Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260844 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Tosic müstehaktır 2 gol 1 asist yaptı daha ne ararsın sol bekten :)
karşı kaleye çevirebilsek şu istatistiği birde çok güzel bir iş olacak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

karşı kaleye çevirebilsek şu istatistiği birde çok güzel bir iş olacak  :biggrinking:

Adam Allah'tan topu uzaklaştırayım derken Şenol Hoca'yı vurmuyo :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

birde şu takıma alman hoca yakışırdı favre bir gelseydi mesela düşünemiyorum gelebileceğimiz noktayı @Çağrı

Yabancı hoca ile ligde başarı 2 kat zor.

Çevrimdışı Sarp

Derler ki; Çin'in Shandong Lunen takımına Ersan Gülüm transferi için gün doğdu. Çinliler, ocakta iyi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, teklifi beğenirse milli futbolcu için yeni bir sayfa açılacak....
Başarılı futbolcunun babası İhsan Gülüm, BUGÜN’e yaptığı açıklamada, “Sezon başında gelen teklifte sözleşme süresi 4 yıl olsaydı Beşiktaş’ın çıkarı için bu teklifi kabul edecektik. Ama 2 yıl teklif ettiler. Ocak ayında ne olur bilmiyorum. Hem Beşiktaş hem de bizim çıkarlarımızı gözeten bir teklif gelirse düşünebiliriz” diye konuştu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçmiş yıllardaki gs maçını izledim kahroldum bu kadar kısmet olmaz şans hiç mi yanımızda olmaz yenildiğimiz her maç daha üstünüz ama yeniliyoruz aralıkta inşallah kevgire çeviririz galatasarayı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Derler ki; Çin'in Shandong Lunen takımına Ersan Gülüm transferi için gün doğdu. Çinliler, ocakta iyi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, teklifi beğenirse milli futbolcu için yeni bir sayfa açılacak....
Başarılı futbolcunun babası İhsan Gülüm, BUGÜN’e yaptığı açıklamada, “Sezon başında gelen teklifte sözleşme süresi 4 yıl olsaydı Beşiktaş’ın çıkarı için bu teklifi kabul edecektik. Ama 2 yıl teklif ettiler. Ocak ayında ne olur bilmiyorum. Hem Beşiktaş hem de bizim çıkarlarımızı gözeten bir teklif gelirse düşünebiliriz” diye konuştu.
umuyorum 4 milyon euro civarına satabiliriz yerine çok daha iyi stoperler alınır bu satma işine alışırsak muazzam olur :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adamın beklikle yakından uzaktan alakası yok bize gelsin burda yazıyorum tosiçin yedeği bile olamaz
:o_o: :o_o: :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

2.yarı Ts Fb Gs Rize Kasımpaşa Başakşehir Konya Akhisar Sivas deplasmanlarımız var.Devre arası stoper ve sol bek almazsak işimiz zor görünüyor.Fenerinde Bursa Ts Gs Eskişehir Antalya Akhisar Konya Başakşehir  Sivas deplasmanları var onların işide zor ama bizle içerde oynuyorlar.2 iyi transferle şampiyonluk uzak değil.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner yerin dibine sokulmuş ama o kadar da değil bize gelme ihtimali olmaz o adamın karakteri bizim takıma yakışmaz planlı iyi bir scout ekibi olsa iyi adamlar bulabiliriz.

Çevrimdışı mellfred

Caner bence de üst klasman, ama adam kalsın. Dünyada bek mi yok

Caner gelse bile atıyorum fb derbisinden önce veya sonra emre, volkan veya alvesle takılacak sonra fotografını basın bizim tezcanlı Beşiktaşlı agresif kardeşlerimizin huzuruna sunacak. Ondan sonra vay efendim bu adam neden takımdakilerle dolaşmıyor volkanla takılıyor, vay efendim derbi var adam kimlerle geziyor, fenerden topçu almayın dedik Yönetim gitsin﹗ şenol hoca da buna nasıl razı olur vs.... Bu şekilde coşmalar başlar. Süper oynaması lazım yoksa öyle hatalı falan oynadığında çok baş ağrısı yaparlar.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/HaberKartali/status/651671306249850881
Çok az çok , su an para dillendirmekte doğru değil bence , uefa da ligde kendini göstersin sene sonu çekelim fiyatı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

geçen gün paylaşmıştım burada.

başkan özbek uefadan gelecek cezayı önlemek için 5 ekimde uefaya 3 yıl için pozitife geçme teklifi yapacaklarını belirtiyor. ki bu da yıllık 30 milyon euro artıya geçmesi demek. yani imkansız

uefayla dün ne konuştular anlaşma oldu mu bilmiyorum. anlaşma olmadıysa 2016 mayısta ceza alacaklar.

GS'nin men cezası alacağını düşünmüyorum. Adamların UEFA nezninde çok büyük lobisi var, Türk diplomatlardan dolayı. Yine istedikleri karar çıkacaktır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok az çok , su an para dillendirmekte doğru değil bence , uefa da ligde kendini göstersin sene sonu çekelim fiyatı
söylentiler hep dolaşır sezon sonu 10 gol 15 20 asist gibi bir sayıya ulaşınca 25 milyon euroya satarız aşağısı olursa 1 sezon daha kalsın vodafone arenada patlar :D

Çevrimdışı Kadir G.

söylentiler hep dolaşır sezon sonu 10 gol 15 20 asist gibi bir sayıya ulaşınca 25 milyon euroya satarız aşağısı olursa 1 sezon daha kalsın vodafone arenada patlar :D

O kadar tabela yapabilecekse 25 e niye satalım? Altyapı sağlam yaşı genç ne eksiği olacak depaydan?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O kadar tabela yapabilecekse 25 e niye satalım? Altyapı sağlam yaşı genç ne eksiği olacak depaydan?
kendisi de gitmek ister sonuçta bide maalesef türkiyede oynadığı için fazlası etmez depayla yakın seviyede gol sayısını bi tık artırdığı zaman hiç eksiği kalmaz

Çevrimdışı cursedofdragon

kendisi de gitmek ister sonuçta bide maalesef türkiyede oynadığı için fazlası etmez depayla yakın seviyede gol sayısını bi tık artırdığı zaman hiç eksiği kalmaz

gökhan gitmek istemez burada mutlu biz sürekli göndermek istersek adamı adamda gider sonunda 20-25 milyon € nedir.23 yaşında canavar gibi top oynuyor çocuk gidicekse 50 milyon € filan gitsin ciddiyim gitmiyorsa o fiyata hiç gitmesin Beşiktaş'ta bıraksın.

Gökhandan daha iyisi gelmeden bu takım nasıl daha ileri gidecek acaba? Seneye şampiyonlar ligindeyiz ve asıl bundan sonra töre ve daha kaliteli isimlere ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Ensar

Hazırlık maçları yayınlanacak mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gökhan gitmek istemez burada mutlu biz sürekli göndermek istersek adamı adamda gider sonunda 20-25 milyon € nedir.23 yaşında canavar gibi top oynuyor çocuk gidicekse 50 milyon € filan gitsin ciddiyim gitmiyorsa o fiyata hiç gitmesin Beşiktaş'ta bıraksın.
bu söylediğin pek mümkün değil maalesef

Çevrimdışı Tolga

Ne dersek diyelim kimse G.Töre'ye 20-25 m euro vermez.

Türkiye'den bir oyuncunun Avrupa'ya o paralara gidebileceğine hiç inanmıyorum.

Tabi G.Töre o paraları eder mi kesinlikle eder orası ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Medyanin gazina geliyoruz. Kadroyu nasil daha kaliteli hale getiririz, kaliteli ayaklarimizi nasil elimizde tutariz, nasil istikrar saglariz bunlari konusmak lazim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

Etmezse satmayız bunun çokta zor verilecek karar olduğunu düşünmüyorum. O parayı 3 sene bizde oynasa kazandırdığı maçlardan çıkarabilecek oyuncu Töre.

Fiyatı budur, veren alır denmesi gerekir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Etmezse satmayız bunun çokta zor verilecek karar olduğunu düşünmüyorum. O parayı 3 sene bizde oynasa kazandırdığı maçlardan çıkarabilecek oyuncu Töre.

Fiyatı budur, veren alır denmesi gerekir.
Sanırım FFP anlaşmamız 2 sene daha devam ediyor. Vodafone Arena açılıyor, sponsorlara maaşallah diyelim nazar değmesin. Bu sene şampiyon olduğumuzda her ŞL maçı full çekecek , bilet fiyatları artacak, kartal yuvası satışları fırlayacak. Şimdi bu kadar önemli gelişmeler varken biz neden oyuncu satmayı düşünüyoruz. Yerine aldığımız oyuncular Töre'den, Oğuzhan'dan az parayamı oynayacak. Dediğin gibi bunların bonservis paralarını yine bu oyuncularımızın vereceği katkı ile elde edeceğimiz şampiyonluklardan kazanırız biz. Ne bu futbolcular Vodafone Arena'dan mahrum kalsın ne de biz onlara stadımızda seyretmekten mahrum kalalım. Onlar daha genç sayılır, 2-3 sene sonra transfer olup Avrupa hayallerini gerçekleştirsinler.
Tek Büyük Beşiktaş