Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7243662 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

aslinda Ozi ile baslasak daha oyi olurdu
Sakatliktan yeni cikti mac eksigini kapatirdi en azindan

maçın gidişatına göre alırız :)

Çevrimdışı talha

Milo arada yedeğe giriyor. Pedro iyice gitti. Motta zaten hayalet oldu.

Tısic ve İsmail gibi iki isim Motta'dan iyi olamaz mantığım el vermiyor benim. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Milo arada yedeğe giriyor. Pedro iyice gitti. Motta zaten hayalet oldu.

Tısic ve İsmail gibi iki isim Motta'dan iyi olamaz mantığım el vermiyor benim. :evillol:
Üçünün içerisinde kötünün iyisi bana göre Motta'dır ama hoca UEFA kadrosuna almadı bence hata yaptı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Üçünün içerisinde kötünün iyisi bana göre Motta'dır ama hoca UEFA kadrosuna almadı bence hata yaptı :)
Biliç takıntılıydı ama Şenol hocada Olimpiakos maçındaki penaltıyla Mottayı bitirdi kafasında.Kadro zaten kısıtlı yapma hocam hep soldan soldan geliyorlar  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı sametbagan

Katilmiyorum. Ikisi de dengesiz tek Hamleli Oyuncular. Top Teknigi ve Oyun görüsü olarak da fazla bir fark yok, hatta Necip'i burada bir adim önde görüyorum.
Bakıyorumda geçen sezonun olmazsa olmaz oyuncusu veliyi gömüyorsunuz burda onun yaptğı yıldırıcı pres , kaptığı toplar , kolay çalım yememe özelliği doksan dakika en çok koşan oyuncu özelliği , kaptığı topları dikine kullanma ve şut özelliği kaç tanesi necipte var acaba söyler misiniz ? Tamam yoklukta necipte iş görüyor fakat şenol hocanın tedrisatından geçecek bi veli bence necipten en az 2-3 gömlek üstündür.Şunuda ekleyeyim gs nn gitti diye arkasından ağıtlar yaktığı yokluğunda şu anki orta saha direncinin düşüklüğünün sebebi olan melonun katbe kat karakterlisi veli onun gibi şeref yoksunu değil lütfen oyuncumuzu gömmeyelim

Çevrimdışı sametbagan

Bence hocanın tosiçi önde görmesinin tek yanı defansif yönü iso ve mottadan daha iyi olması biz ne bekliyoruz motta gibi bindirme yapmasını skora katkı yapmasını ama hoca bana birinci görevini sağlam yapsın ofansif işleri ileri dörtlü halleder diyor kısaca bence de mantıklı bi düşünce tabi duran toplarda tosiçi yaya koymak lazım yoksa malum  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence hocanın tosiçi önde görmesinin tek yanı defansif yönü iso ve mottadan daha iyi olması biz ne bekliyoruz motta gibi bindirme yapmasını skora katkı yapmasını ama hoca bana birinci görevini sağlam yapsın ofansif işleri ileri dörtlü halleder diyor kısaca bence de mantıklı bi düşünce tabi duran toplarda tosiçi yaya koymak lazım yoksa malum  :D

tosic'in defansı iyi mi :D 2 maçta 2 gol attı adam bu maçta oynasa yine 1 gol bekliyorduk açıkcası :D

Çevrimdışı brkntcnr

Veliyle necibi kıyaslamak veliye ayıptır yahu. Necip in yediği saçmasapan kartların hangisini Veli yiyordu? Veli her yere koşup her yere destek oluyor bu takımın hamalı resmen. Şuan mecburiyetten atibaya bindi onun yükü. Veli Gattuso candır can.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Formama gomez mi yazdırayım töre mi :D hangisini yazdırmazsam pisman olurum ?

Örnek ; zamanında quaresma yazdırıp guti yazdırmadığımın pişmanlığını hala yasıyorum
Bende aynı durumdayım halı sahada forvet oynadığımdan Gomez yazdırıcam diyorum ama Töre de gelecekte çok büyük yerlerde oynayacak gibi hissediyorum arafta kaldık

Çevrimdışı Ensar

Bende aynı durumdayım halı sahada forvet oynadığımdan Gomez yazdırıcam diyorum ama Töre de gelecekte çok büyük yerlerde oynayacak gibi hissediyorum arafta kaldık

Ben gomez gelmeden almıştım gomez gelirse gomez yazdircam diyordum ama töre de bi başka yahu :D quaresma travmasından sonra hep kendi adımı  yazdırdım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Kenarda Kerim gibi bir adam varken şu bitik adamın top oynaması çok üzücü.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2015, 23:04:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo Kjaer'den;

Töre Nani'den

Beck Şener'den

Atiba Topal'dan

Gomez Persie'den

Oğuzhan Ozan'dan

Olcay Şen'den

Cenk Fernandao'dan

daha iyi. 8 oyuncu bu. Bazı şeyler tesadüf değil. Onlar bunlara 45 milyon euro harcadı, biz 10. Onlar bunlara senede 24 milyon euro ödüyor biz 12. Çıtır'ın dediği gibi onlar 70 milyon harcadı biz 22.

Sene başında öldük bittik Fener bitirdi diyenlerin fazla genç olmalarına verelim artık onlar da anlamışlardır alarak olmadığını bu işlerin.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 23:07:31 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo Kjaer'den;

Töre Nani'den

Beck Şener'den

Atiba Topal'dan

Gomez Persie'den

Oğuzhan Ozan'dan

Olcay Şen'den

Cenk Fernandao'dan

daha iyi. 8 oyuncu bu. Bazı şeyler tesadüf değil. Onlar bunlara 45 milyon euro harcadı, biz 10. Onlar bunlara senede 24 milyon euro ödüyor biz 12.

Sene başında öldük bittik Fener bitirdi diyenlerin fazla genç olmalarına verelim artık onlar da anlamışlardır alarak olmadığını bu işlerin.
Noktasindan virgulune kadar hepsine katılıyorum @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Rhodolfo Kjaer'den;

Töre Nani'den

Beck Şener'den

Atiba Topal'dan

Gomez Persie'den

Oğuzhan Ozan'dan

Olcay Şen'den

Cenk Fernandao'dan

daha iyi. 8 oyuncu bu. Bazı şeyler tesadüf değil. Onlar bunlara 45 milyon euro harcadı, biz 10. Onlar bunlara senede 24 milyon euro ödüyor biz 12. Çıtır'ın dediği gibi onlar 70 milyon harcadı biz 22.

Ben nokta ve virgüller hariç katılıyorum abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bryan Ruiz : Grubun en guclu takimina karsi Deplasmanda 1 Puan aldik , bunu iyi bir sonuc olarak degerlendirebiliriz
Baya bi korku salmisiz Avrupaya :bandit:

Çevrimiçi Kartal Ç

Bence bugünün en olumlu şeylerinden biri nihayet Siyah Şort - Beyaz Forma ikilisine dönmemiz oldu. Hele şükür :D

Bence bugünün en olumlu şeylerinden biri nihayet Siyah Şort - Beyaz Forma ikilisine dönmemiz oldu. Hele şükür :D
Aynen abi
Gercek kimligimize donduk bugün
Beyaz forma , Siyah sort , Beyaz Konc
Besiktas budur !

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş 1. Torbadan gelen Sporting Lizbona karşı 1-0 geriden gelerek 1-1 berabere kalıyor ve atılan başlık:"kartal olimpiyatta kayıp"

Fener 2. torbadan gelen,hem de eski gücünden çok uzak celtic karşı 2-0 geriden gelerek 2-2 berabere kalıyor ve atılan başlık "fenerbahçeden müthiş geri dönüş"

İşin acı tarafı da ne biliyor musunuz?Kadıköyde 4. torbadan gelen moldeden 3 yiyen fenere atılan başlık da "fener kadıköyde kayıp" tı.

İşte bunlar hep algı yönetimi.İşte bunlar hep fener medyasının şişirme haberleri.Her sene aynı filmi izliyoruz şu renkli medyadan bu kadar da olmaz.

edit:Adamlar celticten puan alabilmeyi "muhteşem" olarak düşünüp bizim puan kaybımızı "kayıp" olarak görüyorlar.Aramızdaki kalite farkı tabii ki :bandit:
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2015, 00:08:47 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Beşiktaş 1. Torbadan gelen Sporting Lizbona karşı 1-0 geriden gelerek 1-1 berabere kalıyor ve atılan başlık:"kartal olimpiyatta kayıp"

Fener 2. torbadan gelen,hem de eski gücünden çok uzak celtic karşı 2-0 geriden gelerek 2-2 berabere kalıyor ve atılan başlık "fenerbahçeden müthiş geri dönüş"

İşin acı tarafı da ne biliyor musunuz?Kadıköyde 4. torbadan gelen moldeden 3 yiyen fenere atılan başlık da "fener kadıköyde kayıp" tı.

İşte bunlar hep algı yönetimi.İşte bunlar hep fener medyasının şişirme haberleri.Her sene aynı filmi izliyoruz şu renkli medyadan bu kadar da olmaz.
Ben Bunların :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :pissed: :pissed:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

edit:Adamlar celticten puan alabilmeyi "muhteşem" olarak düşünüp bizim puan kaybımızı "kayıp" olarak görüyorlar.Aramızdaki kalite farkı tabii ki :bandit:

İtnecikler işte naparsın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Sporting maçı sonrası; "Kartal geç uyandı"
Celtic maçı sonrası; "Fener'den müthiş geri dönüş"

Fıkra bitti. Diyeceklerim bu kadar.

Çevrimdışı Alper1903

Algı oyunları tüm hızıyla devam ediyor...

Ulan 2.ci yari tek kale oynamisiz rakibi hapsetmsiiz , pozosyin ustune pozisyon bulmusuz atilan basliga bak bi gunde iyi bisey yazin lan :ranting2: :ranting2: