Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249991 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Su yorumlari okudum da Veli'yi yerin dibine sokmussunuz..Veli donsun iki gun sonra Atiba oynayamaz diyecek herkes.

Veli aslinda son derece yetenekli bir oyuncu, mecburiyetten geride kaliyordu. Senol Hoca'nin elinde ve bu sistemde ne yapar gorecegiz birlikte ama gecen seneki oyununu bile oynasa rahat yer bulur. Hic bosuna oynayamaz demeyin.   

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

Su küfürden cezadan gına geldi artık , besiktasa zarar verenin allah belasını versin.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su yorumlari okudum da Veli'yi yerin dibine sokmussunuz..Veli donsun iki gun sonra Atiba oynayamaz diyecek herkes.

Veli aslinda son derece yetenekli bir oyuncu, mecburiyetten geride kaliyordu. Senol Hoca'nin elinde ve bu sistemde ne yapar gorecegiz birlikte ama gecen seneki oyununu bile oynasa rahat yer bulur. Hic bosuna oynayamaz demeyin.
:o_o: :o_o:
Veli oynayamaz demiyorum Ama Atibanin yerini kimse dolduramaz
Atiba - Veli - Ozi cok ideal
Yada maca gore Atiba - Veli - Sosa
Yada Veli - Sosa - Ozi
Yada Veli - Necip - Ozi
Bu boyle uzar gider ne demek istedigimi analmissinizdir umarim
Secenek sansimiz cogaliyor her türlü
Rotasyon hamlemiz genisliyor 1 adam 1 adamdir
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 17:41:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

1 meşale 320 kale arkası bilet ücreti kadar ceza demek. Umarım kimse maç esnasında meşale yakmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Su küfürden cezadan gına geldi artık , besiktasa zarar verenin allah belasını versin.

sorma ya.Noluyor 2 dk canere küfür edince çok güzel oldu şimdi.Takıma 3 kuruş para kazandırıyoruz oda ceza'ya gidiyor.Şu taraftar bir küfür etmemesini öğrenemedi.

Çevrimdışı LuceGel

Bu sene anadolu takimlari gecen seneden daha cok puan kaybina neden olacak.osmanli rize antalya gibi surpriz kayiplar yasatacak takimlar var ligde.sampiyonluk baraji bekledigimizden daha dusuk olacak..
Katılmıyorum ligde Osmanlı Rize belki Bursa dışında takım yok büyük takımların takılacağı bütün takımlar ful defans yapıyor kontratak tehdidi bile yok en az 5-6 takımın şampiyonluk puanı 77 altına düşmez.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

sorma ya.Noluyor 2 dk canere küfür edince çok güzel oldu şimdi.Takıma 3 kuruş para kazandırıyoruz oda ceza'ya gidiyor.Şu taraftar bir küfür etmemesini öğrenemedi.
Küfürsüz tezahürat mi var ki , iki gelsin derken bile küfür var arkadaş

Çevrimdışı Deniz

Katılmıyorum ligde Osmanlı Rize belki Bursa dışında takım yok büyük takımların takılacağı bütün takımlar ful defans yapıyor kontratak tehdidi bile yok en az 5-6 takımın şampiyonluk puanı 77 altına düşmez.
Sene sonunda burdayim insallah bakalim kim hakli cikacak :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

1 meşale 320 kale arkası bilet ücreti kadar ceza demek. Umarım kimse maç esnasında meşale yakmaz.
Ozman gecmis olsun simdiden
Bizim Mesale yakmadigimiz Avrupa maci yok
Ozellille Golden sonra Mitlaka mesale yakilir

Çevrimdışı Kadir G.

Örneği şöyle verelim derbide Necip girdikten sonra özellikle 3. golü bulana kadar orta sahaları eşitledik. Necip yerine daha agresif Veli'yi her türlü tercih ederim.

Şimdi Veli'nin de ayağı daha kötü diyenleriniz olabilir. Top çıkarma görevini ona bırakmayacaksın. Herkesin aklında Atiba-Veli "çakılı" orta sahası kalmış lakin Atiba bu sene ileriye daha çok çıkıyor, destek veriyor ve gayet güzel yapıyor.

Topu ayağında pek tutamayan Anadolu takımlarına karşı özellikle yapılan şok preslerde topu çabuk kazanmak açısından Veli iyi olur düşüncesindeyim.

Tolgay gelene kadar durum bu.

Örneği şöyle verelim derbide Necip girdikten sonra özellikle 3. golü bulana kadar orta sahaları eşitledik. Necip yerine daha agresif Veli'yi her türlü tercih ederim.

Şimdi Veli'nin de ayağı daha kötü diyenleriniz olabilir. Top çıkarma görevini ona bırakmayacaksın. Herkesin aklında Atiba-Veli "çakılı" orta sahası kalmış lakin Atiba bu sene ileriye daha çok çıkıyor, destek veriyor ve gayet güzel yapıyor.

Topu ayağında pek tutamayan Anadolu takımlarına karşı özellikle yapılan şok preslerde topu çabuk kazanmak açısından Veli iyi olur düşüncesindeyim.

ya hepsini geçtim veli necip'ten de mi kötü necip yerine veli girer oyuna daha nediyeyim :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Tamam da Veli bir şekilde Atiba'nın defansif yönünü üstlenebilir yanına da oğuzhanı koyarsın topu ileriye o çıkarır. Her zaman ki gibi santrafor arkasında da Sosa oynar.

Atiba'yı dinlendirmemiz gerekiyor. Atiba 55-60 maç oynayamaz. Evimizdeki rahat maçlarda dinlendirebilsek zaten 2. yarıya transfer ve stadla gireceğiz elimiz rahatlar.

Kaldı ki derbide Sosa çıktı Necip girdi

Atiba   Necip
    Oğuzhan

a döndük. Necip yerine Veliyi koyup Atibayı daha hareketli oynatırsak hem o çok yorulmaz hem de güvenerek ileri çıkabilir. Tabi bu dediğimi gidip iskenderbeye yapmayacağız. Gruptan çıktıktan sonra atıyorum dortmund maçında yapabiliriz.

Veli'nin yaptigini Necip de yapar, yapiyor da. Atiba'nin görevi zaten belli. Yükü bu sekilde hafiflemez.

Ayenn katılıyorum bende bunu analtmaya calisiyorum aslinda 1 saattir
Ozellikle Buyuk maclarda
Veli -Atiba - Ozi
Yada Veli - Atiba - Sosa orta sahasi cok.ideal
Bu orta sahayla hem az pozisyon veririz hemde Cok pozisyon buluruz
Velinin sok presleri ile kapilan toplarla buyuk tehlikeler yaratiriz rakip kalede..
Necip yerine her turlu Veli tercih edilir zaten bunun konusilmasi bile mantiksiz

Veli'nin yaptigini Necip de yapar, yapiyor da. Atiba'nin görevi zaten belli. Yükü bu sekilde hafiflemez.
Velinin sok presleri daha etkili abi
Anlamadigin olay su aslinda Velinin yaptigini Necip yapmaya kalktigi zaman 10 dakika icinde Kirmizi Kart görüyor :bandit:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arada doğu ve batıya giriş yapanların kartları bir maçlığına bloke edilmiş, doğu ve batı gelecek maç da açık olacak. (Yukarda açık yazılmamıştı ben yanlış anlamışım sanırım) :)
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 17:53:10 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı atalay

Passolig çıkartıp bireysel ceza diyorlar; bütün tribünü kapatıyorlar.

İşiniz gücünüz rant, başka bir şey değil.

edit: Bu arada malum küfürlü tezahüratı bütün stat yaptı. Niye doğu ve batı o da enteresan.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 17:55:37 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2015, 17:53:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Koy şu Fenere Koy şu Fenere Koy şu g.. Fenere tezahüratı.

Tam 3 yıldır 6 milyon ceza ve sayısız saha kapatma bu tezahürat yüzünden geliyor ama sorsan onlardan çok Beşiktaş'ı seven olmayan bir grup gerizekalı bunu her maç ısrarla yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Sene sonunda burdayim insallah bakalim kim hakli cikacak :)
Aslında güçlü takımlar fazla olsa işimizemi gelirdi böylesimi iyi bilemiyorum bizim defans problemleri fazla hücum hattı çok iyi,fenerin defansı iyi hücumu zayıf bize göre Gs Ts için şimdilik yoruma gerek yok  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Koy şu Fenere Koy şu Fenere Koy şu g.. Fenere tezahüratı.

