Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295027 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

Bilic'in bizi Sabote ettigini düsünmüyorum. Her zaman söyledim ve hala söylüyorum. Basarisiz olmasinin sebebi kötü bir Teknik Direktör olmasidir.

West Ham'da büyük Kulüpleri yenmesinin farkli sebepleri var. Yeri geldiginde aciklarim.

West Ham kolay kolay düşmez.  En azından o takımla olmaz. Bilic mi yoksa başka biri mi bilemem ama harika bir takım kurulmuş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

West Ham kolay kolay düşmez.  En azından o takımla olmaz. Bilic mi yoksa başka biri mi bilemem ama harika bir takım kurulmuş.

Düsecek ama nereye kadar düsecek bilemiyorum su anda.

Çevrimdışı TØLGA

Seneye transfer stratejimiz nasıl olur bilmiyorum ancak Twente bu kadar zayıflamış ve paraya ihtiyacı varken Ziyech'i koparamazsak çok yazık olur.

Tam aradığımız 8 numara.
ben böyle kutlama yapmayı bilmeyen adamı almam  :evillol: :evillol:
@Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 00:51:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Düsecek ama nereye kadar düsecek bilemiyorum su anda.

West Ham'ın iyi bir kalecisi çok iyi 2 stoperi çok iyi 3 ortasaha oyuncusu ve yetenekli hücum oyuncuları var.

Zaten normal bir yönetimle bile ilk 8-9'a girmesi çok normal. Biraz Premier Lig'e uyan Bilic şablonu eklenince ilk 7 son derece normal. Ben sene başı ilk 6 yapar diyordum 6-7 olacaktır şuan olduğu yerde kalamaz tabi ki.

Ancak hep aynı şeyi söyledim. Bilic'in eline çok kaliteli kadro verirseniz size yenilmez bir takım oluşturur. Savunmayı çok iyi biliyor ve artık hücumu satın da alabiliyor.

West Ham aynı yatırımı yapmaya devam etsin 3 yıl içinde ilk 6'nın gediklisi olurlar. West Ham zaten çok büyük takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Topal bu saatten sonra olmamalı. Kimin yerine oynayacak atiba veli necip? Tek bölgede 4 oyuncu olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 00:52:00
  • Beşiktaş / Bodrum
ben böyle kutlama yapmayı bilmeyen adamı almam  :evillol: :evillol:
@Çağrı

Tamam tam bizlikmiş adını üfürdük yuvarlandı  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Topal bu saatten sonra olmamalı. Kimin yerine oynayacak atiba veli necip? Tek bölgede 4 oyuncu olmaz.

Takımda Topal'ın muadili yok.

Çevrimdışı alimm

beck i yedeklemek için;

serdar mı ????    g.gönül mü ???
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 00:58:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Veli ve Necip gidecekse evet değilse gereksiz şişkinlik olur.

Bizim ofansif beklerimiz yok zaten çıkmıyorlar bir de Topal eklenirse takım ortadan ikiye ayrılır 6 defans 5 ofans şeklinde.

Ofansif bek alırlarsa top çalma ve savunmayı üçleme anlamında baya yararlı olur. Önündeki ikili de rahat rahat hücuma çıkarlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Caner ve Gökhan mevzusu içinde elbette oyuncuları yoklamalıyız.

Caner gibi oyun kurucu, winger, skorer; Gökhan gibi dinamik, 3.bölge savunması iyi, kutuya giren kanat bekleri isterim. Şenol Hocanın oyununda fark yaratırlar. Pereira onları yeterince doğru kullanamıyor.

Fakat FB ile sözleşmelerini uzatacaklardır.

Çevrimdışı talha

beck i yedeklemek için;

serdar mı ????    g.gönül mü ???

açıkcası ikisi de değil bize beck'i aşabilecek rekabetçi adam lazım.

Çevrimdışı atalay

Veli ve Necip gidecekse evet değilse gereksiz şişkinlik olur.

Bizim ofansif beklerimiz yok zaten çıkmıyorlar bir de Topal eklenirse takım ortadan ikiye ayrılır 6 defans 5 ofans şeklinde.

Ofansif bek alırlarsa top çalma ve savunmayı üçleme anlamında baya yararlı olur. Önündeki ikili de rahat rahat hücuma çıkarlar.

Benim aklımda göbekte Tolgay - Oğuzhan ikilisi var zaten. Ozzie savunma yönünü ve temas oyunu biraz daha geliştirsin yeter ki.

Topal'ın muadili olmadığı için kaç oyuncuya sahip olduğumuzun pek önemi yok. Oyunun belli bölümlerinde onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı alimm

Sene sonu Topal zu Besiktas olur.

4-1-4-1 oynayacaksak çok temiz oynar hatta stoper alternatifi de olur.. Ben isterim şahsen
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 01:05:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim aklımda göbekte Tolgay - Oğuzhan ikilisi var zaten. Ozzie savunma yönünü ve temas oyunu biraz daha geliştirsin yeter ki.

Topal'ın muadili olmadığı için kaç oyuncuya sahip olduğumuzun pek önemi yok. Oyunun belli bölümlerinde onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Topal iyi oyuncu o konuda hem fikiriz. Duran toplarda, oyunu 2-0'dan korumaya alıp daha güvenli kontra yapmak için, set oynamak için ideal. Pozisyon hatası yapmıyor çok artısı var.

Ancak gereksiz şişkinlik sorun oluşturur takım içinde bence. Bizimkiler öyle ya da böyle grup ve aralarında birileri hiç oynamazlarsa huzursuzluk çıkar.

Veli veya Necip en azından birini mutlaka yollamak lazım. Sosa'nın da durumu belli olmaz yazın. Orada 1-2 oyuncumuz gidecek 1-2 oyuncu gelecek gibi yerlerine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

M.Topal'a hayır demem fakat Veli ya da Necip'ten biri ile yolların ayrılması gerekiyor yoksa o bölgede şişkinlik olur.

Tabi ben olsam Necip ile yolları ayırırım bu durumda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Muadili yok yok ama veli necip atiba varken alınması bence gereksiz olur.

Ben Topal'ın futbolunu beğenen biriyim takımda da isterim eğer yukarıda saydıklarımdan gidecek olursa. Yoksa daha öncelikli transferlerimiz var.

Çevrimdışı talha

Topal'ı boşverin bizde onun bir üst sürümü var. Atiba.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 01:12:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Tolgay - Oğuzhan kulağa çok hoş geliyor ama yeterince dolduruyor mu gözünüzü?

Beni tatmin etmiyor. Eksik olan şeyler var ve onlar gelişirse mükemmel dinamik iki ortasaha olacaklar ama eksiklerle bana yetersiz geliyor.

Sosa bu kadar formsuz olmasına rağmen ikisinden de daha çok güven veriyor hala işi bitirme konusunda. Bunları aşmadan onlara orayı emanet edebilir miyiz? Ligde evet ama bir noktada hayır.

Bize oraya Veloso gibi çok net bir adam lazım yanında bu iki oyuncumuz rotasyona girmesi gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener'in beklerinden herhangi biri bizde olsaydı şu son 3 senede ligi süpürmüştük. Nisanlar onların olurdu Martta şampiyonduk.

En büyük sıkıntımız Hilbert'in ofansif başarısını - ki defansif başarısızlığını ekarte edemez bu kanı - yakalayamadı. Şener bile olsaydı elimizde yenilmez takım olurduk.

Ben çok şaşırıyorum her sene başarısız bek transferlerine. Beck son 2-3 senede gelen en iyi beklerden biri ama onun da ofansa katkısının artması lazım. Tosic ve İsmail ile olmaz ama, belki Motta'nın defans yapmayı bileni lazım bize

Çevrimdışı Kadir G.

Sosa bundan sonra şapka çıkarmayacaksa sene sonu gönderilmeli.

Veli veya Necip'ten biri de gönderilmeli. Ben Necip'i gönderirim onunda talibi çıkar mı belli değil? Avantajımız maaşının anadolu kulüplerince karşılanabilecek seviyede olması. Tabi Beşiktaş'ın çocuğu kontenjanından dolayı yollamazlar.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada Tolgay - Oğuzhan kulağa çok hoş geliyor ama yeterince dolduruyor mu gözünüzü?

Beni tatmin etmiyor. Eksik olan şeyler var ve onlar gelişirse mükemmel dinamik iki ortasaha olacaklar ama eksiklerle bana yetersiz geliyor.

Sosa bu kadar formsuz olmasına rağmen ikisinden de daha çok güven veriyor hala işi bitirme konusunda. Bunları aşmadan onlara orayı emanet edebilir miyiz? Ligde evet ama bir noktada hayır.

Bize oraya Veloso gibi çok net bir adam lazım yanında bu iki oyuncumuz rotasyona girmesi gerek.

Bize Tolgay - Oğuzhan - Veloso'lu 4-3-3 gerek.

Çevrimdışı GÖRKEM

West Ham'ın iyi bir kalecisi çok iyi 2 stoperi çok iyi 3 ortasaha oyuncusu ve yetenekli hücum oyuncuları var.

Zaten normal bir yönetimle bile ilk 8-9'a girmesi çok normal. Biraz Premier Lig'e uyan Bilic şablonu eklenince ilk 7 son derece normal. Ben sene başı ilk 6 yapar diyordum 6-7 olacaktır şuan olduğu yerde kalamaz tabi ki.

Ancak hep aynı şeyi söyledim. Bilic'in eline çok kaliteli kadro verirseniz size yenilmez bir takım oluşturur. Savunmayı çok iyi biliyor ve artık hücumu satın da alabiliyor.

West Ham aynı yatırımı yapmaya devam etsin 3 yıl içinde ilk 6'nın gediklisi olurlar. West Ham zaten çok büyük takım.

Sana hak veriyorum ilk 6'ya kesinlikle giremez demiiyorum bende su anda. Ancak Orta Siralarda bitirme Ihtimali daha yüksek bence.

EPL Cosku ve Mücadele'nin Ön Planda oldugu bir Lig. Taktiksel anlamda iyi bir Lig degil. Yoksa o Paralarla CL ve EL'i domine ederlerdi zaten.

Zaten taktiksel Sorunlari o Paralardan kaynaklaniyor. Insanlar zevk almak icin Mac seyrediyor. Takimlara olan Ilgiden degil. Futbola olan Ilgiden seyrediyorlar. Takimlar da Insanlarin görmek istedigi sekilde oynuyorlar. Cünkü Para bu sekilde dönüyor. Dolayisiyla Göze cok hos gelen ama Eldeki Potansiyel'den Maksimum'u cikaramayan Takimlardan olusan bir Lig var.

Bilic Genis ve Uzun alanda iyi Savunma yaptiramiyor. Kisa Alanda yaptirabiliyor. Savunma Hücum Dengesini iyi kurduramiyor. Hücum konusunda zaten tamamen Bireysellige birakiyor Isi. Oyunu Okuma ve Otorite eksikligi de ortada.

Oraya gitmekle Hayatinin belki de en dogru Kararini verdi. Almanya, Ispanya, Italya, Fransa Liglerinde kesinlikle basarili olamazdi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ben Tolgay da döndükten sonra asla ama asla Sosa'yı sahada görmek istemem.

"  Atiba-Tolgay  "
"   Oğuzhan      "
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Stad bir şekilde bitecek. Sene sonu Töre'ye yüksek teklif gelir de satarsak umarım artıda kalmak adına parayı kullanmamazlık yapmayız. 25 milyona gidecek Töre demek yerini doldurduktan sonra bekleri yenileyebilmek demek.