Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253041 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'yi iyi bir paraya satıp gelen para ile Narsingh ve Jetro Willems'i alsak on numara olur.

Çevrimdışı LuceGel

Töre Mesut Özil takası nasıl olur? :D
Mesutun maaşını ödeyemeyiz kurlar çok arttı isim yapmış futbolcular artık türkiyede zor olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

Milosevic izin alip ulkesine gitmiş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Aziz çıktı kaşar hakem istemiyoruz dedi yıllardır onlarla işi götürdüğü halde al sana genç torpilli Serkan Tokat Metin Talat Tokat ailesinin yeni temsilcisi.Madem hakemler bu işten ekmek yiyor ve işi becer(e)miyor yabancı hakem kampanyası yapalım bu hakemlerin ekmeğini keselim.Gs destek vermez ama fener ts destek verir bu iş olur.

Çevrimdışı Ensar

Aziz çıktı kaşar hakem istemiyoruz dedi yıllardır onlarla işi götürdüğü halde al sana genç torpilli Serkan Tokat Metin Talat Tokat ailesinin yeni temsilcisi.Madem hakemler bu işten ekmek yiyor ve işi becer(e)miyor yabancı hakem kampanyası yapalım bu hakemlerin ekmeğini keselim.Gs destek vermez ama fener ts destek verir bu iş olur.
Bende bugün bunu düşündüm , madem bu kadar para kazanacaklar gavur kazansın doğru dürüst yönetsin , yabancı hakem uygulaması başlamalı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Mesele hakemin yerli yabanci olmasi degil bence.Turkiyede cok kirli bir duzen var ve bu duzen yikilmadigi surece marstan da hakem getirsen boş.

Gecen sene gs kırmızı kart gormeden sampiyon oldu.melo gibi bir adama ragmen hem de.sadece ben 8 net kırmızı kartlarini hatirliyorum verilmeyen.isin daha pis tarafi son macta "bunlar kirmizi gormeden sampiyon oldular" denmesin diye sacma sapan bir kirmizi gosterttiler.bize resmen bir tiyatro izlettiler.

Mesele hakemlerde degil ,hakemleri atayanlarda.mesele bu düzeni kuranlarda.adamlar 4 senede 3 kez sampiyon oldu ama hala bellerini dogrultamadilar.ya sampiyon olamasalardi kayyuma mi giderlerdi yoksa iflas bayragi mi cekerlerdi siz dusunun?oyle bir durumda lick tv ne yapardı ,decoderlari kime satardi siz dusunun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Mesele hakemin yerli yabanci olmasi degil bence.Turkiyede cok kirli bir duzen var ve bu duzen yikilmadigi surece marstan da hakem getirsen boş.

Gecen sene gs kırmızı kart gormeden sampiyon oldu.melo gibi bir adama ragmen hem de.sadece ben 8 net kırmızı kartlarini hatirliyorum verilmeyen.isin daha pis tarafi son macta "bunlar kirmizi gormeden sampiyon oldular" denmesin diye sacma sapan bir kirmizi gosterttiler.bize resmen bir tiyatro izlettiler.

Mesele hakemlerde degil ,hakemleri atayanlarda.mesele bu düzeni kuranlarda.adamlar 4 senede 3 kez sampiyon oldu ama hala bellerini dogrultamadilar.ya sampiyon olamasalardi kayyuma mi giderlerdi yoksa iflas bayragi mi cekerlerdi siz dusunun?oyle bir durumda lick tv ne yapardı ,decoderlari kime satardi siz dusunun.
Abi sadece büyük takımlara bakma , iki anadolu ekibi arasında bile acayip hatalar var , bu kadar art niyet olamaz bu tamamen beceriksizlik , sistemden ziyade hakemler de deli yetersiz beceriksiz , insanı deli ediyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Ricardo Quaresma vs Sporting Lizbon

Çevrimdışı LuceGel

Yok düzenin böyle olduğunu biliyoruz UEFA elit hakemlerini her hafta 4-5 maç olur basalım parasını verelim bu adamlarda sistemin adamı olacaklarmı sanmıyorum.Bunu zorlamak denemek lazım,uğraşmak lazım yoksa hem biz hem türk futbolu tamamen uçuruma gideceğiz.

Çevrimdışı Deniz

Abi sadece büyük takımlara bakma , iki anadolu ekibi arasında bile acayip hatalar var , bu kadar art niyet olamaz bu tamamen beceriksizlik , sistemden ziyade hakemler de deli yetersiz beceriksiz , insanı deli ediyorlar
Yetersiz ve beceriksiz olduklarına sonuna kadar katılıyorum.
Ama ben avrupada birçok ligi izliyorum ,mesela ingiltere liginde öyle skandal kararlar alınıyor ki aklın şaşar.Bizle kıyasla daha az hata yapılsa da orada da ciddi hatalar oluyor.
bizde asıl art niyetlilerden kurtulursak hakemlere de hakemliği öğretebiliriz.Önceliği bu sisteme vermeliyiz.

Çevrimdışı Deniz

Yok düzenin böyle olduğunu biliyoruz UEFA elit hakemlerini her hafta 4-5 maç olur basalım parasını verelim bu adamlarda sistemin adamı olacaklarmı sanmıyorum.Bunu zorlamak denemek lazım,uğraşmak lazım yoksa hem biz hem türk futbolu tamamen uçuruma gideceğiz.
Ben o konuda şüpheliyim açıkçası.Lick tv yorumcu olarak markus merki getirdi o bile düzene uyum sağladı.
Temel şeyler değişmeden bunları değiştirmenin pek işe yaramayacağını düşünüyorum..

Ben o konuda şüpheliyim açıkçası.Lick tv yorumcu olarak markus merki getirdi o bile düzene uyum sağladı.
Temel şeyler değişmeden bunları değiştirmenin pek işe yaramayacağını düşünüyorum..

aynen tezgah kurulmuş zaten gelen ayak uyduruyor. :)

Çevrimdışı Ensar

Yetersiz ve beceriksiz olduklarına sonuna kadar katılıyorum.
Ama ben avrupada birçok ligi izliyorum ,mesela ingiltere liginde öyle skandal kararlar alınıyor ki aklın şaşar.Bizle kıyasla daha az hata yapılsa da orada da ciddi hatalar oluyor.
bizde asıl art niyetlilerden kurtulursak hakemlere de hakemliği öğretebiliriz.Önceliği bu sisteme vermeliyiz.
Ingiltere çok ayrı bi muamma zaten , şaka gibi kararlar çıkıyor ortaya , bir şekilde bu işin düzelmesi lazım ölüyor futbol ortamı , insanın izleyesi gelmiyor yemin ederim , bir de benim bi fikrim var ne dersiniz acaba , su ligi 12 takıma düşürelim , daha elit takımlar olsun , acayip gereksiz kötü futbol oynayan takımlarımız var

Çevrimdışı LuceGel

Ligtv Merk olayı ayrı adam emekli hakem geldi patronun istediklerini yaptı yüklü maaşını aldı.Elbette bu kokuşmuş düzeni değiştirmek zor ama uğraşmadan çabalamadan hiçbir şeyde başarılı olamazsın.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Töre'yi iyi bir paraya satıp gelen para ile Narsingh ve Jetro Willems'i alsak on numara olur.

töre'yi satamadınız gittiniz du bakalım :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bugün ilk 20 dakikada gol yemememiz lazım. İlk yarı gol bulursak işimiz çok zor olmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adamın konuşmalarını işine geldiği gibi çevirdiler hakemler çok kötü en çok hatalar kasıt bize oluyor gs en çok kollanan takım

Çevrimdışı 38life

Ingiltere çok ayrı bi muamma zaten , şaka gibi kararlar çıkıyor ortaya , bir şekilde bu işin düzelmesi lazım ölüyor futbol ortamı , insanın izleyesi gelmiyor yemin ederim , bir de benim bi fikrim var ne dersiniz acaba , su ligi 12 takıma düşürelim , daha elit takımlar olsun , acayip gereksiz kötü futbol oynayan takımlarımız var

İskoç ligi gibi diyorsun yani... 12 takım var 33 hafta oynanıyor ardından yukarı 6 ile aşağı 6 ayrılıyor şampiyonluk grubu ve düşme grubu belirleniyor. 5 maç yapılıyor ve şampiyon belirleniyor. Ama Şampiyonluk grubu geçtiğimiz senelerde bizde olduğu gibi saçma bir sisteme sahip değil. 33 Hafta sonunda puan neyse o puanın üzerine eklenerek devam ediyor. toplam 38 maç oynanıyor. Deplasman ve iç saha olayında 1 maç - 2 maç adaletsizlik olabiliyor mecburi olarak.

Bu Ligtv'nin işine gelir mi bilmiyorum. Böyle radikal bir kararın alınması çok zor. İşine gelmeyen kim varsa isyan bayrağını çeker...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 14:11:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olmaz .

GÖkhanı iyi paraya satıp Luciano Narshing olur .

İyi oyuncu gerçekten ama daha çok güçlü değil.

Ahmed Musa almak lazım  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 14:13:10
  • Beşiktaş / Bodrum
İskoç ligi gibi diyorsun yani... 12 takım var 33 hafta oynanıyor ardından yukarı 6 ile aşağı 6 ayrılıyor şampiyonluk grubu ve düşme grubu belirleniyor. 5 maç yapılıyor ve şampiyon belirleniyor. Ama Şampiyonluk grubu geçtiğimiz senelerde bizde olduğu gibi saçma bir sisteme sahip değil. 33 Hafta sonunda puan neyse o puanın üzerine eklenerek devam ediyor. toplam 38 maç oynanıyor. Deplasman ve iç saha olayında 1 maç - 2 maç adaletsizlik olabiliyor mecburi olarak.

Bu Ligtv'nin işine gelir mi bilmiyorum. Böyle radikal bir kararın alınması çok zor. İşine gelmeyen kim varsa isyan bayrağını çeker...

Öyle bir sisteme geçersek bizi yerler.

Ne kadar derbi o kadar haksızlık pislik hakem kararı demek. Boşverin bana kalsa 20 takıma çıkarırım ligi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Ya bu Ömer Ali Şahiner'i almayı neden düşünmüyoruz hiç? Çok iyi oyuncu, hızlı, kaleye yakın oynadığı zaman skorer, pozisyon bilgisi de fena sayılmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 14:27:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya bu Ömer Ali Şahiner'i almayı neden düşünmüyoruz hiç? Çok iyi oyuncu, hızlı, kaleye yakın oynadığı zaman skorer, pozisyon bilgisi de fena sayılmaz.

Dostum oyuncu beğenirken, en azından tamamen iyi olduğuna kanaat getirmek istiyorsan oyuncuyu en az 8-9 maç büyüklere karşı değil kendi takımından daha güçsüz takımlara karşı izlemen gerek.

Devamında oyuncuyu toplu değil topsuz oyunda daha da çok izlemen gerek. Toplu oyunla değil çünkü topsuz oyunla büyük takımda oynayıp oynamayacağı çıkar ortaya.

Ömer sadece 3 sene önce forvetti. Sağ kanat oldu. Arkadan bek oldu. Topla kabiliyetli olduğu için eminim gözüne hoş geliyordur ama Şener'in bile 2-3 sınıf altı bek şuan.

Savunması, pozisyon bilgisi, geri dönüşleri, markajı ortalama bir bekten bile kötü. Sadece topla çıkışları iyi hepsi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 14:29:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir gün düşünmeden ve sonucunda sıkıntıya girmeden şunu alabildiğimiz gün bek pozisyonuna parasını verip o gün olmuşuz demektir.

Bu ligi bir 10 numara gibi domine eder. #CafuEffect

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Töre'nin değeri iyice arttı.Arsenal istiyormuş.İngilizler sağlam para verirler.25-30M civarı gidebilir.Ama o giderse boşluğu nasıl dolduracağız bilmiyorum yine de.Töre bir başka.10M gibi bir fiyat kesinlikle kurtarmaz onun kalitesinde bir oyuncu alamayız o fiyata.
Bundan sonra her sene!