Asker selami bir etnik kokeni simgelemez, bir cok etnik kokene sahip bir milletin ortak paydasidir asker selami. Ama cetnik sekami bir etnik kokeni simgeler, gider bunu Arnavutlukla yapilan macta yapatsan, zamaninda yaptigin soykirimi simgeler. Bu kadar nettir benim icin.
Abi bizim aramiz senle iyi degil ama bunu yazma geregi duyuyorum
Bizim icin Azerbaycan ne ise Bosna ve Arnavutlukta odur bizim kardeslerimizdir Osmanlidir !
Ama kardesimiz diye yanilisida savunamayiz savunmamaliyoz hassasiyetinizi anliyorum
Sirplar kasaptir yaptiklari katliamlarin haddi hesabi yok acilar cok taze
Ama Sen adamin ulkesinde Adamin sahasina Parasutle inip Arnavut bayragi dikiyorsun bu irkcilik degilmi ?? bu savas sebebidir sirplar bunun icin savas acsa kimse bisey diyemez!!
olaya tek tarafli bakmamak gerekli , Sen onun ulkesinde bayrak dikceksin bisey yok ama o cetmik selami verince Irkci fasist kasap musluman dusmani boyle bisey yok !
Soyle dusunelim Ermenistanla milli mac yapiyiruz ermenistanda ve Bir turk Sahaya parasutle inip turk bayragi dikyor yada mac turkiyede bir ermeni sahaya parasutle inip Ermeni bayragi dikiyor Sonuc ne olur dusunebiliyormusunuz???
Demem oki cuvaldizi kendimizede batirmaliyiz buda son sozum bu konu hakkinda. ...