Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261361 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Hatırlatmasına hatırlat da bize gelebilme ihtimali olmayan bir tanınırlığa sahipti.

Yani 18-19 yaşında olsa yaştan alındı denirdi ancak orta yaşta kariyeri olmayan adamı getirselerdi bula bula bunu mu buldunuz diye algıdan direk kaybedecekti.

O yüzden bence bizim için negatif değil ama Osmanlı için baya poziitif bir hamle.

Bu arada Bodo'da da gol ortalaması yüksek baya 7-8 tane bırakır gibi bu sene.

Ben, 3 yıldır takip ediyorum. Konuşan boş konuşur; Gs ve bizim rotasyonu düşününce nokta atışı transfer olurdu bu iki takım için.

Algıya bu kadar önem veriyorlarsa transfer yapsalardı; kimse gelmedi bu daha kötü.

Çevrimiçi Necmi

Hasan Arat?
kulübün kapısından içeri sokmam Başkanlığı bırak Beşiktaş kulübünde kapıcılık yapmaya laik değildir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:27:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben, 3 yıldır takip ediyorum. Konuşan boş konuşur; Gs ve bizim rotasyonu düşününce nokta atışı transfer olurdu bu iki takım için.

Oynardı, saygınlığı geç kazanırdı ama kazanırdı. Ama %95 konuşurdu en az bu da oyuncuyu bitirirdi başta.

Baskı büyük yavaş yavaş alışacak taraftar böyle transferlere. Yine bu konuda en iyi biziz Atiba tuttuğu için arkasından devam etme şansımız var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:28:12
  • Beşiktaş / Bodrum
kulübün kapısından içeri sokmam Başkanlığı bırak Beşiktaş kulübünde kapıcılık yapmaya laik değildir.

Neden @Necmi abi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Süleyman SEBA döneminde ikinci başkanlık yapan adam galatasaraylı mı ?  :)
bu konuda o zamanlarda söylenti vardı bir kerede çıkıp aksini söylemedi
Süleyman Sebanın ikinci başkanlığa getirdiği kişi tartışılmazdı. @Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/ptt-1-lig-201516-sezonu/

PTT 1. Lig'i bundan sonra bu başlıkta konuşacağız.

Özellikle takip edenler ve maçları kaçırmayanlar için böyle bir başlık açma gereği gördüm.

Forumun bilgisine sunarım
:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:54:47
  • Beşiktaş / Bodrum
http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/ptt-1-lig-201516-sezonu/

PTT 1. Lig'i bundan sonra bu başlıkta konuşacağız.

Özellikle takip edenler ve maçları kaçırmayanlar için böyle bir başlık açma gereği gördüm.

Forumun bilgisine sunarım
:)

Madem sunuldu, konsey toplansın oylayacağız  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Madem sunuldu, konsey toplansın oylayacağız  :evillol:
Oylama yapıldı karar verildi sen kaçırmışsın :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:58:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Oylama yapıldı karar verildi sen kaçırmışsın :kop:

@ALI RIZA  reis silelim arkadaşı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı merak etme kara listede açığını arıyorum  :bandit: :bandit:
Ters bir hareketinde yaşadığı hayatın doğru olmadığını hissetireceğim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı merak etme kara listede açığını arıyorum  :bandit: :bandit:
Ters bir hareketinde yaşadığı hayatın doğru olmadığını hissetireceğim  :kop: :kop: :kop:
Quaresma diyorum :kop:

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar biraz da Gençlerbirliği'nin oyunundan bahsedelim. Nasıl takım, nasıl bir futbol oynuyor, bu sene ne yaparlar, Mehmet Özdilek'in takımlarına hiç yenilmiyoruz bu etken olur mu, Bize karşı kapanırlar mı yoksa açık mı oynarlar?

@atalay @Çağrı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar biraz da Gençlerbirliği'nin oyunundan bahsedelim. Nasıl takım, nasıl bir futbol oynuyor, bu sene ne yaparlar, Mehmet Özdilek'in takımlarına hiç yenilmiyoruz bu etken olur mu, Bize karşı kapanırlar mı yoksa açık mı oynarlar?

@atalay @Çağrı

4 haftada; 1 galibiyet, 3 mağlubiyet

6 gol atıp, 9 gol yemiş.

Son olarak: "Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktaş'tan korkmadıklarını belirterek, "Kazanma adına ne gerekiyorsa sahada onu yapacağız" dedi."

