Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306004 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Yeni hesap mı  :lol:
Yok, Spor Gundeminin tarraynında gördüm ben yapıcaktım Atiba'ya Olmazsan olmaz şarkısını ama Olan var olmayan var yapmışlar  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yok, Spor Gundeminin tarraynında gördüm ben yapıcaktım Atiba'ya Olmazsan olmaz şarkısını ama Olan var olmayan var yapmışlar  :alala:
Gecen haftamiydi beyaZ futboldan da aldin selami.. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı LuceGel

Sen yapsan daha güzel olacakmış sağlık olsun darısı necibe  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tugay

Mandanda ve Balanta transferlerinin kaynağı nedir? Bu transferler kesin olarak yapılacak mı?

Çevrimdışı Tolga

Mandanda ve Balanta transferlerinin kaynağı nedir? Bu transferler kesin olarak yapılacak mı?
Kesin yapılır diyemeyiz fakat ilgi varmış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba %94 isabetli pas oranıyla; Yaya Toure, Kroos, T. Motta gibi yıldızları geçerek Avrupa'da 1. oldu. (NTV Spor)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maca son 3900 bilet kalmis.mac saatine kadar tukenecegini tahmin ediyorum.

21.45 te olsa da ,stadyum uzak olsa da ilgi güzel, olmasi gerektigi gibi.
Son 2.800 Bilet :sevinc :sevinc
Kapali Gise olacak :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

17.000 kişilik stad olsun o kadar da.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni üzdük biraz ama teşekkürler  :evillol:
Canin sagolsun :ok:
Quaresma Quaresma Oley oleeyy oleeeyyyy :halay: :halay: :halay:
:bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 20:04:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

En bastan beri verilmesi gereken mesaj buydu,gec oldu ama sonucta camiada birlik ve butunlugun kademe kademe saglanmasi guzel.biletler tukenmek uzere muhtemelen maçı kapali gise oynayacaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Grande Presidente Fikret Orman :bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Sen yapsan daha güzel olacakmış sağlık olsun darısı necibe  :)
Tosice yapacam tosice  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın çakıyoruz dimi? Liderlik koltuğumuzun çivilerini :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Yarınki  maç çok daha fazla önem kazandı şimdi. Korku salmaya devam edebilmek için mutlaka kazanmamiz lazım. Aksi taktirde karizmamiz çizilir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

https://www.passo.com.tr/tr/clubs/Besiktas/fixture.aspx?fixture=58e519c9-9578-e511-b8f0-00dc01344112

kasımpaşa maçına sadece kale arkası biletleri kaldı maça gelmek isteyenler bu linkten bilet alabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Gokhan torenin tercih hatalari da quaresmayi aratmayan cinsten.quaresma kadar kaleyi dusunmese de tore de gereksiz calimslarla pozisyon kayiplarina neden oluyor ve bunu her mac bircok kez yapiyor.

Vaktim olsaydi toreyle ilgili de bir analizi de ben yapardim ama vize haftasi olunca olmuyor haliyle ..yapmak istersr Çağrı nin ellerinden oper :D
işte benim Adamım @Deniz  :ishock: böyle ol efendi ol yola gel  :photo:

Çevrimdışı atalay

Lokomotif yine evinde kaybetti. 2 maçtır gol atamıyorlar. 

Çevrimdışı Tolga

Lokomotif yine evinde kaybetti. 2 maçtır gol atamıyorlar. 
O maçı her türlü alacağız hiç endişem yok :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 22:43:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lokomotif iyi takım değil. Daha doğrusu istikrarlı takım değil çıkıp çıkıp düşecekler.

Düşüşte yakaladık vurup geçmek lazım.

Bursa ve Paşa'yı da indirip 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile her şey hesapladığımız gibi 10 gün tatile gireriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Lokomotif iyi takım değil. Daha doğrusu istikrarlı takım değil çıkıp çıkıp düşecekler.

Düşüşte yakaladık vurup geçmek lazım.

Bursa ve Paşa'yı da indirip 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile her şey hesapladığımız gibi 10 gün tatile gireriz.
Çıkışları da bize denk gelmez inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Löw yarın Gomez'i takip edecekmiş.

KASIMPAŞA DÜŞÜNSÜN  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Löw yarın Gomez'i takip edecekmiş.

KASIMPAŞA DÜŞÜNSÜN  :kop: :kop: :kop:

Şu anda tt arenada yarın bizim maçı izlemeye gelir