Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267438 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

yuh sözleşmesi biten toramanla sözleşmesi mi uzatıldı üstelik futbolu bıraktı bu adam :alala:
Sözleşmesi uzatılıp Sivasspor'a kiralanmıştı.

Sonra futbolu bıraktı şimdi de sözleşmesi feshedildi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sözleşmesi uzatılıp Sivasspor'a kiralanmıştı.

Sonra futbolu bıraktı şimdi de sözleşmesi feshedildi.

Futbolu bırakan adamlarla uğraşıyoruz işe bak. Futbolu bırakmış ve hakkımı helal etmiyorum diye açıklama yapıyor ama bir taraftan sözleşmesi devam ediyor ve maaş alıyor. Bu mudur yani helal etmediği hakkı?

Çevrimdışı ozan062

normalde ben yönetime hurraa derim bu sözlesme fesihlerinden fakat demiyorum
çnk luzumsuz hele bu facia tosic hamlesi vs benim yakıp yıkmam gerekiyor
hele hele disiplinli bir hocanın ellerinde bu takımın hucum yaparken fazla comert olması ve lakayıt hareketlerde bulunmasına esip gurlemem lazım ama yapmıcam yapmıyorum

bıktım çnk:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

Sezer transferi başkanın kulübe en büyük kazığıdır. Yanlış transfer olmasını anlarım ama adamın oturduğu yerden yıllardır para almasını, aklım almıyor. Adamı antremana bile çıkaramadık ya. Kafayı yiycem, herif bizimle resmen dalga geçti, parasını da tıkır tıkır aldı. Sezer transferine Önder Özen'in karşı çıktığını da hatırlatayım.

Süzen konusuna gelince; o konu biraz netameli. Samet Aybaba yönetimindeki takımın yine sol beke ihtiyacı vardı ve taraftarın da büyük kısmı bu transfere "hayır" demedi o zamanlar. Çünkü İBB'de kalburüstü bi performansı vardı (bknz: Tarık Çamdal). Adam tutmadı. 3 yıldır boşuna para verilmesini aklım almıyor. Tutmadı mı yolla gitsin.

Toraman konusu zaten ibretlik, giderayak kazığını attı yine BJK'ye. YD'ye ne kadar kızıyorsam Toraman'a da o kadar kızıyorum.

Almanya'da, özellikle Bayern'de başarı ile uygulanan bi sistem var. Yönetim kurulu futbolu bilenlerden, denetleme kurulu ise sponsorlardan oluşuyor. Böylece para yatıran adam parası çarçur edilirse hesap soracağı ortamı buluyor falan filan...

Benimki de laf, futbolun nesi doğru gidiyor ki biz neye elimizi atalım. 23 milyon TL'lik kazık tüm BJK camiasına hayırlı olsun. Buna sebep olanlar da ne ettilerse onu bulsunlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ersoy

Adam katliamı destekliyor.Var mı daha ötesi ? Göndereceksin.Türkiye'nin en köklü kulübünde oynuyorsun o armanın bir ağırlığı var.Herkes taşıyamaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Hata ile yanlış ayrımı yapmazsan daha çok sezerler görürsün

Hatalı transferler bunlar yanlış denilemez denilenmeyecek kadar büyük maliyetleri var

Dört büyük hata var hatadan beter

1 Eneramo

2 Sezer

3 Mustafa

4 Tosic

Bunlar yaav tutmadı büyütmeyin işte ne vefasız taraftarsınız siz diyebilmek de neyse

Bunların hepsi facia dır.

Hepsi zararı biline biline birilerinin hatırı için alındı aksini iddia edebilecek karşıt bir savunma sunabilecek varsa hodri meydan

Eneramo ameliyat masasında imzalandı

Sezer kadro dışı bırakılmasına rağmen imzalandı

Mustafa her yıl otuz maç kaçırmasına rağmen imzalandı

Tosic zaten ne diye imzalandı onu bile çözemedim

Bunların hiçbiri bu takımın menfaati adına denilecek işler değil

Takımın menfaatini geçtim zararını bile göz önüne getirilmeyen işler

Çünkü akıllı hiçbir insan böyle işlere imza atmak

Bu Liverpool un benteke ye 40m para vermesine eş değer resmen

Ayrıca bir yıllık parasını tıkır verip fesh etmek tr sanırım sadece bize özgü olacak tıkır bir yıllık parasını verip o adamın bir tarafından ter akıtamıyorsan orası daha apayrı bir boyut oraya hiç girmeyelim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 15:48:35 talha ]
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Her xo veya ceo (her ne haltsa) makamı sahibi insanların bazı şahsi katkları veya zararları veya özel istekleri ve hatta kaprisleri olur.

Kar zarar hesabı, veya bu ceo'ların firmaya yararlı olup olmadıkları tek tek olaylar veya durumlar üzerinden değil , yillık değerlendirmelerle veya önceden anlaşılan süre sonunda hesaplanır ve anlaşılır.

Yani genel dönem başarısı değerlendirilir. Böylece bu yetki sahibi insanlara hata yapma, yanlış karar verme, inisiyatif alma, riske girme fırsatı verilmiş olur. Ancak çok fahiş ve kurum etiğine aykırı bir hata sonucu olağanüstü tepki ve kararlar alınabilir.

Hele de bu şahıslar oyla seçilmiş yöneticilerse, zaten seçimden seçime idari ve genel hesablarını genel kongrelerine, mali hesaplarını mali kongrelerine, denetleme kurul raporları vasıtaları ile delege vicdanında verirler.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 15:53:56 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ersoy

Ayrıca ülkemizde balkan göçmeni,Arnavutluklu,Kosovalı taraftarlar da var ve Beşiktaş'ı destekliyorlar.Tosicin bu yaptığı taraftara da ayıptır.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 16:06:22 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Ayrıca ülkemizde balkan göçmeni,Arnavutluklu,Kosovalı taraftarlar da var ve Beşiktaş'ı destekliyorlar.Tosicin bu yaptığı taraftara da ayıptır.

Aynen öyle...

Ayrıca ırkçılık gibi algılanmasın ama bu Sırplardan harbiden de "insan" çıkmıyor be...

Çevrimdışı 38life

Baktım da uzun uzun çetnik selamı nedir, tarihi nedir ne anlam ifade eder falan yazılmış ama bence boşa emek sarfetmişsiniz. Çünkü bir hareketin veya sözün özde ne anlama geldiği değil ne anlamla söylendiği belirler o hareketin veya sözün anlamını... Tosic'in de onbinlerce Arnavut taraftarın önünde o hareketi ne anlamda yaptığı gayet açık. Bunu "yok o hareket aslında başka birşey ifade ediyor tarih de şöyle, böyle..." diyerek savunmak aşırı derecede saçma ve komik olur. Ve buna kimsenin külahı bile kanmaz... Ben Tosic'i Beşiktaşta istemiyorum. Çıkıp özür dilemeli...

Bir Türk takımının sözleşmeli oyuncusu olduğunu unutmamalıydı o hareketi yaparken...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 16:54:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gokhan torenin degeri transfermarktta degeri 15 milyon euroya cikmis :)

20'yi de görecek o aralarda 25 civarına gidecek altın yumurta  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 17:02:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Tosic klasik Sırp.

Markovic daha da fazla tepki görmeli onu takip edin. Toprak için Sırplarındır ifadesini kullanmış adam.

Bakalım nasıl tepki görecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Cok ilginc yaklasimlar bunlar, bana Alpay'la Beckham arasindaki diyalogdan sonra Ingiliz tabloid gazetelerinin verdigi tepkiyi hatirlatti. Ingiltere'nin ekmegini yiyorsan diye baslayan yazilar, birakalim bence bu isleri. Adam Sirp ve kendini dusman olarak goren binlerce Arnavut taraftarin onunde gol sonrasi kendini kaybetmis olabilir, bu Tosic'in bos vakitlerinde Arnavut katliami yaptigi anlamina gelmez. Daha da otesi Besiktas formasi giyerken yaptigi bir hareket degil, milli formayla yapilmis, o macin atmosferini o gun yasanan gerilimi kavramadan boyle yorum yapmak pek anlamli degil. Eger hareket siyasi icerikli olarak yorumlanirsa UEFA zaten cezayi verir, o vakit Besiktas uyari/ceza konusunu dusunebilir ama kendi kendine oyuncunu suclamak, cezalandirmak mantikli degil.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ersoy

Tosic klasik Sırp.

Markovic daha da fazla tepki görmeli onu takip edin. Toprak için Sırplarındır ifadesini kullanmış adam.

Bakalım nasıl tepki görecek.

Fenerin cidden buna bir yaptırım uygulamasını mı bekliyorsun abi ? Geçiştirecekler tabiki de.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Hata ile yanlış ayrımı yapmazsan daha çok sezerler görürsün

Hatalı transferler bunlar yanlış denilemez denilenmeyecek kadar büyük maliyetleri var

Dört büyük hata var hatadan beter

1 Eneramo

2 Sezer

3 Mustafa

4 Tosic

Bunlar yaav tutmadı büyütmeyin işte ne vefasız taraftarsınız siz diyebilmek de neyse

Bunların hepsi facia dır.

Hepsi zararı biline biline birilerinin hatırı için alındı aksini iddia edebilecek karşıt bir savunma sunabilecek varsa hodri meydan

Eneramo ameliyat masasında imzalandı

Sezer kadro dışı bırakılmasına rağmen imzalandı

Mustafa her yıl otuz maç kaçırmasına rağmen imzalandı

Tosic zaten ne diye imzalandı onu bile çözemedim

Bunların hiçbiri bu takımın menfaati adına denilecek işler değil

Takımın menfaatini geçtim zararını bile göz önüne getirilmeyen işler

Çünkü akıllı hiçbir insan böyle işlere imza atmak

Bu Liverpool un benteke ye 40m para vermesine eş değer resmen

Ayrıca bir yıllık parasını tıkır verip fesh etmek tr sanırım sadece bize özgü olacak tıkır bir yıllık parasını verip o adamın bir tarafından ter akıtamıyorsan orası daha apayrı bir boyut oraya hiç girmeyelim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum bunları dün uzun uzun defalarca yazdım. Millet ne vefasızlığı bıraktı ne başka bir şeyi. He birde töreyle ba ile gomezle risk yönünden kıyaslandı. :)

Tabi yanlışa yanlış diyemeyip tek bilinen savunmak olunca sonunda haklı çıkıyorlar. Daha doğrusu haklı demiyim laf anlatamıyorsun.

Çevrimdışı Tolga

Bizi ilgilendirmez ama Markoviç, Fb taraftarının beğendiği bir oyuncu pozisyonunda olduğu için gündeme bile getirmezler bu durumu.

Hadi gündeme getirdiler diyelim yine de pek üzerinde durmadan, yazdıklarını unutturarak hiçbir şey olmamış gibi devam ederler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Cok ilginc yaklasimlar bunlar, bana Alpay'la Beckham arasindaki diyalogdan sonra Ingiliz tabloid gazetelerinin verdigi tepkiyi hatirlatti. Ingiltere'nin ekmegini yiyorsan diye baslayan yazilar, birakalim bence bu isleri. Adam Sirp ve kendini dusman olarak goren binlerce Arnavut taraftarin onunde gol sonrasi kendini kaybetmis olabilir, bu Tosic'in bos vakitlerinde Arnavut katliami yaptigi anlamina gelmez. Daha da otesi Besiktas formasi giyerken yaptigi bir hareket degil, milli formayla yapilmis, o macin atmosferini o gun yasanan gerilimi kavramadan boyle yorum yapmak pek anlamli degil. Eger hareket siyasi icerikli olarak yorumlanirsa UEFA zaten cezayi verir, o vakit Besiktas uyari/ceza konusunu dusunebilir ama kendi kendine oyuncunu suclamak, cezalandirmak mantikli degil.

Hiçbirşekilde katılmıyorum.

Alpayın Beckham ile yaşadığı polemiği nasıl bu olayla kıyasladın şaşkınlık içindeyim. Nuri Şahinin Podolskiyle olan olayı gibi birşeydir bu. Siyasi birşey, bir milleti hedef alan birşey içermiyor. Gerçekten hayret doğrusu bu nasıl bir benzetme?

Tosic'in boş vakitlerinde katliam yapmasına gerek yok zaten öyle yapsaydı futbolcu değil hapiste mahkum olurdu. Katliam yapanlara destek olması ve bunu Arnavutları tahrik ederek yapması tamamen siyasi, ırkçı bir harekettir ve katliam savunuculuğudur. Ve bunu UEFA'nın onaylaması falan gerekmez. UEFA ceza verdikten sonra sen ceza versen ne olur vermesen ne olur? Önemli olan senin insiyatifi alabilmen.

Ortada savunulabilecek hiçbirşey görmüyorum ben. Masum insanları katleden katliamcılara destek veren ve bunu o Masum insanların çocuklarının karşısında yapan bir insan'ın Beşiktaş gibi şerefli bir kulüpte yeri yok!

Çevrimdışı Türkay

O değil de belki Tosic bu bahaneyle gider takımdan kadro dışı falan kalır :D

Gerçi o gitse arka da İsmail Köybaşı var  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 17:29:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar bunun merci biz değiliz.

Kızan olacaktır, alevlendiren de ancak bu merci biz değiliz.

Uefa karar verir ceza uygularsa sen de yaptırım uygularsın. Ama hiçbir şey olmadan ortalığı bu derece kaosa çevirmenin anlamı yok.

Bu yaptığımız sadece Tosic üzerinden olmuyor. En ufak bir şeyde oyuncumuzu ortaya atmak artık alışkanlığımız oldu bizim. Oyuncular yanlış yapabilirler ama korunduklarını da hissetmeliler.

Her an her şeyde ve en önemlisi çok zamansızca doğrucu Davut olmak bize çok şey kaybettiriyor. Bu oyuncu Gomez de olabilirdi o zaman bu kadar fevri davranmayacaktı kimse bu da bir gerçek.

O yüzden bekleyip görmekte fayda vardır. Bunları da ailesi Bosna - Makedon göçmeni biri olarak söylüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Arkadaşlar bunun merci biz değiliz.

Kızan olacaktır, alevlendiren de ancak bu merci biz değiliz.

Uefa karar verir ceza uygularsa sen de yaptırım uygularsın. Ama hiçbir şey olmadan ortalığı bu derece kaosa çevirmenin anlamı yok.

Bu yaptığımız sadece Tosic üzerinden olmuyor. En ufak bir şeyde oyuncumuzu ortaya atmak artık alışkanlığımız oldu bizim. Oyuncular yanlış yapabilirler ama korunduklarını da hissetmeliler.

Her an her şeyde ve en önemlisi çok zamansızca doğrucu Davut olmak bize çok şey kaybettiriyor. Bu oyuncu Gomez de olabilirdi o zaman bu kadar fevri davranmayacaktı kimse bu da bir gerçek.

O yüzden bekleyip görmekte fayda vardır. Bunları da ailesi Bosna - Makedon göçmeni biri olarak söylüyorum.

Ben böyle adama sahip çıkmam abi.Tabiki de oyunculuğunun da payı var.Maç içi hareketleri zaten garip garip kaç hatalı gol yedirdi kaç tane kendi kalesine attı bu hareketi de sabrı taşıran şey oldu işte.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mehmetthedum

Arnavutluktaki ilk maçta sırbistan bayrağı yakılmıştı.

Kendinizi sırp millilerin yerine koyun.

Yunanistandaki bir maçta Türk bayrağı yakılsa, yer yerinden oynar. Rövanş maçında neler olmaz.

Bizi ilgilendirmez.

Uefa halletsin. Halletmezse geçiniz.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Sırplar Kosova'yı Sırbistan'ın Kudüs'ü olarak görürler. Kutsaldır.

1.Kosova savaşında öldürülen Prens Lazar'ı "ilahi çar" kabul ederler.

Markovic'in yazdıkları düşünülürse ismi ile müsemma diyebiliriz.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 17:52:21 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Arnavutluktaki ilk maçta sırbistan bayrağı yakılmıştı.

Kendinizi sırp millilerin yerine koyun.

Yunanistandaki bir maçta Türk bayrağı yakılsa, yer yerinden oynar. Rövanş maçında neler olmaz.

Bizi ilgilendirmez.

Uefa halletsin. Halletmezse geçiniz.

İyide hocam ortada bariz bir haklı-haksız olayı var. Bunu "Türk bayrağı yakılsaydı" diye kıyaslamak yanlış olur. Amerikanın hiroşimadaki haksızlığı, İsrailin Filistindeki haksızlığı, Ermenistanın karadağdaki haksızlığı gibi birşey bu. Bariz... Bunu savunan da benim için insan hükmünde değildir.

Örneğin ben Beşiktaşta israilli bir futbolcunun oynamasına hiçbirşey demem. Benim için Alman futbolcu neyse o da odur. Ama İsrailin Filistindeki katliamlarını destekleyen bir israilli futbolcuyu ben takımda istemem. Mesele bu...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben de @Hasan Tahsin  abimiz gibi düşünüyorum . Tosic gelip yaptığı hareketin açıklamasını yapsın . Bu arada sadece Tosic'e değil herkese Beşiktaş'ın değerlerinin ne olduğu da iyice anlatılsın .
Yalnız benim bir isteğim de Balkan pazarının iyice araştırılarak gelecekte(mümkünse yakın gelecekte) Beşiktaş'a faydalı olabilecek potansiyeli yüksek bir Arnavut oyuncunun kulübe kazandırılması .

Çevrimdışı mellfred

artar cenk,oğuzhan,törenin değerleri artar cenk ve ozi 10 m bandına törede 20 milyon bandını zorlar hatta geçebilir bile
tolgay'ın piyasasıda ciddi atılım gösterebilirdi şu talihsizlik olmasaydı (edit)
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 18:33:51 mellfred ]