Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274415 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Keskin'e gerek yoktu :olmaz
bir şey farketmez birazda o yapsın :D

Çevrimdışı Atkar

Yarmolenko Barcelona ile çoktan anlaştı :)

O tarz oyuncuları da bu şekilde alma şansımız maalesef yok.

Ancak dediğin gibi Hollanda'dan 5-6 milyon seviyesine Depay'ları gelişmeden 1 sene öncesinde alacaksın.

Burada da o oyuncu seni taşıyamayacağı için başka bir bölgeye mesela 10 numaraya seni taşıayacak birini alman gerek o sezon ki yeni gelen kanat baskı hissetmeden gelişsin Töre gibi.

Yarmelanko iyi futbolcu gerçektende hep 15-15 istatislik yapan birisiydi fakat Barça seviyesinde mi tartışılır.Çok şaşırdım Doğrusu

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan Keskin futbolcu izleme ekibinin bir parçası olabilir SD işi türkiyede zor zaten.Bize net gerekli olan  dünya futboluna hakim yabancı biri,şu mevki diyecek Teknik ekip adam verilerle datalarla fiyatıyla oyuncuyu sunacak ,gidecek pazarlığını yapacak futbolcunun aklını çelecek gerekirse.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

bir şey farketmez birazda o yapsın :D
Neyse hayırlı olsun diyelim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

devre arasında 1 stoper ve 1 sol bek alırsak bu sezon için yeterli olabilir en aksayan noktalar onlar üzerine bir de btb alırsak değmeyin keyfimize :halay: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 16:01:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan Keskini boş buldukları yere atıyorlar 4 senedir :D sportif direktörlüğün yanından geçemez kimse kusura bakmasın eski futbolcumuz diye diye şu da oldu ya alenen Şenol Güneş'in idari iş yardımcısı bu görevin adı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

stoper için interden ranocchia nasıl olur ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arnavutluk finallere yükselmiş. Buradan o bölge kökenli üyelerimizi tebrik ederim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

olumsuz konusan yoık hemen devreye giriyorum

bu takımın defansı neden böyle dengesiz adamlarla kuruludur? ve adam alıyoruz fakat direk etki bırakamıyor oraya parada harcıyoruz ucuzada kacıyoruz her halukarda orda gerekli verimliliği uzun yıllardır alamıyoruz
bunun kaleci payıda var tabiki gol yemezsen kralsın orasıda öyle zaten

simdi bu veli ve tolgay donecek diye baskan beyler ortasaha transferini 11e yapmaktan vazgeçip geleceğe yonelik yapar diye bir fikir var bana gore
cnk bay futbol bilginleri oyle demec veriyor
ki futbolcu transferinde senol gunese guvenim sıfır onda birdir  cnk kendisi polonya taraflarını seven bir kişilik o kadar çine gidiyor ordan birilerini kapıp getiremiyor buralara....

onun dısında teknik ekipte futbol bilen adam yok benim gözümde ve biz aslında hiç transfer yapmayalım bile diyorum inanın devre arasında
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

olumsuz konusan yoık hemen devreye giriyorum

bu takımın defansı neden böyle dengesiz adamlarla kuruludur? ve adam alıyoruz fakat direk etki bırakamıyor oraya parada harcıyoruz ucuzada kacıyoruz her halukarda orda gerekli verimliliği uzun yıllardır alamıyoruz
bunun kaleci payıda var tabiki gol yemezsen kralsın orasıda öyle zaten

simdi bu veli ve tolgay donecek diye baskan beyler ortasaha transferini 11e yapmaktan vazgeçip geleceğe yonelik yapar diye bir fikir var bana gore
cnk bay futbol bilginleri oyle demec veriyor
ki futbolcu transferinde senol gunese guvenim sıfır onda birdir  cnk kendisi polonya taraflarını seven bir kişilik o kadar çine gidiyor ordan birilerini kapıp getiremiyor buralara....

onun dısında teknik ekipte futbol bilen adam yok benim gözümde ve biz aslında hiç transfer yapmayalım bile diyorum inanın devre arasında

Defansın solu hariç bir sıkıntı yok şu anda. Tolgada iyi kötü idare ediyor seneye kaleci alınır.

Çevrimdışı ozan062

Defansın solu hariç bir sıkıntı yok şu anda. Tolgada iyi kötü idare ediyor seneye kaleci alınır.

ben rhodolfoyu begenmiyorum orda zaten cogunuzdan ayrılıyorum fakat
ersanı burda begenen yoktu hangi ara favoriniz oldu://
bu tosicler ismailler tamam sol tarafta herkes hemfikir
fakat ben size soyleyim bu beck denen adamda yetersiz
serdar zaten aynı kalibre onunda ileriye faydası yok

bide yedegi yok stoperlerin fakat biz 3 kulvardayız kimsenin umrumda değil
ben size deyim necip sarı kart cezası yemeye bir iki macı kaldı aynı sekilde ersanda oyle

pedro miloyu saymıyorum onlar farklı bir dunyanın topcuları zaten

ortasahaya birtane 11 oyuncusu sartmıdır sorusu onemli

alırsak oguzhan kesilebilir yada atiba,, burdaki kalite onemli
para yok parayla adam alamayız peki o vakit kimler bosa cıkıyor liste lazım bize
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 17:57:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

ben size deyim necip sarı kart cezası yemeye bir iki macı kaldı aynı sekilde ersanda oyle

para yok parayla adam alamayız peki o vakit kimler bosa cıkıyor liste lazım bize

Sol taraftan kastım bek ve stoper zaten. Ersanı beğenmiyorum ama sol stoperde daha iyi alternatif yok şu an. 

Rhodolfoyu beğenmeme sebebi nedir mesela? Aynı şekilde Beck?

Sağdan henüz gol yemedik kolay kolayda yiyeceğimizi sanmıyorum çünkü sağlam duruyoruz o bölgede.

Becki Serdarla kıyasa sokmak çok büyük haksızlık olur. İleri gitmiyor diyorsunuz ben düşünüyorum farklı kişiyi mi izliyoruz diye? Aklınızdaki bek kaderabek tarzı sürekli bindiren birisi sanırım evet Beck o tarz biri değil ama defansifte değil. Her maç en az 5-6 kez çizgiye uzun koşusu oluyor onun haricinde de Gökhanın hemen dibinde oynuyor rakibi önde karşılıyor.

Seneye 1 kaleci 1 sağ 1 sol bek 1 sol stoper ve pedro-milo birlikte giderse 1 i direk katkı verebilecek 1 i potansiyel 2 stoper daha lazım, bence. Ben orta sahanında yetersiz olduğunu düşünüyorum necip/veli/atiba dan birini gönderebilsekte oraya biri gelse çok memnun olurdum. İleri hatta kimsenin alınacağını düşünmüyorum ama Sosa gidecek gibi öyle olursa o bölgeye biri lazım.

Sonuç olarak sözleşmesi bitenler dışında kimse gitmezse 1 kaleci 1 sağ 1 sol bek 1 stoper kesin gerekiyor. Sol stoper ve sol beki devre arası halleder takıma adaptesini sağlarsak geriye kalan 2 transferin yanına 3 fırsat transferi daha ekleyip oldukça güçlendirebiliriz kadroyu.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı mehmetthedum

Bir de şöyle düşün, orta sahaya 11 oyuncusu alsaydı, devre arasında stoper ve/veya solbek alacak para dengesi olmayacaktı. Hedef bir an önce en az kayıpla devre arasına kapağı atabilmek ki, yol neredeyse yarılandı başarıyla. Hem transfer yapabilecek para kaldı hem de tolgay-veli ikilisi orta sahaya yetişecek. 

Du baklı, risk kazandıracak mı?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

beck yetersiz :alala:  :D
biz bu sene sağdan hiç pozisyon vermedik bunu biliyormusun @ozan062

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 19:07:30
  • Beşiktaş / Bodrum
beck yetersiz :alala:  :D
biz bu sene sağdan hiç pozisyon vermedik bunu biliyormusun @ozan062

Pozisyonu bırak ısı haritalarına bakıyoruz oradan gelmeyi kafalarından silmişler @Necmi abi.

%29 soldan %7-8 sağdan geliyorlar maç boyunca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beck çok önemli bir transfer ve her maç üzerine koyarak gidiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

Şöyle baktığımız zaman bizim 5 tane direkt ilk 11'e koyabileceğimiz oyuncuya ihtiyacımız var.

1 kaleci 1 stoper 1 sol bek 1 box to box 1 tane de sol açık.

Gidecek oyuncuların durumuna göre de 1 tane potansiyelli kanat 1 tane genç potansiyelli stoper alınabilir.

Geçtiğimiz transfer dönemi bu yüzden çok önemliydi. 1 kaleci 1 stoper 1 tane de orta saha alsaydık üzerimizden biraz yük gidecekti ve ilk 11 daha sağlam olacaktı ve mevcut oyuncularımızın değeri de artacaktı. Malesef yönetim bu hamleleri yapmadı.

Biraz planlama ile bonservis ödemeden Berisha, Mbia ve Dzsudzsak alınabilirdi ve gayet güzel bir kadromuz olurdu ligi domine ederdik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 19:14:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Alt taraf ne durumda önemli olan o.

Alt taraf ile ilgili çalıştığı güçlendirme resmi koyarsa atın buraya süre tahmini yapabilirim az çok programından.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

bu sene üç yıllık yapılanmanın sonucu olarak takımın en üst seviyeye çıkarılması gerekiyordu. bunun için de kaleci, stoper, gerçek bir sol bek ve orta saha transferleri risk alınıp yapılmalıydı. sene sonunda şampiyon olup, piyasası olan oyuncuları satardık.

gelecek sene büyük ihtimalle töre ve sosa satılacak. bunlar dışında oğuzhan'ın da satılma ihtimali var. böyle olunca da ya yine bir şeyler eksik kalacak ya da toplama takım olacağız.

Çevrimdışı Sarp

BESIKTAS

OBI MIKEL ile gorusulmekte .. chelsea de bu  konudan haberdar ..
Evrenmanchster

Çevrimdışı Ersoy

BESIKTAS

OBI MIKEL ile gorusulmekte .. chelsea de bu  konudan haberdar ..
Evrenmanchster

Evren abi yazmış.Görüşme var,konu kilit. :evillol: Ama görüşme var işte.Görüşme ne boyutta belli olsa birde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Mikele bile razıyım Atibanın suyu çıktı.

Yunus Malli'nin piyasa ne durumda @Çağrı

Çevrimdışı LuceGel

Evren abi yazmış.Görüşme var,konu kilit. :evillol: Ama görüşme var işte.Görüşme ne boyutta belli olsa birde.
Bu konu kabak tadı verdi istemez .
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 09:36:29 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hunter1987

Pozisyonu bırak ısı haritalarına bakıyoruz oradan gelmeyi kafalarından silmişler @Necmi abi.

%29 soldan %7-8 sağdan geliyorlar maç boyunca.
Hoffenheimda da cok beğendiğim futbolcuydu. Bana göre 1. daha türkiye futboluna ayak uyduramadi ( ki geliştiriyor kendini ) 2. Önünde oynayan adama (töre ve quaresmaya) pek güvenemiyor. İkisi de topu çok seven tip futbolcular.

Defans işini iyi yapsın ki yapıyor gerisi benim için önemli değil

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !