Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305638 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

kondisyonerimiz iyi maşallah ta önemli olan 28 30. hafta o zaman anlaşılıyor takımın fiziksel durumu

Şuanda 2 kulvarda gidiyoruz ziraat kupası da eklenince takım çökmeye başlıyabilir o yüzden ziraat kupası maçlarında full yedekle çıkmak lazım gittiğimiz yere kadar :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın ahali :D müthiş güzel bir güne uyandık :D şimdi benim dikkat çekmek istediğim bir nokta var , moskova deplasmaninda eksi bilmem kaç derece de oynadık , herkes grip oldu , sonra antalyaya geldik 16 17 derece sıcaklık , 5 attık daha da önemlisi müthiş bir kondisyon fizik mücadele , top kaybından 5 6 saniye sonra topu tekrar kazandık şok pres yaparak , aynı bi zamanların barcasi gibi , gelmek istediğim nokta su , hani avrupayı takmayın avrupa bizi yıpratır diyen arkadaşlar var ya onlar hala aynı düşünce de mi ? :D evet ilerleyen dönemde takım yorulacak ama gayet iki kulvar beraber finale kadar gider

Henüz yıpranmadık ama "yıpratıcı" bir gruba düştüğümüz doğru :D Sporting Benficaya deplasmanda 3 salladı burdan bile anlaşılır gs gibi ballı değiliz.

Çevrimdışı TØLGA

Şuanda 2 kulvarda gidiyoruz ziraat kupası da eklenince takım çökmeye başlıyabilir o yüzden ziraat kupası maçlarında full yedekle çıkmak lazım gittiğimiz yere kadar :)
katılıyorum orada rotasyon yapmak gerek işte mustafa pektemek frei serdar milo günay çok oynar o maçlarda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Henüz yıpranmadık ama "yıpratıcı" bir gruba düştüğümüz doğru :D Sporting Benficaya deplasmanda 3 salladı burdan bile anlaşılır gs gibi ballı değiliz.
sporting değilde 3. gruptan lokomotif gelmesi sıkıntı oldu biraz yoksa el ele çıkardık sportingle

kura şansımız malum zaten  şampiyonlar liginde 4. torbadan almanya şampiyonu wolsburg gelmişti  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

katılıyorum orada rotasyon yapmak gerek işte mustafa pektemek frei serdar milo günay çok oynar o maçlarda
Oynamalılar da zaten ama mustafa hariç , mümkünse antrenmana bile çıkmasın sakatlık bulaştıracak takıma :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

kondisyonerimiz iyi maşallah ta önemli olan 28 30. hafta o zaman anlaşılıyor takımın fiziksel durumu
Velinin döneceğini düşünürsek , defans transfer katkısı gelirse , alternatifleri artan bi kadro oluruz , tabii ki bireysel performanslarda iniş çıkış olacaktır ama su an şenol hocanın takım üzerinde kurduğu ciddiyet ve disiplin çok umut verici :D

Çevrimdışı TØLGA

Oynamalılar da zaten ama mustafa hariç , mümkünse antrenmana bile çıkmasın sakatlık bulaştıracak takıma :D
:D cenk oynar zatende atar bir kanata mustafayıda çok plansız oynuyor ya akşam bir kez daha gördük
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu senenin sonunda fazlalıklardan kurtulucaz inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

Evet şaka gibi bir kura çektik yine :D ışte bu yıpranma olayından dolayı moskova deplasmanında kazanamamak çok üzdü beni , grubun fişini cekmiş olacaktık , ama bence götürürüz , türkiye kupasını çok hesaba katmaya gerek yok kerim cenk necip motta serdar günay , gayet iyi rotasyon yapar onu bile götürürüz :D

Çevrimdışı ozan062

o mustafa denen adamı ısınmada bile görmeye tahammul edemiyorum.. hem aldıgı para sebebiyle hemde göstermediği performans sebebiyle nefret ediyorum ondan

ve olabildğince onu takımın içine adapte etmemek lazım adam bastan sona loser ve onu bize bulastırmamalı sayın hoca :D

dün ismail neler yaptı oyle yahu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ensar

o mustafa denen adamı ısınmada bile görmeye tahammul edemiyorum.. hem aldıgı para sebebiyle hemde göstermediği performans sebebiyle nefret ediyorum ondan

ve olabildğince onu takımın içine adapte etmemek lazım adam bastan sona loser ve onu bize bulastırmamalı sayın hoca :D

dün ismail neler yaptı oyle yahu
Harbi etoya ne asist yaptı öyle helal olsun valla

Şaka şaka gayet iyiydi :D

Çevrimdışı fani madida

o değil de biz sonunda atiba'ya nazar değdirecez  :busted_cop:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı talha

İkinci yarı için sol stoper ve bek gelsin yeter en azından hoca miloş ve Pedro yu kadroya almıyor Ersan ı yedekleyecek biri gelsin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu selçuk dereli denen g.vat nediyor ?

Çevrimdışı Kadir G.

Türkiye kupasında maçlarınkazanacak kadar rotasyon yapılmalı. Ben elenmemiz gerektiğini düşünmüyorum. Takım ne kadar büyük hedefleri varsa o kadar kendine güveniyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 11:51:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Türkiye kupasında maçlarınkazanacak kadar rotasyon yapılmalı. Ben elenmemiz gerektiğini düşünmüyorum. Takım ne kadar büyük hedefleri varsa o kadar kendine güveniyor.

ben senol hocanın boyle bir niyeti olacagını dusunmuyorum oda bizim kafada olur yani

kazanma odaklı olacaktır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Biri şu selçuk dereli'ye sorsun yahu nereliymiş ? Artık bi cevap versin.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2015, 12:18:37 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 12:14:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bilic zamanında sadece savunma ile öne çıkıyordu özgürlük alınca adamın diğer hünerleri de çıktı ortaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Atiba gerçekten mükemmel bir futbolcu barcaya koy oynar