Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254587 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunların hepsi senin takıntın. Zaten kendin de söylemişsin takıntı diye. Takıntısı olan bir insan asla ama asla objektif olamaz. Objektif olması imkansız. Quaresma oyundan çıktığı için en ufak bir trip, somurtma falan yapmadı. Kendisi yedek olduğu halde takımın kazanmasını yürekten istedi . Herkes yedek kulübesinde otururken o ayakta izledi maçı.

Quaresmanin oyununu eleştirin karakterini değil!!! Üstelik bunu takintilariniza dayanarak yapıyorsanız insaf edin. Infas!
Neden Olcay,Cenk, Beck, Rhodolfo vs takıntım yok acaba ? Bu takıntıyı bende oluşturan Quaresma'nın kendisi. Ayrıca Quaresma'nın karakteri hakkında bir şey yazmadığım açıkça meydanda. Oyuna katkısı olmadığı gibi takımı da frenliyor diye yazmışım .
Neyse yakında görürüz neler olacağını.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; şu ana kadar 5.500 biletin satıldığı öğrenildi.

Ayrıca Beşiktaş Kulübü, 17 bin adet kombine kart satışı yaptı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; şu ana kadar 5.500 biletin satıldığı öğrenildi.

ama ayıp ya bu kadarda olmaz 60 bin olmalıydı en az

Çevrimdışı Ensar

ama ayıp ya bu kadarda olmaz 60 bin olmalıydı en az

40 45 ancak olur gibi geliyor , daha önce de söyledim , taraftar da tribünü dolduracak coşku yok , derbi de etkili bir oyun ile kazanırsak belki  lizbon maçı dolar stad

Çevrimdışı 38life

Neden Olcay,Cenk, Beck, Rhodolfo vs takıntım yok acaba ? Bu takıntıyı bende oluşturan Quaresma'nın kendisi. Ayrıca Quaresma'nın karakteri hakkında bir şey yazmadığım açıkça meydanda. Oyuna katkısı olmadığı gibi takımı da frenliyor diye yazmışım .
Neyse yakında görürüz neler olacağını.
Bazı insanlari şahsına münhasır belirgin ozellikleri vardır. Böyle insanlar bazılarında sempati bazılarında antipati oluşturur. Quaresma da çoğu insan için aşırı derecede antipatik bir insandır. Fakat bu onun karakteriyle ile ilgili kötü çıkarımlar yapmayı gerektirmez. Oyundan çıktığı için somurttugu art niyetli olduğu, takımı düşünmediği.  Sadece kendini düşündüğü vs. Söyleniyor/söylüyorsun. Ben de buna katılmıyorum. Evet rezil bir performans sergiliyor ama art niyetli olduğuna asla inanmıyorum.

"Gelecek haftalarda görecez" diyen insan net bir şekilde gorecez dediği şeyin olmasını istiyordur. Istemek ve sanmak farklı şeyler... Ben tonla taraftarın Quaresmanin rezil olması beter olması için dua ettiğini biliyorum. Ve bu nasıl Besiktaslilik anlamıyorum. Bunu direkt söyleyen var "elestiriyorum" kılıfına saran var. Ama elestirmenin nasıl olduğunu da biliyoruz. Burda herkes eleştiriyor zaten. Ama iyi niyetli olan insan "inşallah korktuğumuz başımıza gelmez, sorun çıkarmaz" der. "Gelecek haftalarda gorecez" demez.

Çevrimdışı 38life

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; şu ana kadar 5.500 biletin satıldığı öğrenildi.

Bu taraftar (total olarak) şampiyonluğu hak ediyor mu sizce?

Çevrimdışı Ensar

Etmez olur mu ediyor tabi , sokakta maç yapsa kaldırıma tribün kurar bu taraftar niye öyle diyorsunuz , hayır her maç deplasmanda bile olsa giderler ama olimpiyat çok uzak , bu taraftarın suçu ne

Çevrimdışı brkntcnr

Olimpiyattaki bir maça minimum 50 tl fiyat çekersen şu dönemde stadda 65-70 bin kişi falan olmaz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Son maç 15 tl olmasına rağmen 10 bin civarıydı.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Olimpiyattaki bir maça minimum 50 tl fiyat çekersen şu dönemde stadda 65-70 bin kişi falan olmaz.

20 30 tl olunca full oluyor , haklısın.

Çevrimdışı fani madida

yalnız haber1903'ün de yanlışı var satılan bilet 10 bini geçti ama yine de çok az
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı brkntcnr

20 30 tl olunca full oluyor , haklısın.
Kendin söylüyorsun. 20-30 tl ufak maçlarda full olmuyor. Bari derbilerde fiyatları uçurma da derbilerde dolsun. Vodafone Arena da olsak bu fiyatlar normal. Ama Zulümpiyattayız. Kale arkalarını 30 tl den ver full olur. Kapalıyı da 60 tl den ver orası da dolar. Batı hadi 100 tl olsun yine. Normal maçta kale arkaları 20 tl yken derbide 50 tl yapıp iki katına çıkaracağına 5 tl 10 tl zam yapsan tribünlerde güzel ortam olur. Yanlış mıyım?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bazı insanlari şahsına münhasır belirgin ozellikleri vardır. Böyle insanlar bazılarında sempati bazılarında antipati oluşturur. Quaresma da çoğu insan için aşırı derecede antipatik bir insandır. Fakat bu onun karakteriyle ile ilgili kötü çıkarımlar yapmayı gerektirmez. Oyundan çıktığı için somurttugu art niyetli olduğu, takımı düşünmediği.  Sadece kendini düşündüğü vs. Söyleniyor/söylüyorsun. Ben de buna katılmıyorum. Evet rezil bir performans sergiliyor ama art niyetli olduğuna asla inanmıyorum.

"Gelecek haftalarda görecez" diyen insan net bir şekilde gorecez dediği şeyin olmasını istiyordur. Istemek ve sanmak farklı şeyler... Ben tonla taraftarın Quaresmanin rezil olması beter olması için dua ettiğini biliyorum. Ve bu nasıl Besiktaslilik anlamıyorum. Bunu direkt söyleyen var "elestiriyorum" kılıfına saran var. Ama elestirmenin nasıl olduğunu da biliyoruz. Burda herkes eleştiriyor zaten. Ama iyi niyetli olan insan "inşallah korktuğumuz başımıza gelmez, sorun çıkarmaz" der. "Gelecek haftalarda gorecez" demez.

Bir şeyler yazmışsın ama benim yazmadığım şeylere de cevap vermiş ayrıca benim yerime görüş belirtmişsin. Ben Quaresma kötü niyetli demedim ki. Ayrıca karakterinden de bahsetmedim. Kendi görüşümü yazdım ve ruhsuz bir şekilde top oynadığını belirttim. Bu kadar kötü olmasına rağmen Şenol Hocanın onu oyundan almamasını ise acaba üstünde bir baskı mı var diye yorumladım.
Yakında görürüz lafımdan nasıl bir kötü niyet çıkardın bu da ayrı mesele. Ben Beşiktaş'ta oynayan her futbolcunun çok başarılı olmasını dolayısıyla da Beşiktaş'ımızın başarılı olmasını isterim. Ayrıca " İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez, sorun çıkarmaz " ya da mealen bu doğrultuda bir şeyler yazdıysan alıntıla da bakalım sende bu iyi niyetten var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Kendin söylüyorsun. 20-30 tl ufak maçlarda full olmuyor. Bari derbilerde fiyatları uçurma da derbilerde dolsun. Vodafone Arena da olsak bu fiyatlar normal. Ama Zulümpiyattayız. Kale arkalarını 30 tl den ver full olur. Kapalıyı da 60 tl den ver orası da dolar. Batı hadi 100 tl olsun yine. Normal maçta kale arkaları 20 tl yken derbide 50 tl yapıp iki katına çıkaracağına 5 tl 10 tl zam yapsan tribünlerde güzel ortam olur. Yanlış mıyım?

Ufak maç ne ya , bu mu taraftarlık , maç mi seçecek taraftar , başka birşey demeye gerek yok herhalde.

Fiyat konusunda haklısın. Ama bu fiyatlar ilk değil , bahaneye gerek yok yani.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 12:51:14 Ensar ]

Çevrimdışı brkntcnr

Ufak maç ne ya , bu mu taraftarlık , maç mi seçecek taraftar , başka birşey demeye gerek yok herhalde.
Ufak maç ne ya mı? Bu ülkede stadlardaki ortalama seyirci sayılarını bilmiyorsun sanırım. Burası Bundesliga falan değil.

Çevrimdışı fatih e.

öncelikle, belirli bir yaşın üzerindeki hiçbir Beşiktaşlının takımın veya herhangi bir futbolcunun başarısızlığını isteyeceğine ihtimal vermiyorum. ancak Beşiktaş dan öte belirli bir futbolcuya bağlanan taraftarlardan farklı bir oyuncunun başarısızlığını isteyenleri, veya hatalarını abartarak kendilerini haklı çıkarmayı adet edinmiş çok kişi gördüm, görüyorum.

en basitinden 7 numaralı forma için töreye ve yönetime gönderilen mesajları ve 3000. gol tahminlerinde kendi bağlandıkları futbolcudan başkasının gol atmamasını isteyenleri de hatırlatmak isterim.

Çevrimdışı Ensar

Ufak maç ne ya mı? Bu ülkede stadlardaki ortalama seyirci sayılarını bilmiyorsun sanırım. Burası Bundesliga falan değil.

Canım kardeşim biliyorum merak etme , benim tepkim sana da değil zaten yanlış anlama :) ben beşiktaşa çok aşık olduğum için çok fanatik bakıyorum olaya , beni lig veya diğer takımlar ilgilendirmez rakiple ilgilenmem ben , rakibin kadrosuna bakmam çoğu zaman , anlatabiliyor muyum benim için rakip önemsiz , sahada beşiktaş antrenmana bile çıksa orda 50 bin taraftar görmek istiyorum ben , umarım anlatabilmisimdir :)

Çevrimdışı brkntcnr

Canım kardeşim biliyorum merak etme , benim tepkim sana da değil zaten yanlış anlama :) ben beşiktaşa çok aşık olduğum için çok fanatik bakıyorum olaya , beni lig veya diğer takımlar ilgilendirmez rakiple ilgilenmem ben , rakibin kadrosuna bakmam çoğu zaman , anlatabiliyor muyum benim için rakip önemsiz , sahada beşiktaş antrenmana bile çıksa orda 50 bin taraftar görmek istiyorum ben , umarım anlatabilmisimdir :)
Anlıyorum abi anlıyorum da bu taraftar şampiyonluk mu hakediyor lafı biraz ağır sanki :) Bende isterim her maç full olalım ama gerçekler çok acı :)

Çevrimdışı Ensar

Anlıyorum abi anlıyorum da bu taraftar şampiyonluk mu hakediyor lafı biraz ağır sanki :) Bende isterim her maç full olalım ama gerçekler çok acı :)

Yok bak ağır felan değil , senin tabirinle o "ufak" maçlardan 3 4 tanesine gitmeyen adam o maçların parasıyla en kral yerden derbi seyreder , bi de böyle düşün olayı , bahaneye hiç ama hiç gerek yok , derbi maçta bile tribün dolmuyorsa bu taraftar şampiyonluk hakediyor mu diye sorulur.

Çevrimdışı ozan062

taraftar artık samimiyetsiz ortamdan dolayı ve uzak bir staddan dolayı maçları doldurmaması çok normal artık
yeni stad acıldığındada ilk sene 30-40 bin arası gider gelir sonrasında eğerki hala yönetim ve oyuncu grubunda
adanmışlık ve şeffaflık görmezse yine 10-15 bine düşer.. çnk biz çevre faktörlere takılan bir taraftar kitlesiyiz
bu duruma başarısızlıklar ve günümüz çağının virüsü olan popularite buna sebebiyet vermekte
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Bir şeyler yazmışsın ama benim yazmadığım şeylere de cevap vermiş ayrıca benim yerime görüş belirtmişsin. Ben Quaresma kötü niyetli demedim ki. Ayrıca karakterinden de bahsetmedim. Kendi görüşümü yazdım ve ruhsuz bir şekilde top oynadığını belirttim. Bu kadar kötü olmasına rağmen Şenol Hocanın onu oyundan almamasını ise acaba üstünde bir baskı mı var diye yorumladım.
Yakında görürüz lafımdan nasıl bir kötü niyet çıkardın bu da ayrı mesele. Ben Beşiktaş'ta oynayan her futbolcunun çok başarılı olmasını dolayısıyla da Beşiktaş'ımızın başarılı olmasını isterim. Ayrıca " İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez, sorun çıkarmaz " ya da mealen bu doğrultuda bir şeyler yazdıysan alıntıla da bakalım sende bu iyi niyetten var mı ?
Benim bunu dememe gerek yok. Çünkü ben Beşiktaşa ve futbolcularına karşı zaten herzaman optimistim. Ben Necipe bile hala umutla bakacak kadar iyi niyetli ve belki de saf bi insanım.

