Ya şimdi ben bi olay anlatmak istiyorum size , ben bir işyeri yönetiyorum babam ve abimle beraber , biz bir dönem battık ben küçükken , neyse daha sonra yavaş yavaş çalıştık bi araba aldık , sonra önümüze bir fırsat çıktı oturduk konuştuk düşündük ve sonunda gittik makineyi aldık , makine eski model ama tertemiz ve çok iş yapabilecek bir makine ve biz bunu almak için o arabayı sattık , tek birikimimizi o makineye yatırdık , çok hayalimiz çok iş planımız vardı , bu dönem içerisinde annem hep karşı çıktı , risk aldığımız için tepki gösterdi ama ticarette risk almak gerekli olduğunu anlamadı bi türlü, daha sonra biz bu makine üzerinde hiç ama hiç iş yapamadık , bi iki çalıştırma denemesi yaptık ve 3 senedir yatıyor makine , öyle böyle değil ha koca bir oda büyüklüğünde 8 ton mu ne , başarısız bir hamle oldu , sermayemizi boşa harcamış olduk , satamadikta ve annem hakli çıktı , beni hiç dinlemeyin ben size dedim öyle de böyle de diye söylenip durur , bizim taraftarın durumu da annem gibi , ancak söyleniyorlar , iş yapmaktan , iş yönetmekten , insan yönetmekten , ticaretten haberleri yok ama konuşmaya geldi mi susmak bilmezler , biz o şartlar içerisinde bir çıkış yolu olarak gördük ve o makineyi aldık çok kafa yorduk ama olmadı yanlış bir hamle yaptık , ama bu demek değil ki beceriksiz kişileriz , daha sonrasında daha karlı hamleler yaptık , fikret başkan sezeri vs diğerlerini alırken böyle olmasını bu durumda olmalarını mi planladı sizce , oturdugunuz yerden ne kadar kolay konuşmak.