Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7247250 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sezon şampiyon olursak devamı gelir bence. Şampiyon olursak rakiplerimizin ipini çekip bütün gelirlerine el koyuyoruz. Fener bu masrafla çok büyük sıkıntı çekecek ve başkanları da bunu biliyor o yüzden hemen basın toplantısı yapıp ağladı. Bu sezon bence kilit sezon. Renklilerle aradaki farkı kapamak için büyük fırsat.
 Atiba Tosic Ersan ve Tolga dışında astronomik bi teklif gelmedikçe ilk 11 i koru.
                     XXX -
 Beck - Rhodolfo - XXX - XXX -
              XXX - Tolgay
Töre - Oğuzhan(Sosa) - Olcay
                Gomez

Şu XXX leri avrupa seviyelerinde ve yatmaya gelmeyecek isimlerle doldurursak Sayın Başkan ın yıllardır söylediği hedefim Avrupa' da kupa sözü imkansız değil. Yeterki istensin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Veli 1 aya dönerse çok iyi tabi.

Açıkçası Veli'yi Necip ile eşdeğer de tutmak Veli'ye ayıp olur.

Veli, özellikle Şenol Hoca'nın yüksek presli oyununda çok faydalı olabilecek bir oyuncu.

Maçına göre Atiba-Veli pekala beraber oynayabilir, oynamalı ki geçen sezon oynadılar da.

Bazı maçlarda Atiba-Oğuzhan-Sosa üçlüsü yumuşak kalabiliyor, oyun sertliği konusunda sıkıntılar yaşayabiliyoruz.(Bunun en büyük örneği Gençlerbirliği maçının ilk yarısı)

En önemlisi de Veli dönerse o bölgede rotasyon yapabilme şansımız olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Neden herkes zarar ediyoruz diyor . O tribünler kapanmadı ki. Sadece fb maçında o tribünlerde olanlar giremeyecek. O maça gitmeyen kombine sahipleri dahil herkes maça gidebilecek. Maddi açıdan zarar değil bilakis yarar sağlıyor bu .
Ha eğer seyirci azlığı derseniz buna bir şey demem.
Aynı şey Vodafone Arena'da olsa yönetim takla atardı. Düşünsenize full çekebilecek bir maçta cezalı 20 bin kombinenin parasını önceden aldığın halde 20 bin bilet daha satacaksın.
Kurallar böyleydi eğer değişmediyse .

:D Abi haklısın da öyle bir noktadan girdin ki kombinelilerin ceza yemesine sevineceğiz nerdeyse :)
Bir de ilk defa gerçekleştiği için tüm tribün kapanmadı ama birkaç defa daha olursa kapanabilir o zaman zarar kat kat büyür.

Çevrimdışı Ensar

geçen seneki liverpool maçı aklıma geldi :D Maç içinde ne olur Allah'ım.Ya Allah bismillah Allah'u Ekber.Maç bittikten sonra sex on the beach :D Bir gün çarpılcaz ya ne gün merak ediyorum :D
Aynen valla bi gün yamulup kalacağız :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Biz futbolumuzu oynayalim yeter ,gs fb cok puan kaybeder zaten :)
Gs puan kayıplarıyla kısa zamanda zirveden uzaklaşır,Fener oyunu oturtacak deniyor oturtamaz bu kadroyla  :icool: .Şampiyonluk hiç bu kadar yakın olmamıştı Veli dönüyor devre arası sağlam bir stoper ve solbek net şampiyonluk getirir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

Gs puan kayıplarıyla kısa zamanda zirveden uzaklaşır,Fener oyunu oturtacak deniyor oturtamaz bu kadroyla  :icool: .Şampiyonluk hiç bu kadar yakın olmamıştı Veli dönüyor devre arası sağlam bir stoper ve solbek net şampiyonluk getirir.
Lick tv gsyi her turlu potada tutar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Lick tv gsyi her turlu potada tutar..
Zaten suan bile puan farkının sadece 2 olması şaka gibi geliyor bana

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı atalay

O tezahüratı her tribün yaptı. Diğer küfürleri doğu diğer tribünlere ettirdi. :)

Kale arkalarındansa doğu-batı'yı kapatmalarının daha zararımıza olduğunu biliyorlar tabi.

Küfür yakışıksız elbette bir cezası olacak lakin bütün stat aynı tezahüratı yapıyor.

Ceza mantığı bile saçma.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necip Ayni Ersan abi @GÖRKEM
Yani Kontrolsuz ve dengesiz
Veli Necipe gore Daha kontrollu ve daha dengeli
Veliyi , Necipten ustun kilan ozellikleri de bunlar zaten birde fizik olarakda daha iyi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Ismail 11 başlıyormuş İsmail şaşırt bizi çıldırt bizi Is-ma-il  :biggrinking:

Çevrimdışı GÖRKEM

Necip Ayni Ersan abi @GÖRKEM
Yani Kontrolsuz ve dengesiz
Veli Necipe gore Daha kontrollu ve daha dengeli
Veliyi , Necipten ustun kilan ozellikleri de bunlar zaten birde fizik olarakda daha iyi

Katilmiyorum. Ikisi de dengesiz tek Hamleli Oyuncular. Top Teknigi ve Oyun görüsü olarak da fazla bir fark yok, hatta Necip'i burada bir adim önde görüyorum.

Çevrimdışı Ensar

Formama gomez mi yazdırayım töre mi :D hangisini yazdırmazsam pisman olurum ?

Örnek ; zamanında quaresma yazdırıp guti yazdırmadığımın pişmanlığını hala yasıyorum

Çevrimdışı atalay

Veli, pres kalitesi yüksek, OYUN-2 ve OYUN-3'de çok işe yarayacak bir oyuncu. Alan daraltır; pas opsiyonlarını azaltır; ikili mücadelelerde ve tüm pis işlerde katkı yapar. Oyun geçişlerinde özelikle hücumdan savunmaya geçerken kurulan üçgenlerde kusursuz savunma yapar.

360 oyun görüşü, ilk dokunuşu, pas kalitesi, toplu/topsuz penetrasyonu, oyun görüşü sınırlıdır. Reaksiyon hızı, agresyon derecesi yüksek devşirme bir orta saha oyuncusudur.

Necip'in de benzer özellikleri var. Savunmada Veli kadar efektif değil lakin topla kat edebilen fakat yeterli seviyede bunu başaramayan bir oyuncu. Ayrıca Necip'in bu sezon isabetli pas yüzdesi; %86 ve ligin en yüksek isabetli pas yapan 6.oyuncusu.  :D

Necip'in yüksek top becerisi Veli'den iyidir. Veli alan oyununu; Necip pozisyon oyununu daha iyi oynar. İkisi de yetersiz daha iyisi lazım orası ayrı.

Ve Veli döndüğünde Oğuzhan oynamaya devam eder, zira bu oyun onu gerektiriyor.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 18:31:19 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

Örnek ; zamanında quaresma yazdırıp guti yazdırmadığımın pişmanlığını hala yasıyorum

Gomez bizden sonra büyük transfer yapmayabilir. Ama ben dünya kupasına bizdeyken katılacak diyorum.

Töre'nin önü Allah'ın izniyle açık.

İkisini dene tarafını seç. :)

Çevrimdışı Ensar

Gomez bizden sonra büyük transfer yapmayabilir. Ama ben dünya kupasına bizdeyken katılacak diyorum.

Töre'nin önü Allah'ın izniyle açık.

İkisini dene tarafını seç. :)
:) valla töre çok iyi gidiyor efsane olacak gibi ama gomezde 30 golü bulursa hani içim kalır açıkcası :)

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan Töre yazdır neticede Beşiktaşlı bizde yetişti sayılır onun bizde bizim onda yerimiz her daim farklı olacaktır

Çevrimdışı Ensar

Gökhan Töre yazdır neticede Beşiktaşlı bizde yetişti sayılır onun bizde bizim onda yerimiz her daim farklı olacaktır
Haklısın bende böyle düşünüyorum :)

Çevrimdışı Kadir G.

:) valla töre çok iyi gidiyor efsane olacak gibi ama gomezde 30 golü bulursa hani içim kalır açıkcası :)

Töre yazdır.

Çevrimdışı LuceGel

Sporting maçında 40 bin bilet satılmış diyorlar doğruysa çok iyi rakam.İlk 11 de değişiklik sadece İsmail Quaresma olmuş onlarda önlü arkalı oynayacak ilginç olmuş.Miloseviç yedek olabilmiş sonunda.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 18:54:15 LuceGel ]

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Kadir G.

Sporting maçında 40 bin bilet satılmış diyorlar doğruysa çok iyi rakam.İlk 11 de değişiklik sadece İsmail Quaresma olmuş onlarda önlü arkalı oynayacak ilginç olmuş.Miloseviç yedek olabilmiş sonunda.

Derbi maçında da kulübedeydi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/SporGundemi35/status/649611344417828864

Ozie dinleniyor..
aslinda Ozi ile baslasak daha oyi olurdu
Sakatliktan yeni cikti mac eksigini kapatirdi en azindan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Derbi maçında da kulübedeydi.
Gözümden kaçmış adamı hiç izleyemedim ona yanıyorum  :)