Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297899 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 01:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cenk Tosun'a siyasi görüşü yüzünden tepki gösteriyor bazı gerizekalılar.

Olay ne? Siyasi görüşünü açıklamak gibi bir hata yapmadı umarım?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Görüşünde özgür elbet lakin yanlış zamanda, yanlış iş yapmış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olay ne? Siyasi görüşünü açıklamak gibi bir hata yapmadı umarım?

Açıklama gibi bi durum yok abi instagram'dan foto beğenmiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

Açıklama gibi bi durum yok abi instagram'dan foto beğenmiş.

Türkiyede siyasi görüş sahibi olmak faşistliği de arkasina getiriyor.  Türkiye'nin bu aşamayi geçememesi büyük sorun. Siyasi fikrinden dolayi birisine tepki göstermek doğru değil.

Cenk Tosun hangi siyasi görüşe sahip bilmiyorum,  bilmek te istemiyorum.  Adam golleri atsin siyasi fikri kendini bağlar.

Bu kulüp siyasetten üstün bir kulüp, öyle de kalir inşallah.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Türkiyede siyasi görüş sahibi olmak faşistliği de arkasina getiriyor.  Türkiye'nin bu aşamayi geçememesi büyük sorun. Siyasi fikrinden dolayi birisine tepki göstermek doğru değil.

Cenk Tosun hangi siyasi görüşe sahip bilmiyorum,  bilmek te istemiyorum.  Adam golleri atsin siyasi fikri kendini bağlar.

Bu kulüp siyasetten üstün bir kulüp, öyle de kalir inşallah.

Bunu yapanlar amip zaten. Düşünemeyen öyle nefes alıp giden bir topluluk.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Halihazırda seçim tutanaklarını giriyorum. Gördüklerimden sonra Cenk'e hakaret edenlere şaşırmıyorum bile.

Toplama çıkarma bilmeyen, kutucukları doğru dolduramayan insanlar var.

Cenk'in hatası hiç bu topa girmeyecek. Bizde niteliği sorgulamadan linç etme kültürü vardır. Oyunu kuralına göre oynayacaksın.

Çevrimdışı aa1903

ya kardeşim bizim topçular beni deli edecek. birisi yüzünden geçen beşiktaşlı bir kardeşimle (kendisi beni kardeşi görmüyordu ya önemli değil) kavga ettim, şimdi de cenk tosun çıktı. siyasi görüşünüzün olması normaldir. her ne kadar eğitim seviyeniz belli de olsa, beşiktaş semtinin çoğunluğundan aykırı da düşünseniz, sizin siyasi fikirlerinizden tiksinsem de belli bir siyasi fikrinizin olması apolitik olmanızdan daha iyidir. ama burası beşiktaş yahu. sizin hiç mi danıştığınız birileri yok? beşiktaş tamamıyla belli bir ideolojinin kulübü değil ama şu kulübün genel taraftar yapısının ne olduğunu size hiç mi anlatan yok? bazen diyorum ki, küme düşmemeye oynasaydık da vedat okyarların takımı olsaydı.

Çevrimdışı Kemal

Abi çok başarısız demek çok haksızlık olur. Başarısız demek de haksızlık olur. Şuan elimizde 3-4 yarası dışında böyle iyi genç potansiyelli bir takım varsa, bunların bonservislerini neredeyse satılanlarla çıkardıysalar ortada başarı vardır.

Eksik var, yanlışlar var, hatalar da var ama bu başarı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Onları da yapmasalar zaten bunları konuşuyor olmazdık mükemmel iş yapmış olurlardı.

Şu şartlarda yapılan işten daha iyisi yapılabilirdi ama yapılan iş de tatmin edici benim gözümde.

Hayır çok başarısız kardeşim, siz istediğiniz kadar süsleyip püsleyin . Fb nin Avrupa Meni aldığı yılda transfer yapmadığı yılda, Gs nin bitikleri oynadığı 3 tane TD değiştirdiği gelenden gidenden 4 yediği 2 yıl boyunca sen CL ye bile gidemiyorsan .

