Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257497 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Milosevic kadro da olsaydı keşke
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fani madida

7.000 satıldı 18.000 kombine var  şuan 25.000
kombinelilerden 10 bin anca gelir. yani şu an olduğumuz yerdeyiz  :bandit:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı cursedofdragon

ya franco ve milosevic 2 sinden birisi kadroda olamıyor ya acaba diyorum yabancı kuralına mı takılıyor.Çünkü avrupa maçında yedekler arasında milosevic vardı ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya franco ve milosevic 2 sinden birisi kadroda olamıyor ya acaba diyorum yabancı kuralına mı takılıyor.Çünkü avrupa maçında yedekler arasında milosevic vardı ?

Şuan 18de 7 yabancımız var.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Yedekte savunma oyuncusu olmayışı canımı sıkıyor pedroyu anladık gerçekten kötü ama milosevic antrenmanlarda çok çabalıyor inşallah en kısa zamanda girer.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Milosevic yine yok. Şenol Güneş stoperden anlıyor o zaman.

Tek sorun back up oyuncularını bu kadar arka plana atmamak gerek. Zira zoraki durumlarda oyuncuları mental anlamda hazır tutmak gerek.

Milosevic'te yanılmayacağım maalesef. Ayrıca Pedro ve Motta'nun durumu daha garip.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim de Milosevic'den umudum yok. O fiziği, duruşu, tipiyle oyununun alakası yok bence.

Ne bileyim.. Adamın Pique gibi fiziği var ama hep bi zayıflık seziyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Türkay

Milosevic yakında kadroya girecek ve sezon sonuna doğru da Ersan'ı kesecek hissediyorum.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş imaj ve tarzını değiştirmeye çalışıyor.

Güzel de yapıyor. Yıllardır neler yazıp/çizdiler.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Tolga

Hoca Miloseviç ve Pedro'yu çok net bir şekilde düşünmüyor.

İhtiyaç olursa Tosic ve Necip var nasılsa diye bakıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 17:33:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş imaj ve tarzını değiştirmeye çalışıyor.

Güzel de yapıyor. Yıllardır neler yazıp/çizdiler.

Aslında tipi duruşu düzgün adam. Ağır giyinmek de yakışıyor.

Ama sanırım eleştiriler üzerine bir anda onların istediği için değiştirmiş gibi gözükmek istemiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 17:35:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Genel olarak Şenol hocaya bakarsak ben Bursa maçına kadar 9 da 9 yaparız diye düşünüyordum.

Trabzon maçı sürpriz oldu açıkçası ama 3-4 puan kaybı olasıdır zaten.

Biz devreye 40 puan veya üzerinde girerse arada bir stoper ve ortasaha takviyesi + Tolgay'ın Mart gibi dönüşü ile kadro baya genişler.

Kaleci alınmayacak gibi duruyor zira Tolga biraz toparladı gibi vasat ama idare ediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Genel olarak Şenol hocaya bakarsak ben Bursa maçına kadar 9 da 9 yaparız diye düşünüyordum.

Biz devreye 40 puan veya üzerinde girerse arada bir stoper ve ortasaha takviyesi + Tolgay'ın Mart gibi dönüşü ile kadro baya genişler.

Kaleci alınmayacak gibi duruyor zira Tolga biraz toparladı gibi vasat ama idare ediyor.

Bursa maçına kadar 9'da 9 yapsak zaten şampiyon oluruz.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Seneye o seneye :D

Çevrimdışı Efe

tam 1 hafta var fb macina ortalama 4 bin bilet satilsa 28 bin yapiyor yeterli olur 25 binde şimdiden var 50 bini asariz maci kazanmak icin yeterli ben 60 bini bulmamiz gerektigini dusunuyorum passoligler 200 bini devirdi mac gunude cok bilet yukmesi yapilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

İçerideki derbileri alırsak bile şampiyon oluruz agalar.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Orta saha gelmez Veli geliyor ama stoper gelir diye düşünüyorum Şenol Güneş 2 tane oyuncuyu yok sayıyor.Milo ve Pedro'ya gerçekten üzülüyorum bir şekilde kazanmalıyız onları bu kadarını hak etmiyorlar.

Çevrimdışı LuceGel

Yok be abi 95liyim ben :D 17 eylül'de 20 oldum
Yeni yaşın kutlu olsun kardeşim 18 i yanlış görmüşüm demekki :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elimizdeki 3 Solbek te VASAT , ama içlerinde en iyisi tartismasiz Ramon Motta ! Motta , Tosic ve Ismailden 1 tik daha onde her anlamda..
Senol Hoca Mottayi neden hic dusunmuyor acaba doye dusunuyorum aklima bir tek su geliyor : Senol Hoca cok disiplinli bir hoca ve asla taviz vermez ! Motta disiplinsiz ve gece hayatina cok duskun bundan dolayi kesik yedi diye dusunuyorum ama Kesik yemesinin en buyuk nedeni bence Olimpiakos macinda yaptirdigi sorumszuca ve laubalice penalti , Sanirim bu Penaltidan sonra Senol Hoca mottayi tamamen sildi..
Birde Mottayi 18 e alarak kulubeyi sisirmek istemiyor bence Stoper sakatliginda Hemen Tosici oraya cekecek , Gerci bu seferde kulubede ismail var kafam karisti simdi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Yunus emre trabzon macındaki performansını gördükten  sonra hic şansı kalmadı.nun yüzünden trabzon macının bütün yükü q17 ye kaldı.o maçın kaybedilmesinin en büyük sorumlusu mottadır.su an sıralama tosic ismail dir.ondan sonrada motta gelmiyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Elimizdeki 3 Solbek te VASAT , ama içlerinde en iyisi tartismasiz Ramon Motta ! Motta , Tosic ve Ismailden 1 tik daha onde her anlamda..
Senol Hoca Mottayi neden hic dusunmuyor acaba doye dusunuyorum aklima bir tek su geliyor : Senol Hoca cok disiplinli bir hoca ve asla taviz vermez ! Motta disiplinsiz ve gece hayatina cok duskun bundan dolayi kesik yedi diye dusunuyorum ama Kesik yemesinin en buyuk nedeni bence Olimpiakos macinda yaptirdigi sorumszuca ve laubalice penalti , Sanirim bu Penaltidan sonra Senol Hoca mottayi tamamen sildi..
Birde Mottayi 18 e alarak kulubeyi sisirmek istemiyor bence Stoper sakatliginda Hemen Tosici oraya cekecek , Gerci bu seferde kulubede ismail var kafam karisti simdi :alala:
Trabzon maçını izlemedin sanırım abi, o maçtaki performansından sonra antrenman maçında bile oynatmam ben Motta'yı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni yaşın kutlu olsun kardeşim 18 i yanlış görmüşüm demekki :)

Sağolasın abi :)