Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297465 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Fener'in neredeyse 2 katı kadar gol atmışız 10 haftada.

İç sahada 2 Dış sahada 3.4 gol ortalamamız var.

Şunu sürdürebilirsek, ki sürecektir diye tahmin ediyorum 2.5 gol ortalaması ile 80 golü aşarız.

Bu ligde 80 golü aşıp şampiyon olamayacak takım yok.
İnşallah sen dedin diye ilk kez böyle birşey olmaz :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 17:41:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başarının skalası geniştir. Daha kötüsüne bakıp başarılıdır diyebileceğimiz gibi daha iyisine bakıp kötü diye de yorumlayabiliriz yönetimi. Daha iyisini kesinlikle yapabilirlerdi özellikle sportif açıdan . Geçmiş yönetimlerle karşılaştırıldıklarında ise başarılı oldukları inkar edilemez. Benim görüşüm ise yönetimin 'Başarıda kalıcılık, istikrar' sağlamak için kurumsallaşmaya giderek düzen , sistem oluşturması . Bunu oturtabilirlerse geçmişte yapılan birkaç transfer hatasına ya da yanlışlara bakmam 'başarılıdır' derim . Geçmişte yapılanları değiştirmek mümkün değil ama geleceği şekillendirmek elimizde. Yönetimin Beşiktaş'ın geleceği için atacağı adımlar benim için başarı kıstası olacak.
Bu sezon Tosic transferinden yönetim , Quaresma transferinden ise hem yönetim hem de 'Quaresma oleeey oleeey' diyen taraftar sorumludur . Suçu hep yönetime atmak insafsızlık . Yönetime her konuda atıp tutan ama Quaresma gelsin diye ortalığı kaldıran traftarlardan da bu transfer hakkında açıklama bekliyorum . Psikolojik sorunları olan ve  'Quaresma oleey oleey' diyip pohpohlandıkça o psikolojik sorunları daha da kabaran ve takımı yakan Quaresma'da yönetimden önce  taraftarın yaptığı sorgulanmalı .
Yönetimimiz transferin ciddi bir iş olduğunu , transfer edilecek bir futbolcunun sadece saha içi değil saha dışında da yaptıklarının araştırılması gerektiğini , çok ciddi detaylı analizler sonucu bir futbolcunun alınması gerektiğini bunun da günler değil aylar gerektiren süreçler gerektirdiğini ve işi bilenler tarafından yapılması gerektiğini görmüştür sanırım artık 4 yıla yaklaşan yönetimleri boyunca .

Doğru analizler.

Buradaki en büyük sıkıntı bunun hesabını soracağımız kişiler ya yaşça çok küçük ve Beşiktaş'ı tam idrak edememiş ve popülizm ile yönetilen Demirören dönemine denk gelmiş kişiler, ya da benim futbol cahili olarak adlandırabileceğim ''dewe'' gibi zaten şampiyon olamıyoruz hiç olmazsa Bakkal bilmem ne amcaya hava atarım diyen kişiler. Hoş bunu söyleyince zamanında sen onun gittiği maçından 10'da 1'ine gitmemişsin diyenler oldu. Maça gittiklerine tribünü coşturmak için arkaları dönük maç izlemekten sanırım bütün algılarını kaybetmiş amigolar.

Yapmayacaklardı bu hatayı. Dzsudzsak üzerinden konuyu daraltmayacağım zira o da iyi top oynamıyor şuan Bursa'da ama burada her şey gerçekten farklı olabilirdi. Çünkü izleyenler iki şeyi çok net farketmiştir. Adam basit oynuyor, Beşiktaş da basit oynuyor.
Adam duran toptan yapıyor asistlerini, uzaktan vurarak atıyor gollerini bizde de bunlar yok.

Sadece bu 4 nokta birleştiğinde bile iyi futbol oynamasa dahi tabelada ne yazacağını tahmin etmek zor değil. En kötü üstte paylaştığımız Bertrand bile kiralanabilirdi. Burada en kötü şey taraftara yenik düşmek, bunu da Çebi ile olan iç hesaplaşmasından yapması başkanın. Neymiş Luce gelecekmiş de Çebi inat etmiş Güneş gelmiş. Kısa bir ''hadi oradan'' çekerim.

Lucescu benim için çok farklı baba gibi bir adam ama gelmeyeceği alenen zaten belliydi. Onun dışında gelebilecek en doğru isim geldi takımın başına. Quaresma inatlaşması ile ne olmuş oldu? Sezer'de olduğu gibi başkan kaybetti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 17:42:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Hem sol iç hemde forvet nasıl oluyor?  :D

Güven Varol'u filan mı transfer ediyoruz?  :kop:

Left Inside Forward  :evillol: :evillol: Oldu mu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

ideal kadromuz şu şekilde dersek.

tolga z.
beck
rhodolfo
ersan
tosic
oğuzhan
tolgay
gökhan t.
sosa
olcay ş.
gomez

şimdi burada bana göre (kişiden kişiye değişebilir) @çagri nin da dediği gibi yetersiz olanlar: tolga z. ve tosic. idare eder denilenler ise: ersan, sosa ve olcay ş.. ideal olarak yeterli göreceklerimiz ise: beck, rhodolfo,oğuzhan,tolgay, gökhan t. ve gomez.
bu durumda ilk onbire çalışacak olursak, kaleci ve solbek mutlaka alınmalı. imkan olursa sırasıyla: sol stoper, forvet arkası ve solaçık alınmalı. tolgayın sakatlığı nedeniyle buraya ön libero eklenebilir. sosa normalde bize gayet yeterli ama tam verim alamadığımız konusunda herkes hemfikirdir sanırım.

birde cenk tosunu ilk onbire alıp müller pozisyonunda oynatmak, bunun içinde solda töre sağda sosa oynasa nasıl olur diyorum.

Çevrimdışı legendmaster

Fener'in neredeyse 2 katı kadar gol atmışız 10 haftada.

İç sahada 2 Dış sahada 3.4 gol ortalamamız var.

Şunu sürdürebilirsek, ki sürecektir diye tahmin ediyorum 2.5 gol ortalaması ile 80 golü aşarız.

Bu ligde 80 golü aşıp şampiyon olamayacak takım yok.
bursa geçen sene 70 golle 6. bitirdi ligi  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 17:48:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok yavan bir muhabbet dönüyor bu arada. Beşiktaş en iyi halinde Fener kötüyken 2 puan önünde sadece gibi.

Yahu lig oynanalı 10 hafta oldu daha kaç puan fark olacaktı? Biz çok kaybettiğimiz için mi açamadık yoksa onlar o rezalet futbollarına rağmen 1-0'larla ilerledikleri için mi açılmadı?

Adaleti olsa futbolun Fener'in 4 deplasmandan 0-0 ile dönmesi aradaki farkın 10 olması gerekirdi.

3 takım da böyle oynamaya devam etsin 20. hafta geldiğinde evet aradaki fark 10 puan olur istedikleri bunu duymak sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

@Çağrı bu kanat iç forvet tespitine %100 katılıyorum ama bu tip özellikli oyuncular pek yetişmiyor dünyada da. Almanya, Belçika, hollanda ve hatta Hırvatistan, Bosna falan resmen oyuncu fabrikasına döndüler. Mesele ise şu, yetiştirdikleri oyuncular ne iş yapıyorsa o işi en iyi şekilde yapıyor. Bizde senin dediğin kalıba en çok uyan oyuncu Arda, o bile Ath. Madrid'te bildiğin sisteme monte oldu ve o sayede Barca'ya gitti.

