Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255361 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Toplamda 35.000-40.000 civarı kişi olur derbide.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Bak zamanında Q17 ile ilgili bir haber paylaşmışım . " Böyle olur Beşiktaş'ın Oyuncusu"  benim yorumum . Ben gerçekten kötü oyunundan kaygılıyım sadece bunu belirttim. E hadi dediğini yapalım ki bu inan yazmasak ta içimizde hep var. İnşallah düzelir ve bizi hep beraber başarıya ulaştırır  :tabe:
Eyvallah ozaman. Az önce de söylediğim gibi ben yanlış anlam çıkarmışım. Kusura bakma.

Çevrimdışı GÖRKEM

Herkes'in Puan kaybini Quaresma'ya ve Beklerin ileri cikis yapamamasina bagladigini görüyoruz. Bunu inkar etmek ne kadar dogru olmasa da büyük Resmi görmemizi engelleyen bir Tespit bu.

Ön Tarafta Top kaybettigimiz zaman Forvet ve Kanat Oyunculari'nin yeterli derecede Rakibin cikabilmesini engellemedigi gibi, genis alanda oynadigimiz zaman Orta Sahada o genis Alani kontrol edecek kalitede Oyuncularin olmadigini ve Stoperlerin agirligindan dolayi Savunmayi önde kuramadigimizi ve üstelik Kalecimizin libero özelliklerinin cok zayif oldugunu ve dolayisiyla dominant Oyun icin gerekli olan Kompaktligi saglayamadigimizi görmeliyiz.

Bunlari yapamamamiz hem Oyuncu Kalitesi hem Takimin fizik gücü ve uyumuyla alakali. Bekler cizigiye dogru inmeye kalktigi zaman Kanat ve Orta Saha Oyunculari ve hatta Stoperler orada Rakibin gelisebilecegi karsi ataklari kontrol altinda tutmasi gerekiyor. Bunun icin devamli uyanik ve hareket halinde olmalari gerekiyor. Beklerimizin cikamamasinin sebebi o Kompaktligi saglayamaktir. Ciktiklari zaman savunmada yerlerini dolduramadigimizdan. Bu tamamen taktiksel yetersizliktir. Sorumlusu da bu Anlayisi olmayan veya Oyunculara asilayamayan Teknik Direktördür.

Deginmek istedigim ikinci Nokta Top ayagimizdayken yaptigimiz yanlislar. Burada da en büyük sorun hareketsizlik, uyum eksikligi ve cabuk ve ayaga oynayabilen Oyuncu sayisinin cok az olmasi. Orta Sahadaki Oyunculari gerekli yerde Topla bulusturamiyoruz, ilerdekileri de bulusturamiyoruz. Dolayisiyla Top almak icin birbirlerine cok yakin oynayip etkili olamayacak Bölgelerde dar bir alani fazla Adamla iskal ediyoruz. Oyunun yönünü cevirmekte ve Tempoyu kontrol etmekte cok zayif kaliyoruz. Ataklarimiz mecburen cok kolay öngörülebilir sekilde gelisiyor.

Oyunculari Sahaya, Taraftar ve Medyanin önüne atmak cok kolay. Oyuncu tercihleri ve degisiklerin tabi ki de önemi var ancak olaylari böyle parcalayarak gidersek büyük Resmi göremeyiz. Sorunlari bu sekilde cözmek imkansiz cünkü bir kere Tespit dogru degil.

Temel yanlislar Yönetim'in bize yasattigi rezalet Transfer sezonu ve Teknik Direktör Senol Günes'in genel anlamda taktiksel yetersizligidir.

Peki bu Saaten sonra ne yapabiliriz? Yapilabilecek tek sey artik 11'i bulmak ve Kadro seciminde Macera aramamak. Diger konularda düzeltebilecek fazla bir sey yok artik. Bu Teknik Direktör ve Yönetimle yani.

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 13:56:07 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ozan062

sizin fikirlerinizide merak ediyorum

bekler bence vasatın çok çok altındalar
ortaları yok
atağa pozitif katkısı yok
ileri çıktıgında iki adamı görür görmez hemen yanına oynarlar
çalım ve ileriye koşu gibi aksiyonlarıda 3 maçta bir alıyorlar
verdiğimiz boşa maaş ve bonservis için sizlere soruyorum
sizce zaman verince bu adamlar düzelirmi
yada biz boşamı yatırım yaptık nasıl düzelir bu iki adam

bahsettiğim kişilker beck ve tosic
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Fikret Orman: "Çok iyi bir takımım ve hocamız var. Ben hem Fenerbahçe maçında hem şampiyonluk yarışında bu takıma inanıyorum."

