Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250519 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK Tv canlı yayınımız aktif olmuştur..!
Paf takımı maçı Eskişehirle Canlı
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-canli-yayin/besiktas-tv-canli-yayin/new/#new

Çevrimdışı GÖRKEM

Bir gün düşünmeden ve sonucunda sıkıntıya girmeden şunu alabildiğimiz gün bek pozisyonuna parasını verip o gün olmuşuz demektir.

Bu ligi bir 10 numara gibi domine eder. #CafuEffect

Bize Sag Bek lazim degil ki @Çağrı. Beck'i sol bek yapariz diyorsan kesinlikle katilmam sana. Kaliteli bir Bek bulmusken onu ters Kanatta oynatip Performansini düsürmek sacma olur. Kesinlikle sol Bek lazim. Bundan daha önce de Ersan'in yerine Stoper lazim.

Arti Orta Saha ve Kanat Oyuncusu.

Bu 4 Transferi Ocakta yapmayacaklari belli. Ancak 2 tane olursa olur o da belki.

Çevrimdışı Tolga

Devre arası sadece stoper transferi olur başka transfer beklemeyin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Töre'yi Arsenal devre arasında almayı planlıyor.Töre giderse ve adam almazlarsa çok büyük sıkıntı çekeriz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GÖRKEM

Ona da raziyiz artik. En önemli eksik cünkü.

Çevrimdışı Mehmet K

Dostum oyuncu beğenirken, en azından tamamen iyi olduğuna kanaat getirmek istiyorsan oyuncuyu en az 8-9 maç büyüklere karşı değil kendi takımından daha güçsüz takımlara karşı izlemen gerek.

Devamında oyuncuyu toplu değil topsuz oyunda daha da çok izlemen gerek. Toplu oyunla değil çünkü topsuz oyunla büyük takımda oynayıp oynamayacağı çıkar ortaya.

Ömer sadece 3 sene önce forvetti. Sağ kanat oldu. Arkadan bek oldu. Topla kabiliyetli olduğu için eminim gözüne hoş geliyordur ama Şener'in bile 2-3 sınıf altı bek şuan.

Savunması, pozisyon bilgisi, geri dönüşleri, markajı ortalama bir bekten bile kötü. Sadece topla çıkışları iyi hepsi bu.

Ben zaten onu bek için demiyorum ki Ömer'den bek olmaz ben kanat için diyorum. Topla hızlı çıkan oyuncular bizim sistemde iyi iş yapar en azından yedek kulübesi için iyi bi alternatif.

Çevrimdışı Ensar

İskoç ligi gibi diyorsun yani... 12 takım var 33 hafta oynanıyor ardından yukarı 6 ile aşağı 6 ayrılıyor şampiyonluk grubu ve düşme grubu belirleniyor. 5 maç yapılıyor ve şampiyon belirleniyor. Ama Şampiyonluk grubu geçtiğimiz senelerde bizde olduğu gibi saçma bir sisteme sahip değil. 33 Hafta sonunda puan neyse o puanın üzerine eklenerek devam ediyor. toplam 38 maç oynanıyor. Deplasman ve iç saha olayında 1 maç - 2 maç adaletsizlik olabiliyor mecburi olarak.

Bu Ligtv'nin işine gelir mi bilmiyorum. Böyle radikal bir kararın alınması çok zor. İşine gelmeyen kim varsa isyan bayrağını çeker...
Aynen böyle diyorum :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet K

Bir gün düşünmeden ve sonucunda sıkıntıya girmeden şunu alabildiğimiz gün bek pozisyonuna parasını verip o gün olmuşuz demektir.

Bu ligi bir 10 numara gibi domine eder. #CafuEffect

Mayke'yi alırsak Avrupa çapında bekimiz olur. Bi süre izlemiştim bu oyuncuyu Önder Özen Dede'yi gündeme getirdiği sıralarda. Gerçekten kalite bir oyuncu. Beck falan vasat kalır Mayke'nin yanında ama bizim yönetim bek için 7 milyon vermez orası ayrı mesele.

Çevrimdışı Tolga

Töre'yi Arsenal devre arasında almayı planlıyor.Töre giderse ve adam almazlarsa çok büyük sıkıntı çekeriz.
Devre arası Töre gitmez rahat olun anca sezon sonu giderse gider :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Mayke'yi alırsak Avrupa çapında bekimiz olur. Bi süre izlemiştim bu oyuncuyu Önder Özen Dede'yi gündeme getirdiği sıralarda. Gerçekten kalite bir oyuncu. Beck falan vasat kalır Mayke'nin yanında ama bizim yönetim bek için 7 milyon vermez orası ayrı mesele.

Aradigimiz Oyuncu Mayke degil, olmamali. Bize Beck'in kopyasi ya da cok benzeri lazim ama sol Ayakli.

Çevrimdışı Kadir G.

Kaynak?

Çevrimdışı Ersoy

Kaynak?

Twitterda falan gördüm.İzlemişler Wengere rapor sunacaklarmış.Devre arasında istiyorlarmış.Ne kadar doğru bilemem.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Twitterda falan gördüm.İzlemişler Wengere rapor sunacaklarmış.Devre arasında istiyorlarmış.Ne kadar doğru bilemem.

Arsenalin sisteminde Töre nerede oynayacak onu konuşmak lazım.

Hadi düşünüyorlar desek rotasyon için bizim istediğimiz meblağları vermezler.

En fazla 15 ten açarlar, onun iki katı lazım.

Çevrimdışı 38life

Tekrar söylüyorum 30 milyondan aşağısına satılacaksa satılmasın. En aşağı eğer ödeme şeklinde güzellikler olursa 25 diyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Yav 25'e satılsa bile içim pek rahat olmaz.Alacağımız kişi hazır olursa ve ondan daha iyi olursa olur.Planlamak lazım yani önceden aynı gün satıp aynı gün hadi bilemedin 2 gün sonra falan yerini doldurmak lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

Yav 25'e satılsa bile içim pek rahat olmaz.Alacağımız kişi hazır olursa ve ondan daha iyi olursa olur.Planlamak lazım yani önceden aynı gün satıp aynı gün hadi bilemedin 2 gün sonra falan yerini doldurmak lazım.

yarmolenko'nun sözleşmesi bitiyormuş. :evillol:

Çevrimdışı aa1903

şaka bir yana sezon sonu büyük ihtimal sosa da gider. iyi teklif gelirse oğuzhan da gider. şimdiden bunların hesaplanıp orta saha bakılması lazım. atiba'nın da yaşı ilerliyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Mesele hakemin yerli yabanci olmasi degil bence.Turkiyede cok kirli bir duzen var ve bu duzen yikilmadigi surece marstan da hakem getirsen boş.

Gecen sene gs kırmızı kart gormeden sampiyon oldu.melo gibi bir adama ragmen hem de.sadece ben 8 net kırmızı kartlarini hatirliyorum verilmeyen.isin daha pis tarafi son macta "bunlar kirmizi gormeden sampiyon oldular" denmesin diye sacma sapan bir kirmizi gosterttiler.bize resmen bir tiyatro izlettiler.

Mesele hakemlerde degil ,hakemleri atayanlarda.mesele bu düzeni kuranlarda.adamlar 4 senede 3 kez sampiyon oldu ama hala bellerini dogrultamadilar.ya sampiyon olamasalardi kayyuma mi giderlerdi yoksa iflas bayragi mi cekerlerdi siz dusunun?oyle bir durumda lick tv ne yapardı ,decoderlari kime satardi siz dusunun.
Yerli hakem baskı altında kalıyor. Mesela ingiltereden almanyadan hakem getir. Adam maçı yönetip uçağa binip gidecek nasılsa. Üzerinde baskı olmayacak. Böylece ne şiş yansın ne kebap demek gibi bi durumu olmayıp adam gibi gördüğünü çalacak. En azından art niyetli olmadıklarını bileceğiz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Nakit olursa benim için rahat eder :)

Çevrimdışı Deniz

Yerli hakem baskı altında kalıyor. Mesela ingiltereden almanyadan hakem getir. Adam maçı yönetip uçağa binip gidecek nasılsa. Üzerinde baskı olmayacak. Böylece ne şiş yansın ne kebap demek gibi bi durumu olmayıp adam gibi gördüğünü çalacak. En azından art niyetli olmadıklarını bileceğiz.

Hakem degil de hakemi getirenler art niyetli oldugu surece emin olun kendine gore olan hakemi getirtip istedikleri dudugu caldirip istemediklerini caldirmazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan yerine Ganso, Hakim Ziyech veya Quintero
Töre yerine de Mahrez,  Ahmed Musa veya Narsingh benim adaylarım :)

[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2015, 15:58:30 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan yerine Ganso, Hakim Ziyech veya Quintero
Töre yerine de Mahrez, Narsingh veya Ahmed Musa benim adaylarım :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga
Beck Rhodolfo Ersan Tosic
Atiba Ozzy
Töre Sosa Quaresma
Mario Gomez.

Sol kanat biraz problem olacak gibi.

Çevrimdışı Ensar

Rhodolfo'yu şabana(kemal sunal) benzeten bir ben miyim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !