Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263752 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 13:19:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dünkü maçın ortalama pozisyonlarında Kerim ve Quaresma neredeyse sağ ve sol iç gibi gözüküyor. Nitekim dün orta göbekte defalarca topla buluştular. Kısacası oyuna genişlik katmakta zorlanıyoruz.

Töre'de olmayınca dikkat çekici bir diğer nokta pas kombinasyonları. Beck - Sosa - Töre üçlüsü yerini Ersan - Rhodolfo - Atiba'ya bırakmak zorunda kaldı.

Sol taraf çalışmıyor. Sol bekimiz yok çünkü. Sol bek çalışmayınca sol iç de insiyatifi hep sağa doğru kullanıyor.

Hele ki Olcay olmayınca oyun tamamen sağa dönüyor normal karşılamak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sol taraf çalışmıyor. Sol bekimiz yok çünkü. Sol bek çalışmayınca sol iç de insiyatifi hep sağa doğru kullanıyor.

Hele ki Olcay olmayınca oyun tamamen sağa dönüyor normal karşılamak gerek.

Öyle lakin dünkü maçta da İsmail ve Beck önceki maçlarda Tosic hep orta saha çizgisinin üzerinde. Bizim hücumlarda tercihimizin Töre ve Beck kanadı olması çok normal fakat soldan hücum edemememizin bir sebebi de oyunun yönünü değiştiremeyen orta saha oyuncuları.

Takım hücumlarda çok Töre endeksli oynuyor. Sosa, Oğuzhan dahil kafalarında hemen Töre'yi topla buluşturmak var. İşte Trabzon bu bağlantıyı kesti ve maçı kazandı.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu adamı hangi çılgın kesicekmiş şaşarım :D

Bunu ben dediğimde ölümüne savunuyordun quaresmayı hatırlıyor musun?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunu ben dediğimde ölümüne savunuyordun quaresmayı hatırlıyor musun?

quaresma çok kötü futbolcu değil yalnız onu da unutmayalım :) Çağrının dediği gibi olcay klasik düz oyuncu basit oynuyor.Maç'ın kilidini açamadığımız zaman quaresma'ya ihtiyacımız olucak :) Ben yunus emre'nin gazına geldim ayrıca bütün suçlu odur  :naughty: :naughty:

sitede gezerken karşımıza neden bu reklamlar çıkıyor ?

Çevrimdışı doganay

sitede gezerken karşımıza neden bu reklamlar çıkıyor ?

Onlar google reklami, senin daha once girdigin benzer sayfalardan reklamlari otomatik koyuyor.
Kendini ele verdin bak simdi  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 14:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dinamo Zagreb 41 maçtır evinde yenilmiyormuş.

Bize içeride şu bu kadar olmasa da sezonluk seriler lazım. Uzun süredir domine edemiyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sametbagan

Dün berbat oynadı ama bencil olduğu eleştirisi %100 haksız bir eleştiri. Bana kalırsa vurması gereken yerlerde pas verdi. Zaten adamın kaç tane şutu var?

Sanki sene sonundaki tahminini "sanıyor" değil de "umuyor" gibisin.

En önemli olan takımdır ve takımı oyuncular oluşturur. Bu takımın oyuncusuna taraftar sırt çevirmemeli... Köyü oynayana herkes kötü oynadı der zaten merak etmeyin. Kimse kötü oynayan birine iyi oynadı demez. Ama o futbolcuya fokuslanıp onun başarısızlığı etrafında dünyayı döndürmek hem Beşiktaşın menfaatine olmaz hem de adil olmaz.

Bi yedek oyuncu için 4 gol 5 asist fena sayılmaz.Bence bu yazıyı quaresmayı sevn de sevmeyen de dikkatlice okumalı ki ne zaman nasıl eleştri veyahut övgü yapacağını bilmeli yazın için seni tebrik ederim düşüncelerimi aktarmışsın :claps: :claps: :claps: :claps:

Dzsudzsak gelseydi Olcayı kesecek miydi?

Bu şekilde yaklaşırsanız eğer Quaresmayı seven insanların Quaresmayı eleştirmesini engellersiniz. Abartılı eleştirilerin doğuracağı sonuç net olarak budur. Oysa herkes gerçek eleştiri neyse üstüne katmadan direkt onu yapsa Quaresmayı sevenler de böyle bir refleks oluşturmaz. Ama hal böyle olunca insanlar eleştireceği yerde bu abartıyı gidermek için savunmaya geçiyor.

Neden bilmiyorum ama Bütün gözler Quaresma'nın üstünde. Seveni sevmeyeni... Herkes ama herkes Quaresmaya fokuslanmış durumda. Onun yaptığı hata x10 yaptığı başarı x10 şeklinde algılanıyor. Şu adamı 1 adet Beşiktaş futbolcusu olarak görmeye başlayın artık!

Olcay Lizbon maçında da cezalı. Lizbon maçında da Quaresma oynayacak ve grubun belki de erken kader maçı diyebiliriz. Bu futbolcuya "sırt çevirmek" Beşiktaşın menfaatine değildir. Beşiktaşa köstek olmaktır. Takımı oyuncular oluşturur. Bizim oyunculara sırt çevirme gibi bir lüksümüz yok. Yarın öbür gün ligde Töre veya Olcay sakatlansa Hatta Sosa sakatlansa bu adam oynayacak. 4-5 hafta belki kader haftalarında forma giyecek. Böyle bir dönem olsa ve küsmüş, sinmiş, çökmüş bir Quaresma sahaya çıksa ne olacak? Şampiyon olmak istiyorsak bu takıma bütün futbolcularıyla sahip çıkmalıyız. Necipe, İsmail'e Quaresmaya hepsine destek vermek zorundayız. Sırt çevirmek gibi bir lüksümüz yok!

Ben bugün burada Quaresmayı eleştirecektim ama görüldüğü üzere tam tersi bir durum ortaya çıktı nerdeyse. Neden? Cevabını az önce verdim...

Çevrimdışı doganay

Bize içeride şu bu kadar olmasa da sezonluk seriler lazım. Uzun süredir domine edemiyoruz.

Iceride diyebilecegimiz stadimiz bitsin. Ondan sonra anca oyle bir seri yapabiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gençler maçına ideal kanatlara döneriz umarım töre ve olcay olmadan olmaz kerim ve q7 hamle oyuncusu olarak kalırlar anca

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

istatistik tutmadım ama deplasmanda sanırım avrupanın en iyi 2 3 takımından biri olabiliriz bu büyük avantaj içerde 13 1 3 yapsak bile muazzam olur.

Çevrimdışı serdart

olcay yoksa q17 muhtaç değiliz. dün gerçekten berbat oynadı. yaptığı tercihler falan. genç olsa anlarım da tecrübeli diye aldık yaptığı yanlış şut ve paslar affedilir gibi değil. bi de her hatadan sonra alaycı gülmeler. televizyona kumandayı fırlatıyordum az kalsın. olcay ın olmadığı durumlarda artık oğuzhan da sıkıntı yoksa orta saha şöyle olmalı. q17 yi hiç düşünmem.

sosa - oğuzhan - gökhan

necip - atiba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada resmi siteden açıklama geldi coca colayla reklam antlaşması yapılmış açıklama şöyle : Kulübümüzün son 2 yıldır yapmış olduğu sponsorluk ve reklam anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketi Coca Cola ile, çeşitli reklam kullanım hakları konusunda 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Buna göre kulübümüzün Resmi İçecek Sponsoru olan Coca Cola, Futbol A Takımımız’ın şortu da dahil olmak üzere çeşitli reklam haklarına sahip olacak. Bunun yanı sıra anlaşma süresi boyunca; Coca Cola markası ile ortak ürün çalışmaları yapılacak. 

Çevrimdışı fatih e.

sol bek değil de, sol açık olarak motta nasıl olur sizce

ceza sahasına da girebiliyor hem :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sol bek değil de, sol açık olarak motta nasıl olur sizce

ceza sahasına da girebiliyor hem :)

Olcay'ı napcaz abi :D

O değilde Linnes'i alıp Beck'i sola atsak kıyak olur ha :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

[quote name="38life" post=368202 timestamp=1442571079]
Bence bu yazıyı quaresmayı sevn de sevmeyen de dikkatlice okumalı ki ne zaman nasıl eleştri veyahut övgü yapacağını bilmeli yazın için seni tebrik ederim düşüncelerimi aktarmışsın :claps: :claps: :claps: :claps:

[/quote]

Teşekkür ederim ama mesajını alintinin içine gömmüşsun haberin olsun :D

Çevrimdışı 38life

bu arada resmi siteden açıklama geldi coca colayla reklam antlaşması yapılmış açıklama şöyle : Kulübümüzün son 2 yıldır yapmış olduğu sponsorluk ve reklam anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketi Coca Cola ile, çeşitli reklam kullanım hakları konusunda 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Buna göre kulübümüzün Resmi İçecek Sponsoru olan Coca Cola, Futbol A Takımımız’ın şortu da dahil olmak üzere çeşitli reklam haklarına sahip olacak. Bunun yanı sıra anlaşma süresi boyunca; Coca Cola markası ile ortak ürün çalışmaları yapılacak.
CocaCola ile anlaşma iyi olmuş. Böyle büyük markalarla çalışmamız gerek.

Alkolsüz vurgusu neden yapılmış anlamadım. Alkollü içeceklerden CocaColadan daha büyük marka var mı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

CocaCola ile anlaşma iyi olmuş. Böyle büyük markalarla çalışmamız gerek.

Alkolsüz vurgusu neden yapılmış anlamadım. Alkollü içeceklerden CocaColadan daha büyük marka var mı.

Beşiktaş'ımız dışında diğer tek büyük 70 lik Yeni Rakı var  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı fatih e.

Olcay'ı napcaz abi :D

O değilde Linnes'i alıp Beck'i sola atsak kıyak olur ha :icool:

olcayın yeri garanti de yedek bakıyorum  :eyes

uefa listesinde motta yok zaten. ligde yedekten girerek iyi işler yapabilir bence. pasları, ortaları, şutları ve çabukluğuyla orada iyi iş yapabilir.

bizim kaleye ne kadar uzak o kadar iyi  :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 15:21:43 fatih e. ]

Çevrimdışı TALAT

cok cok iyi. bu tip golbal firmalar ile sponsorluklar bize anlasilan bedelden de daha falza getirisi olacaktir. onumuzdeki yaz muhtemeken abd deki turnuvadayiz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı legendmaster

bjk resmi siteden açıklama yapmalı.. fb, biz brugge'e elenince "Köy Takımı" olarak nitelenen takımdan 5 gol yiyerek Avrupa'dan elenmenin utancını ve hezeyanını görüyor ve size hak veriyoruz şeklinde açıklama yapmıştı. Şeref yoksulu kulüp beş paralık moldenen evinde fark yedi
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 15:43:43 legendmaster ]

Vay be Nerden nereye :) Mehmetçik vakfı,kızılay,cola turkalardan :)

Vodafone,Beko,Kalde ve Coca cola :)

Çevrimdışı atalay

Beck'e hücumcu değil diyen bir kitle var; maç izleme alışkanlıklarını değiştirmelerini öneririm.

Top rakipteyken pozisyon alışı, karşılama mesafesi ve pres kalitesi ile dün en az 5-6 kez hataya zorladı, 2 kez de net fırsatlar yakalamamızı sağladı.

Top kazanıldığı anda yada pası ayaktan çıkardığı anda doğru yerlere koşular yapıyor. Tabii harika ortalar açamadığı yada atak sonlandıramadığı için "algıda" hücumcu bek olmuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beck'e hücumcu değil diyen bir kitle var; maç izleme alışkanlıklarını değiştirmelerini öneririm.

Top rakipteyken pozisyon alışı, karşılama mesafesi ve pres kalitesi ile dün en az 5-6 kez hataya zorladı, 2 kez de net fırsatlar yakalamamızı sağladı.

Top kazanıldığı anda yada pası ayaktan çıkardığı anda doğru yerlere koşular yapıyor. Tabii harika ortalar açamadığı yada atak sonlandıramadığı için "algıda" hücumcu bek olmuyor.
Beck e hucum yapmiyor diyenler yanlis mac izliyor galiba @atalay Ben ne zaman topu Torenin ayaginda gorsem , Becki torenin 3-4 adim onunde kose gönderinin oraya dogru veya ceza sahasi icine dogru yardirdigini goruyorum ama pas atmiyorlar genelde , Mesela dun q7 ye verdigi topuk pasi muazzamdi..
Beck ve Rhodolfo her mac dahada buyuluyor insani , 2 side tam NOKTA atisi , Bulan ve getirenlerden Allah razi olsun :ok:
Yillar sonra ilk defa bu kadar iyi bir stoperimiz oldu sakatlanacak diye cok tirsiyorum yeminle :money:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 16:44:11 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Fikret Orman: "Umarım Fırat Aydınus benim düşündüğüm sebepten dolayı Gençlerbirliği maçımıza atanmamıştır. Bu atamanın takipçisiyiz."
Beşiktaş'ımız emin ellerde;)