Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269826 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı murat

:nerd:
olsa olsa 40 metre vardı belki sen oğlun var diye biraz hassas davranmışsındır :D  @MURAT
Yok abi bayağı soğuktu .galiba tribün boşluğundan gelen hava kurandel yapıyordu.maç bitmeden geldik yanınıza muhabbetini yaptık orada.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Sonuna kadar katılıyorum ben de umutluyum ama dediğim gibi maç sahada kazanılır. Bu performansı asıl derbilerde göstermek gerekiyor benim için Başakşehir ve diğer maçlar ölçü değil geçen senede bir şekilde kazanıyorduk ki ayrıca bu sene Trabzon derbisini kaybettik.
trabzon maçı derbi değil :alala:
birde senin oynadığın şartlarda rakip takımda oynuyor kaldıki sana göre daha zor şartları
senin en azından sürekli oynadığın için bir avantajın var sahaya alışıksın o nedenle kimseye tutunacakları
bir mazeret vermemek gerekiyor. burası bizim için avantaj bunu oyuncularımızın kafasına iyice sokmak gerekiyor.
öbür türlü başarısızlığın kılıfını biz ellerine veriyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

trabzon maçı derbi değil :alala:
birde senin oynadığın şartlarda rakip takımda oynuyor kaldıki sana göre daha zor şartları
senin en azından sürekli oynadığın için bir avantajın var sahaya alışıksın o nedenle kimseye tutunacakları
bir mazeret vermemek gerekiyor. burası bizim için avantaj bunu oyuncularımızın kafasına iyice sokmak gerekiyor.
öbür türlü başarısızlığın kılıfını biz ellerine veriyoruz.
Bu konuda katılıyorum sana abi. Başakşehir maçında daha fazla atsaydık çok daha iyi olurdu o sahadaki olumsuz şartların etkisini daha büyük oranda unuttururduk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Motta ve Veli uefa kadrosuna dahil edilmemiş.

Kaleciler: Günay Güvenç, Tolga Zengin

Defans: Serdar kurtuluş, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic, Dusko Tosic, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Andreas Beck, Rhodolfo

Orta saha: Jose Sosa, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Kerim Frei

Forvet: Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun, Mario Gomez

Çevrimdışı brkntcnr

Fener maçı biletleri bana da biraz fazla geldi ben ts maçından 10-15 tl fazla olur diye düşünmüştüm ama bilmiyorum siz ne düşünüyosunuz?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Defans: Serdar kurtuluş, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic, Dusko Tosic, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Andreas Beck, Rhodolfo

Orta saha: Jose Sosa, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Kerim Frei

Forvet: Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun, Mario Gomez
E hani veli 2 aya dönüyordu :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Necip fizik mi çalışıyor acaba  :) Bacak kasları baya gelişmiş.

Çevrimdışı Necmi

Yok abi bayağı soğuktu .galiba tribün boşluğundan gelen hava kurandel yapıyordu.maç bitmeden geldik yanınıza muhabbetini yaptık orada.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

görmedim sizi :nerd:
yoksa senin çocukla oynardım biraz :D
nasıl bir çocuk ya oyuncak bebek gibi ne sesi çıkıyor nede yüzündeki
ima değişiyor gözlerini iri açıp dikine bakıyor bu bakışı değişmezse gelecekte çok işine yarar :evillol: @MURAT

Çevrimdışı Tolga

İsmail dahil edilip Motta nasıl olmaz anlamıyorum.

Hoca çok yanlış bir tercih yapmış.

O zaman Perşembe günü İsmail'i görelim sol bekte :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

valla bilemem ben kale arkasındaydım hiç rüzgar hissetmedim
Abi ben batıdaydım sağdan sola soldan sağa uzun toplar atılınca rüzgardan biraz geri düşüyordu rüzgardan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Necip fizik mi çalışıyor acaba  :) Bacak kasları baya gelişmiş.

Onun baldırlar gelişmişti zaten hep. Gomez'in de öyle ama adam topa vuruyor çat çat :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

E hani veli 2 aya dönüyordu :)

bu sene kadromuz 23 le sınırlı Veli belirsiz ve gurup maçlarında oynatılmaz dönse bile
tam hazır değil birde devre arası gruptan çıkarsak ve takviye yaparsak oyuncu yazacak alanımız kalmaz
ihtiyaç olursa gruplardan sonra yazılır. dönse ne olurki antrenman eksikliği var zaten hazır olması için devrenin bitmesi lazım
bence takıma girse bile devre arasına kadar riske edilmez

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu sene kadromuz 23 le sınırlı Veli belirsiz ve gurup maçlarında oynatılmaz dönse bile
tam hazır değil birde devre arası gruptan çıkarsak ve takviye yaparsak oyuncu yazacak alanımız kalmaz
ihtiyaç olursa gruplardan sonra yazılır. dönse ne olurki antrenman eksikliği var zaten hazır olması için devrenin bitmesi lazım
Ayrıca altyapıdan yetişen belli yaş aralığındaki oyuncular bildirilen listeye eklenmeksizin Uefa maçlarında oynayabilir diye biliyorum. Örnek: Eslem Öztürk
Korku akıl katilidir.

İsmail dahil edilip Motta nasıl olmaz anlamıyorum.

Hoca çok yanlış bir tercih yapmış.

O zaman Perşembe günü İsmail'i görelim sol bekte :)

ismail tosic ve motta'dan daha iyi bana göre 1 kere formayı alsa bidaha vermicek :)

Çevrimdışı brkntcnr

He haklısın abi ben sayı olayını unutmuşum pardon. Ama yinede veli devre arasına kadar toparlanamaz

Çevrimdışı Necmi

Bu konuda katılıyorum sana abi. Başakşehir maçında daha fazla atsaydık çok daha iyi olurdu o sahadaki olumsuz şartların etkisini daha büyük oranda unuttururduk.
ne yapalım oyuncuların centilmenliği tuttu maç boyu birbirlerine ikram edip durdular :D
birde tam bizim tarafta resmen fıtık oldum

Çevrimdışı brkntcnr

ismail tosic ve motta'dan daha iyi bana göre 1 kere formayı alsa bidaha vermicek :)
Ben dün canlı gözle tosici çok beğendim. Savunmada gayet iyiydi fizik gücünü de çok iyi kullanarak toplar çaldı he birkaç tane pas hatası da oldu ama ne ismail ne de motta onun kadar iyi defansta müdahale yapamazlar bence

Çevrimdışı Tolga

Ben de şöyle söyleyeyim İsmail değil bu kulüpte Türkiye Ligi'nde herhangi bir takımda oynayabilecek durumda değil artık.

Hazırlık maçlarında gördüğüm İsmail futbol oynamayı unutmuş.

Ne topa koşabiliyor ne yanındakine pas atabiliyordu.

Yıllardır İsmail'den birşeyler yapması bekleniliyor ama tıpkı Pektemek gibi çoktan yolların ayrılması gereken bir oyuncu konumunda şuan.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 16:40:51 Tolga ]

Çevrimdışı brkntcnr

Ben de şöyle söyleyeyim İsmail değil bu kulüpte Türkiye Ligi'n de herhangi bir takımda oynayabilecek durumda değil artık.

Yıllardır İsmail'den birşeyler yapması bekleniliyor ama tıpkı Pektemek gibi çoktan yolların ayrılması gereken bir oyuncu konumunda şuan.
Zaten sene sonu sözleşmeleri bitiyor ismaille mottanın bi tane iyi avrupa seviyesinde bi bek alalım tosic de onu yedekler orasını öyle hallederiz :)

Çevrimdışı Tolga

Zaten sene sonu sözleşmeleri bitiyor ismaille mottanın bi tane iyi avrupa seviyesinde bi bek alalım tosic de onu yedekler orasını öyle hallederiz :)

Motta ile de yolların ayrılması şart bu yüzden de iyi bir sol bek kesinlikle lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de şöyle söyleyeyim İsmail değil bu kulüpte Türkiye Ligi'n de herhangi bir takımda oynayabilecek durumda değil artık.

Motta İsmail Pektemek Sezer Gökhan Süzen acilen takımla ilişiğinin kesilmesi gereken adamlar. Altyapıdan bir sol bek çıkartırım yeter. Özellikle Sezer'in son paylaşımından sonra halen bizden para alacak olması büyük bir skandaldır.
Korku akıl katilidir.

tosic'te kötü tosic'i nasıl beğeniyorsunuz her topa bam güm vuruyor motta'nın agresif olmayan hali tosic'ten daha iyi.

Çevrimdışı brkntcnr

tosic'te kötü tosic'i nasıl beğeniyorsunuz her topa bam güm vuruyor motta'nın agresif olmayan hali tosic'ten daha iyi.
Ama tosic ceza sahası içinde müdahalelerde daha iyi. Yani mesela dünkü maçta motta olsa penaltı yaptırırdı dediğim bir iki pozisyon vardı ama belkide beklenti az olduğu için daha iyi görünüyordur ama şuan mottayla ismailden kesinlikle iyi

Ama tosic ceza sahası içinde müdahalelerde daha iyi. Yani mesela dünkü maçta motta olsa penaltı yaptırırdı dediğim bir iki pozisyon vardı ama belkide beklenti az olduğu için daha iyi görünüyordur ama şuan mottayla ismailden kesinlikle iyi

ilginç ben maçı izlediğimde aynı şeyleri düşünmüyorum motta olsa mesala her topu bam güm ileri vurmaz daha kontrollü paslar atar.Tosic halen anadolu takımında oynadığını sanıyor dün dikkat ettim özellikle hemen hemen bütün topları ileri vuruyor rastgele.Dün kale önünde topu taç'a atışını söylemiyorum bile  :D Dediğim gibi motta o agresifliğini kontrol edebilse daha iyi bence.Ben ismail'inde tosicten iyi olduğunu düşünüyorum halen fikrimin arkasındayım.