Buraya daha uzun bir süre birşeyler yazmayı planlamıyordum ama bu konu hakkında bir iki şey karalamadan edemeyeceğim.
Öncelikle, video rezalet. Yani ben izlerken utandım, bunun sorumlusu kimse derhal gereği yapılmalı. Fakat... Bu işin sorumlusunun rezilliği kadar "bazı" Beşiktaş taraftarının da rezilliği var. Video bir şekilde internet alemine düşmüş, bu videoyu kimsenin görmemesi için saklama çaban olması gerekirken sen kalkıp bunu onbinlere, yüzbinlere sırf laf olsun diye yayıyorsun ondan sonra "takımın üstünde baskı var, takım derbilerde korkak oynuyor, alması gerektiği maçları kaybediyor" diyorsun. Yahu takımı psikolojikman önce sen bitiriyorsun! Rakibe falan gerek kalmıyor. Açığını direk rakibe sunuyorsun, ondan sonra vay efendim Beşiktaş üzerinden dalga geçiyorlar diyorsun. Burayı, sosyal medya'yı sadece Beşiktaşlılar mı takip ediyor? Çok insan takip ediyor. Bunların içinde fazlasıyla Beşiktaş düşmanı var. Gereğini önce yetkili gördüğün kişilere bildirirsin daha sonra onlar gereğini yapar, bu kadar basit. Daha 1 saat önce dizi izlemeye başlamadan ufak ufak yayıldığını gördüm sosyal medyada, dizi bitti bir açtım her yer o videoyu konuşuyor. Böyle amatörlük olmaz. Öncelikli hata bu tip küçük gözüken ama sonuçlarının çok büyük olduğunu anlamayan yönetimde, daha sonra da kendini bilmez 3-5 kişide.