Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249366 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

problem var telifli maçlar ve link paylaşamazsınız bu işin sıkıntısı buraya olur

Polis geldi.  :D

Kaldır abi topla, topla, topla...

Şaka bir yana geçler alacağını aldı hepsini toplu sil iletilerin.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 01:35:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre'nin Marin'e göre tek artisi kuvveti. Diger özelliklerin hepsinde Marin Töre'den ilerde. Bizde olsaydi daha büyük fark yaratirdi.

Marin cok özel bir Oyuncu. Bir Kanatta Töre diger Kanatta Marin ile harikalar yaratilirdi.

Senin bu tarz oyunculara karşı bir hayranlığın var bence. Eminim Rosicky'i de seviyorsundur.

Ama Töre ile Marin arasında şuan uçurum var  @GÖRKEM

Marin 4 sene önce vapuru kaçırdı o günden beri devamlı geriliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 01:40:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray 4 senede 3 kez şampiyon oldu. Ve mali olarak çöktü. Ne kadar sürecek belirsiz ama en az 3 yıl sürecek gibi duruyor daha Uefa'dan kısıtlama da gelecek.

O yüzden 3 sene kadar ortada gözükmezler. Zaten Özbek'i ondan getirdiler. Durumları bizim 2012'deki durumumuzdan çok daha ağır.

Fener bunu fırsat bilip risk aldı. Bir seri de o yapmak istiyor şimdi Galatasaray toparlanana kadar 3 kez üst üste gibi. Çünkü Gs de Fener krizdeyken yaptı bunu.

Şimdi burada hesapta olmayan biziz. Durum öyle kritik ki biz 2 kez şampiyon olalım 2016 ve 17'de ikisi de çok ciddi krize girecek çünkü kadroyu yenileyebilecek kaynak kalmadı.

Biz ise genç, potansiyelli ve oturmuş kadroya 5 sene transfer yapmasak her sene şampiyonluğa oynayacak kadro var elimizde.

Eğer tüm bu bileşenler altında biz yine şu işi beceremezsek biz zaten artık hep 5-6 yılda 1 oluruz.

Şu 5 yılda şu şartlarda 3 tane koyamazsak bize yazıklar olsun zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Senin bu tarz oyunculara karşı bir hayranlığın var bence. Eminim Rosicky'i de seviyorsundur.

Ama Töre ile Marin arasında şuan uçurum var  @GÖRKEM

Marin 4 sene önce vapuru kaçırdı o günden beri devamlı geriliyor.

Evet Rosicky yi de begenirdim ama ben o acidan bakmadim. Töre gecen sene ne oynadiysa su anda Trabzonda olsaydi yine aynisini oynardi. Hangi yönde ucurum var sence merak ettim.

Çevrimdışı atalay

... "90 dakikada 2-3 oyuncumuz ortada olmuyor. Hep 7-8 kişi ile mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Performans olarak oyuncular düşünce sahada eksik kalıyoruz. Kolay değil 10 kişi ile maç kazanmak rakip kaleye gitmek. Üzerimizde bir şanssızlık var. Düdükler de buna eklenince bir türlü galibiyet alamıyoruz. 7 maçın 5 maçını kazanmamız gerekiyordu. 7 maçın hiç birinde rakipler bizi boğmadı veya ezmedi ama maalesef bu maçta iki golde de basit hatalar yapıyoruz. Penaltı zaten tam bir komedi. İlk yarı her şey çok iyiyken, ikinci yarı ancak böyle bir oyun oynasak kaybederdik o da bizim başımıza geldi. Bu maç benim için tam bir komedi. Ben teknik direktörlük hayatımda böyle bir maç yaşamadım. Maç 2-2 bitti deseler herhalde gülerler"

..."Bir takımın başına gelebilecek ne kadar şanssızlık varsa bizim başımıza geldi. Anlamadım, çözemedim bu işi, kazanamıyoruz. Bir anda bir şeyler oluyor. Bir bakmışsın maç berabere bitmiş. Anlamıyorum."

Şu adamı Beşiktaş'a teknik adam olarak düşünenler var. Harika bir maç analizi yapmış; tebrik ederim.

Çevrimiçi Necmi

... "90 dakikada 2-3 oyuncumuz ortada olmuyor. Hep 7-8 kişi ile mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Performans olarak oyuncular düşünce sahada eksik kalıyoruz. Kolay değil 10 kişi ile maç kazanmak rakip kaleye gitmek. Üzerimizde bir şanssızlık var. Düdükler de buna eklenince bir türlü galibiyet alamıyoruz. 7 maçın 5 maçını kazanmamız gerekiyordu. 7 maçın hiç birinde rakipler bizi boğmadı veya ezmedi ama maalesef bu maçta iki golde de basit hatalar yapıyoruz. Penaltı zaten tam bir komedi. İlk yarı her şey çok iyiyken, ikinci yarı ancak böyle bir oyun oynasak kaybederdik o da bizim başımıza geldi. Bu maç benim için tam bir komedi. Ben teknik direktörlük hayatımda böyle bir maç yaşamadım. Maç 2-2 bitti deseler herhalde gülerler"

..."Bir takımın başına gelebilecek ne kadar şanssızlık varsa bizim başımıza geldi. Anlamadım, çözemedim bu işi, kazanamıyoruz. Bir anda bir şeyler oluyor. Bir bakmışsın maç berabere bitmiş. Anlamıyorum."

Şu adamı Beşiktaş'a teknik adam olarak düşünenler var. Harika bir maç analizi yapmış; tebrik ederim.
kimden bahsediyorsun birde isim vereydin iyiydi :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 01:52:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet Rosicky yi de begenirdim ama ben o acidan bakmadim. Töre gecen sene ne oynadiysa su anda Trabzonda olsaydi yine aynisini oynardi. Hangi yönde ucurum var sence merak ettim.

En başta oyun devamlılığı açısından büyük fark var. Marin sürekli oyunun içinde değil.

Devamında Marin defansif anlamda fazlaca sıkıntılı hem fizik hem kondisyon açısından.

Marin'e yaslanıp oynayamazsın oyun boyunca kalçasını koyup oyunu soğutamaz sürekli öne doğru oynayan oyuncu tipi Töre ile ikisini de oynayabilirsin.

Şuan için aklıma gelen başlıcaları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 01:53:37
  • Beşiktaş / Bodrum

Atla gel Sergen  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sence kim olabilir? Tabii ki Sergen Yalçın.

Çevrimiçi Necmi

Sence kim olabilir? Tabii ki Sergen Yalçın.
bende arıyorum kim maç sonu demeci vermiş diye
unuttum sivasın maçı olduğunu :D

Çevrimdışı Deniz

Şota gelecek hafta da kazanamazsa şutlanır.Herif geldi bir bizi yendi ah be q7 akıllı olsaydın biz de herifleri madara etmiştik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 02:00:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Şota gelecek hafta da kazanamazsa şutlanır.Herif geldi bir bizi yendi ah be q7 akıllı olsaydın biz de herifleri madara etmiştik.

Daha var 4-5 haftası hemen gitmesin zaten o da Hamza da devreede gitsinler onlar lazım bize daha :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Daha var 4-5 haftası hemen gitmesin zaten o da Hamza da devreede gitsinler onlar lazım bize daha :D

Hamzanın yerine mourinho da gelse yapacağı bu kadar. Elde kadro yok devre arası oyuncu alacak paraları yok. Dediğin gibi bizim feda sezonundan çok daha kötü durumdalar. Üstelik onlar kazandıkları paranın yanında ceplerindekini de harcadılar. Tek atımlık kurşunları yok.

Bu sene şampiyonluk geçen seneden daha kolay bana göre. Tek rakip var gözüküyor tabi bir yere kadar gsyi ittirirler hep olduğu gibi lakin devre arası 2 nokta atışı bizi şampiyon yapar.

O borcun altından fener imkanı yok kalkamaz her şeyi feda ettiler.

Neden bir lyon olmayalım. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen aynen :naughty: :naughty: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Hamza'yı gönderebileceklerini sanmıyorum kolay kolay :icool:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan ile yan yana iyi ikili olurlardı. İyi geceler.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

hamza gitmez sanmıyorum.Giderse de mart ayında anca gider.
Şotanın o kadar kredisi yok hamsiler şimdiden istifa diyor 1 maç daha kaybetsin hamsi tava yaparlar onu :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yunus Mallı'yı da almak lazım :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yunus Mallı'yı da almak lazım :bandit:
En az 3m€ isterler ,bizimkiler tolgay veli gelecek zaten der bu parayi vermez..

Çevrimdışı Kadir G.

Onu bunu geçtim bu Tolgay ne zaman dönecek?

Videoyu gördüm yine dertlendim.

Çevrimdışı Deniz

Onu bunu geçtim bu Tolgay ne zaman dönecek?

Videoyu gördüm yine dertlendim.
Devre arasindan sonra anca döner.bugun veliyi gordum cok moralim bozuldu.adam aylardır top oynamamanin verdiği kayipla resmen erimis.kamp da yapamadi ,tekrar eski gucunu toplamasi icin velinin de 2 aya ihtiyaci var..

Çevrimdışı Kadir G.

Devre arasindan sonra anca döner.bugun veliyi gordum cok moralim bozuldu.adam aylardır top oynamamanin verdiği kayipla resmen erimis.kamp da yapamadi ,tekrar eski gucunu toplamasi icin velinin de 2 aya ihtiyaci var..

İlk maça yetişseler yine iyi diyeceğim de ancak Veli döner.

Tolgay stadla birlikte martta anca dönecek gibi gözüküyor. Çok yazık oldu. O oynayınca ciddi anlamda maçlara çok etki edebiliyordu

Çevrimiçi Necmi

bende gördüm de erimiş olan bir şey göremedim @Deniz
neden erisin adam omuzundan ameliyat oldu yatalak falan kalmadı
tamam idman eksikliği mutlaka vardır ama eminim kendisinide hazırlamıştır
öyle 3 ayda kaslar falan erimez sadece form düşüklüğü olur bunuda kısa sürede kazanacaktır.
o kadar geriye gitmesini pek olası görmüyorum @Çağrı bunu daha iyi anlatır ama benim tahminim
bir ay sonra takımla antrenmanlara çıkar 1,5 ay sonrada oynamaya hazır hale gelir. Elette hazırlık kampı
yapmaması etkili olacaktır. takıma uyumu tekrar güç toplaması anca ikinci devre olacak ama bizimde zaten
o zaman ihtiyacımız had safhada olacak bu takım bir şekilde devreyi çıkartır. Avrupa kadrosuna zaten dahil
edilmedi gelsede orda bize katkı veremiyecek sonuçta ilk yarı çok mecbur kalırsak serdarda bize katkı verecektir
zorluk derecesi yüksek fazlada bir maçımız yok ligde sadece osmanlı maçının bizi zorlayacağını düşünüyorum belki birazda gs
ufakda olsa bursa işte hepsi bu kadar bir beraberlik bir malubiyet hakkımızda var yeterki tırı vırı maçlarda puan kaybetmeyelim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bende gördüm de erimiş olan bir şey göremedim @Deniz
neden erisin adam omuzundan ameliyat oldu yatalak falan kalmadı
tamam idman eksikliği mutlaka vardır ama eminim kendisinide hazırlamıştır
öyle 3 ayda kaslar falan erimez sadece form düşüklüğü olur bunuda kısa sürede kazanacaktır.

o kadar geriye gitmesini pek olası görmüyorum @Çağrı bunu daha iyi anlatır ama benim tahminim
bir ay sonra takımla antrenmanlara çıkar 1,5 ay sonrada oynamaya hazır hale gelir. Elette hazırlık kampı
yapmaması etkili olacaktır. takıma uyumu tekrar güç toplaması anca ikinci devre olacak ama bizimde zaten
o zaman ihtiyacımız had safhada olacak bu takım bir şekilde devreyi çıkartır. Avrupa kadrosuna zaten dahil
edilmedi gelsede orda bize katkı veremiyecek sonuçta ilk yarı çok mecbur kalırsak serdarda bize katkı verecektir
zorluk derecesi yüksek fazlada bir maçımız yok ligde sadece osmanlı maçının bizi zorlayacağını düşünüyorum belki birazda gs
ufakda olsa bursa işte hepsi bu kadar bir beraberlik bir malubiyet hakkımızda var yeterki tırı vırı maçlarda puan kaybetmeyelim

Aynı şekilde düşünüyorum Veli kendini hazırlamıştır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."