Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256341 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Ozaman israrla Feda sezonunda 1,5 milyonumuz olmadigi icin alamadigimiz HOLEBAS diyorum baskada bisey demiyorum , HOLEBAS gelsin 3-4 sene Sol bek aramayiz kafamiz rahat olur :D
Onun için biraz geç artık :D ama dünya da sol bek kalmamış gibi sağ ayaklı sağ beck'imizi sol beke devsirmek saçmalık olur, he ihtiyaç halinde oynar ona birşey dediğim yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senin dediğin süper final maçı 2 gol falan atmadı. İlk golü orta açtı holosko attı ikinci golü pektemek ortaladı ujfalusi kendi kalesine attı.
Ozmaan baska mac o :alala:
Cunku Q7 nin hem Urfalusiye hemde semihe Kendi kalesine Gol attirdigini hatirliyorum :alala:
Efer Urfalusiye Pektemek attirdiysa , Semihede Q7 atttirdi bu kesin :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ya zatrn Dunyadaki Beklerin cogu her 2 Bektede oynayabiliyor yada soyle aciklayalim adam her 2 ayaginida kullanabiliyorsa 2 tarafta da rahatlikla oynar
Bu arada bu aralar fazla gozukmuyorsun tartisacak adam bulamiyorum senle tartismanin zevki baska oluyor :icool:

Yakında daha çok aktif olacağım inşallah :)

Quaresma bitti gerçi yine buluruz tartışacak bir şeyler :)

Çevrimdışı Ensar

Kimse demiyor oyuncu sol bek oynayabiliyorsa yok oynayamaz mı diyelim.
Ya senin benimle bir derdin mi var niye sürekli böyle sert konuşuyorsun :D

Çevrimdışı Kadir G.

Sert mi?

Gülücük koymadığımdandır.

Yunus Emre ile öyle konuşuyorum genelde.

Onun tarzi o :icool:
Bende basta oyle dusunuyordum ama oyle degil herkesi oldugu gibi kabul etmek lazim :ok:

Çevrimdışı Ensar

Sert mi?

Gülücük koymadığımdandır.

Yunus Emre ile öyle konuşuyorum genelde.
Tamam , kimse demiyor diyorsun ama çok kez burda yazıldı beck sol bek oynayabiliyor diye , kimler yazdı o kadar hatırlamıyorum ama yazıldı , ihtiyaç halinde oynar oynasın ama tutup adamı tamamen sol bek yapıp sağ bek almak saçma olur , orjini sol olan bir oyuncu lazım bize

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam , kimse demiyor diyorsun ama çok kez burda yazıldı beck sol bek oynayabiliyor diye , kimler yazdı o kadar hatırlamıyorum ama yazıldı , ihtiyaç halinde oynar oynasın ama tutup adamı tamamen sol bek yapıp sağ bek almak saçma olur , orjini sol olan bir oyuncu lazım bize

Lazım olmasına lazım da sol bek sağ bektende zor bulunuyor. Çoğunun adı sol bek icraatte bir varlıkları yok.

Senin dediğin kadar iyileri tabi ki var lakin pahalı. Hele beck fiyatına imkansız.

Zaten olay linnesin Beşiktaş açıklamasından sonra açıldı varsayım üzerine konuşuyorum.

Çevrimdışı Ensar

Onun tarzi o :icool:
Bende basta oyle dusunuyordum ama oyle degil herkesi oldugu gibi kabul etmek lazim :ok:
Sadece yazıyı gördüğümüz için yüz yüze olmadıgımızdan öyle geliyor :)

Lazım olmasına lazım da sol bek sağ bektende zor bulunuyor. Çoğunun adı sol bek icraatte bir varlıkları yok.

Senin dediğin kadar iyileri tabi ki var lakin pahalı. Hele beck fiyatına imkansız.

Zaten olay linnesin Beşiktaş açıklamasından sonra açıldı varsayım üzerine konuşuyorum.
Evet Dunyada cok ciddi sekilde Sol bek sikintisi var , Sol bek yetismiyor artik , olanlarda Cok pahali dedigin gibi

Çevrimdışı Ensar

Haklısın da sol bekler de bitmedi , şimdiden biz bunu düşünebiliyorsak yönetim de çalışmasını yapsın , bulsun bir sol bek

Çevrimdışı Kadir G.

Haklısın da sol bekler de bitmedi , şimdiden biz bunu düşünebiliyorsak yönetim de çalışmasını yapsın , bulsun bir sol bek

Sen yönetimle ilgili yazdığına güvenebiliyor musun? :)

En çok oyuncu veren bölgelerden birine aylarca oyuncu gelmedi sol bek zor gelir. :)

Neyse ne olursa olsun Beşiktaş için hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Ensar

Sen yönetimle ilgili yazdığına güvenebiliyor musun? :)

En çok oyuncu veren bölgelerden birine aylarca oyuncu gelmedi sol bek zor gelir. :)

Neyse ne olursa olsun Beşiktaş için hayırlısı olsun.
Bulurlar hallederler demiyorum ki , işleri bu yapmaları gerek yapmadıkları zaman hesabını verirler tepkiyi görürler bu kadar basit

Çevrimdışı Tolga

Benim bildiğim Linnes sol bekte oynayabiliyor Lahm tarzında bir oyuncu zaten :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Bu adamı sevmeye başladım.transfer isine bulaşmazsa fena adam degil aslında

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Benim bildiğim Linnes sol bekte oynayabiliyor Lahm tarzında bir oyuncu zaten :icool:
Fenere solla attı zaten oynayabiliyor soldada fiyatı biraz daha tuzlu olacaktır bu gidişle bakalım neler olacak devre arası +12 bakiyemiz var harcayacak ama paramız varmı bence 1 mevkiye sürpriz transfer olur sadece paralar stada akıyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı GÖRKEM

Onun için biraz geç artık :D ama dünya da sol bek kalmamış gibi sağ ayaklı sağ beck'imizi sol beke devsirmek saçmalık olur, he ihtiyaç halinde oynar ona birşey dediğim yok

kesinlikle katiliyorum. Beck'i oraya cekmek sacma olur. sol bek sikintisi var diyorlar ama baktigimiz zaman en dandik Takimlarin bile Tas gibi sol bekleri oldugunu görebiliyoruz zaman zaman. arayan bulur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu adamı sevmeye başladım.transfer isine bulaşmazsa fena adam degil aslında

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel konuşmuş :)

Çevrimdışı Çağatay

bu arada lig tv de bu sene maçları Okay Karacan anlatmaya başlamış sanırım
internet sayfasında maç özetlerine baktığımda barça-levante maçını anlattığını farkettim
ntv deki zamanlarında Murat Kosova ve bu adamı çok beğenirdim özellikle pl deki maçlara doyamazdım
ama artık eskisi gibi maçları sunamadığını farkettim çok boş ve heyecansız sunuyor sanki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Fener maçına Quaresma'yı disiplinli bi şekilde hazırlamalı Şenol Hoca.

Şener-Caner onun kanadındaki kimse çıkamıyor tehdit oluşturuyor. Olcay öyle değil ama bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan rüyamda Gomez gol atıyodu ama fenere 2-0'dan 2-3 maç veriyoduk.. Biliç hep senin yüzünden bunlar :s20: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Ulan rüyamda Gomez gol atıyodu ama fenere 2-0'dan 2-3 maç veriyoduk.. Biliç hep senin yüzünden bunlar :s20: :s20:
Şenol The New Ferguson Güneş :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903