Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

şans olurda bu kadarı da olmaz pek bir şey oynamadan 3 puan aldılar fenerde o şekilde

Ben geçtiğimiz sezon sonu üşenmedim maçkolikten girdim tek tek Fenerin bütün maçlarındaki gol dakikalarına bakarak "Fenerin son 5 dakikada gol atıp kazandığı maçların sayısı"nı tespit ettim. Sizce kaçtı?

Çevrimdışı mert_

Bu öngörüleri sezon sonunda görürüz aynı şekilde şenl hoca öngörülerinide. Bu söylediklerin senin fikrin benim fikrim de başarılı olacağı bakalım ve görelim bence
elbette öyle, inşallah ben haklı çıkarım şenol hoca konusunda da takımımız başarılı olmuş olur :) bilic konusunda da, zaten belirttiğim gibi orta sıra takımlarının hocası ve westham'ın hedefleri ölçüsünde başarılı olacaktır ben aksini söylemedim zaten :) şampiyonluk için oynatmak başka westhamı ilk 8e sokmak için oynatmak başka:)

Çevrimdışı atalay

70 metre takım boyu ile oynayıp; bloklar arası büyük boşluklar veren; ter idmanı temposunda maçlar oynayan şu takıma bir kez daha geçilir isek bu sene kimse bahane aramasın artık.

edit: Hamza Hamzaoğlu 3 kupa aldı. Aynı ligde 70 puan alamadık. Şaka gibi.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2015, 23:26:50 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |
Kiskanclik krizine giren Gokhan Tore , Quaresmanin Sac stilinin aynisini kestirdi , Bunu Gören Quaresma Çılgına dondu ve Gokhan Toreye saldirdi , araya Senol Güneş girdi ve 2 Futbolcuyu da Kadro Dışı birakti
NTVSPOR , TAKVİM
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kimse bana Bilici savunmasin !!!
Yok stadmis yok bilmem neymis , Su renkilerin Rezalet haline bakin , Yuruye yuruye Sampiyon olmaliydik Gecen sene hicbir bahanesi yok bunun !!
Herseyi Gectim devre arasinda baska bir takimla anlasip Takimi son 6 hafta bilincli olarak sabote eden adami hic savunmayin bana...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2015, 23:59:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic düşündüğümüz gibi gidiyor.

Ben ilk 8'de bitirir diyordum öyle de gidiyor. Tam deplasman takımı yarattı.

60-65 puanı görecek tahminim. Çok kolay takımları da yener içeride. Ama orta halli takımlara da kaybedecek çokça puanı olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ne diyecen adam zaten iyi bi teknik adamdı burdaki derbilerde de biz çok iyi maçlar çıkarttık ama ya kırmızı yiyerek ya da farklı sebeplerden kaybettik. Biraz da o dönem elinde tam anlamıyla kaliteli kadro yoktu elinde ama elinden geleni yaptı adam. Ben giderkende söyledim bu adam premier ligde çok başarılı olur diye ama herkes bize saldırdı bakın görün yine söylüyorum bu adam çok başarılı olacak.
Iyi bir teknik adamdi :alala:
Vasat hatta vasat alti Cok Net !
1 tane atip yatayim butun sistemi bu ! Defans takimi yaratir birde cok takintili hatta geri kafali yaptigi oyunvu tercihlerine bakinca bunu anlamak gayet mumkun :busted_cop:

Çevrimdışı Koa_lAA

birazda şans olacak... geçen sene bizim maçtan bir hafta önce bursalı bakambu gs maçında en az 5 tane kaleciyle karşı karşıya golü atamadı ertesi hafta daha dakka 10 bize ilk girdiği pozisyonu gol yaptı.(en çok sövdüğüm olaylardan biridir:D)

te bu akşam.. iki hafta önce 25 metreden bize gol atan erkan zengin.. boş kaleye altı pasdan topu atamadı.. yani kader mi desem kısmetimizmi bu desem.. bilemedim arkadaş.. sövmekten başka elden gelen bişeyde yok..

Çevrimdışı atalay

Bilic konusunda ise her zaman dediğim gibi maç önü planlaması ve geometri bilgisi konusunda gayet iyi bir hoca.

Hatta geometri konusunda ligimizde ondan daha iyisi kesinlikle yok.

Fakat güçlü ve dominant bir oyun kurgusu yok. Yani denk ve düşük profildeki takımlara karşı yine zorlanacak. Ki EPL kariyeri tam olarak böyle başladı.

Bugün birkaç kez tam 11 oyuncu ile ceza sahasında savunma yaptı. Ve 2.yarı bir ara City sahasında topla oynama yüzdesi: %7 idi.

edit: Şunu da ekleyelim kurduğu kadroda ki 5 oyuncu Beşiktaş forması giyebilirdi, şu iki yıllık süre içerisinde. Aynı menajerler ile iş yaptığımızdan.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2015, 00:16:38 atalay ]

Çevrimdışı talha

Bilic konusunda ise her zaman dediğim gibi maç önü planlaması ve geometri bilgisi konusunda gayet iyi bir hoca.

Hatta geometri konusunda ligimizde ondan daha iyisi kesinlikle yok.

Fakat güçlü ve dominant bir oyun kurgusu yok. Yani denk ve düşük profildeki takımlara karşı yine zorlanacak. Ki EPL kariyeri tam olarak böyle başladı.

Bugün birkaç kez tam 11 oyuncu ile ceza sahasında savunma yaptı. Ve 2.yarı bir ara City sahasında topla oynama yüzdesi: %7 idi.

edit: Şunu da ekleyelim kurduğu kadroda ki 5 oyuncu Beşiktaş forması giyebilirdi, şu iki yıllık süre içerisinde. Aynı menajerler ile iş yaptığımızdan.

Terzic'in çok büyük yok sayılamaz katkısı var bu konuda. Keşke kalsaydı bizde ama PL dururken burada ne işi olacaktı. :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Bilic'in bu galibiyetleri beni şaşırtmıyor zira bu tarz zorlu maçları kazanacağını West Ham ile anlaştığı zaman söylemiştim.

Fakat kendi dengindeki rakiplere karşı Bilic'in oyun sistemi başarılı olamıyor kolay kolay ve göreceksiniz abuk sabuk puanlar kaybedecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Konu yine bilic olmuş :)

Daha önce burada bu konuyu çok konuştuk ve çoğu kişi de bir konuda hem fikir ki bilic maç seçen bir hoca.Ki öyle bir adam ki maçlarını titizlikle seçiyor,dünya çapında ses getirebileceği maçlarda bambaşka bir futbol anlayışı ve başbaşka tercihlerle oynuyor ama diğer maçlarda bildiğimiz bilic..

Biraz açmak gerekirse geçen seneye bakalım.Feyenoord ,Arsenal,Tottenham,Liverpool gibi maçlarda çok ama çok farklı futbol oynattı.Çünkü bu maçlardaki performansı ile İngilterede PR ını güzelce yapabilecekti,yaptı da west hama görüştü anlaştı oraya gitti.Ektiğini biçti.

Dünyada sadece 1(bir) kanalda yayınlanan ,avrupada hiçbir şekilde ses getirmeyen derbilerde ne yaptığını da hepimiz gördük.8 derbi 0 galibiyet ile rekor kırdı :).Anadolu takımlarına karşı kapanan sıradan kanser futbolu ve her maç aynı sıradan yanlış değişiklikler ile bizi bir güzel harcadı.Kolayca şampiyon olabilecekken loser biri olduğu gerçeğini bizlere yaşattı.Bu kez bizi biçti.

Sonuç olarak bilic ingilterede bekleneni yaptı.Dünya çapında PR ını yapacağı maçlarda bambaşka futbol oynattı ve ektiğini biçti.Diğer maçlarda da west hamı biçecek ama bu kez kimse ona "neden" diye sormayacak.Çünkü şampiyonluk iddiası olmayan ,ilk 8 e girmeyi kendine başarı sayan bir takımı çalıştırıyor olacak.

Loserlar için de Win-Win olan takımlar var :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Şu BJK TV'nin yaptığı saçmalık ile fena dalga geçiliyor twitter da.  :s20: Hangi akla hizmet yapılabilir bu ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı brkntcnr

Şu BJK TV'nin yaptığı saçmalık ile fena dalga geçiliyor twitter da.  :s20: Hangi akla hizmet yapılabilir bu ya
Rezillikten başka bisey degil. Zaten bi işe yaradığı yok normal uyduya geçmediler bi türlü bari böyle saçmasapan şeylerle bizi rezil etmesinler.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Güzel utandırdılar be. 8-0'lık maçı oynatsalar daha az utanırdım..

twitterda dalga konsu olduk
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alper1903

Buraya daha uzun bir süre birşeyler yazmayı planlamıyordum ama bu konu hakkında bir iki şey karalamadan edemeyeceğim.

Öncelikle, video rezalet. Yani ben izlerken utandım, bunun sorumlusu kimse derhal gereği yapılmalı. Fakat... Bu işin sorumlusunun rezilliği kadar "bazı" Beşiktaş taraftarının da rezilliği var. Video bir şekilde internet alemine düşmüş, bu videoyu kimsenin görmemesi için saklama çaban olması gerekirken sen kalkıp bunu onbinlere, yüzbinlere sırf laf olsun diye yayıyorsun ondan sonra "takımın üstünde baskı var, takım derbilerde korkak oynuyor, alması gerektiği maçları kaybediyor" diyorsun. Yahu takımı psikolojikman önce sen bitiriyorsun! Rakibe falan gerek kalmıyor. Açığını direk rakibe sunuyorsun, ondan sonra vay efendim Beşiktaş üzerinden dalga geçiyorlar diyorsun. Burayı, sosyal medya'yı sadece Beşiktaşlılar mı takip ediyor? Çok insan takip ediyor. Bunların içinde fazlasıyla Beşiktaş düşmanı var. Gereğini önce yetkili gördüğün kişilere bildirirsin daha sonra onlar gereğini yapar, bu kadar basit. Daha 1 saat önce dizi izlemeye başlamadan ufak ufak yayıldığını gördüm sosyal medyada, dizi bitti bir açtım her yer o videoyu konuşuyor. Böyle amatörlük olmaz. Öncelikli hata bu tip küçük gözüken ama sonuçlarının çok büyük olduğunu anlamayan yönetimde, daha sonra da kendini bilmez 3-5 kişide.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rezillikten başka bisey degil. Zaten bi işe yaradığı yok normal uyduya geçmediler bi türlü bari böyle saçmasapan şeylerle bizi rezil etmesinler.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amaçları oydu zaten.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı beşiktaşk

vallaha bende uyuyamıyorum o video yüzünden gece gece uykumu kaçırdı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ekşi'ye düşmüş geçmiş olsun. zaten oranın da ne mal olduğunu biliyoruz eğlensinler bakalım.

BJK TV :akuma: :akuma: :s20: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

ekşi'ye düşmüş geçmiş olsun. zaten oranın da ne mal olduğunu biliyoruz eğlensinler bakalım.

BJK TV :akuma: :akuma: :s20: :s20:
sabah sabah dünyam şaştı, o videonun yapımında, yayınında ve sosyal medyaya düşmesinde emeği geçenlerin ............

Çevrimdışı Easthanbool

Eee  koca klüp ahbap çavuş ilişkisiyle yönetilirse bunlarda oraya çıkıp bir güzel rezil ederler
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Bjk Tv'nin kötü yönetildiğinin en net kanıtıdır o video.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Konu yine bilic olmuş :)

Daha önce burada bu konuyu çok konuştuk ve çoğu kişi de bir konuda hem fikir ki bilic maç seçen bir hoca.Ki öyle bir adam ki maçlarını titizlikle seçiyor,dünya çapında ses getirebileceği maçlarda bambaşka bir futbol anlayışı ve başbaşka tercihlerle oynuyor ama diğer maçlarda bildiğimiz bilic..

Biraz açmak gerekirse geçen seneye bakalım.Feyenoord ,Arsenal,Tottenham,Liverpool gibi maçlarda çok ama çok farklı futbol oynattı.Çünkü bu maçlardaki performansı ile İngilterede PR ını güzelce yapabilecekti,yaptı da west hama görüştü anlaştı oraya gitti.Ektiğini biçti.

Dünyada sadece 1(bir) kanalda yayınlanan ,avrupada hiçbir şekilde ses getirmeyen derbilerde ne yaptığını da hepimiz gördük.8 derbi 0 galibiyet ile rekor kırdı :).Anadolu takımlarına karşı kapanan sıradan kanser futbolu ve her maç aynı sıradan yanlış değişiklikler ile bizi bir güzel harcadı.Kolayca şampiyon olabilecekken loser biri olduğu gerçeğini bizlere yaşattı.Bu kez bizi biçti.

Sonuç olarak bilic ingilterede bekleneni yaptı.Dünya çapında PR ını yapacağı maçlarda bambaşka futbol oynattı ve ektiğini biçti.Diğer maçlarda da west hamı biçecek ama bu kez kimse ona "neden" diye sormayacak.Çünkü şampiyonluk iddiası olmayan ,ilk 8 e girmeyi kendine başarı sayan bir takımı çalıştırıyor olacak.

Loserlar için de Win-Win olan takımlar var :)
Deniz, açıkçası bu yazıya katılmak mümkün değil. Bilicin vizyon maçlarında takımı iyi oynatıp diğer maçlara asılmadığını düşünmek bence mantıken hatalı. böyle birşey yapması ona ne kazandıracak? hiçbirşey kazandırmaz. Geçtiğimiz yıl sezonu çok erken açıp Temmuz ayında feyenord ile oynamıştık. Neredeyse tüm sezonu deplasmanda oynadık. Yaklaşık 55 resmi maça çıktık. Buna rağmen sezonun genelinde çok başarılıydık. Ben, şahsen hocayı sadece bazı maçlarda iyi hücum yapamadığımız için eleştirdim ama esasen birçok hafifletici sebep de vardı. Bana göre genel olarak elindeki dar oyuncu kadrosuna rağmen gerçekten başarılıydı. Bence en büyük hatayı insanları gereğinden fazla överek veya gereğinden fazla yererek yapıyoruz. Bugün bile konuşulurken nefret içeren veya göğe çıkaran yorumlar yapılıyor. Sonuçta zor bir dönemde Beşiktaşa iyi hizmet ettiğini düşünüyorum, inşallah gittiği takımlarda da başarılı olur. Yönetim opsiyonunu kullanmadı, bu da bir tercihtir buna da saygı duymak gerekir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 13:19:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Deniz, açıkçası bu yazıya katılmak mümkün değil. Bilicin vizyon maçlarında takımı iyi oynatıp diğer maçlara asılmadığını düşünmek bence mantıken hatalı. böyle birşey yapması ona ne kazandıracak? hiçbirşey kazandırmaz. Geçtiğimiz yıl sezonu çok erken açıp Temmuz ayında feyenord ile oynamıştık. Neredeyse tüm sezonu deplasmanda oynadık. Yaklaşık 55 resmi maça çıktık. Buna rağmen sezonun genelinde çok başarılıydık. Ben, şahsen hocayı sadece bazı maçlarda iyi hücum yapamadığımız için eleştirdim ama esasen birçok hafifletici sebep de vardı. Bana göre genel olarak elindeki dar oyuncu kadrosuna rağmen gerçekten başarılıydı. Bence en büyük hatayı insanları gereğinden fazla överek veya gereğinden fazla yererek yapıyoruz. Bugün bile konuşulurken nefret içeren veya göğe çıkaran yorumlar yapılıyor. Sonuçta zor bir dönemde Beşiktaşa iyi hizmet ettiğini düşünüyorum, inşallah gittiği takımlarda da başarılı olur. Yönetim opsiyonunu kullanmadı, bu da bir tercihtir buna da saygı duymak gerekir.

Sadece oynatamadı demek yanlış olur. Bilic iyi bir hoca, bize de çok şey kattı ancak çok da yanlışı oldu.

50-55 metrede oynayaıp alan daraltarak maç kazanan takımı derbilerde 35 metreye kadar çekti ve yenilginin bir numaralı sebebi oldu. Korkmadan kendi gibi oynatsa kazanacaktık.

Diğer açamadığımız Anadolu maçlarında da bağnaz oyuncu değişiklikleri ve sistem yapısı hep devam etti. Üstüne bir de yeterli rotasyon yapmaması bizim ipimizi çekti.

Son olarak yaşını girer misin profiline @ilhan mansız
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Sadece oynatamadı demek yanlış olur. Bilic iyi bir hoca, bize de çok şey kattı ancak çok da yanlışı oldu.

50-55 metrede oynayaıp alan daraltarak maç kazanan takımı derbilerde 35 metreye kadar çekti ve yenilginin bir numaralı sebebi oldu. Korkmadan kendi gibi oynatsa kazanacaktık.

Diğer açamadığımız Anadolu maçlarında da bağnaz oyuncu değişiklikleri ve sistem yapısı hep devam etti. Üstüne bir de yeterli rotasyon yapmaması bizim ipimizi çekti.

Son olarak yaşını girer misin profiline @ilhan mansız
eleştirilebilir tabi ki, ben de eleştirdim zaman zaman, söylemek istediğim sadece elindeki dar kadro ve sürekli deplasmanda oynayan bir takımı genel olarak gayet iyi yönettiğidir. bence maç seçtiğini düşünmek doğru değil, bu şekilde yaftalamaya çalışmak bize birşey kazandırmaz, arkasından komisyoncu vs. gibi ifadeler de kullanıldı veya gitarcı, sosyalist, iyi adam, doğuştan Beşiktaşlı gibi öven ifadelerde kullanıldı. Bunların tamamen yanlış olduğunu bizi bir yere vardıramayacağını düşünüyorum.