Veli'nin yaptigini Necip de yapar, yapiyor da. Atiba'nin görevi zaten belli. Yükü bu sekilde hafiflemez.
Buna katılmıyorum. Veli daha sert olmasına rağmen Necip kadar dengesiz değil. Her maç kart alır garantisi yok. Kart gördüğü zaman daha akıllıca görüyor.
Atiba'nın görevi bu özellikle bu sene daha fazla top çıkarma ve yay çevresinde daha aktif olma vs.
Geçen sene Bilic'in düzeninde defans defans defans algısından dolayı çakılı oynuyordu. İlk, belki de tek düşüncesi savunma yapmaktı fakat bu sezon oyunun diğer yönünü daha ağırlıklı ve iyi oynuyor.
Yaşına rağmen performansının yükseldiğini düşündüğümüzde Veli'yi arkada çakılı Atiba'yı 8 numara, Oğuzhan'ı klasik 10 numara oynatmak daha mantıklı geliyor bana.
Oğuzhan'ın iki kutunun arasını oynayamamasının en büyük sebebi kondisyonu... Elinde tam olmasa da o görevi yerine getirebilecek Atiba varsa kullanacaksın. Kondisyon sorunu yok.
Dersen ki Necip'te böyle oynayabilir. Ben ani ataklarda onun dengesiz hareketlerini ve kartlarını görmektense Veli'yi tercih ederim.
Hatta iddia ediyorum biraz genişlik verilse geçen sene trabzon ve partizana attığı gibi uzaktan gollerin yanına 3 daha ekler totalde 5i bulur.