Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Mafya Babası gibi :kop:
Sıvacılıktan babalığa giden mükemmel yol  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2015, 23:50:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Önder Özen'in 1 sene önce söylediği sözü hatırlıyorum.

Beşiktaş'ta öyle bir kadro kurduk ki 2-3 defa 4-5 atsa üstüne gelmeye korkacaklar.

Evet, artık korkacaklar. Özellikle bu geceden sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Beşiktaş'ta öyle bir kadro kurduk ki 2-3 defa 4-5 atsa üstüne gelmeye korkacaklar.

Bu maç dediğin gibi katılıyorum ama asıl neredeyse gol yemeyen kasımpaşayı şöyle 3-0 gibi bir skorla yenersek daha da korkacaklar.

Derbide oynamamız gereken oyunda bence ortaya çıktı. Neciple başlamalı.

melo yokken bilal-selçuk orta sahasını Atiba-Necip ciddi manada ezer.

Çevrimdışı Ensar

Korkmaları iyi mi oldu kötü mu karar veremiyorum abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Hakemler golü Quaresma'ya yazmışlar.  :kop:

Bunlar gerçekten futboldan anlamıyorlar. Tescillendi.

Çevrimdışı Kadir G.

Hakemler golü Quaresma'ya yazmışlar.  :kop:

Bunlar gerçekten futboldan anlamıyorlar. Tescillendi.

Amaç belli değil mi?

Çevrimdışı atalay

Amaç belli değil mi?

Öyle olsa kaleciye yazmaları lazım. Ki çizgiyi geçmişse kaleciye yazılır.

Bunu tekrarsız gördüm; adamlar izleyerek göremiyor.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Kadir G.

Öyle olsa kaleciye yazmaları lazım. Ki çizgiyi geçmişse kaleciye yazılır.

Bunu tekrarsız gördüm; adamlar izleyerek göremiyor.

Valla bilmiyorum da onu düşünecek akıl da yok bunlarda.

Olan Gomez'in burnuna oldu.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hepiniz hizaya geleceksiniz :D

Daha 9. haftadayız. Bunların amacı Beşiktaş'ı rehavete sokmak. Neyseki Şenol Güneş'in olduğu yerde rehavet olmaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mehmetthedum

Kaleci kendi kalesine olmalıydı.

Top quaresma'nın ayağından kaleye doğru şut amaçlı çıkmıyor, yönü de kale değil zaten bildiğiniz orta açıyor. Kaleci içeri tokatlıyor.

Hadi kalecinin içeri tokatladığını , çizgiyi geçtiğini göremedin, gomez kafa atıyor, ona yazarsın.

Neyse quaresma'ya moral olsun.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ensar

Daha 9. haftadayız. Bunların amacı Beşiktaş'ı rehavete sokmak. Neyseki Şenol Güneş'in olduğu yerde rehavet olmaz.
Biz rahatız abi boşver gül geç :D

Çevrimdışı 38life

Kerimin adamı geçerken uyguladığı patlayıcı kuvveti, patlayıcı hız'ı artık ne derseniz onu görüyor musunuz? Adım atma şekline bakın... Kerim koşarken adeta yeri dövüyor, çiğniyor...

Kerim'in genel anlamda çok eksikleri var tam bir oyuncu olmak için. Ama eksiklerini giderirse bu çocuk Töre'yi falan geçer. Müthiş bir kumaş var.

Bu arada Kerim'e o müthiş pası atan Necipesta'ya selam olsun.

https://twitter.com/ibrahim_onar/status/658718539247955969

Çevrimdışı Ensar

Kerimin adamı geçerken uyguladığı patlayıcı kuvveti, patlayıcı hız'ı artık ne derseniz onu görüyor musunuz? Adım atma şekline bakın... Kerim koşarken adeta yeri dövüyor, çiğniyor...

Kerim'in genel anlamda çok eksikleri var tam bir oyuncu olmak için. Ama eksiklerini giderirse bu çocuk Töre'yi falan geçer. Müthiş bir kumaş var.

Bu arada Kerim'e o müthiş pası atan Necipesta'ya selam olsun.

https://twitter.com/ibrahim_onar/status/658718539247955969
+1 , necipin bi önce ki pozisyon cenke attığı topa ne demeli , maşallah valla :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun baya tartismissiniz bende sunu ekleyeyim Takimda Gercekten bu takimin Fanatik taraftari olan 2 Futbolcu var
1 Necip
2 Cenk Tosun

Cenk Fenerin 2.5 milyon € luk teklifini reddedip ben odama posterini astigim taraftari oldugum takima gidiyorum diyerek 1.6 milyona bize imza atti..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

En büyük sıkıntılı zamanımızda Necip'in bu performansı beni öyle mutlu ediyor ki. Şenol hoca büyük adam şu çocuğa bile böyle pas attırmayı öğretti ya helal olsun valla. :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En büyük sıkıntılı zamanımızda Necip'in bu performansı beni öyle mutlu ediyor ki. Şenol hoca büyük adam şu çocuğa bile böyle pas attırmayı öğretti ya helal olsun valla. :claps:
Halbuki sene basinda buraları yangin yerine cevirmistik olduk bittik diye
Necip satilsin , Ozan icin takasa verilsin , Anadolu topcusu bile degil Ptt ye kiralayalim diyenler bile vardi
Herzaman dedim Necip yerinde oynadigi zaman iyi performans veriyor diye
Sen cocugu israrla Stoper ve Sagbek oynatirsan olacagi budur , Bilic efendi :akuma: az daha harcıyordu cocugu , Resmen taraftarin onune atti Necipi Commandante :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Yasaklı Link bu gece çok eğlenceli :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Önder Özen'in gecen sene bir lafı vardı. Takım ve stad ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi.

Demisti ki; Genc bir takim kuruldu ve burada bir organizma oluşuyor. Stad yapilmaya baslandi ve orada da bir yapı oluşuyor. Bu iki yapı bir iki sene sonra birleştiği zaman Beşiktaş önüne geçilmez bir bütünlük oluşturacak. Sadece biraz daha sabır.

Gerçekten öyle. Geliyoruz. Hem de öyle böyle değil. Fena geliyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Şenol Hoca futbolcuya pas atmayı, çalımı vb. öğretmez. Hiçbir antrenör yapmaz bunu.

Ona sorumluluk verir; oyun özgürlüğü tanır. Ona uygun bir şablon, oyun formasyonu yada oyun kurgusu yaratır.

Necip bu pasları atıyordu; belli ki öz güvenini yeniden kazanmaya başlamış. Antrenör burada devreye girer.

Geçenlerde yazdım bunları. 12-13 yaşında çocuklarla antrenmanlara çıkıyorum. Onların fundamentals becerilerini geliştirebilirsiniz lakin 23-24 yaşında futbolcuda böyle bir şey olmaz.