Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250372 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Deniz ateş bitnel bizim ilk kez maçımızı yönetiyormuş.1 tane hazırlık maçını yönetmiş shaktarla 4-1 yenilmişiz onuda.

Çevrimdışı Ensar

Göz göre göre yaptiklari yanlislari saydirma bana simdi.  :D

Kadro Planlamasi konusunda Güven birakmadilar kimsede.
Yaptıkları doğruları çöpe atmak da adil değil :D hata çok yaptılar yapacaklar ama doğruları çok daha fazla ve değerli.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu Transfer döneminde yaptiklar 3 tane dogru hamle ve en az 4 tane cok net yanlis var.

Çevrimdışı Kadir G.

Yaptıkları doğruları çöpe atmak da adil değil :D hata çok yaptılar yapacaklar ama doğruları çok daha fazla ve değerli.

Takım adına doğruları fazla olsaydı müzede en azından bir tane kupaları olurdu.

Bu sene yaptıkları yanlışlar bakalım neler doğrucak. İnşallah yanılırım da korkulan başa gelmez.

İmla
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 16:14:50 Kadir Güney ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Rize maçıyla mı yoksa rize maçından sonra mı başakşehire geçiyoruz?

Çevrimdışı Ensar

Ya şimdi ben bi olay anlatmak istiyorum size , ben bir işyeri yönetiyorum babam ve abimle beraber , biz bir dönem battık ben küçükken , neyse daha sonra yavaş yavaş çalıştık bi araba aldık , sonra önümüze bir fırsat çıktı oturduk konuştuk düşündük ve sonunda gittik makineyi aldık , makine eski model ama tertemiz ve çok iş yapabilecek bir makine ve biz bunu almak için o arabayı sattık , tek birikimimizi o makineye yatırdık , çok hayalimiz çok iş planımız vardı , bu dönem içerisinde annem hep karşı çıktı , risk aldığımız için tepki gösterdi ama ticarette risk almak gerekli olduğunu anlamadı bi türlü, daha sonra biz bu makine üzerinde hiç ama hiç iş yapamadık , bi iki çalıştırma denemesi yaptık ve 3 senedir yatıyor makine , öyle böyle değil ha koca bir oda büyüklüğünde 8 ton mu ne , başarısız bir hamle oldu , sermayemizi boşa harcamış olduk , satamadikta ve annem hakli çıktı , beni hiç dinlemeyin ben size dedim öyle de böyle de diye söylenip durur , bizim taraftarın durumu da annem gibi , ancak söyleniyorlar , iş yapmaktan , iş yönetmekten , insan yönetmekten , ticaretten haberleri yok ama konuşmaya geldi mi susmak bilmezler , biz o şartlar içerisinde bir çıkış yolu olarak gördük ve o makineyi aldık çok kafa yorduk ama olmadı yanlış bir hamle yaptık , ama bu demek değil ki beceriksiz kişileriz , daha sonrasında daha karlı hamleler yaptık , fikret başkan sezeri vs diğerlerini alırken böyle olmasını bu durumda olmalarını mi planladı sizce , oturdugunuz yerden ne kadar kolay konuşmak.

Çevrimdışı LuceGel

Rize maçıyla mı yoksa rize maçından sonra mı başakşehire geçiyoruz?
Kasımdan itibaren 4 zemin uygunsa 5 maçlık anlaşma dedi Belediye cephesi.22 kasım 12.hafta sivas maçıyla geçiyoruz bu hesaba göre.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 16:28:58 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Fernandeste de aynısı olmuştu satılmasın dendi satmadılar elimizdrn kaçtı hiçbir yararı da dokunmadı.

Töre'nin gözümde Depay'dan hiçbir eksiği yok. Depay 30a gittiyse Töre için de 30 isteme hakkımız olduğunu dülünüyorum. Biri açık futbol oynanan Hollanda da parladı diğeri anti futbol oynanan ligde ve Avrupada parladı devam ediyor.

Şimdi sene sonu çıkarır Töre'ye 30+ verirler marşlarla götürürüz. Satılması demek sadece para değil oyuncu satışı konusunda markalaşmak için önemli adım.

Oğuzhan ise bir sene daha kalabilir. Seneye daha yükselecektir. Yüksek teklif gelmediği taktirde vodafone arenada oynar.

