Derbi olayının psikolojik boyutunu atlamamak gerek. Matematiksel olarak tabelaya yazılan 3 puan gibi gözükse de bu maçların adı derbi ise kazanacaksın.Bu maçları taraftar istiyor. Taraftar da olaya matematiksel bakmaz feneri cimbomu yenmek ister.
Derbileri kazanmayalım geri kalan hepsinin kazanıp şampiyon olalım hikayesi bize daha doğrusu derbi kazanmayı beceremeyenlere ve dolayısı ile bu işten umudu kalmayanlara aittir.Ben hiçbir FB'li den , GS'li den böyle bir şey duymadım. Onlar matematik bilmiyor mu ? Ya da onlar derbi kazandımı 6 bize 3 puan mı veriyorlar ? Hadi öyle derbi kazanmayalım geri kalanları alalım desek zaten onu da beceremiyoruz. Ne kadro derinliğimiz ne de yönetim anlayışımız buna müsait değil. Bir yönetim anlayışımız var mı o da kesin değil zaten.
yok atladığım yok zaten işin psikolojik boyutu onemli puan kısmı değil size anlatmak istediğim olayı anlamıyorsunuz
derbi diye bir şey yok sen şampiyonlukta yarıştığın rakibini yenmelisin ahmet olur mehmet olur Derbilerin burda gösterildiği gibi özel bir önemi yok
neden o zaman derbi diyince fener gs düşünüyorsunuz kasımpaşada derbi Başak şehirde derbi neden derbi kazanmıyoruz
pek alada kazanıyoruz işte ben kelime olarak derbiye kitlenilmesine ve fenerle gs yi yenmenin şampiyonluk için olmazsa olmazına karşıyım
onları yenmek güzel tabiki ama sadece ego tatmini bu sene TS de şampiyonluk için oynar şimdi derbi kazanmak onu yenmekten dahamı önemli
her maç 3 puan ve almak için için mücadele etmek gerekli dün kaybettiğimiz 3 puanın fenerden gelecek 3 puandan daha az değerli olmadığını söylüyorum
orda kaybedilen 3 puan tam tersi daha değerli çünkü kaybetmememiz gerekeni kaybettik eksiye düştük rakipler kazanması gerekeni kazanırken
sen kazanamazsan sorun ordagit lakayit oyna kazanman gereken 4-5 maçı kaybet sonra git derbiyi kazan ne olacak mutlumu olacağım
sen kazanacağını kazanda sonrasında derbiye mecbur çıkma senin için her maç fener maçına verdiğin önem derecesinde olmalı şampiyonluk
derbi kazanmaktan değil toplamda 34 maçı kazanmaktan geçiyor hepsini kazanamıyorsan yarıştığın rakibinin kazandığından fazla kazanacaksın
ben derbi falan tanımıyorum benim rakibim yok hiç bir takımı kalkıpta özel bir önem derecesine koymam ben Beşiktaşım çıkarım her rakibi yenmek
için oynarım küçük takımlar çıkar feneri gs yi yenmek için özel anlamlar yüklerler benim için bursa neyse fener de o gs neyse trabzonda o
anadolu takımları taraftarları sizin gibi düşünür çünkü onlar için fener gs Beşiktaş büyük takım yenmek özel anlam taşır. ama bizim için
öyle bir anlamı yok