Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253662 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Dilimizi ısıralım Tolga bu sezon gerçekten iyi oynuyor böyle devam eder umarım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

çıkarsın o gruptan :D Pes candır <3 :D
Messiyi durduramadim :D pas manyağı yaptılar beni :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

pes 2016 şampiyonlar ligi açtım gruba bak arkadaş :D pes bile olayı kavramış :D

Groningen 2 maçta da tokatlarsan,Barçayla bir maç berabere bir maç mağlup olursan,City'e de bir beraberlik bir galibiyet tarifesi yaparsan çıkarsın bence. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

[img width=700 height=395] pes 2016 şampiyonlar ligi açtım gruba bak arkadaş :D pes bile olayı kavramış :D

PES 2016'da Beşiktaş yoktu sen mi oluşturdun?

Çevrimdışı Ensar

PES 2016'da Beşiktaş yoktu sen mi oluşturdun?
Yama , iyi değil ama idare ediyor ışte :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ridvan Dilmen : Gomeze sagdan kesiyorlar SOLLA , Soldan kesiyorlar SAGLA vuruyor , Ofsayta da düşmuyor KALİTE Budur..

Mustafa Denizli : Mario Gomez hani Golcu derler ya Mario Gomezden Golculuk akiyor ,  Sagla , Solla , Kafayla , Ayağından sacina kadar vücudunun her yeri ile Gol atiyor

Valla NAZAR Degecek diye cok korkuyorum :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 22:41:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ridvan Dilmen : Gomeze sagdan kesiyorlar SOLLA , Soldan kesiyorlar SAGLA vuruyor , Ofsayta da düşmuyor KALİTE Budur..

Mustafa Denizli : Mario Gomez hani Golcu derler ya Mario Gomezden Golculuk akiyor ,  Sagla , Solla , Kafayla , Ayağından sacina kadar vücudunun her yeri ile Gol atiyor

Valla NAZAR Degecek diye cok korkuyorum :by2: :by2:

Değmez değmez ikişer ikişer sayıyor :D

Denizli Alma sever zaten şu takıma gel desen göbek ata ata gelirdi sene başı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 22:42:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine çok bilgi kirliliği var medyada ve olacak.

Açık ve net;

Mario Gomez 2 yıllığına bedelsiz kiralandı. 2017'ye kadar her koşulda yılda 3.5 milyon euro almak üzere bizim oyuncumuz arkadaşlar.

Zaten 2 yıl tamamlanınca sözleşmesi bitiyor ondan sonra 32 oluyor zaten istersek kalır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dilimizi ısıralım Tolga bu sezon gerçekten iyi oynuyor böyle devam eder umarım :icool:
Evet bende Cok memnunum Bu sene Tolga dan Masallah
Zaten Tolga bu ! Biz Tolgayi bunun icin aldik 2 senedir kapasitesinin ve Kalitesinin cok altinda Performans gosterdi , Senol Hocayla beraber oda yavas yavas toparlamaya basladi
Senol Hoca bu isi biliyor , O Tolgayi cok iyi taniyor , Kaleci istemedi , bir bildiği varmis demekki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 22:45:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sene 2-1 kazandığımızda Bilic; oyuncularım iyi oynadı biraz baskı yedik ama savaştık ve kazandık önemli olan buydu.

Bu sene Güneş; iyi oynadık ve kazandık ama daha çok atmalıydık.

Aradaki fark çok önemli. Hiçbir şey tam değil ama bakış açısı olayı çözmek için ilk etkendir.

Şenol hoca ve takım bana 100. yılı hatırlatıyor. Sergen rolünü üstlenen Töre şuanda. Ronaldo da Rhodolfo. Atiba fazlasıyla Tayfur, Beck ise Kaan Dobra. Sosa Pancu, Oğuzhan ise Tümer.

Bize devre arası bir Giunti, bir Zago lazım. Hepsi bu. Cordoba ile Üzülmez'e yazın bakarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Açık ve net;

Mario Gomez 2 yıllığına bedelsiz kiralandı. 2017'ye kadar her koşulda yılda 3.5 milyon euro almak üzere bizim oyuncumuz arkadaşlar.

Zaten 2 yıl tamamlanınca sözleşmesi bitiyor ondan sonra 32 oluyor zaten istersek kalır.
O kadar :friendship:

Açık ve net;

Aynen oyle
Hatta sozlesmesinde 1 Yil sonunda ISTERSE gidebilir maddesi var , Mario Gecen hafta yoneticilere Istanbulda umdugumdan cok daha iyi bir Futbol ortami buldum takimdan memnunum , Ayrilmayi dusunmuyorum 2 yili tamamlayip daha sonra sozlesme uzatmak istiyorum demis ve yönetim cok mutlu olmustu..
Simdide Marionun Sozlesmesindeki 1 Yil sonunda ISTERSE gidebilir maddesini KALDIRDIGI soyleniyor @Çağrı

Çevrimdışı 38life

Açık ve net;

Sözleşmeyi yeniler satarız. 2 sene üstüste gol kralı olan bir santrafor iyi para eder :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 22:48:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen oyle
Hatta sozlesmesinde 1 Yil sonunda ISTERSE gidebilir maddesi var , Mario Gecen hafta yoneticilere Istanbulda umdugumdan cok daha iyi bir Futbol ortami buldum takimdan memnunum , Ayrilmayi dusunmuyorum demis ve yönetim cok mutlu olmustu..
Simdide Marionun Sozlesmesindeki 1 Yil sonunda ISTERSE gidebilir maddesini KALDIRDIGI soyleniyor @Çağrı

Öyle bir madde olduğunu yazan Fanatik @Yunus Emre Dökmeci

Öyle bir madde de resmi açıklandığı kadar yok. Tamamen fasafiso benim gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 22:49:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Sözleşmeyi yeniler satarız. 2 sene üstüste gol kralı olan bir santrafor iyi para eder :)

32'den sonra belki 1 yıl daha opsiyonlu imzalanır yaşlanınca Klose mi olacak Bierhoff mu belli olmaz çünkü o konuda güvenmiyorum Gomez'e :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

o çaprazda tuttuğu topa baktım kafasına çarpmış tutmamış yani  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 38life

32'den sonra belki 1 yıl daha opsiyonlu imzalanır yaşlanınca Klose mi olacak Bierhoff mu belli olmaz çünkü o konuda güvenmiyorum Gomez'e :D
Bence risk almaya değmez 2 yıl bitince zaten boşa çıkacak transfer sezonunda bonservisini alıp satarız. Gomez ile anlaşarak tabi. Neden kabul etmesin...

Çevrimdışı Tolga

o çaprazda tuttuğu topa baktım kafasına çarpmış tutmamış yani  :evillol: :evillol:
Topa sol eliyle hamlesi var :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Topa sol eliyle hamlesi var :icool:
özeti aç izle yakından çekim var  :evillol: :evillol:
hamlesi yok demiyorum zaten kafaya çarpıyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

özeti aç izle yakından çekim var  :evillol: :evillol:
hamlesi yok demiyorum zaten kafaya çarpıyo
Yeniden izledim topu tokatlıyor :D

Çevrimdışı TØLGA

Yeniden izledim topu tokatlıyor :D
kafasına çarptıktan sonra tokatlıyo diyosan eyvallah  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yakın çekimi şimdi gördüm evet suratına çarpıyor sonrada koluna çarpıp dışarı çıkıyor :icool:

Yanlis bi tartisma bu ister refleskle cikarsin isterse kafasina carpsin
Onemli olan orada Tolganin DOGRU yerde olmasi ve AÇIYI kapatmasi
Bunlari yaptiktan sonra kafasinada carpsa bu SANS degil topu Kurtarma olur...

Çevrimdışı TØLGA

Yakın çekimi şimdi gördüm evet suratına çarpıyor sonrada koluna çarpıp dışarı çıkıyor :icool:
tamam işte haklı çıkan benim #kappa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Yanlis bi tartisma bu ister refleskle cikarsin isterse kafasina carpsin
Onemli olan orada Tolganin DOGRU yerde olmasi ve AÇIYI kapatmasi
Bunlari yaptiktan sonra kafasinada carpsa bu SANS degil topu Kurtarma olur...
yav tamam ben de beğeniyorum performansını nazar değmesin
kafaya çarpıyor onu diyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK