Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267014 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 22:08:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Çok aşırı abartılı olmamış 10 orta filan Tosiç bulunduğu yerden top süremiyor ceza sahasına girdiğini görmedik burası Beşiktaş anadolu takımında yaptığın asistler burda olmaz .  Olay algıda bitiyor dedim ya Adam 27-28 den sonra tekniğini ve tabiki hücumunu geliştirdi,defansif olarak zaten iyiydi ama renklilerinde gazlamasıyla kıro,kazma imajını yıkamadı.
son başak maçında gomeze gol pası var kaleciyle karşı karşıya atamadı.ibrahim üzülmez benim gözümde recep çetinin sol ayaklısıdır.defansta iyi hücumda vasat.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Bende 12 ila 13.30 arası nöbet tuttum @Necmi abi  :evillol: :evillol: :evillol:
desene bütün askerliğin nöbet tutarak geçmiş @ALI RIZA   :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

sonra banka açıldı :D
Yok @MURAT abi Askerlik şubesi açıldı :) Atarsa safak numaramatik idi  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

desene bütün askerliğin nöbet tutarak geçmiş @ALI RIZA   :D
Hiç sorma @Necmi abi 1.30 saatte 8 çay içtim zaman geçmiyordu  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı TALAT

bende hiç 3-5 tutmadım ama tutan vardır illaki aramızda :D

elazig 8. kolordu bolgesinde 3-5 var. en azindan 2009da vardi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

elazig 8. kolordu bolgesinde 3-5 var. en azindan 2009da vardi

92/3 olarak yaptım ben gittiğimde vardı 3-5 nöbeti sonra emir geldi kalktı diye.Her taraf farklı olabilir o zaman :) 2012 yılında yaptım bende.

Hafta'ya ;

Fb-bursa
Ts-gs
Gençlerbirliği- BEŞİKTAŞ

Liderliğe geçermiyiz acaba bakalım :)

Çevrimdışı can1903

Cavanda hızlı değil dedik, müthiş depar attı.

Haftaya kırıcı maçlar olucak trabzon ve gs açısından.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

bende hiç 3-5 tutmadım ama tutan vardır illaki aramızda :D
abim diyarbakır 7. kolorduda 3-5 tutuyordu  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Askerlik anıları için sizi başka bir başlığa alalım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Cavanda hızlı değil dedik, müthiş depar attı.

Haftaya kırıcı maçlar olucak trabzon ve gs açısından.

haftaya lider olurmuyuz dedik ts gol attı  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 22:53:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Geçen yıl FB derbisi son 7 yılın bizim için en önemli maçı yoksa aynı filmi izleriz demiştim. Nitekim öyle oldu.

Bu oyuncu grubunun ve camianın artık bir kırılmaya ihtiyacı var. -Bir derbi galibiyetine- 6.hafta basit bir 3 puan maçı gibi dursa da artık basıp geçmek lazım.

Şu finalleri kazanmanın yolu bu maçlardan geçiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen yıl FB derbisi son 7 yılın bizim için en önemli maçı yoksa aynı filmi izleriz demiştim. Nitekim öyle oldu.

Bu oyuncu grubunun ve camianın artık bir kırılmaya ihtiyacı var. -Bir derbi galibiyetine- 6.hafta basit bir 3 puan maçı gibi dursa da artık basıp geçmek lazım.

Şu finalleri kazanmanın yolu bu maçlardan geçiyor.

Psikolojik olarak da çok büyük avantaja sahip oluruz.. Şöyle ki;

Tamam derbi kazanamamamız bir kenara, yıldızlar topluluğu muamelesi yapıp bütün yaz bunlar konuşulmuştu ya güzel cevap olur :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Psikolojik olarak da çok büyük avantaja sahip oluruz.. Şöyle ki;

Tamam derbi kazanamamamız bir kenara, yıldızlar topluluğu muamelesi yapıp bütün yaz bunlar konuşulmuştu ya güzel cevap olur :ok:

Aynen.

Çevrimdışı atalay

Bilic'in takımı West Ham 2-0 önde. Moses, inanılmaz bir depar attı.

5 maç 9 puan.

Çevrimdışı Tolga

Fb derbisi gerçekten de kritik bir maç olacak.

Sezona iyi başlayıp ilk derbi maçında takılınca BJK yine düşüşe geçmeye başlayacak algısı maalesef son yıllarda oluştu.

Bu zaman zaman bizi de etkiliyor maalesef.

Tabi daha 2 hafta var derbiye şimdiden konuşmaya başlamak erken olabilir ama bu sefer Fb derbisini mutlaka kazanmak zorundayız.

Kazanırsak hem psikolojik olarak üzerimizdeki derbi baskısını atlatmış oluruz hem de galibiyetin verdiği rüzgarla galibiyet serisine devam ederek bizimle ilgili futbol kamuoyunun yarattığı olumsuz algıyı ortadan kaldırmış oluruz.

Kısacası bu yıl iç saha statüsünde oynayacağımız 2 derbiyi de kazanmamız şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Tam yattım yatağa uyuyum diye aklıma tolgay geldi düşündüm efsane olurduk bide acaba ozana verdigimiz 7 milyon euroyu guarine versek alamazmıydık?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu fotoğraf çok şey anlatıyor var ya..

Kaç paket cuğara içiliyo bizim maçlarda merak ediyorum millet tam kanser olacak yauv :D  :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tam yattım yatağa uyuyum diye aklıma tolgay geldi düşündüm efsane olurduk bide acaba ozana verdigimiz 7 milyon euroyu guarine versek alamazmıydık?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok zor en azından 10'u vardı