çarşıyı beslemek, teşvik etmek, küstürmemek olarak neyi kastettiğinden emin değilim bedava bilet mi yoksa yönetimin destek olması vs. mi o yüzden emin olmadığımdan net konuşmayacağım ancak Çarşı illa o stadda bir yer istiyorsa kombine alacak. Yani tt arenada mesela kale arkası uA nın olduğu gibi kapalıyı veya herhangi bir tribünü kombineyle kapatıp her maç gitmeleri gerekir. Başka türlü bedava bilet vs o işler hikaye artık. Yönetimin destek olması konusunda ise illa taraftar oluşumuna ayrım olmasına gerek yok tüm Beşiktaş taraftarına kolaylıklar sağlayan kampanyalar yapar zaten yönetim fahiş fiyattan da bilet satacaklarını düşünmüyorum. Yeni stadda bilinçli bir taraftar olacağını düşünüyorum ve istiyorum. Yani lider bir takıma şampiyon olmasan bile seveceğiz seni yinede diyen kesim değil Beşiktaşı devamlı rakibe iten veya top rakipteyken ıslıktan rakibi çıldırtan bir kesimi isterim stadda. Gelecek yıllarda da benim yaşıtlarımdan tanıdığım çoğu kişi benim gibi düşünüyor diye biliyorum. Yani yeni nesil size güzel ve bilinçli bir tribün yapacaktır emin olun 
bak simdi ben o tip bedavaları vs bahsetmiyorum tesvik konusu zaten dalgasına soylediğim birsey cnk seven adam için bunlar bir bahane
fakat bu tip olusumları organize edebilmen için maaslı elemanların olacak klube baglı bunlar yok
klube baglı bir iletişim araçları var mı kesin ve net olarak söyleyim yok
zaten her stadda oldugu gibi bi canlı sıcagı sıcagına satılacak bi sayı var yani kombine dısında bu insanlar en azından canlılık getirse yeterde artar
simdi suanki maça giden topluluk inanın takıma yarar saglamıyor bu tamamen benim fikrim ve görüşüm
artı bu kadar organizasyon eksikliğiolmasına ragmen az biraz topluluk arttıgında oyuncuların eli ayagı birbirine dolanıyorsa ben
baya düşünceliyim acık konusmak gerekirse

) alıstılar tabi sahaya 150bin km mesafede 50bin seyirciye olimpiyatta
bide tac cizgisinden en yakın tribüne 11 metrelik yakınlıkta nasıl bir tepki oalcak oyuncular tarafından merakla bekliyorum:)
hepsinin birer deli ibo olması dileğiyle:)