Tam 3 yıldır 6 milyon ceza ve sayısız saha kapatma bu tezahürat yüzünden geliyor ama sorsan onlardan çok Beşiktaş'ı seven olmayan bir grup gerizekalı bunu her maç ısrarla yapıyor.
Bi de sonunda inşallah demezler mi :D bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Çevrimdışı Deniz

Aslında güçlü takımlar fazla olsa işimizemi gelirdi böylesimi iyi bilemiyorum bizim defans problemleri fazla hücum hattı çok iyi,fenerin defansı iyi hücumu zayıf bize göre Gs Ts için şimdilik yoruma gerek yok  :)
Biz futbolumuzu oynayalim yeter ,gs fb cok puan kaybeder zaten :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Buna katılmıyorum. Veli daha sert olmasına rağmen Necip kadar dengesiz değil. Her maç kart alır garantisi yok. Kart gördüğü zaman daha akıllıca görüyor.

Atiba'nın görevi bu özellikle bu sene daha fazla top çıkarma ve yay çevresinde daha aktif olma vs.

Geçen sene Bilic'in düzeninde defans defans defans algısından dolayı çakılı oynuyordu. İlk, belki de tek düşüncesi savunma yapmaktı fakat bu sezon oyunun diğer yönünü daha ağırlıklı ve iyi oynuyor.

Yaşına rağmen performansının yükseldiğini düşündüğümüzde Veli'yi arkada çakılı Atiba'yı 8 numara, Oğuzhan'ı klasik 10 numara oynatmak daha mantıklı geliyor bana.

Oğuzhan'ın iki kutunun arasını oynayamamasının en büyük sebebi kondisyonu... Elinde tam olmasa da o görevi yerine getirebilecek Atiba varsa kullanacaksın. Kondisyon sorunu yok.

Dersen ki Necip'te böyle oynayabilir. Ben ani ataklarda onun dengesiz hareketlerini ve kartlarını görmektense Veli'yi tercih ederim.

Hatta iddia ediyorum biraz genişlik verilse geçen sene trabzon ve partizana attığı gibi uzaktan gollerin yanına 3 daha ekler totalde 5i bulur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada doğu ve batıya giriş yapanların kartları bir maçlığına bloke edilmiş, doğu ve batı gelecek maç da açık olacak. Tribün kapandı şeklinde yazılmıştı.
Neden herkes zarar ediyoruz diyor . O tribünler kapanmadı ki. Sadece fb maçında o tribünlerde olanlar giremeyecek. O maça gitmeyen kombine sahipleri dahil herkes maça gidebilecek. Maddi açıdan zarar değil bilakis yarar sağlıyor bu .
Ha eğer seyirci azlığı derseniz buna bir şey demem.
Aynı şey Vodafone Arena'da olsa yönetim takla atardı. Düşünsenize full çekebilecek bir maçta cezalı 20 bin kombinenin parasını önceden aldığın halde 20 bin bilet daha satacaksın.
Kurallar böyleydi eğer değişmediyse .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Küfür etmeyeceksem, beste söylemeyeceksem oraya gitmenin manası YOK.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bi de sonunda inşallah demezler mi :D bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

geçen seneki liverpool maçı aklıma geldi :D Maç içinde ne olur Allah'ım.Ya Allah bismillah Allah'u Ekber.Maç bittikten sonra sex on the beach :D Bir gün çarpılcaz ya ne gün merak ediyorum :D

Çevrimdışı Kadir G.

Passolig çıkartıp bireysel ceza diyorlar; bütün tribünü kapatıyorlar.

İşiniz gücünüz rant, başka bir şey değil.

edit: Bu arada malum küfürlü tezahüratı bütün stat yaptı. Niye doğu ve batı o da enteresan.

O tezahüratı her tribün yaptı. Diğer küfürleri doğu diğer tribünlere ettirdi. :)

Kale arkalarındansa doğu-batı'yı kapatmalarının daha zararımıza olduğunu biliyorlar tabi.