Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294709 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

@atalay

Şenol Güneş dörtlü savunmadan vazgeçmeyeceğini söylemişti. Kasımpaşa maçında bile son 20 dakika Atiba'yı sol stoper oynattı.

Ayrıca sürekli üçlü savunma oynamak kolay iş değildir. Oyun alışkanlığı gerektirir. Kanatlar Winger; orta sahalar BTB özellikli olmalı. @Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Koa_lAA

şenol hoca hükümet gezide hata yaptı demiş - ki bende aynı hatta daha ağır kelimeler kullanabilirim bu konuda :D -

bu ne demek oluyor... alehimize hakem hataları ve sırf bu yüzden puan kayıpları bu hafta itibari ile başlar beyler..

gomez kafa topu mücadelesinde ilk dirsek temasında kırmızı yer..

q17 zaten atılır.. onun için hakemin art niyetine ne hacet...

gt7 tehlikeli topcu.. onu da atarlar.. özellikle gs maçından önce bu 3 lüden biri kesin cezalı olur..

tarihe notumu böylece düştüm.. :D

Çevrimdışı murat_

bu belgesel acayip bisey olmus izleyipte duygulanmayan besiktasli olamaz sanirim belki izleyememis arkadaslar vardir bunu buraya birakayim ..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O kadar da değil ya , mandanda olursa fitim ama handanovic veya sirigu olsa daha da dönüp bizim kaleye bakmam ben :D
Runjeyi begenmiyormuydun :o_o: :o_o:
Tamam ilk geldiginde uyum sorunu yasadi iyi performans sergileyemedi ama sonradan Arap ati gibi acildi kac tane mac kurtardi cok iyi bir kaleciydi
3 Yil Fransada 2 Yilda Belcikada YILIN KALECIsi Secilen bir adamdan bahsediyoruz
Tigana gittigi icin gitmek istedi ve bizde gonderdik
Cordobadan sonra gelen kalecilerin icinde en iyisiydi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Runjeyi begenmiyormuydun :o_o: :o_o:
Tamam ilk geldiginde uyum sorunu yasadi iyi performans sergileyemedi ama sonradan Arap ati gibi acildi kac tane mac kurtardi cok iyi bir kaleciydi
3 Yil Fransada 2 Yilda Belcikada YILIN KALECIsi Secilen bir adamdan bahsediyoruz
Tigana gittigi icin gitmek istedi ve bizde gonderdik
Cordobadan sonra gelen kalecilerin icinde en iyisiydi..
Abi valla benim hatırladığım kadarıyla çok dengesiz bir kaleciydi , çıkmaması gereken topa felan çıkıyordu :D kötü kaleci demiyorum yanlış anlaşılmasın , su an runje ayarında kaleci yetmez bize :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Cardobadan sonra bize adam akıllı kaleci gelmedi.

Abi valla benim hatırladığım kadarıyla çok dengesiz bir kaleciydi , çıkmaması gereken topa felan çıkıyordu :D kötü kaleci demiyorum yanlış anlaşılmasın , su an runje ayarında kaleci yetmez bize :D
Dengesizligi ilk zamanlardaydi Uyum sorunundan dolayi
Boyuna ragmen Muthis Refleksleri olan bir kaleciydi
Donemin en begenilen kalecilerinden Pelitikosayi bile zaman zaman yedek birakip o koruyordu Hirvat milli takiminin kalesini..

Çevrimdışı Tolga

Taraftar o dönemde "Runje gol ye" diye bağırıyordu. :D

Hele hele İnönü'deki Sivas maçında yediği aşırtma golünü hatırlıyorum da neyse.

Kısacası Runje gerçekten kötü bir kaleciydi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Taraftar o dönemde "Runje gol ye" diye bağırıyordu. :D

Hele hele İnönü'deki Sivas maçında yediği aşırtma golünü hatırlıyorum da neyse.

Kısacası Runje gerçekten kötü bir kaleciydi.
:bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Runje kötü başladı son yılında iyiydi ama gittiğinde üzülmemiştim vasat üstü diyelim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Runje kötü başladı son yılında iyiydi ama gittiğinde üzülmemiştim vasat üstü diyelim.
Yalnız Runje 1 yıl kaldı abi :D

Runje kötü başladı öyle de bitirdi.

Yediği hatalı gol sayısının haddi hesabı yoktu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Ben bugünkü maçta takımı beğendim,isteyen oynayan hak eden taraf bizdik ama yine kaleyi tutan nadir şutlardan biri gol oldu puanı bıraktık.Bunu bireysel hatalara ve stadyuma bağlıyorum.

En büyük eksiğimiz kolay gol yememiz.İsmailin 4 metre geride durup ofsaytı bozması akıl karı iş değil.yahu sen kanat oyuncususun,kanat oyuncuları çizgi hakemi gibidir sürekli ölçer biçer ne geziyorsun orada..

Top genelde bizde olsa da topu Gomezle nerdeyse hiç buluşturamadık.Mario gomez gibi bir silahımız var ve bunu daha çok kullanmalıyız.Tosun da oyuna girdikten sonra gomez gibi hiç beslenemedi.Bunda Törenin vasat performansının ve Sosanın çok erken kondisyonunun düşmesinin nedeni var.

Necip girdikten sonra hareket kattı,savunma ve hücum yönünde etkili oldu ben performansını beğendim.

Quaresma da aynı şekilde oyuna girdi ve iyi oynayarak güzel bir gol attı.

Son olarak stadyum meselesine gelecem.Top bariz şekilde rakip oyuncunun eline çarpıyor ve net penaltıyken taraftarlardan itiraz dahi gelmiyor,çünkü pozisyonu kimse göremiyor.Stadyum değil apartman sanki hiçbirşey görünmüyor.Eğer bu maç vodafone arenada oynansaydı o pozisyon her türlü penaltı verdirttirilirdi.Taraftarın maça etkisi malesef çok az oluyor bir an önce stadımıza dönüp şu eziyetten kurtulmamız lazım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Ben bugünkü maçta takımı beğendim,isteyen oynayan hak eden taraf bizdik ama yine kaleyi tutan nadir şutlardan biri gol oldu puanı bıraktık.Bunu bireysel hatalara ve stadyuma bağlıyorum.

En büyük eksiğimiz kolay gol yememiz.İsmailin 4 metre geride durup ofsaytı bozması akıl karı iş değil.yahu sen kanat oyuncususun,kanat oyuncuları çizgi hakemi gibidir sürekli ölçer biçer ne geziyorsun orada..

Top genelde bizde olsa da topu Gomezle nerdeyse hiç buluşturamadık.Mario gomez gibi bir silahımız var ve bunu daha çok kullanmalıyız.Tosun da oyuna girdikten sonra gomez gibi hiç beslenemedi.Bunda Törenin vasat performansının ve Sosanın çok erken kondisyonunun düşmesinin nedeni var.

Necip girdikten sonra hareket kattı,savunma ve hücum yönünde etkili oldu ben performansını beğendim.

Son olarak stadyum meselesine gelecem.Top bariz şekilde rakip oyuncunun eline çarpıyor ve net penaltıyken taraftarlardan itiraz dahi gelmiyor,çünkü pozisyonu kimse göremiyor.Stadyum değil apartman sanki hiçbirşey görünmüyor.Eğer bu maç vodafone arenada oynansaydı o pozisyon her türlü penaltı verdirttirilirdi.Taraftarın maça etkisi malesef çok az oluyor bir an önce stadımıza dönüp şu eziyetten kurtulmamız lazım..
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Mohamed Elyounoussi, Celtic deplasmanında yine golünü atmış.

Transfer listesinin üst sıralarına koymak lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

İsmail Ersan ve Tolga yerine transfer şart. Hatta sol kanada da birisini alalım kerim i kiraya verelim.
 İlk yarı olcayın çalım attığı adama bir daha çalım atmaya çalışıp top kaptırıp net pozisyonu öldürmesi, İsmailin goldeki net hatası ve berbat ortaları,
Ersan ın savunmada bam güm dalıp her maç düşüp belini tutmasını geçtim iki tane net fırsat kaçırıp 3 puanı yemesi ve savunmada da kötü oyunu.
Tolga nın belinde bir sorun var galiba ben hayatımda böyle saçma bir kaleci görmedim. Plönjön yapmıyor, ayağı iyi değil, yan toplar, refleks hiçbirşey yok, kolay toplarda çok saçma sapan yerlere atlayıp yuvarlanıyor, üstüne top gelmese şut çıkaramayan bi kalecimiz var. Bıktım ben gerçekten bu saçma bireysel hatalarla puan kayıplarından. Çok yazık.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı xenos

Emeklerinizin karşılığını alamadığınızı biliyorum ama ara transfer için girişimleriniz oldu mu ?. Sizden ricam biraz daha üstelemeniz. @atalay @Çağrı

Çevrimdışı xenos

Eline sağlık @Deniz

Çevrimdışı uğur07

ben herşeyden vazgeçtim. devre arası sadece adam gibi bir kaleci alalım başka birşey istemem

Çevrimdışı atalay

Emeklerinizin karşılığını alamadığınızı biliyorum ama ara transfer için girişimleriniz oldu mu ?. Sizden ricam biraz daha üstelemeniz. @atalay @Çağrı

Girişim yapma şansım yok. Ali Naibi, Fikret Demirer ve menajerler kimleri isterlerse onları izleyeceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 22:20:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

6 ay önce önerdim. Quaresma alınırken bunu alın diye bir kez daha önerdim dernek aracılığı ile.

Fiziği lig için yetersiz bulunmuş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

6 ay önce önerdim. Quaresma alınırken bunu alın diye bir kez daha önerdim dernek aracılığı ile.

Fiziği lig için yetersiz bulunmuş.

Bende onların futbol aklını yetersiz buluyorum.  :D

Quaresma'nın fiziği çok mu yeterliymiş?

Çevrimdışı Ersoy

İsmail maç boyu mis gibi oynuyor tek kritik hatayla veriyor maçı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!