Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256691 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

tek istegim quaresmanin fener macinda oynamamasidir. abuk subuk hareket ve tavirlarla bir derbiye mal olursa onu Fikret Ormanda kurtaramaz. sezerle boksa baslarlar sonra. adama cok ifrit oluyorum arkadas ya.

Tam tersi akşamki Gençlerbirliği maçında oynamamalı ama Fener maçında oynamalı bence. Ya da ikinci yarı başlarında girse de olur eğer hala öne geçmemişsek.

Bu tarz futbolcular böyle maçları severler. Bir de derbi olduğu için Quaresma'nın atacağı en ufak çalım bile hem tribünü hem de sahayı ateşleyecektir. En son oynadığı Fener derbisinde çok iyi oynamıştı hatırladığım kadarıyla.

Çevrimdışı laoban

yada Derbiyi tek başına kazanır.
unutmamak gereken bir şey var Quaresma büyük maçların oyuncusudur.
Kendi oyuncumuzuda ezmenin anlamı yok oynadığında katkı verecek
iyi bir oyuncu işin kötüsü tekrar kendini kanıtlama derdinde buda oyununu etkiliyor.
Birde henüz performansı yetersiz güçlenmesi lazım

@Necmi abi kim istemez elinde oyun kaderini degistirecek bir oyuncunun olmasini? ama eminim bir cok kisi benim gibi dusunuyordur bu performansla quaresma derbide o ozlediginiz farki yaratamaz. bence olcay oynasin. en azindan bitmek tukenmek bilmeyen bir hirs var adamda. quaresmanin ts ve uefa maci beni resmen oyundan soguttu. abuk subuk gereksiz sutlar vs, ben hala bizi gerektigi kadar ciddiye aldigina inanmiyorum. :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 04:06:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olcay Fener derbilerinde hep iyi oynuyor baya da gol attı Fener'e son 3 yılda.

Her türlü Olcay oynar, oynamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Töre son zamanda kendine gelmeye basladi, yalniz bitiricilik konusunda hala sikintili. Iskenderbey macinda Kerim'in hala istenilen seviyede olmadigi göründü. Töre Kerim'den bayagi ilerde su an. Quaresma cok kötü degil belki ama hala Takim Oyunu oynayamiyor. Bal yapmayan ari gibi. Olcay cok daha etkili.

Atiba Orta Sahanin vazgecilmezi.

Necip görevini mümkün oldugu kadar iyi yapiyor.

Rhodolfo gercekten iyi bir Stoper ve gittikce üzerine koyuyor.

Ersan da siritmiyor su anda ancak yine de gecici bir cözüm olmamali. Aynisi Tosic icin de gecerli.

Gomez de ilerleme var. Fiziken 90 Dakika cikaracak duruma geldi ve istekli oldugunu gösteriyor.

Takimin durumu fena degil. Ancak Tempomuz Türkiye Ligine göre fena olmasa da daha yüksek olmali. Takimin fizik kondisyonu cok iyi degil. Arti Atak Organizasyonlarinda zayifiz. Bireysellik biraz fazla ön planda kaliyor. Bunlarda düzelmek zorundayiz.

Çevrimdışı laoban

Tam tersi akşamki Gençlerbirliği maçında oynamamalı ama Fener maçında oynamalı bence. Ya da ikinci yarı başlarında girse de olur eğer hala öne geçmemişsek.

Bu tarz futbolcular böyle maçları severler. Bir de derbi olduğu için Quaresma'nın atacağı en ufak çalım bile hem tribünü hem de sahayı ateşleyecektir. En son oynadığı Fener derbisinde çok iyi oynamıştı hatırladığım kadarıyla.

hic katilmiyorum. tore bir tarafta q7 diger tarafta cok top ezerler. macin oynayacak adami olcay olmali.

Çevrimdışı Aykutt

iyi bir oyuncu işin kötüsü tekrar kendini kanıtlama derdinde buda oyununu etkiliyor.
Abi bana kalırsa quaresma 70ten sonra girmeli.Şartlar oluşmazsa maçta sakatlık falan olursa önceden alınmalı.Fener maçında bu adamı sakin tutmak zor olabilir.Bence quaresma hiç değişmedi maç anında kendisini Hasan Şaş gibi tutamıyor.Başka bir insan olup çıkıyor.Olcay'ın ilk 11'de başlaması uygun olabilir.O da Fener maçlarını sever. :naughty:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2015, 04:22:32 Aykutt ]

Çevrimdışı talha

Quaresma ne büyük ne de küçük maçların adamı oldu. Kendimizi kandırmayalım. Böyle olacağını herkes bile bile bu adamı getirdi.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

Quaresma ne büyük ne de küçük maçların adamı oldu. Kendimizi kandırmayalım. Böyle olacağını herkes bile bile bu adamı getirdi.  :busted_cop:
maçın değilde maç içindeki pozisyonlarn oyuncusu.maçın genelini değil o anki pozisyonu yaşıyor.her pozisyonda jeneriklik iş kovalıyor.bence başarılı olamamasının en büyük nedeni bu.birde topu alıp adam geçmeye çalışacağına adamı geçip topu almaya çalışmalı.aslında gerekli olan normaldede bu ve artık eskisi kadarda hızlı değil.

Çevrimdışı 38life

Bir iyi, bir kötü haber!

Ekimde takıma katılacak' denilen Veli'nin iyileşme süreci aralık ayına uzadı. Durumu beklenenden daha hızlı düzelen Tolgay Arslan ise çalışmalara 1 ay erken başlayacak

Henüz sezon başlamadan sakatlıklarla sarsılan Beşiktaş'a Veli Kavlak'tan kötü, Tolgay Arslan'dan ise iyi haber geldi. Daha önce "Ekim başında takıma döneceğim" diyen ve gelecek hafta koşu çalışmalarına katılması beklenen Veli'nin tedavi sürecinin uzadığı ve aralık ayına kadar forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Bu haber teknik heyetin moralini bozarken, Tolgay'dan gelen olumlu sinyaller ise biraz olsun yüzleri güldürdü. En erken devre arası kampına yetişmesi beklenen Tolgay'ın iyileşme sürecinin bir ay geriye çekildiği ve ilk yarının son 2 haftasında forma giyebilecek seviyeye geleceği bildirildi. Hem Veli'nin hem de Tolgay'ın devre arası kampında tam kapasite ile takımla birlikte olabilecekleri dile getirildi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Quaresma daha önce hangi derbiyi kazandırdı da bunu kazandıracak? Bana bir tane kazandırdığı büyük maç söyle Beşiktaş'tayken? (Sakın İsrail deplasmanı deme bana)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyide Linnes sol bek değil kimin yerine alacaksın Beckinmi
Beckmi Linnesmi dersen Beck açık ara önde sanki forvet oyuncusu
alıyoruz bir bekin asli görevi defans yapmaktır. Hücumcu beklerin olursa
malmö maçında olduğu gibi işte rakip bekler ellerini kollarını sallayarak
golünü atar fenerin kaybetmesindeki en önemli etken Beklerinin defans yapmayı bilmiyor olması
bizim elimizde kanat zenginliği varken beklerin hücuma katılması elzem değil sanki pozisyon bulmakta
zorlanıyoruzda takıldınız beklere işlerini yapsınlar gol yemeyelim yeter hücumcularımız atıyor zaten
elimizdeki sol beklerdende en iyi defans özelliği olan Tosiç
@Necmi abi sen olayi cok yanlis anlamissin.
Sag beke Linnesi alip , Andreas Becki Sola atacagiz :icool:
Andreas Beck sol bektede oynayabiliyor :tabe: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi Quaresma daha önce hangi derbiyi kazandırdı da bunu kazandıracak? Bana bir tane kazandırdığı büyük maç söyle Beşiktaş'tayken? (Sakın İsrail deplasmanı deme bana)
Tr kupasindaki Ts maci
Inonude ki 1-0 lik Fb maci
Toki araenada 2-0 gerideyken 2 Gol atarak maci 2-2 ye getirmesi aklima ilk gelenler
Buyuk mac olsun dedigin icin Eufa maclarini yazmadim
Ayrica her derbide iyi oynadi kaybettigimiz maclarda da ya gol atti yada asist yapti ac izle maclari sirf sallamak icin sallama Ayip !

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş son yıllarda kaç tane derbi kazandı sen önce onu söyle?

Quaresma büyük maçlarda gayet iyi oynadı önceki dönemde. Bir futbolcunun iyi oynamasıyla maç kazanılmıyor...

Çevrimdışı Easthanbool

Tr kupasindaki Ts maci
Inonude ki 1-0 lik Fb maci
Toki araenada 2-0 gerideyken 2 Gol atarak maci 2-2 ye getirmesi aklima ilk gelenler
Buyuk mac olsun dedigin icin Eufa maclarini yazmadim
Ayrica her derbide iyi oynadi kaybettigimiz maclarda da ya gol atti yada asist yapti ac izle maclari sirf sallamak icin sallama Ayip !

Hangi maçta 2 tane gol attı yanlışın var gibi :alala:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Hangi maçta 2 tane gol attı yanlışın var gibi :alala:
Toki arenadaki Gs maci :tabe: 1  tanesini Semihe yada Urfalusiye kendi kalesine attirmisti :icool:
1 Gs macinda Urfalusiye bir Gs macindada Semihe kendi kalesine Gol attirmisti :bandit:

Çevrimdışı Ozan E.

Belki daha önce paylaşılmıştır ama :) Çok güzel bir şey yapmış Beko.Eski zaman futbolcu kartları-yapıştırmaları gibi ve bunları albümlere yerleştiriyorsunuz her gün verilen kartları.Tavsiye ederim çok hoşuma gitti :) https://efsanekartallar.beko.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Toki arenadaki Gs maci :tabe: 1  tanesini Semihe yada Urfalusiye kendi kalesine attirmisti :icool:
1 Gs macinda Urfalusiye bir Gs macindada Semihe kendi kalesine Gol attirmisti :bandit:
2-2 lik maçta 2 gol attı diyorsun sonra öyle olmadığı ortaya çıkınca 1 tanesinde çarptırmıştı diyorsun başka bir maçtan daha bahsediyorsun. Komik durumua düşüyorsun kardeşim yapma böyle şeyler.
Korku akıl katilidir.

2-2 lik maçta 2 gol attı diyorsun sonra öyle olmadığı ortaya çıkınca 1 tanesinde çarptırmıştı diyorsun başka bir maçtan daha bahsediyorsun. Komik durumua düşüyorsun kardeşim yapma böyle şeyler.
Yok o macta 2 tane atmisti :alala:
Bir digerinde kendi kalesine attirmisti
Yani 2 farkli Gs macinda 2 tane kendi kalesine Gol attirmisti :D
Dur ben bida izleyim su maclari :busted_cop:

Çevrimdışı Ensar

@Necmi abi sen olayi cok yanlis anlamissin.
Sag beke Linnesi alip , Andreas Becki Sola atacagiz :icool:
Andreas Beck sol bektede oynayabiliyor :tabe: :ok:
Ya arkadaş bende bunu anlamıyorum , birisi çıktı beck solda da oynuyor dedi , allaaah beck oldu sana sol beck. Delinin biri bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı. Niye sağ bek olan adamı sol oynatıp sağ bek alalım , taş gibi sağ bekimiz var , gidip orjini sol olan bir oyuncu almak varken niye linnes
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Ya arkadaş bende bunu anlamıyorum , birisi çıktı beck solda da oynuyor dedi , allaaah beck oldu sana sol beck. Delinin biri bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı. Niye sağ bek olan adamı sol oynatıp sağ bek alalım , taş gibi sağ bekimiz var , gidip orjini sol olan bir oyuncu almak varken niye linnes

Kimse demiyor oyuncu sol bek oynayabiliyorsa yok oynayamaz mı diyelim.

Ozaman israrla Feda sezonunda 1,5 milyonumuz olmadigi icin alamadigimiz HOLEBAS diyorum baskada bisey demiyorum , HOLEBAS gelsin 3-4 sene Sol bek aramayiz kafamiz rahat olur :D

Çevrimdışı Kadir G.

Senin dediğin süper final maçı 2 gol falan atmadı. İlk golü orta açtı holosko attı ikinci golü pektemek ortaladı ujfalusi kendi kalesine attı.

Kimse demiyor oyuncu sol bek oynayabiliyorsa yok oynayamaz mı diyelim.
Ya zatrn Dunyadaki Beklerin cogu her 2 Bektede oynayabiliyor yada soyle aciklayalim adam her 2 ayaginida kullanabiliyorsa 2 tarafta da rahatlikla oynar
Bu arada bu aralar fazla gozukmuyorsun tartisacak adam bulamiyorum senle tartismanin zevki baska oluyor :icool: