Deniz, açıkçası bu yazıya katılmak mümkün değil. Bilicin vizyon maçlarında takımı iyi oynatıp diğer maçlara asılmadığını düşünmek bence mantıken hatalı. böyle birşey yapması ona ne kazandıracak? hiçbirşey kazandırmaz. Geçtiğimiz yıl sezonu çok erken açıp Temmuz ayında feyenord ile oynamıştık. Neredeyse tüm sezonu deplasmanda oynadık. Yaklaşık 55 resmi maça çıktık. Buna rağmen sezonun genelinde çok başarılıydık. Ben, şahsen hocayı sadece bazı maçlarda iyi hücum yapamadığımız için eleştirdim ama esasen birçok hafifletici sebep de vardı. Bana göre genel olarak elindeki dar oyuncu kadrosuna rağmen gerçekten başarılıydı. Bence en büyük hatayı insanları gereğinden fazla överek veya gereğinden fazla yererek yapıyoruz. Bugün bile konuşulurken nefret içeren veya göğe çıkaran yorumlar yapılıyor. Sonuçta zor bir dönemde Beşiktaşa iyi hizmet ettiğini düşünüyorum, inşallah gittiği takımlarda da başarılı olur. Yönetim opsiyonunu kullanmadı, bu da bir tercihtir buna da saygı duymak gerekir.
Yonetim opsiyonu kullanmadimi yoksa Bilic efendi yonetim opsiyonu kullanmasin diye son 6 hafta takimi bilincli olarak sabotemi etti ? Bu cok ciddi sekilde tartisilir , Bilic daha devre arasinda vest hamla anlasti ! Yonetim opsiyonu kullanmasin diyede Son 6 hafta bizi sabote etti !!
Bizden ayrildiktan sadece 1 gun sonra Bizden aldigi ucrerin tam 3 katina West hama imza atmasi bunun en buyuk ispatidir bence !!
Takimi nasil oynattigina gelince Full + Full hucum takimini full+full defans oynatti , defans yapmayi beceremedigimiz icinde Cok basit takimlara basit puanlar kaybettik , Gecen sezon 1 gol atip 60 dakika defans yapiyorduk ve Mac bir an once bitsin diye dua ediyorduk , Birde bu sezonki takima bak , Izledikce izleyesin geliyor Mac hic bitmesin istiyorsun !! Senol Gunes farki iste bu !
Bilic Vasat ve takintili bir teknik direktir Cok Net !
Cenkten selam var Bilic efendiye kapak olsun attigi Goller!!