Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302972 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

Halbuki sene basinda buraları yangin yerine cevirmistik olduk bittik diye
Necip satilsin , Ozan icin takasa verilsin , Anadolu topcusu bile degil Ptt ye kiralayalim diyenler bile vardi
Herzaman dedim Necip yerinde oynadigi zaman iyi performans veriyor diye
Sen cocugu israrla Stoper ve Sagbek oynatirsan olacagi budur , Bilic efendi :akuma: az daha harcıyordu cocugu , Resmen taraftarin onune atti Necipi Commandante :akuma:

Necip'in geçmişini de biliyoruz Yunus şimdi konuşturma burada hele o At M. maçı var sen bile hatırlarsın.  :lol:

Ama bu sene ki Necip cidden iyi götürüyor. O ilk zaman ki özgüveni geri gelmiş. İnşallah bozmadan devam eder. En azından orta sahalarımız geri gelene kadar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Necip'in kaliteli bir Oyuncu oldugunu ve bize faydali olacagini hep söylemistim. Veli'yi unutturdu resmen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Hoca futbolcuya pas atmayı, çalımı vb. öğretmez. Hiçbir antrenör yapmaz bunu.

Ona sorumluluk verir; oyun özgürlüğü tanır. Ona uygun bir şablon, oyun formasyonu yada oyun kurgusu yaratır.

Necip bu pasları atıyordu; belli ki öz güvenini yeniden kazanmaya başlamış. Antrenör burada devreye girer.

Geçenlerde yazdım bunları. 12-13 yaşında çocuklarla antrenmanlara çıkıyorum. Onların fundamentals becerilerini geliştirebilirsiniz lakin 23-24 yaşında futbolcuda böyle bir şey olmaz.
@atalay ama gercekten hocanin katkisi inanılmaz
Necip , Hatta ismail bile oynamaya basladikca baska bir boyuta ulasmaya basladi
Kulubeden gelen Kerim , Cenk , Quaresma Hem skor yapiyor hemde skora direkt etki ediyor
Suan yedek kalan hicbir futbolcu takima KUSMUYOR , bunu saglayan Senol Gunestir bunun icin bile hocaya ayrica tesekkur etmek lazim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Necip'in geçmişini de biliyoruz Yunus şimdi konuşturma burada hele o At M. maçı var sen bile hatırlarsın.  :lol:

Ama bu sene ki Necip cidden iyi götürüyor. O ilk zaman ki özgüveni geri gelmiş. İnşallah bozmadan devam eder. En azından orta sahalarımız geri gelene kadar.
Biliyorm tabiki @talha Bende cok elestirmistim dikkat edersen Yangin yerine cevirmistik diye yazdim bende dahilim yani buna :tabe:
Ama Ben yerinde oynadigi zaman idare eder performans sergiliyor demistim israrla
Oyle Yok anadolu topcusu yok Ptt topcusu demedim hicbir zaman ama bunu diyenler oldu..

Necipteki en büyük degisim ve Gelisme DENGESIZ ve KARTLIK mudahalelerin yerine artik tam zamaninda ve yerinde mudahaleler yapiyor olusu yanlismiyim @atalay

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği maçı neyse de Ts maçını kaybettiğimize çok üzülüyorum.

Bugün 25 puanda olabilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

@atalay ama gercekten hocanin katkisi inanılmaz
Necip , Hatta ismail bile oynamaya basladikca baska bir boyuta ulasmaya basladi
Kulubeden gelen Kerim , Cenk , Quaresma Hem skor yapiyor hemde skora direkt etki ediyor
Suan yedek kalan hicbir futbolcu takima KUSMUYOR , bunu saglayan Senol Gunestir bunun icin bile hocaya ayrica tesekkur etmek lazim..

Bu takım Aybaba, Bilic ve Güneş takımı. Oyuncular karakterli, hocanın insan yönetimi ve futbola bakış açısı temiz.

Birlikte oynama alışkanlığı olan, yetenekli ve belli başlı konularda ligin en iyi takımı.

Üstüne güçlü bir oyun ve hocanın oyun tavırda eklenince ortaya çıkan şey normal.

Yinede ayaklar yere sağlam bassın.

Necipteki en büyük degisim ve Gelisme DENGESIZ ve KARTLIK mudahalelerin yerine artik tam zamaninda ve yerinde mudahaleler yapiyor olusu yanlismiyim @atalay

Hamle zamanlaması iyi. Biraz daha izlemek lazım. Belki bu parlamanın sebebi öz güvenidir. Necip'in geçen yılda çok iyi oynadığı 4-5 maç vardı.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2015, 00:40:11 atalay ]

Çevrimdışı talha

Biliyorm tabiki @talha Bende cok elestirmistim dikkat edersen Yangin yerine cevirmistik diye yazdim bende dahilim yani buna :tabe:
Ama Ben yerinde oynadigi zaman idare eder performans sergiliyor demistim israrla
Oyle Yok anadolu topcusu yok Ptt topcusu demedim hicbir zaman ama bunu diyenler oldu..

Zamanında ismi geçen orta sahalar Lawal Romao falan fistan bunlar geleceğine Necip oynasın hepsinden iyi demiştim. İnsanlar trollediğimi falan söyledi. Cidden öyle ama Necip yetersiz olabilir ama asla kötü oyuncu değil ama bize çok daha iyisi lazım orası ayrı.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şenol Hoca futbolcuya pas atmayı, çalımı vb. öğretmez. Hiçbir antrenör yapmaz bunu.

Ona sorumluluk verir; oyun özgürlüğü tanır. Ona uygun bir şablon, oyun formasyonu yada oyun kurgusu yaratır.

Necip bu pasları atıyordu; belli ki öz güvenini yeniden kazanmaya başlamış. Antrenör burada devreye girer.

Geçenlerde yazdım bunları. 12-13 yaşında çocuklarla antrenmanlara çıkıyorum. Onların fundamentals becerilerini geliştirebilirsiniz lakin 23-24 yaşında futbolcuda böyle bir şey olmaz.

Buna rağmen Şenol Hoca maç sonunda "Ben birşey yapmıyorum, herşeyi futbolcular yapıyor" diyebiliyor. Gerçekten büyük bir insan.

Bu arada hala eksiklikler, tercih hataları olsa da maçtan maça oyunun gelişimini görebiliyoruz. Hep çok pozisyona giriyorduk ama özellikle ilk haftalarda orta sahada büyük boşluklar bırakıyorduk, kompakt oyundan uzaktık. Bugün maçı pozisyon vermeden bitirdik.

Çağrı yanlış hatırlamıyorsam 8. haftadan sonra takım iyice oturur diyordu, 9. haftada deplasmanda 5 attık.  :)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı talha

Şenol hocanın takımına kaldı iki maç. İki maç sonra takım uçak olacak. Şu en sıkıntılı zamanı böyle mucizevi şekilde atlatmamız harika oldu. Bu takım eğer 9.haftayı lider kapattıysa sene sonu şampi olur. Şenol hocanın ilk on haftası her zaman kötüdür. Avrupa maçları çok yararlı oldu bu konuda. Tolgay ve Veli dönsün o zaman insan yiyecez. :boxin:

Çevrimdışı Tolga

Bak yine hatırladım ve üzüldüm.

Ah Tolgay Ah :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bak yine hatırladım ve üzüldüm.

Ah Tolgay Ah :D

Hatırlatma  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı atalay

Buna rağmen Şenol Hoca maç sonunda "Ben birşey yapmıyorum, herşeyi futbolcular yapıyor" diyebiliyor. Gerçekten büyük bir insan.

Bu arada hala eksiklikler, tercih hataları olsa da maçtan maça oyunun gelişimini görebiliyoruz. Hep çok pozisyona giriyorduk ama özellikle ilk haftalarda orta sahada büyük boşluklar bırakıyorduk, kompakt oyundan uzaktık. Bugün maçı pozisyon vermeden bitirdik.

Çağrı yanlış hatırlamıyorsam 8. haftadan sonra takım iyice oturur diyordu, 9. haftada deplasmanda 5 attık.  :)

Bugün topun olduğu yerde takım halinde baskı yaptık. Kaymalar ve baskı merkezleri gayet iyiydi. Son Rize maçının ikinci yarısında rakibi itip; 60 metreyi kusursuz savunmamız keza öyle.

Güçlü oyunumuz var. Deplasman mantığında değil, iç saha mantığında oynuyoruz. Halen gelişime açık bir kaç oyuncumuz var, negatif özellikleri pozitife çevirirsek domestik anlamda kusursuz bir makineye dönüşebiliriz.

Çevrimdışı Kadir G.

Devre arası 2 transfer bile takımı uçurur.

Totalde bu takıma 1 kaleci 1 sol stoper 1 sol bek 1 orta saha 1 sol açık lazım.

Defansın solunu devre arası halledelim -belki üstüne mandanda(?)- sene sonu CL'nin havasına girip başkan bir şeyler yapar.

Zamanında ismi geçen orta sahalar Lawal Romao falan fistan bunlar geleceğine Necip oynasın hepsinden iyi demiştim. İnsanlar trollediğimi falan söyledi. Cidden öyle ama Necip yetersiz olabilir ama asla kötü oyuncu değil ama bize çok daha iyisi lazım orası ayrı.
Ya ben Boyle seyleri pek kafama takmiyorum direkt gulup geçiyorum @talha
Gecenlerde yonetimle ilgili Bir mesaj yazmistim , Forumda 70-80 iletisi olan bi adam bana Trolmusun yazmisti :kop: :kop:
Ulan neredeyse 7.000 tane mesaj atmisim bu kadar Yönetici ve Denetci anlamamis Troll oldugumu ama bu arakadas bir mesajimla anlamis Troll oldugumu :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Defansın solunu devre arası halledelim -belki üstüne mandanda(?)- sene sonu CL'nin havasına girip başkan bir şeyler yapar.
Diğer mevkileri bilemem ama stoper kesin alınacaktır ve alınması da gerekiyor.

Kaleci alınır mı bilemiyorum, Veli döneceği için orta sahaya adam alınmaz.

Sol bek kesin lazım da iyi bir bek bulabilir miyiz devre arası emin değilim.

Sonra vasat bir sol bek alıp orayı yine tıkamayalım boşu boşuna. :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı 38life

Bugün ben anladım ki Kaliteli futbolcu transfer etmek ile bitmiyor herşey, Uyumlu ve yürekten oynayan futbolcu transfer etmek gerekiyor. Yani şuan zayıf gördüğümüz bölgelere istediğimiz arzuladığımız futbolcular gelebilir ama belki de böyle maçlar çıkaramayabiliriz. Futbol garip bir oyun.

Çevrimdışı cursedofdragon

2 günde 1 hatırlatıyorum :bandit:

Veli,tolgay kimi kesicek onu çok merak ediyorum zaten  :D

Necip Lampard gibi oldu oğuzhan keza çok iyi atiba çok iyi.

Stoper ve Sop bek kesinlikle alinmali , Ortasaha cok siser bir oyuncu daha alinirsa oyuzden ben devre arasi ortasaha alinacagini zannetmiyorum ki gerekde yok suan , Sene sonu Veli ve sosa giderse alinir iyi bir ortasaha , Necip yedeklenir..
Tolga su formunu devam ettirirse Devre arasi mumkun degil kaleci alinmaz , lig sonunda alinir
Bende Kaleci istiyorum ama Tolga suan guven veriyor oda Senol hocayla beraber her hafta uzerine koyarak devam ediyor bugünde çok iyiydi..

Çevrimdışı Tolga

Tolgay sezon sonuna doğru dönecek maalesef umuyorum biraz daha erken döner.(Mart sonu-Nisan başı antremanlara çıkar diye düşünüyorum)

Keşke Veli-Tolgay takımda olsalardı da değiştire değiştire oynayabilseydik :D

Çevrimdışı Kadir G.

Diğer mevkileri bilemem ama stoper kesin alınacaktır ve alınması da gerekiyor.

Kaleci alınır mı bilemiyorum, Veli döneceği için orta sahaya adam alınmaz.

Sol bek kesin lazım da iyi bir bek bulabilir miyiz devre arası emin değilim.

Sonra vasat bir sol bek alıp orayı yine tıkamayalım boşu boşuna. :D

Devre arası 1-2 si hariç zor zaten. İsmail katlayarak giderse idare edebilir fena değil şu an. Sol stoper kesinlikle devre arası alınmalı zaten onda hem fikiriz. Ersan'ın yeterliliğini geçtim stoper eksiğimiz var. Balanta ile dolduralım. :D

Diğer yazdıklarım olmasa da şampiyon olunabilir ama gidip Olcay ile Quaresma ile şampiyonlar ligi de oynanmaz, bence.

Onu da gidince düşünürüz şimdilik galibiyetin keyfini çıkarıyorum.

Sosa beyfendi ya oynayacak yada kulubeye mahkum olacak yada gidecek
Ben Veliyle yollarin ayrilip iyi bir orta saha alinmasini istiyorum acikcasi...
Veloso ilac olur alabilirmiyiz ? Zor..
Lucas olabilir belki..

Çevrimdışı Tolga

Devre arası 1-2 si hariç zor zaten. İsmail katlayarak giderse idare edebilir fena değil şu an. Sol stoper kesinlikle devre arası alınmalı zaten onda hem fikiriz. Ersan'ın yeterliliğini geçtim stoper eksiğimiz var. Balanta ile dolduralım. :D

Diğer yazdıklarım olmasa da şampiyon olunabilir ama gidip Olcay ile Quaresma ile şampiyonlar ligi de oynanmaz, bence.

Onu da gidince düşünürüz şimdilik galibiyetin keyfini çıkarıyorum.
Balanta'nın alınacağını bilsem başka transfer istemem devre arası :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Stoper ve Sop bek kesinlikle alinmali , Ortasaha cok siser bir oyuncu daha alinirsa oyuzden ben devre arasi ortasaha alinacagini zannetmiyorum ki gerekde yok suan , Sene sonu Veli ve sosa giderse alinir iyi bir ortasaha , Necip yedeklenir..
Tolga su formunu devam ettirirse Devre arasi mumkun degil kaleci alinmaz , lig sonunda alinir
Bende Kaleci istiyorum ama Tolga suan guven veriyor oda Senol hocayla beraber her hafta uzerine koyarak devam ediyor bugünde çok iyiydi..

Sene sonu futbolcu satmadan futbolcu alamayacağımızı unuttun sanırım. Bak 2.5-3 milyona mandanda oluyor nasıl alıyoruz.