Şu takımın kalesini hala Tolga koruyup, dengesiz hareketleriyle ünlü Ersan cezalıyken defansımız bu hale gelip, jet hızıyla transfer ettiğin Tosic skorları kendi kalesine yapıyorsa hiç bana bonservisi bizim olan oyunculardan falan bahsetmeyin lütfen . Haticeye değil neticeye bakın .  @Çağrı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Halihazırda seçim tutanaklarını giriyorum. Gördüklerimden sonra Cenk'e hakaret edenlere şaşırmıyorum bile.

Toplama çıkarma bilmeyen, kutucukları doğru dolduramayan insanlar var.

Cenk'in hatası hiç bu topa girmeyecek. Bizde niteliği sorgulamadan linç etme kültürü vardır. Oyunu kuralına göre oynayacaksın.
hiçbir şeye şaşırmam ben bu saatten sonra ama cenkin yaptığı hiç hoş değil
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 09:15:21 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Ensar

Hayır çok başarısız kardeşim, siz istediğiniz kadar süsleyip püsleyin . Fb nin Avrupa Meni aldığı yılda transfer yapmadığı yılda, Gs nin bitikleri oynadığı 3 tane TD değiştirdiği gelenden gidenden 4 yediği 2 yıl boyunca sen CL ye bile gidemiyorsan .

Şu takımın kalesini hala Tolga koruyup, dengesiz hareketleriyle ünlü Ersan cezalıyken defansımız bu hale gelip, jet hızıyla transfer ettiğin Tosic skorları kendi kalesine yapıyorsa hiç bana bonservisi bizim olan oyunculardan falan bahsetmeyin lütfen . Haticeye değil neticeye bakın .  @Çağrı
Sen nasıl yapardın ?
Kimi transfer ederdin ?
Borçlarla nasıl başa çıkardın ?
Stad işini tüm engellemelere rağmen borç batağında iken nasıl yapardın ?

Mcgregor bonservis yok +1.75 gitti
Escude bonservis yok
Niang kiralık
Dentinho 1m kiralık
Uğur boral bonservis yok
Gökhan süzen 1.3m
Sezer öztürk 1.5m
Jones 200bin
Enaramo bonservis yok
Quaresma 1.20m

Bunlar hatalı transferler , hadi aynı fiyatlara daha iyi transferler yaz.

Oğuzhan 500bin
Olcay 800bin
Cenk tosun bonservis yok
Kerim frei 3.15m
Tolga zengin 2.75m
Pedro franco 2.40m
Serdar kurtuluş 1.75m
Ömer sismanoglu 1.65m
Günay güvenç 200bin
Milosevic 1m
Tolgay Arslan 450bin
Demba ba 6m + 13m gitti
Gökhan töre 4.5m
Ramon motta 1.10m
Jose sosa 3.4m
Daniel opare bonservis yok
Beck 1.75m
Rhodolfo 3.3m
Tosic bonservis yok
MARİO GOMEZ BONSERVİS YOK !

Edit : he bi de gs şöyle fb böyle biz şampiyonlar ligine gidemedik felan demişsin abi , biz batmıştık , farkında değilsin sanırım.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 09:31:54 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ülke bu kadar kutuplaşmışken futbolcu ve yöneticilerimizin siyasi görüş belirtecek işler yapması hiç doğru değil. Beşiktaş içinde Beşiktaş'a hiçbir faydası olmayan siyasetçiler övülmesin, siyasi görüş belirtilmesin. Özellikle de çatı kolonlarının takılmasına bile izin vermeyen, stadı mühürlemeye varan, koskoca kulübün başkanını arkasından küfür eden, çatı mühürlendiği için ani bir yayınla kendisini övmeye iten, galatasarayı zorla şampiyon yapan şahıslar hiç övülmesin.

Çevrimdışı Türkay

Tolgay "Düz Koşulara başladım. Dizim şimdi çok daha iyi. 1-2 hafta sonra tempolu koşulara başlayacağım. 3-4 hafta sonra da topla bireysel çalışmalar yapacağım" demiş. Mümkün mü @Çağrı abi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Tolgay "Düz Koşulara başladım. Dizim şimdi çok daha iyi. 1-2 hafta sonra tempolu koşulara başlayacağım. 3-4 hafta sonra da topla bireysel çalışmalar yapacağım" demiş. Mümkün mü @Çağrı abi?

Değil.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Tolgay : "Benim bu forma altındaki ilk hedefim, kupalar kazanmak. Düz Koşulara başladım. Dizim şimdi çok daha iyi. 1-2 hafta sonra tempolu koşulara başlayacağım. 3-4 hafta sonra da topla bireysel çalışmalar yapacağım. Burada da Hamburg’da beraber çalıştığım hocamla özel bir program uygulayacağız. Kendisi çok disiplinli ve iyi antrenman yaptıran biridir. Beni çok yoracağını biliyorum. Yaklaşık 1 ay da onunla olacağız. O ne zaman, ‘Hazırsın’ derse, muhtemelen o zaman takıma katılacağım. Ocak ayındaki devre arasında arkadaşlarım biraz dinlenme fırsatı bulacak. Ancak bana tatil yok. Ben de bu sürede daha çok çalışıp, onlarla aramdaki farkı kapatmayı planlıyorum. Hazırlık maçlarıyla yavaş yavaş süre alıp, sonra forma savaşına gireceğim."

Böyle paylaşırsak daha iyi olur bence , senin yazdığını okuyan bi ay sonra dönecek gibi anlayabilir kardeşim :)

Çevrimdışı Tolga

:)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Tolgay : "Benim bu forma altındaki ilk hedefim, kupalar kazanmak. Düz Koşulara başladım. Dizim şimdi çok daha iyi. 1-2 hafta sonra tempolu koşulara başlayacağım. 3-4 hafta sonra da topla bireysel çalışmalar yapacağım. Burada da Hamburg’da beraber çalıştığım hocamla özel bir program uygulayacağız. Kendisi çok disiplinli ve iyi antrenman yaptıran biridir. Beni çok yoracağını biliyorum. Yaklaşık 1 ay da onunla olacağız. O ne zaman, ‘Hazırsın’ derse, muhtemelen o zaman takıma katılacağım. Ocak ayındaki devre arasında arkadaşlarım biraz dinlenme fırsatı bulacak. Ancak bana tatil yok. Ben de bu sürede daha çok çalışıp, onlarla aramdaki farkı kapatmayı planlıyorum. Hazırlık maçlarıyla yavaş yavaş süre alıp, sonra forma savaşına gireceğim."

Böyle paylaşırsak daha iyi olur bence , senin yazdığını okuyan bi ay sonra dönecek gibi anlayabilir kardeşim :)

:ok:

Ama bir ay sonra topla çalışmalara başlaması bile iyidir bence  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 14:15:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi neticeye bakarsan klasik Türkiye hatasına düşersin. Netice almak için her sene haticeyi değiştirirsin o netice de asla gelmez. Bazen hatice önemlidir çünkü hatice neticeyi belli eder. Geçen sene bu dediklerin gibi de bakabilirsin 30. haftaya lider giren bir takımdan da konuşabiliriz.

Son 4 maçını alsa şampiyondu bu takım. Bunun sebebi oyuncu kadrosu değil teknik direktördü.

Hataları ve yanlışları var. Ancak bir anda 8 oyuncu değiştirmek de hiç mantıklı bir şey değil. Bunu her sene 4-5 maksimumda tutmak gerek kadro istikrarı için. Burada dediğin gibi sadece Quaresma ve Tosic gibi hamlelerin yapılmasına rağmen yanlış yapılması hata.

Bunlara kaleci ve ortasaha eklenseydi şuan sadece bir stoper eksikliğinden bahsediyor olacaktık.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 14:20:14 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 14:17:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Düz koşu yapar ancak bebek adımlarıyla yapar. Aşırı yavaş tempoda. Şuan hala üst bacak kuvvetlendirme çalışıyordur yoğunlukla.

Dönmesine her ihtimalde en az 4 ay var daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

necipi kenara itecek hatta ordan dısarı cıkmasını engelleyecek kişi veli reyizdir

ama adam piyasada yok :busted_cop:  o gelsinde temelli necipi görmeyelim son mactaki performansına göre konusuyorum bilginize

özellikle pektemek denen adamı saha kenarında dahi görmek istemiyorum senol hoca onu kusturmeme amaclı oynatabilir ama oynatmamalı

yada yasadıgını anlasın diye kupa maclarınd sahaya sürebilir anca ona izin var :bandit:

bu arada moskova denen takım herkesten 4ler 5ler yiyor bize gelince kaplan kesilmesin bunlar?
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 14:42:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Tolgay direnç antrenmanlarına devam ediyordur. Cardio, interval çalışmaları filan yapıyordur. (Ağırlık egzersizleri filan) Hamstring'de zorlanma yok ise jogging yapabilir.

Fakat 1 ayda asla dönemez. En iyi süre Şubat sonu Mart ortası ki o bile riskli. Rehabilitasyon süreci ve bu süredeki antrenmanlar çok önemli.

Topla antrenmanlara da bahsedilen sürede başlaması mümkün değil.

Çevrimdışı Ensar

Tolgay direnç antrenmanlarına devam ediyordur. Cardio, interval çalışmaları filan yapıyordur. (Ağırlık egzersizleri filan) Hamstring'de zorlanma yok ise jogging yapabilir.

Fakat 1 ayda asla dönemez. En iyi süre Şubat sonu Mart ortası ki o bile riskli. Rehabilitasyon süreci ve bu süredeki antrenmanlar çok önemli.

Topla antrenmanlara da bahsedilen sürede başlaması mümkün değil.
İşte günlük çalışma programı

- Sabah erken kalkıp, sağlam bir kahvaltı yaparak güne başlıyorum.

- İlk olarak tempolu olmadan düz koşu yapıyorum. 3 dakika koşup, 1 dakika durarak bunu 45 dakika boyunca tekrarlıyorum. Ardından sahada yana doğru koşular gerçekleştiriyorum.

- Öğlen ise sakatlığımla ilgili tedavime devam ediyorum.

- Tedavi bittikten sonra vücut çalışıyorum. Ağırlık kaldırıyorum. Hem bacaklarımı hem de kollarımı güçlendiriyorum. Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak bunları yapıyorum.

Kaynak : Fanatik

Çevrimdışı atalay

İşte günlük çalışma programı

- Sabah erken kalkıp, sağlam bir kahvaltı yaparak güne başlıyorum.

- İlk olarak tempolu olmadan düz koşu yapıyorum. 3 dakika koşup, 1 dakika durarak bunu 45 dakika boyunca tekrarlıyorum. Ardından sahada yana doğru koşular gerçekleştiriyorum.

- Öğlen ise sakatlığımla ilgili tedavime devam ediyorum.

- Tedavi bittikten sonra vücut çalışıyorum. Ağırlık kaldırıyorum. Hem bacaklarımı hem de kollarımı güçlendiriyorum. Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak bunları yapıyorum.

Kaynak : Fanatik

Yazdıklarımı yapıyormuş işte.  :D

Biceps, Triceps, kanat, sırt, uyluk, arka bacak, baldır, bel, göğüs, bisiklet, cardio, interval, arka bacak çekme hareketi, calf raise, plates topu ile denge antrenmanları, squad, plank filan bunları yapıyordur. Şu sıralar sürekli denge antrenmanları yapması lazım.

Ayrıca Jogging koşu yapıyordur. @Çağrı bilir, işi bu. Söylesin işte.  :D
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2015, 15:02:38 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2015, 15:13:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Biceps, Triceps, kanat, sırt, uyluk, arka bacak, baldır, bel, göğüs, bisiklet, cardio, interval, arka bacak çekme hareketi, calf raise, plates topu ile denge antrenmanları, squad, plank filan bunları yapıyordur. Şu sıralar sürekli denge antrenmanları yapması lazım.

Yazmışsın işte :D

Ek olarak fizyoterapistinin özel gerdirme egzersizleri mevcuttur. Bir ihtimal elektroterapi ile kas kuvvetlendirme programı veriliyordur uyluğuna.

Hazırlık maçlarında oynama ihtimali filan çok düşük hiç sanmıyorum. Tolgay zaten bilinen çok bariz sakatlığının prosesini uyguluyor.

Bizim konuşmamız gereken Veli bence 1.5 aya dönen Veli  :evillol:

18 Kasım'da 3 ay olacak Veli o zaman başlayacaktır gerçek(!) antrenmanlara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Biliyorum yazdıklarını yaptığını da kendi söylemini ekleyeyim diye gönderdim :) genel bir fitness  uyguluyor kısacası , üst kısmı kuvvetlendirilmesi artı olacak tolgay için , 3 ay üst vücut çalışması az birşey değil , zaten bacak için mecbur çalışmaya :)