takimlara Olcayla baslamak 45 dakikayi cope atmak demektir
Bursanin savunma zaafi olmasi ve Hucum agirlikli oynamasi nedeniyle Maca Olcayla baslamak lazim cunku tam onluk mac ,, Savunma arkasina cok rahat sizacagini dusunuyorum..
@Çağrı ozellikle sende oku bunu ...
  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesinde Olimpiyat Stadı'nda Lokomotiv Moskova'yı ağırlayan Beşiktaş'a UEFA'dan kötü haber geldi...

1-1 biten karşılaşma sonrası UEFA, yaşananlar nedeniyle Beşiktaş hakkında soruşturma başlattı.

UEFA'nın resmi sitesinden yaptığı açıklamayla, 3 başlıkta Siyah-Beyazlı ekibe soruşturma açıldığını duyurdu.

İşte UEFA'nın gerekçeleri:

-Merdiven boşlukları
-Stadyumda yakılan meşaleler
-Organizasyon yetersizlikleri (Rakip takım taraftarlarının sahaya girmeye kalkışmasındaki problemler)

Son olarak UEFA Disiplin ve Etik Kurulu'nun, konuyla ilgili kararını 19 Kasım'da vereceği belirtildi.
kulüp bir de uyarı yaptı maç öncesi inadına yapıyor bizimkiler kulüp ceza alsın diye
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum