Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272695 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:05:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan Töreyi 25'e satıp 15'e yerini dolduracaksak satmanın bir mantığı yok.Töreyi 25'e satıp Yarmelankoyu 3-4 imza parasına getirmek başarıdır işte haneye 20m kar yazar.Yarmelanko en kötü Töre ayarı istatislik olarak fazlasını verir.Veya en fazla 6-7M'a Törenin geçen seneki hali gibi biraz olmuşunu alıcaksın ki riske girmeyeceksin.

Yarmolenko Barcelona ile çoktan anlaştı :)

O tarz oyuncuları da bu şekilde alma şansımız maalesef yok.

Ancak dediğin gibi Hollanda'dan 5-6 milyon seviyesine Depay'ları gelişmeden 1 sene öncesinde alacaksın.

Burada da o oyuncu seni taşıyamayacağı için başka bir bölgeye mesela 10 numaraya seni taşıayacak birini alman gerek o sezon ki yeni gelen kanat baskı hissetmeden gelişsin Töre gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız ben zaten yönetimi başarılı bulanlardanım. Ama yönetimi fazla destekleyenlerin bulduğu kadar değil bunu net bir şekilde belirteyim :)

Senin başlıklarından gideyim;

1- Tabata ile niye kıyaslıyoruz? o Demirören dönemi transferi konuyla ilgisi ne? O transfer zaten para aklama için kullanıldı %90 Ayrıca Demirören ile kıyaslanabilecek bir dönemimiz olmamalı o başkanlık yapmadı ihanet etti çünkü.

2- Aynen öyle düşürdüler. Baskı da var onda da haklısın. Ama eğer baskıya dayanamayıp o ücretleri yükselteceksen hatta hatta Demirören dönemi ile eşitleyeceksen o zaman bunun dönüşü olacak. Dönüşü 3. lük olmayacak. 3. lük oluyorsa sen o konuda başarısızsın demektir.

3- Ben de başarı görüyorum. Ama yapılanlar açısından değil. Yapılacak tek şey vardı onu ellerinden geldiğince yapabildikleri için. Davaların kapanması icraların durması gibi konular da artı faktör tabi ki imaj için. Sponsorlukları bunlar getirdi.

4- İşte mesele de bu. Kimse sana paranı nasıl harcayağını şart koşmuyor istediğin oyuncuları alabilirsin diyor. Bu noktada senin Fener ve Gs'nin önüne geçmek için yapman gereken Avrupai şekilde yönetmek. Zaten bunu yaparsan bu takımları geçersin.

Yoksa zaten bu takımlar bu ülke düzenini senden iyi götürür her türlü ezer seni. Benim çok iyi değil ama orta dediğim yer burası. Bu orta bir yönetim. Fark yaratmadılar, yapabileceklerini yaptılar.

5- Kesinlikle takdir edilmeli benim buna hiçbir itirazım yok. Burada gerçek anlamda bir başarı var. Hele ki o borcun içinde buna kalkışmak çok büyük başarı.

6- Borçtan alacakları düşmek Fener'in ve Gs'ni yaptığı en güzel dalaveredir az göstermek için. Borçtan alacağı düşersen ortada borç kalmaz. Tüm sponsorlulklar filan dahil olur içine çünkü.

Ama sonra 4-5 yıl boyunca harcayacakların nereden karşılanacak? yılda minimum 300 den 4 sene borç yazar oldu sana yine en az  1,2 milyar borç. Yani düşme olayı mantıksız olur her türlü harcanacak o alacaklar :)
Çağrı;

1- bu yönetim ilk geldiğinde zaten sorunun giderlerde değil gelirlerde olduğunu açıklamadı mı? Açıkladı ve gelirleri artırmak için stad, sponsorluk vs. yaptı yapıyor. Dolayısıyla bir plan dahilinde gidiliyor tabi ki bazen hata dayapılıyor ancak bu tarz planlar uzun vadede +5 yıl sonuç verir. Bir kere bunu unutmamak lazım

2- Tabata kıyaslamasını tutar anlamında verdim, o transferin ne amaçla yapıldığını gayet ityi biliyorum. Nihayetinde bu 3 yıllık dönemde transferde yapılan hataların bir tabata kadar etmediği gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca verdiğin listedeki örneklere dikkat edersen bunların neredeyse tamamı feda yılına aittir. Klübün çok zor durumda olduğu bir dönemde mecburen ya tutarsa denilerek yapılmıştır. Gayet açık ve net görülebilir ki geçen yıl ve bu yıl yapılan transferlerde kullanılmayan, kadroya giremeyen oyuncu neredeyse hiç yok. hepsi oynuyor. Dolayısıyla %60 olarak verdiğin rasyo aslında son yıl %100 e dayandı.

3- Borçtan alacağı düşme olayına bakalım. Burada varlıklar ve alacakları düşer klüpler ve bu bir dalaveredir. Ama senin yazdığın sebepten değil. Burada sorun alacaklar değil varlıklardır. Örneğin gs 4 milyon euroya aldığı tarık ı bu bedelle aktifine kaydeder. Hesaplarken de bunu 4 milyon euroya satarım borçtan düşerim diyerek beyan eder. Oysa ki bu  düpedüz zarar edilen ir transferdir ve böyle bir paranın gelme ihtimali yoktur. Mesela bruma da 11 milyon euro olarak kayıtlı. Beşiktaşa gelince rakamlar gayet reeldir hatta oyuncuların güncel değerleri birçoğunda alındıkları günlerdeki değerlerin üzerindedir. Örbeğin bize 4 milyon euroya gelen Gökhanı bugün itesek 10 milyon euroya rahatlıkla satabiliriz. Sanırım bu örnekler yeterli.

4- Yine yazdığın birşey var, başarılı görüyorum çünkü yapılacak tek şey vardı onu ellerinden geldiğince yaptıkları için demişsin. Aynen öyle, maalesef bugün için hala çok fazla oynama şansı yok yönetimin ama bir yıl sonra muhtemelen çok daha başka bir noktada olacağız. Bu oyuncu giderleriyle devam ettiğimiz -veya bir miktar artadabilir- sürece de mutlaka kar elde etmeye başlayacağız. Zaten şu anki giderler fb ve gs nin neredeyse yarısı. Yine de gayet başarılı mücadele ettiğimiz ve lider olduğumuzda ortada bir gerçek, stadyumumuz olmadığı da bir gerçek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yoktur kesinlikle. Zaten amaç da bu olursa gerekli riskler alınamaz. Ancak bizim durumumuz hassas ve kulüpler böyle sıkışık mali durumlarda çok iyi atışlar yapmak durumundalar.

Dortmund gibi bunu başaran takımlar sıçrar. Parma gibi başaramayanlar batar.

Türkiye şartlarında kesinlikle en iyi başkana sahibiz. Seba'dan sonra Özhan Canaydın bu karakterde bir adamdı ama yetersizdi. Fikret Orman da bu karakter de ve yeterli olduğu çok konu var artı olarak.

Ancak eleştirdiğimiz konuları da dikkate alıp daha güçlü bir yönetimle bu konuları mutlaka çözmeli.

Çözsün ki; stadı yapan, tesisleşen, borcu döndüren ve azaltan bu süreçte 6 yılda bize 2-3 şampiyonluk kazandıran Seba ile birlikte efsane başkanlar arasına adını yazdırsın.
Fikret orman eleştirilsin ama biz yerden yere vuruyoruz ve güçsüz diye ne lobisi var ne medyası malum bir site var biliyosunuz zaten acaba ne desede haber yapsak milleti kışkırtsak diye bekliyolar yani şu yaptıklarını güçlü olan biri yapmış olsaydı yere ğöğe sığdıramıyoduk

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:14:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı;

1- bu yönetim ilk geldiğinde zaten sorunun giderlerde değil gelirlerde olduğunu açıklamadı mı? Açıkladı ve gelirleri artırmak için stad, sponsorluk vs. yaptı yapıyor. Dolayısıyla bir plan dahilinde gidiliyor tabi ki bazen hata dayapılıyor ancak bu tarz planlar uzun vadede +5 yıl sonuç verir. Bir kere bunu unutmamak lazım

2- Tabata kıyaslamasını tutar anlamında verdim, o transferin ne amaçla yapıldığını gayet ityi biliyorum. Nihayetinde bu 3 yıllık dönemde transferde yapılan hataların bir tabata kadar etmediği gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca verdiğin listedeki örneklere dikkat edersen bunların neredeyse tamamı feda yılına aittir. Klübün çok zor durumda olduğu bir dönemde mecburen ya tutarsa denilerek yapılmıştır. Gayet açık ve net görülebilir ki geçen yıl ve bu yıl yapılan transferlerde kullanılmayan, kadroya giremeyen oyuncu neredeyse hiç yok. hepsi oynuyor. Dolayısıyla %60 olarak verdiğin rasyo aslında son yıl %100 e dayandı.

3- Borçtan alacağı düşme olayına bakalım. Burada varlıklar ve alacakları düşer klüpler ve bu bir dalaveredir. Ama senin yazdığın sebepten değil. Burada sorun alacaklar değil varlıklardır. Örneğin gs 4 milyon euroya aldığı tarık ı bu bedelle aktifine kaydeder. Hesaplarken de bunu 4 milyon euroya satarım borçtan düşerim diyerek beyan eder. Oysa ki bu  düpedüz zarar edilen ir transferdir ve böyle bir paranın gelme ihtimali yoktur. Mesela bruma da 11 milyon euro olarak kayıtlı. Beşiktaşa gelince rakamlar gayet reeldir hatta oyuncuların güncel değerleri birçoğunda alındıkları günlerdeki değerlerin üzerindedir. Örbeğin bize 4 milyon euroya gelen Gökhanı bugün itesek 10 milyon euroya rahatlıkla satabiliriz. Sanırım bu örnekler yeterli.

4- Yine yazdığın birşey var, başarılı görüyorum çünkü yapılacak tek şey vardı onu ellerinden geldiğince yaptıkları için demişsin. Aynen öyle, maalesef bugün için hala çok fazla oynama şansı yok yönetimin ama bir yıl sonra muhtemelen çok daha başka bir noktada olacağız. Bu oyuncu giderleriyle devam ettiğimiz -veya bir miktar artadabilir- sürece de mutlaka kar elde etmeye başlayacağız. Zaten şu anki giderler fb ve gs nin neredeyse yarısı. Yine de gayet başarılı mücadele ettiğimiz ve lider olduğumuzda ortada bir gerçek, stadyumumuz olmadığı da bir gerçek.

Yapma @ilhan mansız genel olarak tamam derim ama %100 filan transfer başarısı asla yok ortada son 2 yıl da dahil buna.

Sadece bu sene bile Tosic ve Quaresma alınan 5 oyuncu üzerinden seni %60'a götürüyor yine. Ne dedim orada bu iyimser oran. Sırf oynuyor diye de iyi transfer olmaz oyuncu. Quaresma ve Tosic transfer hatasıdır net şekilde yoksa.

Ama hatadır. Sezer yanlıştır mesela ikisini ayırmak gerekir. Sezer ve Eneramo'dan net zarar 6.5 milyon euro. Bunlar hata değil yanlış. Tabata gibi değil ama benzeri şekilde yapılan yanlışlar.

İyiye gidiş var mı? Bu da tartışılır. Tosic ve Quaresma olmasa var derdim şuan için iyiye gidiş yok. Aynı şekikde 3-4 doğru atış 1-2 yanlış atış şeklinde devam ediyoruz.

Alacakları düşme konusunda da bence örnek doğru değil. Töre'yi sattın ya da Oğuzhan'ı sattın diyelim illaki oyuncu alacaksın yerine. O zaman onun da olası zararını düşmen gerekir yine borç olarak. O yüzden bu çok varsayımsal oluyor.

Yarın Allah korusun çapraz bağı kopsa bu adamın bir anda sıfıra iner böyle bütçe hesaplayıp borç çıkaramayız.

Son dediğine ise kısmen katılıyorum. Yönetimin tesisleşme adına vizyonu iyi. Futbol takımı konusunda ciddi vizyon sıkıntısı var ancak onuda geçici olarak Şenol hoca ile aştılar nokta atışı oldu.

Bu mali durum en az 6-7 yıl daha devam edecektir. Ama 2 yıl içinde borç kendini döndürmeye başlayacaktır kanımca. Stat gelirleri, yeni yayın ihalesi derken elimiz rahatlar.

Al - sat olayını da oturtabilirsek Fikret Orman 2019'da gerçekten işlerin iyi yürüdüğü düzenli bir kulüp bırakır. Ancak bunu şampiyonluk olmadan bırakırsa yine de başarılı sayılmaz.

Buraya koyacağı 1-2 şampiyonluk kupası muhtemelen 2022'de tekrar başkan olmasını sağlayacaktır. Olacağına da inanıyorum.

Öngörüm son 3 senesinde 2 kez şampiyonluk yaşayacak Fikret Orman.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:16:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret orman eleştirilsin ama biz yerden yere vuruyoruz ve güçsüz diye ne lobisi var ne medyası malum bir site var biliyosunuz zaten acaba ne desede haber yapsak milleti kışkırtsak diye bekliyolar yani şu yaptıklarını güçlü olan biri yapmış olsaydı yere ğöğe sığdıramıyoduk

Haklısın. Burası biraz daha farklı. Biz seviyesizliğe izin vermiyoruz. Kim nasıl eleştirecekse bunu saçma lakaplar takıp, hakaret edip, hatta boş boş istifa yazıp eleştiriler yaparak prim kazanamaz.

Yapmak isteyen zaten dışlanıyor ve gitmeyi seçiyor buradan. Burada kim ne yazacaksa arkasını doldurmalı biz hep bunu amaçladık böyle de olacak umuyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Yapma @ilhan mansız genel olarak tamam derim ama %100 filan transfer başarısı asla yok ortada son 2 yıl da dahil buna.

Sadece bu sene bile Tosic ve Quaresma alınan 5 oyuncu üzerinden seni %60'a götürüyor yine. Ne dedim orada bu iyimser oran. Sırf oynuyor diye de iyi transfer olmaz oyuncu. Quaresma ve Tosic transfer hatasıdır net şekilde yoksa.

Ama hatadır. Sezer yanlıştır mesela ikisini ayırmak gerekir. Sezer ve Eneramo'dan net zarar 6.5 milyon euro. Bunlar hata değil yanlış. Tabata gibi değil ama benzeri şekilde yapılan yanlışlar.

İyiye gidiş var mı? Bu da tartışılır. Tosic ve Quaresma olmasa var derdim şuan için iyiye gidiş yok. Aynı şekikde 3-4 doğru atış 1-2 yanlış atış şeklinde devam ediyoruz.

Alacakları düşme konusunda da bence örnek doğru değil. Töre'yi sattın ya da Oğuzhan'ı sattın diyelim illaki oyuncu alacaksın yerine. O zaman onun da olası zararını düşmen gerekir yine borç olarak. O yüzden bu çok varsayımsal oluyor.

Yarın Allah korusun çapraz bağı kopsa bu adamın bir anda sıfıra iner böyle bütçe hesaplayıp borç çıkaramayız.

Son dediğine ise kısmen katılıyorum. Yönetimin tesisleşme adına vizyonu iyi. Futbol takımı konusunda ciddi vizyon sıkıntısı var ancak onuda geçici olarak Şenol hoca ile aştılar nokta atışı oldu.

Bu mali durum en az 6-7 yıl daha devam edecektir. Ama 2 yıl içinde borç kendini döndürmeye başlayacaktır kanımca. Stat gelirleri, yeni yayın ihalesi derken elimiz rahatlar.

Al - sat olayını da oturtabilirsek Fikret Orman 2019'da gerçekten işlerin iyi yürüdüğü düzenli bir kulüp bırakır. Ancak bunu şampiyonluk olmadan bırakırsa yine de başarılı sayılmaz.

Buraya koyacağı 1-2 şampiyonluk kupası muhtemelen 2022'de tekrar başkan olmasını sağlayacaktır. Olacağına da inanıyorum.

Öngörüm son 3 senesinde 2 kez şampiyonluk yaşayacak Fikret Orman.
Neyse çok uzattık, ben elimden geldiğince yazdım sen de cevap verdin eyvallah, İnşallah şampiyonlukları birlikte göreceğiz. Bu yönetiminde yaptıklarını sportif başarıyla taçlandırma zamaın geliyor. iyi akşamlar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Haklısın. Burası biraz daha farklı. Biz seviyesizliğe izin vermiyoruz. Kim nasıl eleştirecekse bunu saçma lakaplar takıp, hakaret edip, hatta boş boş istifa yazıp eleştiriler yaparak prim kazanamaz.

Yapmak isteyen zaten dışlanıyor ve gitmeyi seçiyor buradan. Burada kim ne yazacaksa arkasını doldurmalı biz hep bunu amaçladık böyle de olacak umuyoruz.
Vodafone arenanın çim şirketi değişince  hibritmi olacak diye araştırırken denk geldi bu forum ve o günden beri buradayım :)

Çevrimdışı atalay

21 günde 6 maç oynayacağız.

Bir Lokomotif beraberliği; beş galibiyet alırsak önümüz açık...

4-5 hamle oyuncusuna epey iş düşecek bu 3 haftada.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:31:01
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben de Bursa'nın formunun yükselme ihtimaline karşı oraya da bir beraberlik verdim.

Son Lokomotif ve Bursa maçı arka arkaya içeride ama o da bir avantaj.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de Bursa'nın formunun yükselme ihtimaline karşı oraya da bir beraberlik verdim.

Bursa maçı dışarıda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:34:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa maçı dışarıda.

Doğru. O zaman biraz daha beraberliğe kaydı benim açımdan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bana göre kağıt üzerinde en zor maç Rize.

Bursa maçından sonra 3 maç içeride oynuyoruz. Biri İskenderbey maçı o yüzden 5G, 1B. Gruptan çıkmak; ligde minumum 40 puan yapmak demek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu kadar galibiyet zor alırız kardeşim .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bursa maçından sonra 3 maç içeride oynuyoruz. Biri İskenderbey maçı o yüzden 5G, 1B. Gruptan çıkmak; ligde minumum 40 puan yapmak demek.
Rize takım mesafesini kisa tutuyor bizi sıkıştırabilir rize ama. Bu kadar seri galibiyetler alacagimizi düşünmüyorum takım Suan tam performans vermiyor bence.

Çevrimdışı atalay

Bu kadar galibiyet zor alırız kardeşim .

Şampiyon olmak isteyen takım 26 G almak zorunda. Rakiplerin bu kadar kazanamamışsa yine de minumum 24 galibiyete ihtiyacın var.

Yani "Şampiyon" seri yapmak, sürekli kazanmak zorunda. Geçen sene 70 puanı göremedik lakin 7 maçlık serimiz vardı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:46:36
  • Beşiktaş / Bodrum

40 gerçekten iyi puan ancak altımızdaki kaç ile bitirecek bu da önemli bence.

Tüm derbiler dışarıda olacak. İkinci yarı 8 maç iç sahada ama hepsi Anadolu takımı olacak. 24'ü cebe alırsak 64 puan.

Bunun üzerine 2'si derbi 9 deplasmandan 5 galibiyet çıkarabilir miyiz mesele bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şampiyon olmak isteyen takım 26 G almak zorunda. Rakiplerin bu kadar kazanamamışsa yine de minumum 24 galibiyete ihtiyacın var.

Yani "Şampiyon" seri yapmak, sürekli kazanmak zorunda. Geçen sene 70 puanı göremedik lakin 7 maçlık serimiz vardı.
Seriyi yaparız ama ben bu önümüzdeki6  haftada olmayabilir diyorum. Yoksa bu takım ligdeki takimlardan oyun olarak çok önde ama fb gs leş bi futbol oynasada bu yarışın içindeler lakin bende bu guvensizligi oluşturan ortasahamizin alternatifsiz olması yoksa 6 da 5 için hic bir sebep yok..

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon 17 maç 38 puan yapmıştık.

Bu yıl 40 ya da 41 yapabilme şansımız var.

Kalan 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet mesela.(41 puan)

En kötü ihtimalle 7 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet yapmamız lazım. (39 puan)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 00:52:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sezon 17 maç 38 puan yapmıştık.

Bu yıl 40 ya da 41 yapabilme şansımız var.

Kalan 10 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet mesela.(41 puan)

En kötü ihtimalle 7 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet yapmamız lazım. (39 puan)

Fenerin fikstürüne de bakmak lazım.

Edit: 2 hafta sonra Fener Gs oynuyor Kadıköy'de.

Galatasaray'ı biz içeride yenip 8-10 puan arkaya atabiliriz ilk yarı biterken.

6-7 puan önde girmek lazım Fener'den de.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 00:54:18 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fenerin fikstürüne de bakmak lazım.

Edit: 2 hafta sonra Fener Gs oynuyor Kadıköy'de.

Galatasaray'ı biz içeride yenip 8-10 puan arkaya atabiliriz ilk yarı biterken.

6-7 puan önde girmek lazım Fener'den de.
İlk yarı ne kadar fazla puan toplarsak ne kadar fark yaparsak o kadar iyi.

Ligin 2. yarılarında genelde daha fazla puan kaybediliyor ki 2 derbiyi dışarıda oynayacağız.

Çevrimdışı atalay

40 gerçekten iyi puan ancak altımızdaki kaç ile bitirecek bu da önemli bence.

Tüm derbiler dışarıda olacak. İkinci yarı 8 maç iç sahada ama hepsi Anadolu takımı olacak. 24'ü cebe alırsak 64 puan.

Bunun üzerine 2'si derbi 9 deplasmandan 5 galibiyet çıkarabilir miyiz mesele bu.

Biz çok iyi bir deplasman takımıyız. O konuda sıkıntı olacağını sanmam.

Deplasmanlardaki derbileri de kaybetmememiz lazım.

Geçen yıl 69 puanda kaldık; 21 galibiyet ile. Oynadığımız son 5 maçın sadece birini kazanabildik. (Son maç)

10 puanı 5 maçta bıraktık. Totalde 79 yapardı. 38'ini ilk yarıda topladık.

Asıl mesele finali yapmakta...
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 01:01:36 atalay ]

Çevrimdışı harund1k3

ben en cok quaresma meselesine ayarim bu adamin karakteri belli, yaptiklari belli hala neden anlamis degilim. marko marini alsaydik, dzsudzsak'i getirseydik cok daha iyi olurdu. simdi en basta quaresma'nin oyun felsefesi bu takima gitmiyor. besiktas'in bireysel yeteneklerle bir yere gelmektense takim olarak hucum eden ve savunma yapabilen bir anlayisa donuk bir oyun duzeni var. hadi mario gomez bir nebze kabulleniyoruz takim savunmasina ic yardim etmemesini ama iki kanadiniz quaresma ve tore gibi sadece hucum yonu yuksek iki adam olunca defansta zorluk yasiyosunuz. bu arada dikkatimi ceken bi baska mevzu tore quaresmayla beraber oynarken cok acayip bir kimlige burunuyor. quaresma gibi butun toplari ayaginda tutup kendini gostermek ister gibi bir tutuma giriyor. ayni seyi olcayla oynarken yapmiyor cok tuhaf bir sekilde.

Çevrimdışı Deniz

Bizim takimin bu seneki problemi maca iyi baslayamama.son birkac macta bunu asmayi basardik ama bu kalici olmali.kotu oynadigimiz bir ikinci devre hatirlamiyorum ama kötü oynadigimiz ilk devreler var.bunu asabilirsek kolay kolay sirtimiz yere gelmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Önümüzdeki 3 derbiden beraberlik almak çok makul geliyor bana. Burada gs yi yenip dışarıda 2 maç kaybetmekte var hiçbir karın zararın olmadığı. Beraberlik iyidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 01:14:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Önümüzdeki 3 derbiden beraberlik almak çok makul geliyor bana. Burada gs yi yenip dışarıda 2 maç kaybetmekte var hiçbir karın zararın olmadığı. Beraberlik iyidir.

Galatasaray'ı yeneriz. Yenmeliyiz de zaten. Sonra beraberlikler çıkabilir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli