West Ham'ın iyi bir kalecisi çok iyi 2 stoperi çok iyi 3 ortasaha oyuncusu ve yetenekli hücum oyuncuları var.
Zaten normal bir yönetimle bile ilk 8-9'a girmesi çok normal. Biraz Premier Lig'e uyan Bilic şablonu eklenince ilk 7 son derece normal. Ben sene başı ilk 6 yapar diyordum 6-7 olacaktır şuan olduğu yerde kalamaz tabi ki.
Ancak hep aynı şeyi söyledim. Bilic'in eline çok kaliteli kadro verirseniz size yenilmez bir takım oluşturur. Savunmayı çok iyi biliyor ve artık hücumu satın da alabiliyor.
West Ham aynı yatırımı yapmaya devam etsin 3 yıl içinde ilk 6'nın gediklisi olurlar. West Ham zaten çok büyük takım.
Sana hak veriyorum ilk 6'ya kesinlikle giremez demiiyorum bende su anda. Ancak Orta Siralarda bitirme Ihtimali daha yüksek bence.
EPL Cosku ve Mücadele'nin Ön Planda oldugu bir Lig. Taktiksel anlamda iyi bir Lig degil. Yoksa o Paralarla CL ve EL'i domine ederlerdi zaten.
Zaten taktiksel Sorunlari o Paralardan kaynaklaniyor. Insanlar zevk almak icin Mac seyrediyor. Takimlara olan Ilgiden degil. Futbola olan Ilgiden seyrediyorlar. Takimlar da Insanlarin görmek istedigi sekilde oynuyorlar. Cünkü Para bu sekilde dönüyor. Dolayisiyla Göze cok hos gelen ama Eldeki Potansiyel'den Maksimum'u cikaramayan Takimlardan olusan bir Lig var.
Bilic Genis ve Uzun alanda iyi Savunma yaptiramiyor. Kisa Alanda yaptirabiliyor. Savunma Hücum Dengesini iyi kurduramiyor. Hücum konusunda zaten tamamen Bireysellige birakiyor Isi. Oyunu Okuma ve Otorite eksikligi de ortada.
Oraya gitmekle Hayatinin belki de en dogru Kararini verdi. Almanya, Ispanya, Italya, Fransa Liglerinde kesinlikle basarili olamazdi.