Çevrimdışı GÖRKEM

ortaları yok

Sorun Bekleri etkili olabilecekleri yerde Oyuna sokamamak. Baktigimiz zaman bu Sorunu sadece Beklerde degil Kanatlarda ve Orta Saha Oyuncularinda da görüyoruz. Hareketlilik, Pas Alisverisinde Uyum, Cabukluk ve Isabetlilik olmadigi icin bu Sorunlari yasiyoruz. Oyunu etkili olamayacagimiz Bölgelerde kalabaliklastirip sikistiriyoruz. Oyunun Yönünü degistiremiyoruz ve Topa emniyetli sekilde sahip olamiyoruz.

Beklerin ön Tarafta etkisiz olmasinin sebebi kalite eksikligi degil aslinda. Yoksa bizim Beklerden kaliteli olmadiklari halde önde daha etkili olan Bekler olmazdi. Sorun Takim oyunundaki yetersizlik. Bu gecen Sezon da ayniydi bu Sezon da pek degismedi. Degisen Tek sey Oyuncularin biraz daha fazla Özgürlüge sahip olmalari ve daha fazla Adamla hücüm etmemiz. Yalniz fazla Adamla hücüm etmek etkili olmak anlamina gelmiyor. Önemli olan zamanlama, yani Oyuncularin dogru anda hücüma katilmasi ve topla bulusmasi.

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 14:36:57 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Anıl

ortaları yok

Düzelmez. Bekleri oyuna katabilecek 2 tane orta saha almadığımız sürece düzelmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güc olarak tabi ki ezmelisin ama düsünülmesi gereken bir cok Faktör var. Bir kere kücük Takimlara karsi 100% konsantrasyonla oynayamazsin. Tam Motivasyon saglayamazsin. Bu Insanin genetiginde olan bir sey.

Istisna dedigin 28 Macin en az 7-8 tanesi falan oluyor. Bu da seni Debilerden Puan almaya mahkum ediyor.

Bu her zaman böyle olmustur. Tarihte bütün Derbileri kaybederek Sampiyon olan Takim yok bildigim kadariyla. Herseyi özetliyor bu aslinda.
Tarihte Bir seozn boyunca bütün derbileri kazanan tek takim biziz , 100.cu yildan bahsediyorum!!
Ve o sezon 6 puan farkla sampiyon olduk 4 derbiden 2 sini kaybetsek sampiyon olamayabilirdik
Hep soyluyorum derbi kazanmadan Sampiyon O-LA-MAZ-SIN ! Derbiler 6 puanlik maçlar dir , Rakibin 3 kaybediyor sen 3 kazanıyorsun buda esittir 6 puan !
Gecen sezonu hatirlayalim 4 derbinin tamamini kaybettik en azindan 1 Galibiyet 1 de beraberlik alıp diger 2 sini kaybetsek bile %90 Sampiyonduk :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Sorun Bekleri etkili olabilecekleri yerde Oyuna sokamamak. Baktigimiz zaman bu Sorunu sadece Beklerde degil Kanatlarda ve Orta Saha Oyuncularinda da görüyoruz. Hareketlilik, Pas Alisverisinde Uyum, Cabukluk ve Isabetlilik olmadigi icin bu Sorunlari yasiyoruz. Oyunu etkili olamayacagimiz Bölgelerde kalabaliklastirip sikistiriyoruz. Oyunun Yönünü degistiremiyoruz ve Topa emniyetli sekilde sahip olamiyoruz.

Beklerin ön Tarafta etkisiz olmasinin sebebi kalite eksikligi degil aslinda. Yoksa bizim Beklerden kaliteli olmadiklari halde önde daha etkili olan Bekler olmazdi. Sorun Takim oyunundaki yetersizlik. Bu gecen Sezon da ayniydi bu Sezon da pek degismedi. Degisen Tek sey Oyuncularin biraz daha fazla Özgürlüge sahip olmalari ve daha fazla Adamla hücüm etmemiz. Yalniz fazla Adamla hücüm etmek etkili olmak anlamina gelmiyor. Önemli olan zamanlama, yani Oyuncularin dogru anda hücüma katilmasi ve topla bulusmasi.

bence kalite eksikliği
neden dersen bursada da benzer seyleri yaptırdı hoca ordada acıklarda beklerde yeterince işlerini yaptılar sadece son vuruşları kötü çnk onu yapıyor olsa bursada işi ne o adamların nitekim fenere kaçtılar zaten

yani ileriye gidip gidip yanındaki adama oynuyorsan yada geriye pas atıyorsan burda taktikten çok bence beceriksizlik var. taktik olarakta muhakkak desteklenmeleri lazım fakat önceleri misal
ceza sahasına oyuncu sokamazken hadi o zaman içeriye topu bırakma yada orta açma zaten gereksiz çnk adam yok

bu sefer adam bol ama besleme yok
işte burda yanlış oyuncu tercihleri var sırf alman diye sırf fizik var diye iki oyuncu aldık iyi karakter iyi adanmışlık olabilir ama yetenek sıfır adamlarda

Düzelmez. Bekleri oyuna katabilecek 2 tane orta saha almadığımız sürece düzelmez.

yüklerini biraz daha dağıtabilmeleri için doğru iki yönlü adam lazım

Çevrimiçi murat

Degansif anlamda her iki bekimiz özellikle beck yeterli düzeyde.hücumda ise beck çok garantici oynuyor.tosic hücumda aktif ama çok dağınık bir görüntü çiziyor.beklerin birazda hücumdaki vasat görüntüleri önlerinde oynayan kanatların topu ayağına isteyen yapıda olmaları.set oyununda kanat oyuncuları ofsayt hattında oynamaları gerekirken geride top bekliyorlar.sol kanat veya sağ kanat değilde sol ic sağ iç yada sol forvet sağ forvet kimliğinde olsalar açılan boşlukları bekler doldurabilir.bilmem anlatabildimmi?solda olcay oynadığında tosiç çıkabiliyor ama q7 veya gt 7 oynadığında bekler geride pozisyon almak zorunda kalıyorlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı legendmaster

Degansif anlamda her iki bekimiz özellikle beck yeterli düzeyde.hücumda ise beck çok garantici oynuyor.tosic hücumda aktif ama çok dağınık bir görüntü çiziyor.beklerin birazda hücumdaki vasat görüntüleri önlerinde oynayan kanatların topu ayağına isteyen yapıda olmaları.set oyununda kanat oyuncuları ofsayt hattında oynamaları gerekirken geride top bekliyorlar.sol kanat veya sağ kanat değilde sol ic sağ iç yada sol forvet sağ forvet kimliğinde olsalar açılan boşlukları bekler doldurabilir.bilmem anlatabildimmi?solda olcay oynadığında tosiç çıkabiliyor ama q7 veya gt 7 oynadığında bekler geride pozisyon almak zorunda kalıyorlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu çözmesi gereken şenol güneş ne iş yapar şu ana kadar hocanın etkisini görmedim takıma

@Çağrı ve @atalay transfer döneminde cavandanın ismi gündeme geldiğinde kimse istemedi,oyun zekası kısıtlı,saatli bomba gibi örneklerde verildi.Bizim andreas becke gelince geldiği takımın kaptanı,şu kadar maç oynamış ve alman milli takıma çağırılmış gibi argümanlarla savunuldu,savunduk.Ancak ligimiz çok basit aslında.Kağıt üzerindeki profille sahadaki kimlik farkediyor net bir şekilde.Tosic konusunu konuşmaya bile gerek yok zaten,geçen sezon kanayan yaramız olan beklerden bu senede verim alamayacağız gibi duruyor.Siz ne düşünüyosuz?
Ben kendi adima Andreas Beckten oldukca memnunum , Maci dikkatli takip ederseniz Beckin sahada basmadik yer birakmadigini Net sekilde görebilirsiniz bana Gore Beck , Cavandadan daha iyi ve daha faydali fakat 2 si birden alinsa hayir demezdim boylece Cavandayi sagda Beckide Solda oynatirdik :icool: :icool:

Bende Quaresma takıntısı oluşmaya başladı. Bu adam bu kadar kötüyken Şenol Hoca oynatıyorsa üzerinde baskı var diye düşünüyorum. Maç içinde olumlu hareketlerini görmekten vazgeçtim takımı resmen frenliyor. Sanki adam trivela yapmak zorunda, önünde bomboş kale dururken nedir bu trivela sevdası. Ondaki ruh halinin takıma da olumsuz yansıdığı muhakkak. Bir an önce uzun süreli yedek bırakılmalı, kendine çeki düzen vermez ise artık alt yapıya mı yollanır neyse gereği yapılsın. Cenk 4 gol atmış ve yedek kaldığında bakıyorsunuz suratında ufacık bir ekşime dahi yok. Quaresma'nın surat ise mahkeme duvarı. İnanın ben suratını görünce soğuyorum ama Rhodolfo'nun , Beck'in, Cenk'in suratlarını görünce hoşuma gidiyor.
Bu mu mahkeme duvari dedigin Suratı @Hasan Tahsin abi ?????
Bu foto Quaresmanin macin son dakikalarinda yedek kulubesinde maci takip ederken cekildi ! Adamin gozleri dolmus nerdeyse aglayacak , Ayrica oyundan cikarken artisylik falan yapmadi tepki vermedi ve maci yedek kulubesinde degil saha kenarinda takip etti !
Azicik Objektif olun yahu , Resman sallamak icin sağlıyorsunuz ayip oluyor artik !! Mesela futbolunu elestir bende memnun degilim performansindan ama Bunu takinti haline getirip yapmadigi bir seyi bile yapmis gibi soylemeniz IZAH edilemez !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben kendi adima Andreas Beckten oldukca memnunum , Maci dikkatli takip ederseniz Beckin sahada basmadik yer birakmadigini Net sekilde görebilirsiniz bana Gore Beck , Cavandadan daha iyi ve daha faydali fakat 2 si birden alinsa hayir demezdim boylece Cavandayi sagda Beckide Solda oynatirdik :icool: :icool:

Devre arasında alabiliyorsak Linnes ve bir stoper alalım , paramız var nasıl olsa. Veli ve Tolgay döndüğünde orta sahaya dinamizm katacaklarından her iki bek te hücuma katılabilirler.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Motta seneye yolcu, ismailin de kontratı bitiyor. Üst düzey bir sol bek transferi için önümüzdeki yaz bir şansımız var. Tosic de onun ve sol stoperin yedeği konumunda kontratını tamamlar.  Sağda ise beck/serdar ikili benim için yeterli. Önlerinde töre/quaresma ikilisi var zaten çok fazla da çıkmasınlar ileri mümkünse.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu foto Quaresmanin macin son dakikalarinda yedek kulubesinde maci takip ederken cekildi ! Adamin gozleri dolmus nerdeyse aglayacak , Ayrica oyundan cikarken artisylik falan yapmadi tepki vermedi ve maci yedek kulubesinde degil saha kenarinda takip etti !
Azicik Objektif olun yahu , Resman sallamak icin sağlıyorsunuz ayip oluyor artik !! Mesela futbolunu elestir bende memnun degilim performansindan ama Bunu takinti haline getirip yapmadigi bir seyi bile yapmis gibi soylemeniz IZAH edilemez !

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim; cümle düşüklüğü olmuş yazımda. Ben oyundan çıktı da suratı mahkeme duvarı demedim.
Sadece şunu vurgulamak istiyorum , bu kadar kötü oynamasına rağmen nasıl olur da bu kadar uzun süre oyunda kalır. Bunu bana açıklarsan iyi olur. Yani neden Şenol Hoca bu kadar tahammül edebiliyor kendisine. Burada tamamen futbolunu eleştiriyorum işte. Şu takıntı lafına amma taktınız ha bu arada. Sahada oynamayan, bencillik yapan ve suratından mutsuzluk akan birine evet takıntılıyım. Siz nasıl Ersan'a , Pektemek'e takıntılıysanız bende de Quaresma takıntısı oluştu. Quaresma yerine Kerim oyundan alındığında Kerim'in surat ifadesini görmediniz herhalde.
Yazdığım yazıda Q17 nin şahsiyeti hakkında tek bir laf etmedim. Bozuk oyunundan ve epeyce sahada tutulması bende takıntı yarattı.
Sorum basit; Q17 bu kadar kötü olduğu halde nasıl bu kadar süre oyunda tutuluyor Şenol Güneş tarafından . Evet açıklamayı bekliyorum  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

q7 konusunda ben objektif olamam seviyorum çnk bu çingeneyi ve bana görede adam uğrasıyor yani bizim eldeki oyuncular onun gibi ileriye oynama becerisi ve yetiside yok yani gidipde olmadık yerden kaleye vurmuyorlar kaldıki ceza sahasında bile hala pas atmaya calısıyor eldeki kadro boyle bir ortamda q7 hatalarıyla bile rahatlıkla takımımda yer veririn
nitekim hocada onu yapıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 17:43:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

@Yunus Emre Dökmeci ben de ağlayacak gibi oldum maç sonu bana verir misin yıllık 1.75 milyon euro o zaman belki yüzüm güler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 17:44:11
  • Beşiktaş / Bodrum
q7 konusunda ben objektif olamam seviyorum çnk bu çingeneyi ve bana görede adam uğrasıyor yani bizim eldeki oyuncular onun gibi ileriye oynama becerisi ve yetiside yok yani gidipde olmadık yerden kaleye vurmuyorlar kaldıki ceza sahasında bile hala pas atmaya calısıyor eldeki kadro boyle bir ortamda q7 hatalarıyla bile rahatlıkla takımımda yer veririn

Sen hiçbir konuda objektif olamıyorsun ki Ozan ya negatif ya subjektif  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Sen hiçbir konuda objektif olamıyorsun ki Ozan ya negatif ya subjektif  :D

maalesef son 10 senedir bir kere bile yanılmadım hep sonuç hüsran yani bir iki hata yapsam beni ters köşe yapsalar inan herkesden daha cok savunacam ama olmuyor
bu kadar insan hala umutlanıyor oluşu canımı yakıyor sonuçta aynı aşkı yaşıyoruz birileri çok fazla havaya kapılıyor bende mesleğim gereği istatistikçi olarak
değişkenleri sunuyorum diyorumki şu zor ve oda öyle oluyor zaten:D

tarih hep birbirini tekrarlar yani önceden yenildiysen yine yenilirsin bu en basit örnek ve sen aslında hep aynı seyin etrafında dönüyorsun neden hüsrana uğrarki bir insan:(((

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burada Q17 tartışmaları yaşanırken ben de çok istedim gelmesini. Hala da seviyorum ve ümitliyim kendisinden. Hatta bilirsin biz kabiliyetsiz olup çok koşana fazla bir şey demeyiz. Ama yetenekleri bu kadar fazla olan Q17 yi böyle görmek üzüyor insanı. Herkesin hem fikir olduğu konu bize daha önceki gelişinden çok daha alt düzeyde olduğu.
Burada 60 tan sonra girer kilidi açar lafları çok konuşuldu. Açıkçası yönetim taraftara hitaben aldı denildi, kongre için aldı denildi. Şimdi ben Yönetim tarafından Q17 nin oynatılması yönünde bir baskı olduğunu düşünmekte haksızmıyım. Bakın kesinlikle baskı var demiyorum, bunu bilemem. Sadece böyle düşünmekte haksızmıyım diyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 17:51:21
  • Beşiktaş / Bodrum
maalesef son 10 senedir bir kere bile yanılmadım hep sonuç hüsran yani bir iki hata yapsam beni ters köşe yapsalar inan herkesden daha cok savunacam ama olmuyor
bu kadar insan hala umutlanıyor oluşu canımı yakıyor sonuçta aynı aşkı yaşıyoruz birileri çok fazla havaya kapılıyor bende mesleğim gereği istatistikçi olarak
değişkenleri sunuyorum diyorumki şu zor ve oda öyle oluyor zaten:D

tarih hep birbirini tekrarlar yani önceden yenildiysen yine yenilirsin bu en basit örnek ve sen aslında hep aynı seyin etrafında dönüyorsun neden hüsrana uğrarki bir insan:(((

Yahu bu 10 yılda yanılman mümkün değildi ki zaten çoğunda Demirören vardı :D

Ama zaten bu takımın ortalaması 10 yılda 3 şampiyonluk. O yüzden %70 haklı çıkacaksın her türlü  :evillol:

Yıkıp yapmak da bir yöntemdir ama yıkılıp yapılacak bir enkaz yok ortada. Geliştirilmesi gereken bir yapı var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Burada Q17 tartışmaları yaşanırken ben de çok istedim gelmesini. Hala da seviyorum ve ümitliyim kendisinden. Hatta bilirsin biz kabiliyetsiz olup çok koşana fazla bir şey demeyiz. Ama yetenekleri bu kadar fazla olan Q17 yi böyle görmek üzüyor insanı. Herkesin hem fikir olduğu konu bize daha önceki gelişinden çok daha alt düzeyde olduğu.
Burada 60 tan sonra girer kilidi açar lafları çok konuşuldu. Açıkçası yönetim taraftara hitaben aldı denildi, kongre için aldı denildi. Şimdi ben Yönetim tarafından Q17 nin oynatılması yönünde bir baskı olduğunu düşünmekte haksızmıyım. Bakın kesinlikle baskı var demiyorum, bunu bilemem. Sadece böyle düşünmekte haksızmıyım diyorum.

zaten abi bu yeteneğiyle kendine ihanet ediyor, kendi de istedi gelmeyi ki bence geçen maç kötüde oynamadı evet bir pozisyon vardı sizde az önce bahsettiniz rabona sutu çekmişti onu yapıcagına gomeze ortalayıp attırabilirdi en azından gol olma şansı vardı
fakat bu şutu çekmekten aciz insan topluluğuda var bu 11de yani bir türlü cesaret edipte vuramıyor misal yeteneksiz bana göre vasat veli bunu yapardı ve inanın onu arıyorum o uzaktan sutlarını

neyse zaten adam yanılmıyorsam 32 yasına geldi bu yasta bu tempo gayet iyi bence 90 dakikayı su haliyle rahatlıkla kaldırır sorarım su 11de hangi topcu 90 dakkayı kaldırır heleki sosalar oguzhanlar gomezler pektemekler varken?:)))) kerimleri falan saymıyorum kendi mevkinde tek rakibi gokhan zaten:)

bide kimse söylemez
cok sonra geldi ama ona rahmen en çok forma sattıran oyuncudur.
yani 90ındada gelse yine forma sattırır bu adam böyle birisiişte:)

bi detay daha geldi aklıma

adamın oyle güzel muz ortaları varki zaten bizim takıma geldiğinde en cok sevindiğim sey oydu evet nihayet orta acacak adam var işte budur dedim
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 17:59:10 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Yahu bu 10 yılda yanılman mümkün değildi ki zaten çoğunda Demirören vardı :D

Ama zaten bu takımın ortalaması 10 yılda 3 şampiyonluk. O yüzden %70 haklı çıkacaksın her türlü  :evillol:

Yıkıp yapmak da bir yöntemdir ama yıkılıp yapılacak bir enkaz yok ortada. Geliştirilmesi gereken bir yapı var.

önceki sayfalardada birseyler dedi arkadaşlarımız işte kadro planlaması transfer planlaması diye
yahu  fikret orman ve kurmaylarının 4.cü 5inci senesi
bu kadro olusumunun 3.4senesi yani halamı yol haritası çizilemedi
yapmayın etmeyin hala su olmalı bu olmalı diyor bazı arkadaslar diyorumki anlamsız cnk
bunu yapacak adam yok ve geç kaldık zaten eldekiler paslandı yakında çürücek
fenerin yaptığı değişim bizede gerekecek 2 seneye.. ama yapabilicezmi:///
(gokhanlar tosunları vs saymayın kastettiğim sey farklı)

samimiyetsiz bir ortam var klubumuzde yani yönetim kanadında bu bana göre tabi simdi cogunuz katılmaz
bu kastettiğim şey bir seffaflık diğeri çok övdükleri kurumsallık
klüpte simdiye kadar tonlarca adam girdi çıktı görevi değişti kovuldu geri alındı bilmemne oldu
sirkulasyon almış basını gitmiş biz hala o olabilir bu olabilir diyoruz

komik olmayalım arkadaslar bu klube radikal kişiler lazımm ve onlarda eldekiler değiş anladık 4 senede ben anladım siz anlamadıysanız ne deyim yani

muhalefet yok adam yok diceksiniz haklısınız diyorumki bırakında paralı adamlar gelmesin  bir kerede su klube yada ilk önce gazeteci ve insaatcı olmasın birde burdan bakalım
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 18:07:56 ozan062 ]

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler