Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257172 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:sevinc :sevinc :sevinc
Bu arada pastalari artik Tolga reis kesmiyor galiba :alala: :alala:
Gecen sene en iyi yaptigi sey pasta kesip yedirmekti :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

:sevinc :sevinc :sevinc
Bu arada pastalari artik Tolga reis kesmiyor galiba :alala: :alala:
Gecen sene en iyi yaptigi sey pasta kesip yedirmekti :biggrinking:

yoo hepsini o kesiyordu bu senede :) Quaresma'yı sevmiyor galiba kesmemiş :)

Çevrimiçi murat

Pasta çok özensiz olmuş.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bizim neden sneijder gibi duran topları tehlikeli kullanan bir 10 numaramız yok töre,sosa,quaresma korner duran toplar hep rakibe.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Beşiktaş maçı için bi tane bilete ihtiyacım var bi arkadaşımız için yeri farketmez elinde olan veya bulabilecek varsa pm atsın lütfen

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Beşiktaş maçı için bi tane bilete ihtiyacım var bi arkadaşımız için yeri farketmez elinde olan veya bulabilecek varsa pm atsın lütfen

bilet satılmıyor mu ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bilet satılmıyor mu ?

"Şeref" fazlasıyla yıllardır altımızdalar sıkıntı yok :ok:

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Bugün Quaresma'nın doğumgünü bu arada. Öyle şanslıyım ki aynı gün doğdum Quaresma ile @Yunus Emre Dökmeci olsa çıldırırdı bu tesadüf için  :kop: :kop:
Doğum günün kutlu olsun abi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

bilet satılmıyor mu ?
Zaten çocuğun alacak durumu yok bizden birisi bizde öğrenciyiz abi. Olup da gidemeyen vardır diye sordum sadece

Çevrimdışı brkntcnr

Zaten çocuğun alacak durumu yok bizden birisi bizde öğrenciyiz abi. Olup da gidemeyen vardır diye sordum sadece

Bileti bulduk bu arada gerek kalmadı yine de sağolun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Derbi öncesi.

Gazetelere felan "Beşiktaş'ta takım içi gruplaşmalar var!" diye yansırsa şaşırmam. :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Almamız lazım bu maçı abileeerrr.. :bandit:

Çevrimdışı ozan062

sinan engin diyorki kapılar yumruklamış küfürler etmiş bir topcumuz....

yani sıkıntılar var takımda.. doğrudur yanlıştır mantıklı çnk takımda hayli egolu adam var bolca bolca
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

yani sıkıntılar var takımda.. doğrudur yanlıştır mantıklı çnk takımda hayli egolu adam var bolca bolca
Taraftarın çok sevdiği biri dediğine göre Quaresma'dır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Taraftar çok seviyo dedi, kesin Quaresma'dır..

Çevrimdışı ozan062

sinan diyorki bende seviyorum dedi işte ordan ben diyorumki töredir bu adam töreyse yazıklar olsun zaten ama sanmam

Çevrimdışı Tolga

sinan diyorki bende seviyorum dedi işte ordan ben diyorumki töredir bu adam töreyse yazıklar olsun zaten ama sanmam
Quaresma'yı o da seviyor G.Töre değildir yani.

Ayrıca hafta içerisinde Quaresma ile Şenol Hoca arasında birşeyler yaşandığına dair haberler çıkmıştı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Quaresma'yı o da seviyor G.Töre değildir yani.

Ayrıca hafta içerisinde Quaresma ile Şenol Hoca arasında birşeyler yaşandığına dair haberler çıkmıştı.

misal takımda toraman olsaydı direk kimseyle tartısmam ilk ona kalıbımı basar geçerdim

ama bu q17 ise çok değişik duygulara bürünürüm tuhafıma gider çnk saha dısında adamın yaptığı sıfır olay var yahu  ama törelerde sezerlerde geçmişin izleri var kolay kolay kimse unutamaz bunları

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

- Verilen arabayı beğenmedi anahtarı yere fırlatıp gitti.

- Antrenmanda yedek takıma seçilince formayı çıkartıp yere attı gitti.

- Oyundan çıkarılınca devre arasında bağıra çağıra isyan etmiş.

- Kapıları yumruklamış küfür etmiş.

- Haftaiçi Şenol Hoca ile arasında birşeyler yaşanmış.

- Tolga Zengin ile kavga etmiş.

Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa hepsinin Allah belasını versin!
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2015, 13:30:08 Tolga ]

Çevrimdışı 38life

Sinan Engin, Ertem Şener gibi soytarıların haberlerini burada tartışmayalım bence. "Bari biz yapmayalım bunu..."

Beşiktaşda takım içinde en ufak bir huzursuzluk bile yoktur! Aksini söyleyen Beşiktaş düşmanıdır, aksini söyleyene inanan da Beşiktaş düşmanlarına hizmet eder.