Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257188 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sinan Engin, Ertem Şener gibi soytarıların haberlerini burada tartışmayalım bence. "Bari biz yapmayalım bunu..."

Beşiktaşda takım içinde en ufak bir huzursuzluk bile yoktur! Aksini söyleyen Beşiktaş düşmanıdır, aksini söyleyene inanan da Beşiktaş düşmanlarına hizmet eder.
Olayı Tolga yaptı diye zannediyorum ben.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Yapmadı kardeşim! yok öyle birşey! böyle birşey olsa bile biz bunun üstünü örtmeliyiz! ki şuan böyle birşey yok. Hepsi kahpelerin uydurması...

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar maç öncesi birilerinin fitili ateşlemesine neden müsade ediyorsunuz
zaten amaç huzursuzluk çıkartmak bu nedenle bu tip insanların sözlerini taşımayın amaçladıkları şeylere hizmet etmeyin. İçinde bir gram Beşiktaş
sevgisi olan biri gerçek bile olsa maç arifesinde bunu tartışmaya açmaz. O nedenle
bu tip insanlarta hak ettiklerinden fazla önem vermeyelim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

birilerini zan altında bırakmak çok kötü bir şey bunu neye dayanarak
söylüyorsun. :bandit:

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Lizbon maçı için Kuzey biletini Güney ile takas yapabilecek biri var mı? Gerçi Kuzey biletini kimse vermez heralde Güney biletini Kuzey ile takas yapmak isteyen olursa ona da razıyım.

Amacım arkadaşımla maç seyretmek. Benim kombine Kuzeyden ama Kuzeyde bilet kalmadığı için arkadaşıma bilet alamadık. yanyana maç seyredemiyoruz şuan :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnstagramda mı geziyor yine :D

Aynen acıktı mı naptı nusr-et'in fotoları beğeniyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

birilerini zan altında bırakmak çok kötü bir şey bunu neye dayanarak
söylüyorsun. :bandit:
Sir İmparator Sinan Engin'in sözlerinden analiz çoıkardım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2015, 02:52:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkese teşekkürler :)

Dövüşmeyin dövüştürmeyin Quaresma yarın ikinci yarı lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2015, 03:21:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Acı konuşacağım.

6 şampiyonluk fark var arada. 3 kez üst üste olmak ligde hiç kolay değil, olsak bile bunu 2 kez yapmak gerekiyor ki 10 yılda bu fark kapansın.

Bu fark 10 yılda kapanacak desek şuan çoğu kişi hadi oradan der ama işin kötü yanı bu fark sadece 11 yılda açıldı. 11 yıl önce 1 fark vardı sadece.

Bizim önümüzdeki 15 yıl inanılmaz iyi yönetilmemiz gerekiyor. 1 kötü yönetim bile gelirse 5 yıl geri gideriz. 15 yılda gelecek 2-3 yönetim kaderimizi belirleyecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma'nın 57. dakika da yediği kırmızı kartı unutmuşsun galiba.

Herkes Trabzonun bizim Macta cok iyi Savunma yaptigini söylüyor ama aslinda cok iyi Savunma yapmadilar. O Trabzonu 10 kisiyle bile yenmek cok zor birsey degildi.  Sadece Topun arkasina gecip beklediler. Ne alan Paylasimindaki uyum ne de sertlik ve mücadele anlaminda iyi degillerdi. Kalabalik Savunmalara karsi birsey üretemidigiz icin bir sey yapamadik ve sabirsizlanip Konsantrasyonu kaybettik. Trabzonun yaptigi özel bir sey yoktu.

Çevrimdışı Ersoy

Herkes Trabzonun bizim Macta cok iyi Savunma yaptigini söylüyor ama aslinda cok iyi Savunma yapmadilar. O Trabzonu 10 kisiyle bile yenmek cok zor birsey degildi.  Sadece Topun arkasina gecip beklediler. Ne alan Paylasimindaki uyum ne de sertlik ve mücadele anlaminda iyi degillerdi. Kalabalik Savunmalara karsi birsey üretemidigiz icin bir sey yapamadik ve sabirsizlanip Konsantrasyonu kaybettik. Trabzonun yaptigi özel bir sey yoktu.

Öncelikle herkese günaydın.

Çok zor değildi ama 10 kişi kalırsan illa ki dengeler bozulur.Hem teknik direktörün planlarını bozar hem de oyunculara psikolojik olarak etki eder.Yani bu mağlubiyette suçlu biri aranıyorsa 1. kişi Quaresma'dır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Bilet satışlarında artış yok. Maça 7 buçuk saat kaldı...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Acı konuşacağım.

6 şampiyonluk fark var arada. 3 kez üst üste olmak ligde hiç kolay değil, olsak bile bunu 2 kez yapmak gerekiyor ki 10 yılda bu fark kapansın.

Bu fark 10 yılda kapanacak desek şuan çoğu kişi hadi oradan der ama işin kötü yanı bu fark sadece 11 yılda açıldı. 11 yıl önce 1 fark vardı sadece.

Bizim önümüzdeki 15 yıl inanılmaz iyi yönetilmemiz gerekiyor. 1 kötü yönetim bile gelirse 5 yıl geri gideriz. 15 yılda gelecek 2-3 yönetim kaderimizi belirleyecek.

bu yönetim fikret orman liderliğinde olamaz olmamalıdır. Düşünce bana göredir tartısmaya acıktır ama tartısmanın burda olmasına gerek yok...

taze yeni kanlar gerekli artık çnk eldekilerin hepsinin ne olduğu apacık ortada fakat paket oylar sebebiyle herzaman demirorenle dirsek teması olan kimseler alır bu baskanlığı...

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2015, 11:29:28 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Sportig Lizbon karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir.

Hani maç günü gişeden alınıyor falan deniyordu. Adam ta Beşiktaşa mi gidecek şimdi bi de?..

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, akşam oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde, maçın centilmence geçmesini, skorunu futbolcuların belirlediği bir maç olmasını ve hakemin az hata yapmasını temenni etti.

Her maçın kendisine göre bir havası olduğunu belirten Orman, bu akşam da ayrı bir tarih yazılacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü’nün Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleşen bayramlaşma töreni sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Maçın sonucunun oyuncular tarafından belirlenmesini istediğini dile getiren Başkan Fikret Orman, maçın hakemiyle ilgili olarak sorulan bir soru üzerine ise az hata yapması dileğinde bulunarak şunları söyledi:

"İyi bir maç olsun. Bugün tatil günü, taraftarımıza çağrı yapayım herkes Atatürk Olimpiyat Stadı’na maça gelsin. Centilmence bir mücadele olsun. Derbiler zor maçlardır. Her maçın kendisine göre bir havası vardır. Bugün ayrı bir tarih yazılacaktır orada. Her derbinin bir tarihi vardır. Biz kazanmak istiyoruz ve inşallah kazanacağız. Karşı taraf da kazanmak istiyor. Böyle bir maç olacak. Skoru oyuncuların belirleyeceği bir maç olmasını istiyoruz. Biz futbolcularımızla devamlı beraberiz. Bu maç için bu takımın ayrı bir motivasyona ihtiyacı yok bence. Biz bayağı bir zamandır derbi kazanamıyoruz.
Onun da bizde vermiş olduğu bir stres var. Açıkçası bu kadar emek, bu kadar yoğun çalışmayla bu maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bunu da sporcularımızın bize ve camiamıza hediye edeceğini düşünüyorum. Hakem ile ilgili de bir şey söylemek istemiyorum. Az hata yapsın."

Sporcular ve üyelerle tek tek bayramlaşan Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena ile ilgili ise şunları kaydetti:

"Görüyoruz ki buralara artık sığmıyoruz. İnşallah Vodofone Arena’yı bir an evvel bitirelim de hep beraber gönül rahatlığıyla bir bayramlaşma organizasyonu yapalım. Biz oralara layık bir camiayız. Ben böyle bir camiaya başkanlık yaptığım için gurur duyuyorum. Çok önemli bir yerdir burası. Bizler de bu camiayı çok daha büyütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bir dahaki bayramı Vodafone Arena’da kutlayacağız. Bu akşamda bir maçımız var inşallah güzel bir maç olur."
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

bu yönetim fikret orman liderliğinde olamaz olmamalıdır. Düşünce bana göredir tartısmaya acıktır ama tartısmanın burda olmasına gerek yok...

taze yeni kanlar gerekli artık çnk eldekilerin hepsinin ne olduğu apacık ortada fakat paket oylar sebebiyle herzaman demirorenle dirsek teması olan kimseler alır bu baskanlığı...
mantıksız,,

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mantıksız,,
Tam tersi Cok mantikli
Demiroren bugun aday olsa ezici oyla Baskan secilir , Buna itiraz edebilecek birisi varmi??? Yok !! Cunku secilir
Y.d zamaninda toplu uyeler yapti hepsinin parasini odeyerek , Su bir gercekki Y.d bugun deseki Fikret Ormandan destegimi cekiyorum ilk secimde Fikret orman kaybeder. 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Alper1903

Mario Gomez > Robin Van Persie. Bu, bugün bunu bilmeyenler tarafından görüldü, kapı gibi tescilledik  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Bu arada tek eğlence yine fenerbahçe  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı fatihsahin

siyah beyaz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Güneş yaptığı açıklamada;

-3 PUAN GEREKLİYDİ VE ALDIK-

Karşılaşmayı değerlendiren Güneş; “3 puan gerekliydi ve aldık. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin başarılı olduğu ve başarısız olduğu tarihler vardır. Böyle baskı yapılıyor ve takım etkileniyor. Apayrı bir maçtı. Yepyeni bir takım ve lideri yendik. Fenerbahçe bizi yenseydi büyük avantaj sağlardı. İyi oynadılar. Biz de akıllı oynadık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman’a teşekkür ediyorum. Takımı çok iyi motive ettiler. Bunlar önemli değerler.'' dedi.

-HATALARIMIZ VARDI-

Puan kaybı halinde dezavantajlı duruma geçebileceklerini ifade eden Güneş; ''Hatalarımız vardı. Beklenmeyen hatalar yapıyoruz. Verdiğimiz pozisyonlar yakışmıyor. Lider gibi yaşamamız lazım. Puan kaybetsek dezavantaj olurdu. Şerefli birinci olmak istiyoruz. Her takımı yenmeliyiz. Maç seçmek durumunda değiliz.” dedi.

-CENK İLK 11'İ HAK ETTİ-

Cenk Tosun'dan övgüyle söz eden Güneş; “Cenk’in ilk 11’i hak ettiğini düşünüyorum ama şartlar gereği oynayamadı. Sonra hırslı girdi. Önemli olan budur. Böyle oyuncular istiyorum. İstememe rağmen oynatamadım. Türkiye’nin en iyi foveti her iki ayağını da kullanıyor.” dedi.

Çevrimdışı atalay

Güzel oldu. Derbi galibiyetine ihtiyacımız vardı. Suyun yönünü değiştirdik.