@38life
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

bu konuda o zamanlarda söylenti vardı bir kerede çıkıp aksini söylemedi
Süleyman Sebanın ikinci başkanlığa getirdiği kişi tartışılmazdı. @Deniz
aksini söylemesine gerek mi var @Necmi abi.Adam herkesten çok daha iyi Beşiktaşlı şüphe duyulması bile komik.
bugün Fikret Orman da gsli deniyor basket takımını gsye verdi ,2. kaleciyi yok pahasına gsye verdi diyenler var bunlar gülüp geçilecek iddialar.
Hasan arat iyi Beşiktaşlıdır ,Sebanın açık yüreklilikle güvendiği nadir insanlardandır.Hatta gelecekte başkan olarak görmek istediği kişidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

aksini söylemesine gerek mi var @Necmi abi.Adam herkesten çok daha iyi Beşiktaşlı şüphe duyulması bile komik.
bugün Fikret Orman da gsli deniyor basket takımını gsye verdi ,2. kaleciyi yok pahasına gsye verdi diyenler var bunlar gülüp geçilecek iddialar.
Hasan arat iyi Beşiktaşlıdır ,Sebanın açık yüreklilikle güvendiği nadir insanlardandır.Hatta gelecekte başkan olarak görmek istediği kişidir.
ne çok şey biliyorsun @Deniz

Çevrimdışı atalay

Bizim U-17 takımı Mersin'den oyun konsantrasyonu ve takım savunması konusunda daha sağlam oynar.

Bu kadar alan ve genişlik vermemeli bir Süper Lig takımı. Beginner modunda olmuş maç.

Ligde öyle 10-12 takım var ki haddinden fazla saygı duyuyoruz.

Çevrimdışı LuceGel

Bayrampaşa Sarıyer maçı saat 16 da Bjk tv verecekmiş.Verdiğimiz oyuncuları ve Bjk tv nin yayın durumu test etmek isteyen arkadaşlara fırsat  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2015, 12:30:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bayrampaşa Sarıyer maçı saat 16 da Bjk tv verecekmiş.Verdiğimiz oyuncuları ve Bjk tv nin yayın durumu test etmek isteyen arkadaşlara fırsat  :)

Ooo sağlam kavga var bugün o zaman  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2015, 12:33:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Gençlerbirliği şimdiye dek izlediğim kadarıyla bize zorluk çıkarabilecek bir takım değil.

Sıkı kapanamayan, bloklar arası mesafesi geniş ve kopuk, önde pres yediğinde savrulan bir takım.

Artı özelliği yetenekli oyuncuları ve golü düşünüyorlar. Rakipleri Fener olsa baya zorluk çıkarırlardı ancak bizim en kolay skor bulabileceğimiz takımlar bu tip takımlar.

Zaten bir 3-4 gibi faciaya da Gençlerbirliği maruz kalırsa Anadolu takımları üstümüze gelemeyecek korkudan artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Gençlerbirliği şimdiye dek izlediğim kadarıyla bize zorluk çıkarabilecek bir takım değil.

Sıkı kapanamayan, bloklar arası mesafesi geniş ve kopuk, önde pres yediğinde savrulan bir takım.

Artı özelliği yetenekli oyuncuları ve golü düşünüyorlar. Rakipleri Fener olsa baya zorluk çıkarırlardı ancak bizim en kolay skor bulabileceğimiz takımlar bu tip takımlar.

Zaten bir 3-4 gibi faciaya da Gençlerbirliği maruz kalırsa Anadolu takımları üstümüze gelemeyecek korkudan artık.
En sevdiğimiz türden rakip desene abi :) Akşam oyuncular birbirine lütfetmeyi bıraksın da 3-4 atalım. Artık şu anadolu takımları da kendine gelir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2015, 12:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaçırmayın :

14:45
Chelsea - Arsenal

19:30
Manchester City - West Ham United
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği ligin en vasat altı takımlardan biri.

Mehmet Özdilek, görev aldığı her takımda kapanarak değil golü arayarak maç kazanmayı düşünen bir sistem oturtmaya çalışmıştır bugüne kadar.

O yüzden yine ilk 20-25 dakikada bir gol sıkıştırırsak fazla zorlanmadan maçı kazanırız.

Belki skor 0-2 falan olur ama maç bittiğinde yine 3-4 net pozisyonu kaçırdığımızı konuşabiliriz :D