Karakteriyle ilgili Birsey demediysen ben yanlış anlamışım ozaman kusura bakma... Ben öyle anlam çıkardım.

Çevrimdışı 38life

öncelikle, belirli bir yaşın üzerindeki hiçbir Beşiktaşlının takımın veya herhangi bir futbolcunun başarısızlığını isteyeceğine ihtimal vermiyorum. ancak Beşiktaş dan öte belirli bir futbolcuya bağlanan taraftarlardan farklı bir oyuncunun başarısızlığını isteyenleri, veya hatalarını abartarak kendilerini haklı çıkarmayı adet edinmiş çok kişi gördüm, görüyorum.

en basitinden 7 numaralı forma için töreye ve yönetime gönderilen mesajları ve 3000. gol tahminlerinde kendi bağlandıkları futbolcudan başkasının gol atmamasını isteyenleri de hatırlatmak isterim.
Tamam işte ifrat-tefrit.. ikisinden de uzak durmak gerek. Objektif olmak gerek ortayı bulmak gerek.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 13:35:50 38life ]

Çevrimdışı 38life

"Total olarak" diye özel olarak belirttim ama ben. Herkes kendi açısından bakıyor. Elbette buradaki taraftarlar hak ediyor. Hepimiz gönül vermişiz. Ama kaç milyon taraftar varsa toplamını ele alıp ortalama Birsey çıkardığın zaman durum bana çok iyi gelmiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 13:38:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yanlış bilgi almışlar.

Satılan bilet sayısı 9500 civarı şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Böyle olur Beşiktaş'ın Oyuncusu ;

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, Suriyeli mülteciler için bir maç organize ederek, gelirini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

Önceki gün yazdığı duygusal mektup ile herkesi duygulandıran Quaresma, Suriyeli mültecilerin Avrupa ülkelerine kabul edilmesi için bir hamle daha yaptı. Milli maç arasından sonra dünya çapında yaptığı yardımlarla tanınan Cristiano Ronaldo ile birlikte bir organizasyon gerçekleştirme kararı alan Quaresma, İstanbul, Milano veya Lizbon’da özel bir maç düzenleyecek. Tüm gelirinin mültecilere verileceği karşılaşmaya dünya çapında yıldızlar davet edilecek.

Bu arada Quaresma’nın Portekiz’de boş duran evlerinden birisini Suriyeli mülteciler için açtığı ve hali hazırda 4 ailenin aynı anda bu evlerde yaşadığı, Q7’nin bu ailelerin tüm masraflarını da karşıladığı öğrenildi.

Benim bunu dememe gerek yok. Çünkü ben Beşiktaşa ve futbolcularına karşı zaten herzaman optimistim. Ben Necipe bile hala umutla bakacak kadar iyi niyetli ve belki de saf bi insanım.

Karakteriyle ilgili Birsey demediysen ben yanlış anlamışım ozaman kusura bakma... Ben öyle anlam çıkardım.

Bak zamanında Q17 ile ilgili bir haber paylaşmışım . " Böyle olur Beşiktaş'ın Oyuncusu"  benim yorumum . Ben gerçekten kötü oyunundan kaygılıyım sadece bunu belirttim. E hadi dediğini yapalım ki bu inan yazmasak ta içimizde hep var. İnşallah düzelir ve bizi hep beraber başarıya ulaştırır  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş