Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262832 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 13:39:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Doğru transferi anlamak için çok net done var elimizde.

7 gol yedik bu sene. 5'i soldan 2'si ortadan geldi.

Sağdan atak yemediğimiz gibi sağdan gelemiyor bile rakipler orası tıkalı artık herkes biliyor.

Rakip takımların ısı haritalarına bakın. Soldan 4 hücum varsa sağdan 1 var ortalamada.

Çünkü sağ tarafı Beck - Rhodolfo - Töre tutuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdkar

Tosic elimizdeki solbeklerden defensiv olarak en saglami..Ön tarafi katkisi tartisilir..Iso nun Sporting Lisabon karsi yaptigi hatalar ortada..
Bu vakitden sonra Isodan hayir gelecegine zanetmiyorum..
Ön Libero olayida biraz riskli davrandi yönetim..SG istedegi iki/ üc isim vardi bunlar olmayinca vazgecdiler..Riskli bir Hamleyedi ama adamlar hakkli cikdi simdiye kadar.Veli idmanlara basladi ve 3-4 hafta sonra takima dönuyor..
Necip haric diger bir alternativ daha oluyor Senol Hoca icin..
Ikinci yari Tolgayda geldimi yeterli olacak..

Genel olarak  artik alinan Oyuncu ilk 11 oyuncu olmazi lazim..Alternativ falan filan gerekmiyor..

Bir sözde Kerim Frei icin..
Senol Hoca neden kesdi bilmiyorum 2-3 haftadir Kerim ama Senol Hoca altinda bir genc oyuncu sans bulamiyorsa artik biraz kendisi düsünmesi lazim..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Doğru transferi anlamak için çok net done var elimizde.

7 gol yedik bu sene. 5'i soldan 2'si ortadan geldi.

Sağdan atak yemediğimiz gibi sağdan gelemiyor bile rakipler orası tıkalı artık herkes biliyor.

Rakip takımların ısı haritalarına bakın. Soldan 4 hücum varsa sağdan 1 var ortalamada.

Çünkü sağ tarafı Beck - Rhodolfo - Töre tutuyor.

Ligde yediğimiz gol 8 diye hatırladım da 7 imiş. Uefa ile toplamda 8'miş.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 14:05:22 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 14:03:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Tosic elimizdeki solbeklerden defensiv olarak en saglami..Ön tarafi katkisi tartisilir..Iso nun Sporting Lisabon karsi yaptigi hatalar ortada..
Bu vakitden sonra Isodan hayir gelecegine zanetmiyorum..
Ön Libero olayida biraz riskli davrandi yönetim..SG istedegi iki/ üc isim vardi bunlar olmayinca vazgecdiler..Riskli bir Hamleyedi ama adamlar hakkli cikdi simdiye kadar.Veli idmanlara basladi ve 3-4 hafta sonra takima dönuyor..
Necip haric diger bir alternativ daha oluyor Senol Hoca icin..
Ikinci yari Tolgayda geldimi yeterli olacak..

Genel olarak  artik alinan Oyuncu ilk 11 oyuncu olmazi lazim..Alternativ falan filan gerekmiyor..

Bir sözde Kerim Frei icin..
Senol Hoca neden kesdi bilmiyorum 2-3 haftadir Kerim ama Senol Hoca altinda bir genc oyuncu sans bulamiyorsa artik biraz kendisi düsünmesi lazim..

Abi yediğimiz 7 golün 4'ü Tosic'ten geldi. Nasıl açıklayabilirsin defansif anlamda en iyi bek olduğunu?

Motta 1 sezonda bu kadar yedirmedi bize merak ettim gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in basın toplantısı başladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Gomez basın toplantısı var

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ersoy

Gomez hastaymış.
Haftasonu maç yok Allah tan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Abi yediğimiz 7 golün 4'ü Tosic'ten geldi. Nasıl açıklayabilirsin defansif anlamda en iyi bek olduğunu?

Ben de çarpılma riskini göze alıp geçen maçla birlikte Rodolfo'nun hatasından da 2 gol yediğimizi söylemek istiyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ersan devre arasında çine satılırsa bizim için piyango olur :evillol:

Çevrimdışı Serdkar

Mersin 1 Gol--> Tosic ilgisi yok
Mersin 2 Gol --> Tosic hatasi

Ts macinda  kadro da yok Tosic

Gencler karsi --> Tosic KK

Fb karsi -->
1 Gol --> Tosic KK
2 Gol --> Defans hatasi

EsEs karsi-->
Gol pasini Rho veriyor...

Motta Ts karsi oynatti ve Sota komple onun tarafindan yüklendi .. Motta El Bombasindan farki yok..
Tosic simdiye kadar iyi macini görmedim ama genede digerlerine göre daha saglm defansda

Çevrimdışı Ozan E.

Bjk com trde paylasilan programda c rize ve kasimpasa ic saha maclarimiz Ataturk olimpiyat stadinda gozukuyor :(

Çevrimdışı GÖRKEM

Sene başında dedik zaten Beck, Rhodolfo ve Gomez nokta atışları.

Quaresma ve Tosic çok yanlış hamleler yine %60'ta kaldık diye.

Alınmayan stoper ve ortasaha var bir de. Bu da başarını planlamada 3/7'ye %45'e kadar çekiyor. Kaleciyi saymıyorum Tolga kurtardı biraz durumu.

Bu kadar ligi domine etme şansımız doğmuş, Galatasaray yok, Fener'de büyük baskı var yine mi kendi kafamıza sıkacağız? Nasıl yapılır bu hatalar?

Şunlar doğru yapılsa neler olabileceğini hiç mi düşünmüyorlar?

Şuana kadar;

Tosic kendi kalesine 2 gol 2 asist yaptı.

Quaresma'nın 7 maçta verdiği katkının tabela olarak 2 katını Kerim 30 dakikada verdi.

Ersan yüzünden 2 tane gol yedik.

Ortasaha yüzünden kaç maç orta alanı kaybettik. Trabzon maçı sırf bu yüzden kaybedildi ilk yarıda. Kırmızı kreması oldu.

Bu senemize yazık etmesinler. 2003-04 sezonunda adam akıllı 2-3 transfer yapılsa ve Mansız ile Dursun satılmasa Beşiktaş şuan çok farklı noktadaydı. Bilgili kafamıza sıktı resmen dönen oyunlar dışında.

Bu şans her zaman gelmiyor o sezon yüzünden 15 sene geriye düştük biz. Kaybettiklerimi topladığımızda, toplayabilirsek takvim 2030 olacak. Yazık değil mi?

Şans bir kez daha geldi. Tam o zamanlar gibi Galatasaray 2-3 sene gözükmeyecek ortada. Fener sadece para ile iş çözeceğini sanıyor aynı o döneme girdik ve bizde takımdaşlık çok yüksek o sene olduğu gibi.

Biraz seviyorlarsa Beşiktaş'ı bu kez yazık etmesinler. Bu fırsat 10 yıl daha gelmez yoksa. Gelmişken Galatasaray'ı 3-4 kez 3. yapacaksın ki çatır çatır batacak.

Yazdiklarina katilmamak mümkün degil yalniz 101. Yilda Yönetim Transfer yapmak icin Lucescu'yu ikna etmeye calismisti ama o siddetle karsi gelmisti.

Ben net olarak öyle hatirliyorum. @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 14:44:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Yazdiklarina katilmamak mümkün degil yalniz 101. Yilda Yönetim Transfer yapmak icin Lucescu'yu ikna etmeye calismisti ama o siddetle karsi gelmisti.

Ben net olarak öyle hatirliyorum. @Çağrı

Onu ben de hatırlıyorum @GÖRKEM Yalnız hadi aldıramadın 2 forvetini birden satıp Nouma'yı da yollayıp üstüne İlie'yi almak nedir.

Unutamayacağım hayatım boyunca 2004 sezonunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ama bence bu Bakis acisi bazi gerceklerin üstünü örtüyor. Kompakt Oyun oynamiyoruz genelde. En büyük sorun burda.

Kompakt Oyun üzerine kitlenmiyoruz. Bölüm Bölüm yapiyoruz bunu. Bunun avantajlari da var. Daha net dile getirecegim bunu zaman bulursam.

Çevrimdışı GÖRKEM

Onu ben de hatırlıyorum @GÖRKEM Yalnız hadi aldıramadın 2 forvetini birden satıp Nouma'yı da yollayıp üstüne İlie'yi almak nedir.

Unutamayacağım hayatım boyunca 2004 sezonunu.

Bende kesinlikle hayatim boyunca unutamayacagim. O sezon herseyi degistirdi.

Yalniz herseyi Bilgili'nin üstüne yikmak da yanlis olabilir. Hala soruyorum kendi kendime o Sezon neler oldu diye. Giunti ve Ahmet'in kavgasi'nin da payi vardi tabi ama bu kavglaarin olusmasini saglayan sebepler vardi süphesiz.

Çevrimdışı Tolga

101. yılda özellikle İlhan'ı satıp İlie'yi almakla çok büyük hata yapmıştık.

Adamın katkısı sıfır oldu ama o sezon çok başka şeyler yaşandı.

Açıkçası şike soruşturması açıldığı gün 101. yılla ilgili belki birşeyler açığa çıkar diyordum ama gündeme bile gelmedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ama bence bu Bakis acisi bazi gerceklerin üstünü örtüyor. Kompakt Oyun oynamiyoruz genelde. En büyük sorun burda.

Kompakt Oyun üzerine kitlenmiyoruz. Bölüm Bölüm yapiyoruz bunu. Bunun avantajlari da var. Daha net dile getirecegim bunu zaman bulursam.
Kesinlikle oyunu kompakt oynayamamanın özellikle de ikinci bölge ile birinci bölgenin arasında oluşan uzun boşlukta Beşiktaş'ın özellikle de Tosic'in oyununu etkiliyor. Tosic'in asıl sorunu ' anlık karar verebilme de' . Kendi oyun şablonu var ve o şablonun dışına çıkmamaya özen gösteriyor. Oyun sırasında öyle anlar geliyor ki anlık hızlı , düzgün kararlar verip bu kararları uygulayabilmelisin . Tosic'in en büyük zaafı bu kararları hızlı ve uygun verememek . Takım daha kompakt oyun oynayabilse bu zaafı da daha az göze batacak .
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 15:13:13 Onur Küçük ]

Henüz okumayanlar için Gomezin açıklamaları:

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Almanya Milli Takımı'ndan Şenol Güneş'e kadar bir çok konuya değinen yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi.  Mario Gomez'in açıklamaları şöyle;

"Fiorentina'da zor bir dönem geçirdim"

Çalışmalarımız genel olarak iyi gidiyor. Bugün biraz rahatsızım ancak bu hafta maç olmadığı için önemli bir sorun değil. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İki maçta kolay puanlar kaybetik ama genel olarak iyi başladık. Fiorentina'da zor bir sene geçirdim ve o dönem benim için gerçekten kolay değildi. Şu an kendimi daha iyi, mutlu ve hazır hissediyorum.

"Şenol Güneş haklı çıktı"

Şenol hocam bana çok moral veriyor. Şenol Güneş'e inandım. Bana söylediklerinde haklı çıktı. Gollerimi atıyorum ve keyif alıyorum. Geleceğe değil bugüne bakıyorum. Huzurlu ve mutluyum. Psikolojik olarak hiç bir zaman yedek kalmayı sorun haline getirmedim. Fiziksel olarak üst seviyeye çıktıkça zaten goller gelecekti. Bu sezon buraya gelene kadar geçen sezon yaptığım antrenmanlardan daha iyi antrenmanlar yaptım. Şu anki fiziksel durumum İtalya'dakinden çok daha iyi. Henüz yüzde yüz katkı veremiyorum.

"Hedefimiz ligde şampiyonluk"

Benim için öncelikli hedef takım için en iyisiin yapmak ve şampiyon olabilmek. Şampiyonluk bizim için çok önemli bir hedef. Takımın da bu hedefi gerçekleştirecek potansiyel var. Ligde ikinci olup gol kralı olmaktansa şampiyon olup daha az gol atmayı tercih ederim. Galatasaray çok iyi futbol oynamasa da sadece 2 puan gerimizde. Bu da onların kapasitesini gösteriyor. Türkiye Ligi'nde küçük takımlara karşı çok dikkatli oynamanız gerekiyor. Bu tip maçları kaybettiğinizde şampiyonluk hedefinizi kaybedebilirsiniz.

"Beşiktaş'ta kalmak istiyorum"

Şu an burada oynamaktan dolayı çok huzurluyum ve burada kalmak istiyorum. Sezon sonunda iki takım tekrar görüştüğünde ortak karar çıkacaktır. Adım adım hareket etmek lazım. Burada öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu.Tabi ki Avrupa Ligi'ni ben de kazanmak isterim. O kupayı da alırsam kişisel kariyerimde kazanmamış kupa bırakmamış olacağım. Taraftarımız ve camia şu anda bunu bekliyor. Türk takımları Avrupa kupalarında çok daha iyi işler yapabilirler.

Türkiye'deki takımların potansiyeli oldukça büyük. bu beni şaşırttı. Çok iyi oyunculardan ziyade, çok iyi takıma ihtiyacınız var. Bayern'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken de bu durum böyleydi. Şenol Güneş bana başından beri doğrudan etkileşim kuarrak bana duyduuğu güveni dile getirdi. Şenol Güneş'in bana verdiği güven karşısında elimden geleni yapmaya çalıştım. Oyun 2-0 ise 3-4 yapmamız lazım. Yoksa sıkıntı yaşarız. Cenk Almanca konuşabildiği için onunla iyi bir iletişimim var. Cenk genç ve çok iyi bir golcü.

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Beşiktaş Nevzat Demir tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Almanya Milli Takımı'ndan Şenol Güneş'e kadar bir çok konuya değinen yıldız futbolcu, Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi.  Mario Gomez'in açıklamaları şöyle;

Çalışmalarımız genel olarak iyi gidiyor. Bugün biraz rahatsızım ancak bu hafta maç olmadığı için önemli bir sorun değil. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İki maçta kolay puanlar kaybetik ama genel olarak iyi başladık. Fiorentina'da zor bir sene geçirdim ve o dönem benim için gerçekten kolay değildi. Şu an kendimi daha iyi, mutlu ve hazır hissediyorum.

Şenol hocam bana çok moral veriyor. Şenol Güneş'e inandım. Bana söylediklerinde haklı çıktı. Gollerimi atıyorum ve keyif alıyorum. Geleceğe değil bugüne bakıyorum. Huzurlu ve mutluyum. Psikolojik olarak hiç bir zaman yedek kalmayı sorun haline getirmedim. Fiziksel olarak üst seviyeye çıktıkça zaten goller gelecekti. Bu sezon buraya gelene kadar geçen sezon yaptığım antrenmanlardan daha iyi antrenmanlar yaptım. Şu anki fiziksel durumum İtalya'dakinden çok daha iyi. Henüz yüzde yüz katkı veremiyorum.

Benim için öncelikli hedef takım için en iyisiin yapmak ve şampiyon olabilmek. Şampiyonluk bizim için çok önemli bir hedef. Takımın da bu hedefi gerçekleştirecek potansiyel var. Ligde ikinci olup gol kralı olmaktansa şampiyon olup daha az gol atmayı tercih ederim. Galatasaray çok iyi futbol oynamasa da sadece 2 puan gerimizde. Bu da onların kapasitesini gösteriyor. Türkiye Ligi'nde küçük takımlara karşı çok dikkatli oynamanız gerekiyor. Bu tip maçları kaybettiğinizde şampiyonluk hedefinizi kaybedebilirsiniz.

Şu an burada oynamaktan dolayı çok huzurluyum ve burada kalmak istiyorum. Sezon sonunda iki takım tekrar görüştüğünde ortak karar çıkacaktır. Adım adım hareket etmek lazım. Burada öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu.Tabi ki Avrupa Ligi'ni ben de kazanmak isterim. O kupayı da alırsam kişisel kariyerimde kazanmamış kupa bırakmamış olacağım. Taraftarımız ve camia şu anda bunu bekliyor. Türk takımları Avrupa kupalarında çok daha iyi işler yapabilirler.

Türkiye'deki takımların potansiyeli oldukça büyük. bu beni şaşırttı. Çok iyi oyunculardan ziyade, çok iyi takıma ihtiyacınız var. Bayern'de Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken de bu durum böyleydi. Şenol Güneş bana başından beri doğrudan etkileşim kuarrak bana duyduuğu güveni dile getirdi. Şenol Güneş'in bana verdiği güven karşısında elimden geleni yapmaya çalıştım. Oyun 2-0 ise 3-4 yapmamız lazım. Yoksa sıkıntı yaşarız. Cenk Almanca konuşabildiği için onunla iyi bir iletişimim var. Cenk genç ve çok iyi bir golcü.

:ok: Teşekkürler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2015, 15:55:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez tam bir winner karakter.

Rhodolfo'nun ise Güney Amerika'nın Uefa kupası olan Sudamericana şampiyonluğu var.

Bu yoldan gitmemiz gerek kazanmayı bilen oyuncu gerek bize sadece savaşmayı bilen değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Sporting Macini tekrar izledim. Rakibe Oyunu resmen teslim ettik özellikle ilk 30 Dakikada. Bunu Senol Hoca bilincli yaptiysa ki kesin öyle, tebrik etmek lazim cünkü kalan 60 Dakikada daha Kompakt ve Yüksek Tempoda oynayabildik bu sekilde.

Özellikle Gomez'in arkasindaki üclünün Takim Savunmasina katkisi olmadigindan kaynaklandi ilk yaridaki berbat Oyunumuz. Golü Atiba'nin akilsizca Kaleciye pres yapmak icin görev alanini terke ettiginden dolayi yedik. O Pozisyonda ya Takim olarak Atiba'ya uyarak Forechecking yapacaktik ya da en azindan Sosa-Quaresma-Töre üclüsünden birisi Atiba'nin yerini doldurmaya gidecekti.

Kompakt oynamadigimiz zaman akan Oyunda Oyuncular yerlerinde sabit kaliyor, yerlerini mecbur kalip terkettiklerinde ise o bosalan alani kimse doldurmuyor zamaninda. Pozisyon degisimi anlayisi zayif.

Dolayisiyla Bloklarin arasina sizmayi iyi beceren Takimlara karsi cok zor anlar yasiyoruz. Alanlara sadik kaldigimiz icin yine de cok net Gol Pozisyonu vermiyoruz en azindan Türkiye Liginde. Vermemiz icin karsi Takimin belli bir Kalitede olmasi gerekiyor.

Takim Savunmasini Sporting Macinin ilk Yarisinda oldugu gibi 6 kisi ile yaparsak o 6 kisinin arasindaki Uyum cok iyi olmali. Pozisyon Degisimleri, Alan ve Adam Savunmasindaki Paylasim ezberlenmis olmali ve Savunma Cizgisi koordinasyonu iyi olmali. Ne yazik ki öyle degil.

2. Yarida Rakibi daha önde karsiladik. Alan daraltmak icin daha cok kosarak daha yakin oynamak ve ayni zamanda Pozisyon Degisimini iyi yapmak zorundaydik ve bunu basardik. Yalniz bu dediklerimi ancak Oyun Anlayisimizi Hoca'nin talimatiyla 180 derece degistirdigimiz zaman yapabiliyoruz. Yani Akan Oyunda Pozisyona göre karar verip dogru yerlesemiyoruz cünkü Taktiksel esneklik alt seviyede.

Kisacasi Oyunun büyük Bölümünde kendimizi fazla yormadan oynuyoruz ve Rakibe göre yine de etkili olabiliyoruz ya da en azindan Rakibi durdurabiliyoruz. Gerektigi zaman ise daha kompakt olup Tempoyu yükseltiyoruz.

Bunun en büyük Avantaji fazla yorulmamak. Ne kadar yorulacagimiza kendimiz daha bilincli sekilde karar veriyoruz belli bir Sablona uymak zorunda kalmadigimiz icin. Bu mental anlamda da büyük bir arti. Cogu Takimlar cok yüksek Tempoyla baslarlar ve Oyun anlayislarina sadik kalmak zorunda olurlar. Böylece fiziken daha cabuk düserler ve zaman gectikce etkinliklerini kaybettikleri gibi aciklar da verebilirler.

Biz ise bilincli olarak acik veriyoruz ve mecbur kaldigimiz zaman Oyun Anlayisimizi tamamen degistiriyoruz. Böylece etkili olmamiz gereken Bölümlerde Rakibin yorulmasiyla daha etkili olabiliyoruz istedigimizi alana kadar.

Rakiplerin gücüne iyi Uyum sagliyoruz. Isin kötü tarafi zayif Rakiplere de Uyum saglamamiz. Yani kendimizi onlarin Seviyesine indirmek. Türkiye Liginde uzun vadede Kalite farki Maclarin cogunu kazanmamiz icin yeterli olacaktir. Özellikle Sezonun devaminda fiziksel düsüsler yasamayacagimiz icin.

Türkiye Ligi icin son derece umut verici bir Durum bu. Her ne kadar zaaflarimiz olsa da bana göre Sampiyonlugun Favorisi'yiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam ya !!
Adamin kariyeri bu ladar ortadayken kullandigi cumlelere bak , Sifir EGO ve cok duzgun bir karakter , iste bu yuzden Mario Gomez !!
Hala ogrenmeye çalışıyor adam , Ben Mario Gomezim yedek kalmam kariyerim yeter demiyor daha fazla calisiyor :claps: :claps: :claps:
Rvp gibi Egolu , Ligi kucumseyen , Yedek kalmam diyen birini dusununce Marionun Ne kadar dogru bir transfer oldugunu bir kez daha ortaya çıkıyor
Rvp ligi kucumserken , Mario umdugumdan daha iyi diyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez tam bir winner karakter.

Rhodolfo'nun ise Güney Amerika'nın Uefa kupası olan Sudamericana şampiyonluğu var.

Bu yoldan gitmemiz gerek kazanmayı bilen oyuncu gerek bize sadece savaşmayı bilen değil.
libertadores degilmiydi o :alala:
Edit : Libertadores G.amerikanin S.ligiydi pardon
Sudamerikana Uefasi :ok:
Bunu soylemisken Beckide katsaydin keske , Beck te Almanyada Stutgartla Sampiyon oldu
Stutgartin Almanyada Sampiyon olma ihtimali , Bursanin Burada sampiyon olma ihtimalinden bile daha az :tabe:
@Çağrı
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 16:04:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Kesinlikle oyunu kompakt oynayamamanın özellikle de ikinci bölge ile birinci bölgenin arasında oluşan uzun boşlukta Beşiktaş'ın özellikle de Tosic'in oyununu etkiliyor. Tosic'in asıl sorunu ' anlık karar verebilme de' . Kendi oyun şablonu var ve o şablonun dışına çıkmamaya özen gösteriyor. Oyun sırasında öyle anlar geliyor ki anlık hızlı , düzgün kararlar verip bu kararları uygulayabilmelisin . Tosic'in en büyük zaafı bu kararları hızlı ve uygun verememek . Takım daha kompakt oyun oynayabilse bu zaafı da daha az göze batacak .

Evet ama o konuda fazla bir sey degismeyecek zaten. Öyle ya da böyle Tosic ve Ersan'in yerine Transferler lazim.