Aynen katılıyorum ve ekliyorum Gökhan'ın satılması bizi gittiği kulüpte ligde temsil etmesi demek. Hem Türk olarak Hem Beşiktaşlı olarak bizi gururlandıracak... Ben Gökhan'ın gideceği lig hangi lig olursa olsun (La Liga, Bundesliga, Premier Lig) Beşiktaştakinden de daha iyi oynayacağını düşünüyorum.  Gittiği takımdan bir sonraki durağı Arda gibi Barca veya Real falan olur.

Çevrimdışı 38life

Maçta 2 meşale yakılmış ceza aldık mı?

UEFA tff'den daha insaflı :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 17:34:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Iyi düsünmemiz gereken bir kac sey var. Dogru kararlari verirsek bunlari yapariz ancak.

Töre ve Oguzhan gibi genc Oyuncularin hedefi Avrupa'nin büyük Kulüplerinde oynamak olacaktir, öyle de olmali zaten.

Bunlari serbest birakmazsan basina dert olacak tipte Oyuncular. Lider Karakterinde zaten degiller. Motivasyonlari cabuk düser.

Bizim hedefimiz Alt Yapidan ama özellikle de Avrupadan böyle genc ve yetenekli gurbetcileri bulup ucuza getirmek olmali. Hatta yeni kural ile birlikte Yabanci gencleri getirsek de olur.

Töre ve Ozi yi 20ser Milyona satsak sadece ilk 11 i degil Kulübeyi bile güclendirebiliriz. Tek sorun Takimin Iskeletinin bozulmasi olur ki taktiksel egitimi yüksek ve lider karakterinde Oyuncular bulursak sorun yasamayiz pek.

Alinan gencleri Rotasyonda kullanip gittikce daha fazla oynatarak daha olgun hale getirip ilk 11 e kadar yükseltip 1-2 sezon daha verim alip iyi Para'ya satarsak yine ayni yoldan devam ederiz @Çağrı.

Yalniz bu Planlamayi cok iyi yapmalilar. Burada da Sorunlarimiz ortaya cikiyor maalesef. Yani kaderimizi asil belirleyecek olan Kongre sonucunda belirlenecek Baskan ve Yönetimi olacak. Bu isin bu Yönetim ile olacagina inanan yok gördügüm kadariyla.

Başarıya giden birçok yöntem var ve yol var ama bize en uygun olan anlattığın @GÖRKEM

Yönetim evet doğru işler yapıyor ama maalesef tesadüfi olarak başlarına gelip bu yol iyiymiş iyiymiş diyip devam eden bir grup var. O kadar bariz ki planlı olmadığı.

Sadece artık kesin yapacakları bir şey var yaşlı yerli oyuncu almıyorlar bunu ilke benimsemişler bu da bir şey.

Başkan ile olabilir, olur demiyorum olabilir ancak bu yönetimle mümkün değil olmaz. Mutlaka en azından Altınsay'ı alması lazım kadrosuna.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 17:36:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Q17 yi gondermisiz hemen :akuma: :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Martins'i versinler sadece ben seni de gönderirim uçak biletinle Portekize  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Derdim quaresma tartışması başlatmak değil ama bu adam bir sürü maçta sans buldu hiç birşey yapmadı , kerim girdiği dakikalarda daha faydalı oldu hatta iki de gol attı , kerim'in daha çok şans bulması gerektiğini düşünüyorum , hatta gökhan'ın muhtemel bir transfer durumunda o bölgeyi kerime emanet etmek varken başka oyuncu düşünmekte saçma , bence kerim daha fazla sans bulmalı ve yavaş yavaş kadroya monte edilmeli diye düşünüyorum

Çevrimdışı legendmaster

quaresma bitik durumda geldiğinden beri tek faydası yok eski halinden eser kalmamış

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 18:01:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Derdim quaresma tartışması başlatmak değil ama bu adam bir sürü maçta sans buldu hiç birşey yapmadı , kerim girdiği dakikalarda daha faydalı oldu hatta iki de gol attı , kerim'in daha çok şans bulması gerektiğini düşünüyorum , hatta gökhan'ın muhtemel bir transfer durumunda o bölgeyi kerime emanet etmek varken başka oyuncu düşünmekte saçma , bence kerim daha fazla sans bulmalı ve yavaş yavaş kadroya monte edilmeli diye düşünüyorum

Öyle olacak zaten.

Ligde muhtemelen artık Olcay yerine Kerim girecek Quaresma değil.

Quaresma'yı Uefa maçlarında ve Türkiye kupası maçlarında 11 oyuncusu olarak kullanacağız sadece
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Öyle olacak zaten.

Ligde muhtemelen artık Olcay yerine Kerim girecek Quaresma değil.

Quaresma'yı Uefa maçlarında ve Türkiye kupası maçlarında 11 oyuncusu olarak kullanacağız sadece
İnşallah şans bulur abi , çok yetenekli çocuk oynamadan nasıl gelişecek

Çevrimdışı legendmaster

fenerin açıklaması doğru mu acaba tff milli oyunculara maç başı 200 bin euro veriyormuş bunu da kestiği cezalardan karşılıyormuş bize de olur olmaz cezalar kestiler bugüne kadar

Çevrimdışı LuceGel

Fener Tff ye savaş açtı sahada şampiyon olamayacaklarını anladılar.Tff yi zayıflatmak için milli maçlarda futbolcu başı 200 bin € primi veriliyor yalanını ortaya attılar,oysa gerçek maç başı 100 bin dolar galibiyet primi bunun sadece % 30 u futbolcuya ödeniyor.% 70 havuza aktarılarak şampiyonaya gidilmesi halinde maçlarda görev almış tüm futbolculara pay edilmesi,200 bin € sadece Hollanda maçında geçerli yine galibiyet primlerinin %70 i havuza aktarılmış.Tffyi başkanını Fatih Terimi ne kadar sevmesekde doğru bir uygulama sayılabilir futbolcuları teşvik için.Fener ve medyası Tff ve Mhk yı baskı altına almak için herşeyi yapacak bu yıl.70 M harcadık kupayı verin diyorlar kısaca  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 18:29:05
  • Beşiktaş / Bodrum
fenerin açıklaması doğru mu acaba tff milli oyunculara maç başı 200 bin euro veriyormuş bunu da kestiği cezalardan karşılıyormuş bize de olur olmaz cezalar kestiler bugüne kadar

Öyle bir şey olsa isyan çıkar bir maçta 700.000 lira ne demek.

Tff'nin bir sürü gelir kaynağı var sadece ligtv'den 30 milyon dolara yakın alıyor daha sponsorlar var cezalara ihtiyacı yok ama öyle bile olsa aptal olma yeme ceza etme küfür bu kadar basit.

Edersen kesiyorlar. 2 yılda 6 milyon yedik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 18:57:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Büyükşehir Belediye'nin taraftar grupları;

Tayfa 1453

Lise 1453

Uni 1453

Tanıdık geldi mi bir yerden?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle bir şey olsa isyan çıkar bir maçta 700.000 lira ne demek.

Tff'nin bir sürü gelir kaynağı var sadece ligtv'den 30 milyon dolara yakın alıyor daha sponsorlar var cezalara ihtiyacı yok ama öyle bile olsa aptal olma yeme ceza etme küfür bu kadar basit.

Edersen kesiyorlar. 2 yılda 6 milyon yedik.
2 Senede 6 milyon mu :o_o: :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Büyükşehir Belediye'nin taraftar grupları;

Tayfa 1453

Lise 1453

Uni 1453

Tanıdık geldi mi bir yerden?
Gelmezmi :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Martins'i versinler sadece ben seni de gönderirim uçak biletinle Portekize  :evillol:
:alala:
Benzin döker Atese veririm sende yanarsin bende :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 19:33:26 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 19:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyon olmak çok önemli ancak en az şampiyonluk kadar önemli bir şey var.

5 yıl boyunca asla ilk ikiden aşağı düşmemek. Rekabetçi takım biz olmamız lazım.

İmaj sadece şampiyonluk ile düzelmiyor her şartta orada olmamız ve her sene yarışmamız lazım bu bozuk algıyı düzeltmek için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta 3 puan çok önemli.Zirvede kalıcı olmalıyız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba