Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305848 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Balanta'nın en büyük artısı Arjantin'in en büyük 3 takımından birinde oynuyor. Büyük takım nasıl oynar bilen bir oyuncu.
İyi diyoruzda river bu adamı 8 M dan aşağı vermez ,menejeri gelmiş sanırım istanbula varmı bir duyum fiyatla ilgili
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 12:52:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi diyoruzda river bu adamı 8 M dan aşağı vermez ,menejeri gelmiş sanırım istanbula varmı bir duyum fiyatla ilgili

8 ay sonra sözleşmesi bitiyor :)

Yazın 6 milyon istediler şimdi 3-4 aralığına mecbur bırakacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Almeida'nın yüzünü bile görmek istemiyorum  :dry:
Kazmaydi falan ama Her Derbide Golu vardi bos gecmiyordu adam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

8 ay sonra sözleşmesi bitiyor :)

Yazın 6 milyon istediler şimdi 3-4 aralığına mecbur bırakacaklar.
Evet bende şimdi gördüm  :) 4 e biter futbolcuyu halletmek lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 12:55:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin 80-90 atar demiştiniz Fener diyince Rıdvan'ın saçmalayışını görmeniz lazım  :kop:

Ortalamamızı sürdürürsek 90 atarız gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Rıdvan ilginç adam fenerin gol yollarında sıkıntı çekeceğini işi bilenler görüyordu adam ya bu işleri bilmiyor yada fanatikliği önde gidip kendi yalanına inanıyor  :D .

Çevrimdışı atalay

Devre arası kim gelirse gelsin Ersan oynamaya devam eder.

Çevrimdışı LuceGel

Devam etsin Rhodolphoyla uyumu çok iyi formu üst düzeyde kesilmeyi haketmiyor.

Çevrimiçi mayguntr

Devam etsin Rhodolphoyla uyumu çok iyi formu üst düzeyde kesilmeyi haketmiyor.
Şimdiye kadar yediğimiz gollerin nerdeyse hepsinde katkısı var hep daha çoğunu attığımız için göze batmıyor şimdilik ve karşılaştığımız rakiplerinde doğru düzgün hücum edememesinden kaynaklanıyor görünen performansı kesinlikle daha iyi birisini hak ediyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 13:35:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Balanta'yı alırsak eğer; Balanta fizik olarak bu ülkenin baya üstünde olduğu için adamı sol beke bile atabiliriz yardırdığını görünce  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Balanta'yı alırsak eğer; Balanta fizik olarak bu ülkenin baya üstünde olduğu için adamı sol beke bile atabiliriz yardırdığını görünce  :D

Balanta'yı bu kadar çok dile getiriyoruz ama yönetim düşünüyor mu acaba?

Çevrimdışı Tolga

Biz ne zaman bir oyuncuyu çok istesek ya gelmiyor ya da gelse bile bize ecel terleri döktürerek geliyor :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 13:40:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Balanta'yı bu kadar çok dile getiriyoruz ama yönetim düşünüyor mu acaba?

Çok haber çıkıyor. 2 sebebi olabilir.

Ya ilgileniyoruz, ya bir türk menajer ( yazın Galatasaray'a satmaya çalışan ) şuan bize satmaya çalışıyor çünkü iyi para kaldıracak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Orta saha almayacağımız garanti.

Balanta, Mandanda almak lazım. Devre arası iyi sol bek bulmak daha da zor belki idare edebiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Balanta'nın menajeri İstanbul'da diyorlardı umarım doğrudur. Birde Mandanda'yı aldık mı bu iş tamamdır.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2015, 13:44:22 Samet Ç ]

Baskan :
Balanta iyi cocuk Allah sahibine bagislasin
Devre Arasi bir Stoper ALMAGA calisacaz :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Balanta'yı alıp sol bekte oynatırız biz :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Corluka 4 maç ceza almış uefadan.

Çevrimdışı atalay

Şu yüzden oynamaya devam eder. Yüksek top becerisi iyi, agresyon ve reaksiyon derecesi yüksek, rakibi önde karşılama işini ligde en iyi yapan stoperlerden biri.

Ersan'ın handikabı çok fazla basit hata yapıyor. Yerleşik savunmada, kademelerde, pozisyon alırken, top kontrolündeyken vesaire lakin tam saha pres yaparken önde karşılama becerisi kritik. Yeni gelen savunmacı bu işi beceremez ise Ersan oynamaya devam eder.

Çevrimdışı Deniz

Güntekin 80-90 atar demiştiniz Fener diyince Rıdvan'ın saçmalayışını görmeniz lazım  :kop:

Ortalamamızı sürdürürsek 90 atarız gibi duruyor.
Gecen sacmalamanin ötesine gecti.
Fenerin kadrosunu ove ove bitiremedi bi de ersana gomdu durdu.ersan fenerde kadroya giremez ama Besiktasta ilk 11 de oynuyor kjaer ersandan soyle iyi boyle iyi dedi guntekin de sinirlendi 2 senedir Besiktasin her futbolcusuna bkyle diyorsunuz sonuç ortada dedi :D

Biz de biliyoruz ersan iyi bir oyuncu degil ama bu feneri abartmalarina bitiyorum ,sanki kjaer degil pique :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2015, 13:51:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye genç forvet mi alınacak yoksa Şenol hoca Ömer'i mi deneyecek merak konusu.

Oğulcan Çağlayan'ı çok istiyorum bu takıma.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Seneye genç forvet mi alınacak yoksa Şenol hoca Ömer'i mi deneyecek merak konusu.

Oğulcan Çağlayan'ı çok istiyorum bu takıma.
Ömer'i deneyecek olsaydı bu sezon da denerdi hoca sanmıyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Şimdiye kadar yediğimiz gollerin nerdeyse hepsinde katkısı var hep daha çoğunu attığımız için göze batmıyor şimdilik ve karşılaştığımız rakiplerinde doğru düzgün hücum edememesinden kaynaklanıyor görünen performansı kesinlikle daha iyi birisini hak ediyoruz.
Şu anki oyun sistemimize Ersan çok uyuyor elbet hata yapıyor ama 7. haftada 23 te 23 ikili mücadele kazanma istatistiği vardı,devre arası daha iyisini bulacaksak buyursun oynasın  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Gecen sacmalamanin ötesine gecti.
Fenerin kadrosunu ove ove bitiremedi bi de ersana gomdu durdu.ersan fenerde kadroya giremez ama Besiktasta ilk 11 de oynuyor kjaer ersandan soyle iyi boyle iyi dedi guntekin de sinirlendi 2 senedir Besiktasin her futbolcusuna bkyle diyorsunuz sonuç ortada dedi :D

Biz de biliyoruz ersan iyi bir oyuncu degil ama bu feneri abartmalarina bitiyorum ,sanki kjaer degil pique :)

Boş boş konuşuyor işte. Kjaere 4 milyon veriyorlar biz 4 stopere 3.7 veriyoruz. Kjaerin ne olduğu ortada.