Benim Şenol hoca hakkındaki fikirlerim değişmedi stabil halde duruyor
şimdi değil final maçlarında göreceğiz. ben hiç bir zaman kötü oyun oynattığını görmedim
sedece devam sorununu göreceğiz bazı maçları dediğin gibi farklı alırız ama bazı maçlardada sıkıntı büyük olacak
mesela avrupa maçlarında izleyeceğim takımı bir konuyuda gözden kaçırmamak lazım bu güne kadar bu düzeyde bir takım
çalıştırmadı bekleyip göreceğiz şimdilik iyi gidiyor ama ts maçında standartını bozmadı birde takım farklı kazanıyor tamam
ama iyi oynamıyor gelgitler çok fazla biraz dişli bir takım karşısında bizim direncimizin yükselişini görmek lazım
şimdilik Bilicin savaşan takımı var sahada üstünede kalite katmış durumda daha henüz Şenol hocanın takımı olmadı @Çağrı
@Necmi abi zaten hazır değil takımda henüz. 2-3 hafta sonra sistem oturacak. 2 yıldır hücum etmeyen takıma bunu öğretmek kolay değil.
Ama ben çok savaşan bir takım görmüyorum sahada. Koşuyor takm fiziği iyi ama savaşmak için değil kazanmak için oynuyorlar. Yani oyuncularda serbestlik var.
Bilic herkesi pozisyonunda tutuyordu adım atamıyordu oyuncular insiyatif alıp. Sadece bunun değişmesiyle bile 4 maçta 12 gol geldi.
Bu takımın eksik taşları var. Devre arası yapılır umarım takviye ancak dediğin gibi 2 hafta sonra Fener'e karşı olan oyunumuz çok önemli.