Senin dediğin tarzda ekstra özellikli oyuncuların bonservisleri ise 8-10 milyondan açılıyor. Haa, bu tip oyuncular için Arjantin ve Brezilya'ya bakılabilir ama Avrupa seviyesibe uyum sağlayanlar zaten çok pahalı oluyor. Çünkü güney amerikada fizikten ziyade bireysel özellikler öne çıkıyor. Bize düşenler ise ne bize uyum sağlayabiliryor ne de kendini geliştirebiliyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 17:51:13
  • Beşiktaş / Bodrum
bursa geçen sene 70 golle 6. bitirdi ligi  :lol:

Üç büyüklerden diyelim :) 50 tane de yersen her maçın 4-4 biter olamazsın tabi ki..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Left Inside Forward ise iç olmaz. 4-3-3'de Inside Forward tarzı oyuncular yüksek verim verir.

İç oynayabilecek yani merkez orta saha özellikle Winger istiyorsan Caner tarzı oyuncular yüksek verim verir.

Sen; skorer, içeri katedebilecek, sızma koşular yapan, ters ayaklı çekip vuracak kanat oyuncusu istiyorsun.  :eyes

Oldu mu?  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 17:56:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Left Inside Forward ise iç olmaz. 4-3-3'de Inside Forward tarzı oyuncular yüksek verim verir.

İç oynayabilecek yani merkez orta saha özellikle Winger istiyorsan Caner tarzı oyuncular yüksek verim verir.

Sen; skorer, içeri katedebilecek, sızma koşular yapan, ters ayaklı çekip vuracak kanat oyuncusu istiyorsun.  :eyes

Oldu mu?  :evillol:

Tuncay Şanlı'nın 23 yaşındaki hali, formda biz Dzsudzsak, 2005'teki İbrahim Akın evet bu tarz bir oyuncu istiyorum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma..Sol arka adalede zorlanma..
Antrenmanı yarıda bıraktı..

Çevrimdışı Ensar

Hayırlısı olsun.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

moskova ve bursa maçlarında yok  o zaman

Çevrimdışı ozan062

Doğru analizler.

Buradaki en büyük sıkıntı bunun hesabını soracağımız kişiler ya yaşça çok küçük ve Beşiktaş'ı tam idrak edememiş ve popülizm ile yönetilen Demirören dönemine denk gelmiş kişiler, ya da benim futbol cahili olarak adlandırabileceğim ''dewe'' gibi zaten şampiyon olamıyoruz hiç olmazsa Bakkal bilmem ne amcaya hava atarım diyen kişiler. Hoş bunu söyleyince zamanında sen onun gittiği maçından 10'da 1'ine gitmemişsin diyenler oldu. Maça gittiklerine tribünü coşturmak için arkaları dönük maç izlemekten sanırım bütün algılarını kaybetmiş amigolar.

Yapmayacaklardı bu hatayı. Dzsudzsak üzerinden konuyu daraltmayacağım zira o da iyi top oynamıyor şuan Bursa'da ama burada her şey gerçekten farklı olabilirdi. Çünkü izleyenler iki şeyi çok net farketmiştir. Adam basit oynuyor, Beşiktaş da basit oynuyor.
Adam duran toptan yapıyor asistlerini, uzaktan vurarak atıyor gollerini bizde de bunlar yok.

Sadece bu 4 nokta birleştiğinde bile iyi futbol oynamasa dahi tabelada ne yazacağını tahmin etmek zor değil. En kötü üstte paylaştığımız Bertrand bile kiralanabilirdi. Burada en kötü şey taraftara yenik düşmek, bunu da Çebi ile olan iç hesaplaşmasından yapması başkanın. Neymiş Luce gelecekmiş de Çebi inat etmiş Güneş gelmiş. Kısa bir ''hadi oradan'' çekerim.

Lucescu benim için çok farklı baba gibi bir adam ama gelmeyeceği alenen zaten belliydi. Onun dışında gelebilecek en doğru isim geldi takımın başına. Quaresma inatlaşması ile ne olmuş oldu? Sezer'de olduğu gibi başkan kaybetti.

bir gerçek var,, yeni stadla çekirdek çitleyici kitle gelecek hatta bir yerden sonra oda gelmicek direk analşizci abilerle stadı dolduracaz ama onlar takıma desteği twitterdan yapacagı için maçları onceki ınonunun organizasyon eksikliğini bu seferde organizasyonsuzluguyla faydasını minimize edicez..

bu sebeble ben dewe ninde sneinde analizciinde doktorunda bakkalında kapkaçcınında papazında imamında uzaylınında işzliceği bir ortam olsun istiyorum
ayrıca haa huu dicek ıslıkla ,,küfürle değil tepkisini ortaya koyacak adamlar istiyorum

yani çarsıyı kusturmucen yani gerektiğinde onu beslicen gerektiğinde tesvik verecen:D

elin cinconunun yonetiminde taraftardan sorumlu yonetici var yahu

bizde hiç böyle bir olusum yok biliyorsunuzdur umarım

cokmu sey istedim
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 19:33:22 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

ayıp kardeşim yakışmıyor.
Ayıp olan birşey yok kardeşim , hayırlı olsun demedim hayırlısı olsun dedim , her şeyin hayırlısı , ayrıca üzüldüm dersem de yalan olur.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

bir gerçek var,, yeni stadla çekirdek çitleyici kitle gelecek hatta bir yerden sonra oda gelmicek direk analşizci abilerle stadı dolduracaz ama onlar takıma desteği twitterdan yapacagı için maçları onceki ınonunun organizasyon eksikliğini bu seferde organizasyonsuzluguyla faydasını minimize edicez..

bu sebeble ben dewe ninde sneinde analizciinde doktorunda bakkalında kapkaçcınında papazında imamında uzaylınında işzliceği bir ortam olsun istiyorum
ayrıca haa huu dicek ıslıkla ,,küfürle değil tepkisini ortaya koyacak adamlar istiyorum

yani çarsıyı kusturmucen yani gerektiğinde onu beslicen gerektiğinde tesvik verecen:D

elin cinconunun yonetiminde taraftardan sorumlu yonetici var yahu

bizde hiç böyle bir olusum yok biliyorsunuzdur umarım

cokmu sey istedim
çarşıyı beslemek, teşvik etmek, küstürmemek olarak neyi kastettiğinden emin değilim bedava bilet mi yoksa yönetimin destek olması vs. mi o yüzden emin olmadığımdan net konuşmayacağım ancak Çarşı illa o stadda bir yer istiyorsa kombine alacak. Yani tt arenada mesela kale arkası uA nın olduğu gibi kapalıyı veya herhangi bir tribünü kombineyle kapatıp her maç gitmeleri gerekir. Başka türlü bedava bilet vs o işler hikaye artık. Yönetimin destek olması konusunda ise illa taraftar oluşumuna ayrım olmasına gerek yok tüm Beşiktaş taraftarına kolaylıklar sağlayan kampanyalar yapar zaten yönetim fahiş fiyattan da bilet satacaklarını düşünmüyorum. Yeni stadda bilinçli bir taraftar olacağını düşünüyorum ve istiyorum. Yani lider bir takıma şampiyon olmasan bile seveceğiz seni yinede diyen kesim değil Beşiktaşı devamlı rakibe iten veya top rakipteyken ıslıktan rakibi çıldırtan bir kesimi isterim stadda. Gelecek yıllarda da benim yaşıtlarımdan tanıdığım çoğu kişi benim gibi düşünüyor diye biliyorum. Yani yeni nesil size güzel ve bilinçli bir tribün yapacaktır emin olun :D

Çevrimdışı atalay

Lucas Leiva; kazandığı ikili mücadele: 54, kaybettiği: 11, ikili mücadele kazanmasa yüzdesi: %83.08, maç başına: 6.4

EPL'nin en fazla ikili mücadele kazanan oyuncusu. Bence Kloop'un forechecking, high pressing, build up oyunlarında ki kilit oyuncusu.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 20:39:52 atalay ]

Çevrimdışı ekrembaser

Biraz konu dışı olacak ama basket maçı var sarışınların bizim tezahüratı çalıp kendilerine uyarlamışlar Nasıl bi hırsız bu adamlar hayatları beleşin üstüne konmakla geçmiş

Çevrimdışı onder23

gönlüm hep seni arıyor neredesin sen  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı talha

Lucas Leiva; kazandığı ikili mücadele: 54, kaybettiği: 11, ikili mücadele kazanmasa yüzdesi: %83.08, maç başına: 6.4

EPL'nin en fazla ikili mücadele kazanan oyuncusu. Bence Kloop'un forechecking, high pressing, build up oyunlarında ki kilit oyuncusu.

Bizde şans olsaydı zaten
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mellfred

gönlüm hep seni arıyor neredesin sen  :bawling: :bawling:
allah razı olsun kardeş, ibretlik paylaşım olmuş  :D
takımın onun adam eksiltmesine, ara paslarına, dış şutlarına çok ihtiyacı var.
dönüşüne, henüz haberi yok ama en çok gomez sevinecek  :busted_cop:

Çevrimdışı Ersoy

Leiva'yı Rodgers'tan alamadıysak Klopp'tan hiç alamayız zaten.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 21:23:01 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Bilic zamanında oğuzhan özyakup :)

Çevrimdışı ozan062

çarşıyı beslemek, teşvik etmek, küstürmemek olarak neyi kastettiğinden emin değilim bedava bilet mi yoksa yönetimin destek olması vs. mi o yüzden emin olmadığımdan net konuşmayacağım ancak Çarşı illa o stadda bir yer istiyorsa kombine alacak. Yani tt arenada mesela kale arkası uA nın olduğu gibi kapalıyı veya herhangi bir tribünü kombineyle kapatıp her maç gitmeleri gerekir. Başka türlü bedava bilet vs o işler hikaye artık. Yönetimin destek olması konusunda ise illa taraftar oluşumuna ayrım olmasına gerek yok tüm Beşiktaş taraftarına kolaylıklar sağlayan kampanyalar yapar zaten yönetim fahiş fiyattan da bilet satacaklarını düşünmüyorum. Yeni stadda bilinçli bir taraftar olacağını düşünüyorum ve istiyorum. Yani lider bir takıma şampiyon olmasan bile seveceğiz seni yinede diyen kesim değil Beşiktaşı devamlı rakibe iten veya top rakipteyken ıslıktan rakibi çıldırtan bir kesimi isterim stadda. Gelecek yıllarda da benim yaşıtlarımdan tanıdığım çoğu kişi benim gibi düşünüyor diye biliyorum. Yani yeni nesil size güzel ve bilinçli bir tribün yapacaktır emin olun :D

bak simdi ben o tip bedavaları vs bahsetmiyorum tesvik konusu zaten dalgasına soylediğim birsey cnk seven adam için bunlar bir bahane

fakat bu tip olusumları organize edebilmen için maaslı elemanların olacak klube baglı bunlar yok
klube baglı bir iletişim araçları var mı  kesin ve net olarak söyleyim yok
zaten her stadda oldugu gibi bi canlı sıcagı sıcagına satılacak bi sayı var yani kombine dısında bu insanlar en azından canlılık getirse yeterde artar

simdi suanki maça giden topluluk inanın takıma yarar saglamıyor bu tamamen benim fikrim ve görüşüm
artı bu kadar organizasyon eksikliğiolmasına ragmen az biraz topluluk arttıgında oyuncuların eli ayagı birbirine dolanıyorsa ben
baya düşünceliyim acık konusmak gerekirse

:)) alıstılar tabi sahaya 150bin km mesafede 50bin seyirciye olimpiyatta
bide tac cizgisinden en yakın tribüne 11 metrelik yakınlıkta nasıl bir tepki oalcak oyuncular tarafından merakla bekliyorum:)
hepsinin birer deli ibo olması dileğiyle:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi