Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305278 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O gol ve asistlerden ilk 11 de başladıklarını çıkar. Cenk mersine 3 gol attı ilk 11 di.  Necip'in golünü de yazmaman lazım.
Bu futbolcular genel olarak YEDEK oyuncular sahadaki diger futbolculara gore daha az sure aldilar dolayısıyla ilk 11 oyuncusu degiller bu nedenle Kulubeden gelip katki sagladilar dedim ve dogru olanda budur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

oguzhani dun sahsi olarak begenmedim ama bir sey dikkatimi cekti. eskiden top suremez cok top kaybederdi. simdi de top surmede hiz bakimindan iyi degil ama sanki yuruyerek adam gcmeye basladi. topla adamin arasina girerek tingir mingir gidiyor defans caresiz kaliyor gibi geliyor bana.
ceza sahasina kadar boyle gitmeyi guzel ogrenmis ama ceza sahasina yaklasinca bazen cok egzantirik seyler deniyor. oysa mario gomez oyle guzel kosular yapiyor ki, ya onune yop yuvarlamalik ya da iki adim daha ilerleyip gol pozisyonu bulmalik. biraz daha basit dusunse eminim ki sadece kendi degerini 10m euro yukari cikarir. bize verecegi katkiyi saymiuorum bile.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Q

Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana bireysel çalışan Veli Kavlak ile dünkü maçta oynayan oyuncular katılmadı. Dünkü maçta oynayan oyuncular salonda rejenarasyon antrenmanı yaptılar.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman ısınma koşuları sonrası ayak tenisi oyunu ile başladı. 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift devreli maç sonrası şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaşımız, hazırlıklarına yarın(28 Ekim) saat 17.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

oguzhani dun sahsi olarak begenmedim ama bir sey dikkatimi cekti. eskiden top suremez cok top kaybederdi. simdi de top surmede hiz bakimindan iyi degil ama sanki yuruyerek adam gcmeye basladi. topla adamin arasina girerek tingir mingir gidiyor defans caresiz kaliyor gibi geliyor bana.
ceza sahasina kadar boyle gitmeyi guzel ogrenmis ama ceza sahasina yaklasinca bazen cok egzantirik seyler deniyor. oysa mario gomez oyle guzel kosular yapiyor ki, ya onune yop yuvarlamalik ya da iki adim daha ilerleyip gol pozisyonu bulmalik. biraz daha basit dusunse eminim ki sadece kendi degerini 10m euro yukari cikarir. bize verecegi katkiyi saymiuorum bile.
Aynen oyle , Oguzhan zaten cok kosan bir oyuncu degil dedigin gibi Yuruyerek adam geciyor hatta resmen icinden geciyor rakibin , Hic korkusu yok 3 kisinin icine dalip cikiyor
Ama dun oziyi bende begenmedim , Belki kizacaksiniz ama Cok BENCIL oymadi dun , 3 Golluk pozisyonda Pas yerine kaleye vurmayi ve calim yapmayi tercih etti..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüyamda şampiyon oluyoruz,

Şampiyonluk golünün asistini İsmail yapıyor, Abdülkerim Durmaz ve ben kol kola girmişiz, "İsmail Köööybaşııııııı" diye tezahürat yapıyoruz :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Atibanın maaşına iyileştirmemi olur bonus paramı olur bilmem adama bir güzellik yapmamız gerek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Akın

Bu takımın geçen yıldan en büyük farkı. Gol yemekten korkmaması. Biliç önce defans diyordu. Şenol hoca önce hücum diyor.
Yediğinden fazla atarsan kazanırsın. Şenol hoca bunu aşıladı. Defanstan topları dan dun çıkarmaktan vazgeçirdi takımı.
Biliç zamanı uzaklaştırılan toplar duvara çarpmış gibi dönüyordu. Şimdi paslaşarak çıkıyorlar. Tolga bile degaj vapmıyor.
Necip ileri pas vermekten korkuyordu. Yan pas çok yapıyorlardı. Artık riskli oynuyorlar. Kaptırmaktan korkma demiş Şenol hoca galiba.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rüyamda şampiyon oluyoruz,

Şampiyonluk golünün asistini İsmail yapıyor, Abdülkerim Durmaz ve ben kol kola girmişiz, "İsmail Köööybaşııııııı" diye tezahürat yapıyoruz :kop: :kop:

Senin malum yerin açık kalmış kardeşim  :D :evillol: Şampiyon olmamız tamam da abdülkerim durmaz ile tezahürat ne alaka :D

Çevrimdışı TALAT

dunku oyunumuz gcen seneki konyada oynadigimiz trabzon macina benziyor. fakat gecen seneki oyunumuz o macta pik yapmis gibiydi. dunku oyunumuzun ise ustune koyacak yerlerimiz var ve henuz tam anlamiyla pik yapmadik.
15-25 hafta arasinda pik yapabilirsek kimsenin bizi tutacgini sanmiyorum

Çevrimdışı Savaş

Atibanın maaşına iyileştirmemi olur bonus paramı olur bilmem adama bir güzellik yapmamız gerek.
Bence hiç gerek yok. İyi oynayan adamların maasinda hemen iyileştirme yapmakta biraz garip.

Evet Atiba iyi oynuyor fakat zaten sene başında bu sözleşmeye okey demiş bi adamın 10. Haftada sözleşmesini iyileştirmek saçma.

Aldığı paradan memnun ki sözleşmesini yapmış ve canla başla oynuyor. İyileştirme falan gereksiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum :ok:

Çevrimdışı TALAT

Bence hiç gerek yok. İyi oynayan adamların maasinda hemen iyileştirme yapmakta biraz garip.

Evet Atiba iyi oynuyor fakat zaten sene başında bu sözleşmeye okey demiş bi adamın 10. Haftada sözleşmesini iyileştirmek saçma.

Aldığı paradan memnun ki sözleşmesini yapmış ve canla başla oynuyor. İyileştirme falan gereksiz.

aynen. para etmes adamlara lig olarak 3m eurolar veridgimiz icn hakettigi parayi alip kendi oyununu oynayan adamlar bize uzaylu gibi geliyor.

1 Milyona oynuyor Atiba
Onun Mevkisinde oynayan Josefler , Ozanlar , Topallar, Bilaller 2 milyondan asagiya oynamiyor
Ilginçdur ki Veli bile 1.5 milyona oynuyor burada bir adaletsizlik soz konusu..

Bu arada neden iyilestirme yapilamasin :alala:
Gecen sezon Ersan ve Veliye iyilestirme yapildi
Bu seozn basida Necipin maasina iyilestirme yapildi
Demekki yapilabiliyormus...

Çevrimdışı Savaş

Yahu adam adaletsizlik olduğunu düşünse sene başında bu sözleşmeyi kabul etmezdi.

Biz ulke olarak bes para etmez adamlara para sactigimiz icin makul bi fiyata oyununu oynayan adamlar bize garip geliyor.

Bu biraz karakter meselesi. Adam aldığı paranın hakkini vermeye çalışıyor. Ortalığı karistirmaya gerek yok. Bırakın oynasın aldığı paranin hakkini versin.

Adam icin gayet normal olan kosullar biz alisik olmadigimiz icin degisik geliyor. Karakterli ve ozverili adamlara alisik degiliz sadece durum bu :)

Çevrimdışı TALAT

ben bizim maas skalamizi bir iki hata disinda cok iyi buluyorum. atiba da yasina ve kariyerne gore hakettigini aliyor, zaten adama zorla da imzalatmadik. serbest kalabilecekken uzlasarak uzattik. sulari bulandirma yunus emre :)

Çevrimdışı Mehmet K

Şu Gs'lilerin özgüveni beni sinir ediyor. Diğer forumlara baktım adamlar Beşiktaş ne kadar iyi oynarsa oynasın biz onları yeneriz havasındalar.

Biz bu Gs'yi en az 3 farkla yenmeliyiz ki bizden korkmalılar. Toki arenada bile karşımıza titreyerek çıkmaları gerek.

Yahu adam adaletsizlik olduğunu düşünse sene başında bu sözleşmeyi kabul etmezdi.

Biz ulke olarak bes para etmez adamlara para sactigimiz icin makul bi fiyata oyununu oynayan adamlar bize garip geliyor.

Bu biraz karakter meselesi. Adam aldığı paranın hakkini vermeye çalışıyor. Ortalığı karistirmaya gerek yok. Bırakın oynasın aldığı paranin hakkini versin.

Adam icin gayet normal olan kosullar biz alisik olmadigimiz icin degisik geliyor. Karakterli ve ozverili adamlara alisik degiliz sadece durum bu :)

Zaten kabul etmemistiki
1.3 milyon istedi sene basi az daha gonderiyorduk adami
Uzin pazarlıklardan sonra 1 Milyonu kabul etti..

Çevrimdışı Savaş

Zaten kabul etmemistiki
1.3 milyon istedi sene basi az daha gonderiyorduk adami
Uzin pazarlıklardan sonra 1 Milyonu kabul etti..
Sonucta etti ve şuan gayet karakterli bi şekilde oyununu oynuyor. Biz adamin kafasina silah dayamadik ki. Ortalığı bulandirmayin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senin malum yerin açık kalmış kardeşim  :D :evillol: Şampiyon olmamız tamam da abdülkerim durmaz ile tezahürat ne alaka :D

Valla orasını bende anlamadım :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Bu günleri de görmek varmış.

Çevrimdışı Anıl

Bu günleri de görmek varmış.
Okay'a fırsat bulunca çökmek lazım ya

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş-antalyaspor maçının tamamını nerden bulabilirim arkadaşlar yada siz bulursanız bana atarmısınız ?

Çevrimdışı brkntcnr

Çağrı abi Caner caner dedik adamda menisküs çıktı :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi