Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

eleştirilebilir tabi ki, ben de eleştirdim zaman zaman, söylemek istediğim sadece elindeki dar kadro ve sürekli deplasmanda oynayan bir takımı genel olarak gayet iyi yönettiğidir. bence maç seçtiğini düşünmek doğru değil, bu şekilde yaftalamaya çalışmak bize birşey kazandırmaz, arkasından komisyoncu vs. gibi ifadeler de kullanıldı veya gitarcı, sosyalist, iyi adam, doğuştan Beşiktaşlı gibi öven ifadelerde kullanıldı. Bunların tamamen yanlış olduğunu bizi bir yere vardıramayacağını düşünüyorum.
Saplantılı oyuncu tercihleri ,saplantılı değişiklikler, forma adaletsizliği,transferlerdeki inatlaşma ve hatalar,derbilerdeki korkak oyun sistemi sayabileceğimiz teknik adam hataları.Piyasa yapacağı Avrupa maçlarındaki aşırı motivasyonu dar kadrodan dolayı Avrupa dönüşünde ligde ekstra puan kayıplarımıza yol açtı.Kendisiyle kötü ayrılmadık  bize fayda ve zararları olmuştur yolu açık olsun.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 14:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sorunu çözmüşler güzel ama bunlar hiç olmamalı maalesef bunun affı yok.

Olan da programa olmuş belki de iyi bir programdı bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Sorunu çözmüşler güzel ama bunlar hiç olmamalı maalesef bunun affı yok.

Olan da programa olmuş belki de iyi bir programdı bilmiyorum.
Müthiş bir programdı. #OwYea :, :lol: :lol: :bye:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deniz, açıkçası bu yazıya katılmak mümkün değil. Bilicin vizyon maçlarında takımı iyi oynatıp diğer maçlara asılmadığını düşünmek bence mantıken hatalı. böyle birşey yapması ona ne kazandıracak? hiçbirşey kazandırmaz. Geçtiğimiz yıl sezonu çok erken açıp Temmuz ayında feyenord ile oynamıştık. Neredeyse tüm sezonu deplasmanda oynadık. Yaklaşık 55 resmi maça çıktık. Buna rağmen sezonun genelinde çok başarılıydık. Ben, şahsen hocayı sadece bazı maçlarda iyi hücum yapamadığımız için eleştirdim ama esasen birçok hafifletici sebep de vardı. Bana göre genel olarak elindeki dar oyuncu kadrosuna rağmen gerçekten başarılıydı. Bence en büyük hatayı insanları gereğinden fazla överek veya gereğinden fazla yererek yapıyoruz. Bugün bile konuşulurken nefret içeren veya göğe çıkaran yorumlar yapılıyor. Sonuçta zor bir dönemde Beşiktaşa iyi hizmet ettiğini düşünüyorum, inşallah gittiği takımlarda da başarılı olur. Yönetim opsiyonunu kullanmadı, bu da bir tercihtir buna da saygı duymak gerekir.
Yonetim opsiyonu kullanmadimi yoksa Bilic efendi yonetim opsiyonu kullanmasin diye son 6 hafta takimi bilincli olarak sabotemi etti ? Bu cok ciddi sekilde tartisilir , Bilic daha devre arasinda vest hamla anlasti ! Yonetim opsiyonu kullanmasin diyede Son 6 hafta bizi sabote etti !!
Bizden ayrildiktan sadece 1 gun sonra Bizden aldigi ucrerin tam 3 katina West hama imza atmasi bunun en buyuk ispatidir bence !!
Takimi nasil oynattigina gelince Full + Full hucum takimini full+full defans oynatti , defans yapmayi beceremedigimiz icinde Cok basit takimlara basit puanlar kaybettik , Gecen sezon 1 gol atip 60 dakika defans yapiyorduk ve Mac bir an once bitsin diye dua ediyorduk , Birde bu sezonki takima bak , Izledikce izleyesin geliyor Mac hic bitmesin istiyorsun !! Senol Gunes farki iste bu !
Bilic Vasat ve takintili bir teknik direktir Cok Net !
Cenkten selam var Bilic efendiye kapak olsun attigi Goller!!
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2015, 14:29:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bilic çok iyi bir teknik direktör. Bazı eksikleri var. Ilerleyen yıllarda çok iyi yerlere gelecektir. Şimdi Bilic hakkında uzun uzun yazmak isterdim ama takımın başında şuan Şenol Güneş gibi biri varken ayıp olur. Ama geçtiğimiz sezon sonu Bilicin gitmesine sadece Lucescu veya Şenol Güneşten birinin gelmesi kaydıyla razı olurum demiştim. Nitekim Şenol hoca geldi. Içim rahat. Bi 10 yıl sonra falan Bilicin tekrar Beşiktaşin hocası olmasını isterim. Chelsea'yi falan bırakıp gelsin :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı laoban

BJK Tv'de yakında İzdivaç programı da başlar.

İzdivaç olsa iyi, bildiğin flash tv ye döndü kanal. Abuk subuk spikerler saçma salak programlar . Tek izlenen program manşet oda akillandilar geri getirdiler fehmi abiyi. Cihangir sunsun Fehmi abi konussun. Tek program o . Koca kanalda izlenecek başka birşey yok. Bayan spikerlerde çok vasat.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2015, 02:57:28 laoban ]

Çevrimdışı 38life

Iskenderbey maçı sonunda Gomez hakemle topun inik olduğuna dair bir tartışmaya girmiş ve ardından "Burası UEFA ligi, kadınlar ligi değil." demiş. Sarı kart gormesinin sebebi buymuş.

Çevrimdışı ALI RIZA

Iskenderbey maçı sonunda Gomez hakemle topun inik olduğuna dair bir tartışmaya girmiş ve ardından "Burası UEFA ligi, kadınlar ligi değil." demiş. Sarı kart gormesinin sebebi buymuş.

once upon a time ile başlar hikaye
Sonra da Kart yemiş  olur :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaslar bjk tv'de ne oldu tam olarak ?, kacirimişim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar bjk tv'de ne oldu tam olarak ?, kacirimişim.

Kaçırmış olarak kal abi :tabe:

Bir Beşiktaş'lı daha utanmasın.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2015, 15:04:35 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sabah foruma girdiğimde bende yazılanlar sonucu merak edip görüntülere baktım. Aslında hiç te öyle utanılacak şeyler değildi. Tamam acemi bulabilirsiniz ama üç Beşiktaş'lı sanatçı kardeşimiz kendilerince bir gösteri yapmışlar. Sosyal medyada taraftarlarımız da yangına körükle gitmişler. Utanılacak şey " para şike işte fener - cimbom işte " sloganlarının renklilere mal olmasıdır. Çok şükür yayıncılıkta acemi olabiliriz ama hakkımızda şike söylentisi dahi yok. Ben utanacaksam bu tip sloganlardan utanırım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 15:17:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Buradayken şöyle anlatmıştım.

Bilic'in eline harika bir kadro verirseniz mükemmel iş çıkarır.

Örnek olarak bir gün Psg'nin başına geçerse hem ligi süpürür hem Şampiyonlar ligini alabilir.

Ama bizim gibi orta karar kadro verirseniz büyük takımları süpürürken küçüklere takılır.Öyle bir kadro olmalı ki elinde, büyük takımları taktikle küçük takımları oyuncuların yetenekleriyle süpürsün.

Çünkü hücum varyasyonu yok Bilic'in. O da zaten bunu savunma çalışarak hücum satın alınarak yapılır diye açıklamıştı. Yanıldığı nokta görüldüğü gibi hücum da çalışarak yapılabiliyor. -Güneş'li Günler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Yusuf Tekeli bayağı bir geliştirdin kendini 2 ay önce 18 yaşındaydın geçen ay 19 bu ay 20   :lol: Yanılmıyorum değilmi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

gelecek yıl kadroda büyük bir değişim olacağını düşünüyorum. büyük ihtimalle ocakta stoper ve kaleci transferi yapılacak.

sosa'nın sezon sonu ayrılma ihtimali var. töre'yi de bu gidişle yüksek paralara satacağız gibi. atiba'nın yaşı ilerlediği için atiba'yı yedekleyecek bir ön libero transferi de gerekli diye düşünüyorum. motta kesin olarak seneye yolcu, ismail ile de büyük ihtimal sözleşme yenilenmez. tosic de büyük olasılıkla yetersiz kalacağı için, yetersiz kalmasa bile o bölgede sayısal olarak eksik kalacağımız için sol bek ihtiyacı da doğacak gibi duruyor.

tabii yönetimimiz 5 yıl sonranın bile transfer planlamasını yaptığı için bu olasılıkları hesap edip, şimdiden oyuncu bakmaya başlamıştır diye düşünüyorum ama bakmıyorlarsa sıkıntı büyük.

Konu disi olacak ama fb maci bilet durumlari hakkında bilgisi olan var mi ? :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 15:23:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Yusuf Tekeli bayağı bir geliştirdin kendini 2 ay önce 18 yaşındaydın geçen ay 19 bu ay 20   :lol: Yanılmıyorum değilmi.

Öyle mi olmuş :D Kedi yaşı gibi atıyor olabilir o zaman  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 15:23:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu disi olacak ama fb maci bilet durumlari hakkında bilgisi olan var mi ? :)

7.000 satıldı 18.000 kombine var  şuan 25.000

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kuzey kale arkasi yer vardir o zaman degil mi :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Buradayken şöyle anlatmıştım.

Bilic'in eline harika bir kadro verirseniz mükemmel iş çıkarır.

Örnek olarak bir gün Psg'nin başına geçerse hem ligi süpürür hem Şampiyonlar ligini alabilir.

Ama bizim gibi orta karar kadro verirseniz büyük takımları süpürürken küçüklere takılır.Öyle bir kadro olmalı ki elinde, büyük takımları taktikle küçük takımları oyuncuların yetenekleriyle süpürsün.

Çünkü hücum varyasyonu yok Bilic'in. O da zaten bunu savunma çalışarak hücum satın alınarak yapılır diye açıklamıştı. Yanıldığı nokta görüldüğü gibi hücum da çalışarak yapılabiliyor. -Güneş'li Günler.
tam olarak bunu yazmıştım, hem de defalarca, takımın efektif hücum yapamadığından söz etmiştim, Bilicin burada kastettiği daha iyi hücum için daha iyi futbolcular gerekli olduğudur muhtemelen. Gelinen noktada premier ligde gayet başarılılar anladığım kadaıyla. Zaman herşeyi gösterir, bekleyelim görelim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok be abi 95liyim ben :D 17 eylül'de 20 oldum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Şenol Güneş yine kadroya stoper almamış.Bu sene bu stoperlerden çekersek sorumlusu kendisidir.Tehlikeli işler yapıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemek yerine 1 stoper daha olsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 16:17:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş yine kadroya stoper almamış.Bu sene bu stoperlerden çekersek sorumlusu kendisidir.Tehlikeli işler yapıyor

Stoper olarak görmüyor eldekileri.

Ersan ve Rodi sakatlanırsa Tosic'i oraya çekecek olmazsa Necip'i çekecek çok bariz artık.

Bu da bana stoper almadınız demenin başka bir yolu.

Ve 3. kez uyarıyorum yaşını girmelisin @MehmetRKıratlı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolfo-Beck-Atiba.

Kilit oyuncularımız bunlar bence. Özellikle Atiba 2 kişilik oynuyor resmen.

Beck'in savunma zaafiyeti yok. Rhodolfo zaten yerden havadan bırakmıyor rakibi.

Bu arada Rhodolfo'nun dikkatimi çeken bir özelliği var, geniş alanda yakalanmıyor. Rakip forvet topu alacağı zaman ensesinde oluyor ya faul yapıyor ya da topu kapıyor bu özelliğini çok sevdim şahsen.

Veli'nin rakip orta sahalara yaptığı gibi. Bu özellik çok önemli. Rakip alıp dönerse sıkıntı oluyor savunmamızda. O yüzden Veli'nin de yokluğu etkili şuan.